MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Keadar Kortit Asiantuntija Kortit Numerologia Kirousten poisto

Keadar Alanumero 404

Kokenut parantaja, numerologi ja Tarot-tulkitsija. Keadar auttaa löytämään onnellisempaa elämää ja välittää parantavaa energiaa. Hän tekee etähoitoa, numerologiaa ja käyttää myös Tarot-kortteja. Keadar on perinyt taidot thaimaalaisilta esi-isiltään.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 9 vuotta
Kyvyt Energianvälitys, Empatia
Erikoisala Henkinen kehitys, Rakkaus/Suhteet, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Kortit, Numerologia, Kirousten poisto
Tyyli Myötätuntoinen
 

Kuvaus

 
Olen syntynyt Thaimaassa parantajien sukuun. Olen perinyt parantamisen esi-isiltä ja parantaminen on minulle sydämen asia. Olen kasvanut henkisten asioiden parissa ja meditoinut lapsuudesta saakka. Opin jatkuvasti lisää keinoja auttaa ihmisiä. Olen myös Reiki Master, Bach-kukka terapeutti, numerologi ja Tarot tulkitsija.

Haluan auttaa sinua löytämään onnellisempaa, terveellisempää itseä. Voit soittaa, jos tarvitset kuuntelijan. Voin tehdä puhelimen kautta etähoitoa, ohjata meditaatiota, tulkita numerologiaa tai Tarot-kortteja - ja olla läsnä, kun tarvitset henkistä tukea ja apua. 

Soiton aikana jutellaan sinun elämän tilanteesta, ja tilanteen mukaan käytän eri keinoja, kuten visualisaatiota, Tarot-tulkintaa, numerologiatulkintaa ja samaan aikaan välitän parantavaa energiaa. Annan myös vinkkejä, mitä voit käyttää arkipäivässä.

Palvelen sinua myötätunnolla, soita minulle rohkeasti!

 

Suositukset

2/2
 
Teuvo Thure
16.11.2020 12:11:36
Kiitos avustasi sunnuntaina 15.11.! Simulla on pehmeä hiljanen rauhoittava äänensöinti ja nöyrä kunnioittava asenne asiakastasi kohtaam mikä lisää tuntemusta että hallitset hyvin asiasi ilman ylimiääräisiä ulkoisia eleitä! Syvästi terapeuttinen rauhoittava otteesi jää sointumaan pitkään mieltä hoitavasti. Olet varmasti hyvä ihminen jonka hyvys kaikuu esiintymisessä . KIITOS Sinulle!!
 
Linnea
10.6.2020 22:00:25
Kiitos Keard oli todella voimakas hoito olet myös lempeä rauhallinen ääni tuli harvinaisen hyvä olo uskon et kohdataan vielä Linnea
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus