MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Keadar Kortit Asiantuntija Kortit Numerologia Kirousten poisto

Keadar Alanumero 404

Kokenut parantaja, numerologi ja Tarot-tulkitsija. Keadar auttaa löytämään onnellisempaa elämää ja välittää parantavaa energiaa. Hän tekee etähoitoa, numerologiaa ja käyttää myös Tarot-kortteja. Keadar on perinyt taidot thaimaalaisilta esi-isiltään.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 9 vuotta
Kyvyt Energianvälitys, Empatia
Erikoisala Henkinen kehitys, Rakkaus/Suhteet, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Kortit, Numerologia, Kirousten poisto
Tyyli Myötätuntoinen
 

Kuvaus

 
Olen syntynyt Thaimaassa parantajien sukuun. Olen perinyt parantamisen esi-isiltä ja parantaminen on minulle sydämen asia. Olen kasvanut henkisten asioiden parissa ja meditoinut lapsuudesta saakka. Opin jatkuvasti lisää keinoja auttaa ihmisiä. Olen myös Reiki Master, Bach-kukka terapeutti, numerologi ja Tarot tulkitsija.

Haluan auttaa sinua löytämään onnellisempaa, terveellisempää itseä. Voit soittaa, jos tarvitset kuuntelijan. Voin tehdä puhelimen kautta etähoitoa, ohjata meditaatiota, tulkita numerologiaa tai Tarot-kortteja - ja olla läsnä, kun tarvitset henkistä tukea ja apua. 

Soiton aikana jutellaan sinun elämän tilanteesta, ja tilanteen mukaan käytän eri keinoja, kuten visualisaatiota, Tarot-tulkintaa, numerologiatulkintaa ja samaan aikaan välitän parantavaa energiaa. Annan myös vinkkejä, mitä voit käyttää arkipäivässä.

Palvelen sinua myötätunnolla, soita minulle rohkeasti!

 

Suositukset

1/1
 
Linnea
10.6.2020 22:00:25
Kiitos Keard oli todella voimakas hoito olet myös lempeä rauhallinen ääni tuli harvinaisen hyvä olo uskon et kohdataan vielä Linnea
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus