MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Eva Maria Selvänäköisyys Asiantuntija Chakrat Kortit Heiluri

Eva Maria Alanumero 436

Näkijä-parantaja, kanavoija, energian välittäjä. Eva Maria antaa sinulle voimaannuttavaa energiaa ja saa sisäisen voimasi aktivoitua. Hän puhdistaa, voimaannuttaa ja tasapainottaa sinulle chakrat.

Vapaa

Soita nyt!

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 23 vuotta
Kyvyt Selvänäköisyys, Kanavointi, Energianvälitys, Eläinkommunikoija, Kaukoparannus
Erikoisala Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Raha/Talous
Välineet Chakrat, Kortit, Heiluri
Tyyli Myötätuntoinen
 

Kuvaus

 
Hei kaikki,
 
Olen Eva Maria selvänäkijä, näkijän kyvyn olen saanut synnyinlahjana. Pitkän työkokemuksen omaava positiivinen henkinen auttaja. Olipa sinulla millainen käännekohta elämässäsi tahansa, annan voimaannuttavaa energiaa ja saan sisäisen voimasi aktivoitua. Autan rakkaus, terveys, työ, talous tai missä tahansa asiassa mikä askarruttaa mieltäsi.

Näen aurasi ja voin tulkita sen sinulle. Voin poistaa aurastasi varjot ja tehdä sisäisen henkisen ohjauksen sekä aktivoinnin. Puhdistan, voimaannutan ja tasapainotan chakrasi.
Hoidan myös lemmikkejä ja eläimiä healing ja voimaannuttavalla energia hoidolla.

Ota rohkeasti minuun yhteyttä, niin saat samalla voimaannuttavaa energiaa.
Olen täällä sinua varten.
 
Rakkaudella Eva Maria.
 

Suositukset

5/170  - Kaikki suositukset
 
lea
22.11.2020 19:46:37
lea.21.11.2020 ihana kokemus. tarvitsin energiaa ja sitä sain.pahan ihmisen pois luotani. sain hyviä vihjeitä painon pudotukseen. kaikkea hyvää eva maria-soitan taas joskus. hyvää joulun odotusta sinulle ja kaikille soittajille.
 
Riitta Åberg
20.11.2020 9:47:56
Jälleen kerran sain apua terveyteeni ja voimaannuttavaa energiaa myöskin henkisesti. Eva Maria on kyllä ihanan valovoimainen ja vilpitön ihminen,kiitos kiitos kiitos. Riitta
 
Anna Liisa
10.11.2020 23:54:53
Tuhannet kiitokset sinulle Eva Maria! Olin hukassa mitä minulle tapahtui. Nopeasti sait selville, mitä pitää tehdä. Soitin tunnin sisälle ja asia oli jo kunnossa. Olin varmaan maailman Onnellisin ihminen. Nauroimme yhdessä. Soittelen sinulle.
 
Minna
1.11.2020 20:25:28
Soitin Eva Marialle huolestuneena pojan mahdollisesta isosta leikkauksesta. Eva Maria lohdutti, ettei tule mitään leikkausta. Uskoin ja osasin lohduttaa myös poikaani. Ja nyt on selvinnyt, ettei leikkausta tarvita. Olen todella kiitollinen Eva Marian avusta! Kiitos kiitos kiitos ❤️
 
Onerva
30.10.2020 11:44:52
Kiitos Eva Maria että sait parannettua ihottumani joka oli vaivannut minua jo pitkään ja oloni tuntuu muutenkin seesteisemmältä. Ilon ja valon kautta tuli terveys takaisin ja olen sinulle hyvin kiitollinen !!!!!!
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus