MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Taika Kaukoparannus Asiantuntija Kortit Kirousten poisto Heiluri

Taika Alanumero 419

Tarot- tulkitsija, kaukoenergiahoitaja ja selvänäkijä, pystyy katsomaan tätä hetkeä, mennyttä ja tulevaa.  Taika on  kansanparantaja  neljännessä polvessa. Verenperintö on savolais-karjalainen, ripaus lappalaistakin löytyy. Maalaistalon tytölle, eläimet ovat myös sydämen asia.

Vapaa

Soita nyt!

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 14 vuotta
Kyvyt Energianvälitys, Selvätuntoisuus, Empatia, Selvänäköisyys, Kanavointi, Kaukoparannus
Erikoisala Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Raha/Talous, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Lemmikit/eläimet
Välineet Kortit, Kirousten poisto, Heiluri
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Olen helposti lähestyttävä ja pyrin aina löytämään ratkaisun sinun tämän hetken tilanteeseen, liittyi se sitten esimerkiksi terveyteen, työhön, parisuhteeseen tai elämään yleensäkin. Olen itsekin kulkenut hyvin vaikeiden elämäntilanteiden läpi, joten se auttaa ymmärtämään elämän haasteita. Lisävoimaa on haettu voimapaikoilta, Brasilia 3 kertaa, Santoriini, Suomen lapista ja Usa/Santa Rosa . Kaukoparannus on minulle sydämen asia! Olen saanut hyvää palautetta, hoidoistani.

Tulkitsen intuitiolla Tarot-kortteja ja lenormandin mystisiä kortteja. Pääsemme nopeasti alkuun, kun sinulla on valmiina kysymykset asioistasi. Katsomme myös mitä sinulle halutaan sanoa näiden sinun kysymysten lisäksi. Avoin mieli auttaa ja on eduksi asioiden selvittelyssä. Ahdistuksessa ja suuressa hädässä haemme lohdutusta ja aukaisemme solmuja ja lukkoja. Pystyn poistamaan myös kirouksia.

Olen myös opiskellut lisäravinteista ja neuvon myös ylipainoon liittyvissä asioissa. Olemme saaneet hyviä tuloksia, esim. kilpirauhasen vajaatoimintaan liittyvissä asioissa, nk esim. ylipaino

Älä arastele soittaa, huomisessa asuu uusi alku ja elämän valo. Autan sinua sydämestäni pääsemään huolistasi ja löytämään uuden suunnan.

Soita minulle saman tien, niin olen avuksesi.

 

Suositukset

5/72  - Kaikki suositukset
 
Aapo Pälviä
23.9.2020 13:12:39
Paras tosi hyvä ja avustava pelastaja Aina tosi suositeltavaa ja lempari! Suosittelen! Kaukainen toiveeni on kuunnella lisää tätä kaunistanaista! Ainaista suojelua kaikille! Aamen!
 
Johanna
30.8.2020 21:26:06
Kiitos Taika, tiesit täysin missä kadonnut koirani oli, sain viestejä ihmisiltä siltä suunnalta ja yhtäkkiä koira todellakin ilmestyi itse kuten sanoit.
 
Tuula Vikström
30.8.2020 21:24:11
Kiitos ,Taika, nyt sinun hoitaisi on tullut perille. Olet hoitanut unettomuuttani. Rentoudun ja uni tulee, vaikka herään öisin, nukahdan uudelleen, mitä ei ennen tapahtunut. Olet mahtava, voimakas parantaja. En olisi ikinä uskonut, että unettomuuteeni voi vaikuttaa näin. Kiitos, ja sinun hoitosi jatkuu minulle.
 
Tuula Vikström
30.8.2020 21:00:22
Kiitos Taika, autoit minua eilen illalla uniongelmien kanssa. Ja huh, nyt hoito tuli perille. Nukuin niin hyvin,välillä kävin vessassa, mutta tunsin itseni tosi väsyneeksi ja nukahdin taas uudestaan. Oli aamulla niin ihana tunne, kun sain nukuttua. Olet ihmeellinen, sinulla on suuri lahja. Kiitos,kiitos,kiitos, olet niin ystävällinen. Nyt tiedän, mistä saan vastaisuudessakin apua. t. Tuula
 
Tuula Vikström
26.8.2020 23:04:02
KIITOS Taika. Soitin sulle eilen 25.8. illalla klo 11, kun uni ei tullut, enkä ollut nukkunut moneen yöhön, kuin pätkiä. Sait minut rentoutuun ja alkoi väsyttämään. Mutta uni ei sittenkään tullut. Voiko olla, että apusi vaikuttaa vasta tänään? En haluaisi ottaa unilääkkeitä.t. Tuula
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus