MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Taika Kaukoparannus Asiantuntija Kortit Kirousten poisto Heiluri

Taika Alanumero 419

Tarot- tulkitsija, kaukoenergiahoitaja ja selvänäkijä, pystyy katsomaan tätä hetkeä, mennyttä ja tulevaa.  Taika on  kansanparantaja  neljännessä polvessa. Verenperintö on savolais-karjalainen, ripaus lappalaistakin löytyy. Maalaistalon tytölle, eläimet ovat myös sydämen asia.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 14 vuotta
Kyvyt Energianvälitys, Selvätuntoisuus, Empatia, Selvänäköisyys, Kanavointi, Kaukoparannus
Erikoisala Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Raha/Talous, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Lemmikit/eläimet
Välineet Kortit, Kirousten poisto, Heiluri
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Olen helposti lähestyttävä ja pyrin aina löytämään ratkaisun sinun tämän hetken tilanteeseen, liittyi se sitten esimerkiksi terveyteen, työhön, parisuhteeseen tai elämään yleensäkin. Olen itsekin kulkenut hyvin vaikeiden elämäntilanteiden läpi, joten se auttaa ymmärtämään elämän haasteita. Lisävoimaa on haettu voimapaikoilta, Brasilia 3 kertaa, Santoriini, Suomen lapista ja Usa/Santa Rosa . Kaukoparannus on minulle sydämen asia! Olen saanut hyvää palautetta, hoidoistani.

Tulkitsen intuitiolla Tarot-kortteja ja lenormandin mystisiä kortteja. Pääsemme nopeasti alkuun, kun sinulla on valmiina kysymykset asioistasi. Katsomme myös mitä sinulle halutaan sanoa näiden sinun kysymysten lisäksi. Avoin mieli auttaa ja on eduksi asioiden selvittelyssä. Ahdistuksessa ja suuressa hädässä haemme lohdutusta ja aukaisemme solmuja ja lukkoja. Pystyn poistamaan myös kirouksia.

Olen myös opiskellut lisäravinteista ja neuvon myös ylipainoon liittyvissä asioissa. Olemme saaneet hyviä tuloksia, esim. kilpirauhasen vajaatoimintaan liittyvissä asioissa, nk esim. ylipaino

Älä arastele soittaa, huomisessa asuu uusi alku ja elämän valo. Autan sinua sydämestäni pääsemään huolistasi ja löytämään uuden suunnan.

Soita minulle saman tien, niin olen avuksesi.

 

Suositukset

5/64  - Kaikki suositukset
 
Tarja Junttila
7.8.2020 9:28:13
Oli tehoka eilinen hoito toiselle lähetit kauttani pitkän yöunen nukuttua flunssa loppui siihen aamulla ei mitään ja itsekkin siinä sivussa energiaa sain kiitos ..
 
Leena Jokikokko
25.7.2020 23:38:53
Kiitos Taika!! Soitin sinulle viime viikolla. Oli voimat vähissä . Jatkuva vatsa ongelma, monet muut terveys ongelmat sekä ihmis suhteet. Muutaman päivän päästä olin kuin uusi ihminen. Ensin sitä ihmettelin miten on näin energinen olo sitten muistin,että tämän täytyy olla sinun ansiotasi. Kiitos Taika kiitos, kiitos. Nyt tiedän mistä saan avun ongelmiini. Kiitos myös suosittelemistasi terveys tuotteista. Hankin ne heti seur.päiv. Ystv. Leena
 
Irmeli larronmaa
25.7.2020 23:36:35
Kiitos tuhannesti hoidosta. Hoitosi oli niin voimallista että vapisin kauttaaltaan sen aikana ja se tehosi. Olin käynyt lääkäreillä ja hierojilla lihassärkyjen vuoksi, EI OLLUT mitään apua. Hoitosi ansiosta kivut loppui ja sain terveen ja energisen olon takaisin. KIITOS
 
Sirkka Tommola
2.7.2020 20:43:59
Taika on taitava työssään. Hän kuuntelee ihmistä ja on rehellinen. Sain avun minua askarruttaneeseen asiaan. Kiitos sinulle!
 
Marjut Pietilä
2.6.2020 12:05:37
Kiitos avustasi rakkaalle koirallemme .
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus