MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Taika Kaukoparannus Asiantuntija Kortit Kirousten poisto Heiluri

Taika Alanumero 419

Taika on intuitiivinen Tarot–tulkitsija, selvänäkijä ja kaukoenergiahoitaja. Hän on kansanparantaja sukua neljännessä polvessa. Verenperimä on savolais -karjalainen, ripaus lappalaistakin. Taikan kaukoenergia on hyvin voimakasta joten voit pyytää korjausta sairauksiin ja vaikka työpaikan huonoon ilmapiiriin. Hän voi hoitaa jopa edellisten elämien puolelta tulevia ongelmia ja poistaa kirouksia. Myös eläimet ovat Taikan sydäntä lähellä.

 

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 13 vuotta
Kyvyt Energianvälitys, Selvätuntoisuus, Empatia, Selvänäköisyys, Kanavointi, Kaukoparannus
Erikoisala Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Raha/Talous, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Lemmikit/eläimet
Välineet Kortit, Kirousten poisto, Heiluri
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Olen helposti lähestyttävä ja pyrin aina löytämään ratkaisun sinun tämän hetken tilanteeseen, liittyi se sitten esimerkiksi terveyteen, työhön, parisuhteeseen tai elämään yleensäkin. Olen itsekin kulkenut hyvin vaikeiden elämäntilanteiden läpi, joten se auttaa ymmärtämään elämän haasteita. Lisävoimaa on haettu voimapaikoilta, Brasilia 3 kertaa, Santoriini , Suomen lapista ja Usa/Santa Rosa . Kaukoparannus on minulle sydämen asia! Olen saanut hyvää palautetta, hoidoistani.

Tulkitsen intuitiolla Tarot-kortteja ja lenormandin mystisiä kortteja. Pääsemme nopeasti alkuun, kun sinulla on valmiina kysymykset asioistasi. Katsomme myös mitä sinulle halutaan sanoa näiden sinun kysymysten lisäksi. Avoin mieli auttaa ja on eduksi asioiden selvittelyssä. Ahdistuksessa ja suuressa hädässä haemme lohdutusta ja aukaisemme solmuja ja lukkoja.

Olen myös opiskellut lisäravinteista ja neuvon myös ylipainoon liittyvissä asioissa. Olemme saaneet hyviä tuloksia, esim. kilpirauhasen vajaatoimintaan liittyvissä asioissa, nk esim. ylipaino

Älä arastele soittaa, huomisessa asuu uusi alku ja elämän valo. Autan sinua sydämestäni pääsemään huolistasi ja löytämään uuden suunnan.

Soita minulle saman tien, niin olen avuksesi.

 

Suositukset

5/25  - Kaikki suositukset
 
Kiitollinen
15.2.2019 9:57:16
Taika on tosi taitava parantaja. Hän hoiti minulta aikaisemmin pois rasvapatin hiusrajasta, patti hävisi kahdessa viikossa. Nyt soitin hänelle lumitöissä revähtäneestä nivusesta sekä kyljestä ja tätä kirjoittaessani nivus sekä kylki ovat ihanan lämpöisiä ja olo muutenkin rentoutunut. Kiitos Taika.
 
Jaana
15.2.2019 9:56:42
Kiitos Taika, Autoit minua Ystävänpäivä aamuna ja siitä iso Kiitos. Vahvistit asioita ja annoit hyödyllisiä neuvoja suolisto ongelmiini. Oli niin helppo jutella, olit kuin sielunystäväni. Koiralleni saama kaukopatannuskin alkoi heti vaikuttamaan. Ei ontunut jalkaa niin pahasti. Kiitos lämpimästi.
 
Pekka
29.1.2019 22:55:53
Kiitos sydämen pohjasta asti saamastani voinnin merkittävästä parantumisesta. Uskon vahvasti, että henkisyytesi ja perimmäinen tietoutesi yhdessä perinteisen terveydenhoidon kanssa tekivät mahdolliseksi saada konkreettisia, mitattavissa olevia tuloksia aikaan. Nythän lääketieteellisesti on todennettavissa nopeasti sairauteen liittyvää dataa ja tuloksellisuus on käytettävissä myös vastaavissa muissa tilanteissa. Henkinen, osaava tuki kuten Taikalla hallussaan on, voi peräti olla avainasemassa siinä, kun henkilöä voidaan vahvistaa ja positiivisuus saa lisää maata jalkojensa alle. Parantuminen on silloin ketju osaamisen ja toimien käytäntöön saattamisen välillä. Kiitos Taika osuudestasi.
 
Savo-Karjalainen
13.1.2019 18:42:55
Taika auttoi minua jalkavaivassani . Jalkaterä oli turvoksissa ja ihan jäykkä nilkasta . Jo ensimmäisen puhelun aikana alkoi tapahtua paranemista ja turvotus laskea. Nyt kolmen hoitokerran jälkeen, nilkka ja jalkaterä näyttää ja tuntuu normaalilta . Olen myös nukkunut tosi hyvin, Kyllä suosittelen ottamaan yhteyttä Taikaan jos sinulla on kipuja ym.muuta vaivaa. Kiitos Taika !
 
Marika
10.1.2019 14:55:57
Kiitos Taika parantavasta energiasta. Kuume ja flunssa häipyi saman tien ja toisella kertaa paha vatsakipu helpotti. Sinulla on todella vahva parantamisen taito. Lämmin kiitos ja suositus.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus