MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Taika Kaukoparannus Asiantuntija Kortit Kirousten poisto Heiluri

Taika Alanumero 419

Taika on intuitiivinen Tarot–tulkitsija, selvänäkijä ja kaukoenergiahoitaja. Hän on kansanparantaja sukua neljännessä polvessa. Verenperimä on savolais -karjalainen, ripaus lappalaistakin. Taikan kaukoenergia on hyvin voimakasta joten voit pyytää korjausta sairauksiin ja vaikka työpaikan huonoon ilmapiiriin. Hän voi hoitaa jopa edellisten elämien puolelta tulevia ongelmia ja poistaa kirouksia. Myös eläimet ovat Taikan sydäntä lähellä.

 

Vapaa

Soita nyt!

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 13 vuotta
Kyvyt Energianvälitys, Selvätuntoisuus, Empatia, Selvänäköisyys, Kanavointi, Kaukoparannus
Erikoisala Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Raha/Talous, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Lemmikit/eläimet
Välineet Kortit, Kirousten poisto, Heiluri
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Olen helposti lähestyttävä ja pyrin aina löytämään ratkaisun sinun tämän hetken tilanteeseen, liittyi se sitten esimerkiksi terveyteen, työhön, parisuhteeseen tai elämään yleensäkin. Olen itsekin kulkenut hyvin vaikeiden elämäntilanteiden läpi, joten se auttaa ymmärtämään elämän haasteita. Lisävoimaa on haettu voimapaikoilta, Brasilia 3 kertaa, Santoriini , Suomen lapista ja Usa/Santa Rosa . Kaukoparannus on minulle sydämen asia! Olen saanut hyvää palautetta, hoidoistani.

Tulkitsen intuitiolla Tarot-kortteja ja lenormandin mystisiä kortteja. Pääsemme nopeasti alkuun, kun sinulla on valmiina kysymykset asioistasi. Katsomme myös mitä sinulle halutaan sanoa näiden sinun kysymysten lisäksi. Avoin mieli auttaa ja on eduksi asioiden selvittelyssä. Ahdistuksessa ja suuressa hädässä haemme lohdutusta ja aukaisemme solmuja ja lukkoja.

Olen myös opiskellut lisäravinteista ja neuvon myös ylipainoon liittyvissä asioissa. Olemme saaneet hyviä tuloksia, esim. kilpirauhasen vajaatoimintaan liittyvissä asioissa, nk esim. ylipaino

Älä arastele soittaa, huomisessa asuu uusi alku ja elämän valo. Autan sinua sydämestäni pääsemään huolistasi ja löytämään uuden suunnan.

Soita minulle saman tien, niin olen avuksesi.

 

Suositukset

5/37  - Kaikki suositukset
 
Seija
5.6.2019 22:16:26
Kiitos Taika arvokkaista neuvoista! Monta asiaa elämässäni on järjestynyt parhain päin kun olen sinulta apua saanut.Suosittelen lämpimästi!
 
Hilkka
24.5.2019 9:39:12
Aivan ihania asioita tapahtunut, kaukohoijen jälkeen ❤️❤️❤️ Kiitos Taika❤️❤️❤️
 
Kaija Riitta Pasanen
15.5.2019 12:53:33
Kiitos Taika! Minulla oli vaikea antaa anteeksi,koskapa tunsin ,että vihan energia tulee isoäidiltäni asti.Sinä kerroit sen tulevan paljon kauempaakin äidin suvusta. Lapioit harmaata energiaa pois ja sitä tuli ja tuli. Kun aloitit hoidon varpaani kärjiä nuppikultaani asti levisi tuhansien tähtien kihelmöivää energiaa. Olen vapautunut vihan energiasta,ja tämä vapauttaa myös lapseni ja lapsenlapseni taakan alta.. . . Siksihän tämä on niin arvokasta ja siunauksellista työtä. Olen kuunnellut kehoni ja mieleni viestejä kiitollisena. Olen kantanut tätä taakkaa vuosikymmeniä ja nyt olen vapaa. K i i t o l l i s e n a 75/14/59
 
eila
14.5.2019 0:35:47
Eila 13.5.2019 Kiitos Taika parantavasta enerkiasta , se oli minulle hyvä hoito , Kiitos Taika .
 
Eeva
26.4.2019 14:37:52
Kiitos Taika hoidosta. Olen niin kiitollinen kun jaksan paremmin liikkua ja työskennellä. Pääsiäiseksi siivosin 5 tuntia yhteen menoon ilman lepohetkiä mitä en vuoteen ole pystynyt tekemään. Olen saanut elämänilon nyt takaisin kun happi kulkee ropassani niin hyvin. Suosittelen Taikaa kaikille,
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus