MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Taika Kaukoparannus Asiantuntija Kortit Kirousten poisto Heiluri

Taika Alanumero 419

Taika on intuitiivinen Tarot–tulkitsija, selvänäkijä ja kaukoenergiahoitaja. Hän on kansanparantaja sukua neljännessä polvessa. Verenperimä on savolais -karjalainen, ripaus lappalaistakin. Taikan kaukoenergia on hyvin voimakasta joten voit pyytää korjausta sairauksiin ja vaikka työpaikan huonoon ilmapiiriin. Hän voi hoitaa jopa edellisten elämien puolelta tulevia ongelmia ja poistaa kirouksia. Myös eläimet ovat Taikan sydäntä lähellä.

 

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 14 vuotta
Kyvyt Energianvälitys, Selvätuntoisuus, Empatia, Selvänäköisyys, Kanavointi, Kaukoparannus
Erikoisala Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Raha/Talous, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Lemmikit/eläimet
Välineet Kortit, Kirousten poisto, Heiluri
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Olen helposti lähestyttävä ja pyrin aina löytämään ratkaisun sinun tämän hetken tilanteeseen, liittyi se sitten esimerkiksi terveyteen, työhön, parisuhteeseen tai elämään yleensäkin. Olen itsekin kulkenut hyvin vaikeiden elämäntilanteiden läpi, joten se auttaa ymmärtämään elämän haasteita. Lisävoimaa on haettu voimapaikoilta, Brasilia 3 kertaa, Santoriini , Suomen lapista ja Usa/Santa Rosa . Kaukoparannus on minulle sydämen asia! Olen saanut hyvää palautetta, hoidoistani.

Tulkitsen intuitiolla Tarot-kortteja ja lenormandin mystisiä kortteja. Pääsemme nopeasti alkuun, kun sinulla on valmiina kysymykset asioistasi. Katsomme myös mitä sinulle halutaan sanoa näiden sinun kysymysten lisäksi. Avoin mieli auttaa ja on eduksi asioiden selvittelyssä. Ahdistuksessa ja suuressa hädässä haemme lohdutusta ja aukaisemme solmuja ja lukkoja.

Olen myös opiskellut lisäravinteista ja neuvon myös ylipainoon liittyvissä asioissa. Olemme saaneet hyviä tuloksia, esim. kilpirauhasen vajaatoimintaan liittyvissä asioissa, nk esim. ylipaino

Älä arastele soittaa, huomisessa asuu uusi alku ja elämän valo. Autan sinua sydämestäni pääsemään huolistasi ja löytämään uuden suunnan.

Soita minulle saman tien, niin olen avuksesi.

 

Suositukset

5/48  - Kaikki suositukset
 
Mirja
4.1.2020 12:36:15
Kiitos. Sain vastauksen, jota vailla olin, ihmissuhde asioihin.
 
Irja Karppinen
9.12.2019 20:33:51
Kiitos Taika, sain sinulta paljon apua nilkkaani. Nilkka on tosi hyvä nyt. Pystyn kävelemään pitkiä lenkkejä. Nyt suunnittelen luistelua.
 
Essi Hakalinna
28.11.2019 14:59:12
Hyvää palvelua❤️
 
Tanja H
18.11.2019 20:13:07
Olin henkisesti uupunut kun soitin Taikalle. Viikon sisällä soitosta energiatasoni ja jaksamiseni on parantunut uskomattomalla tavalla. Taika lähetti kaukohoitoa, jonka jälkeen tuntui kuin "korkki olisi otettu pois" ja energia kulkee taas normaalisti. Ihmettelen miten näin lyhyessä ajassa voi tapahtua näin valtava muutos jaksamisessa. Taikalla on todella korkeat energiat käytössä ja hän on äärimmäisen luotettava parantaja. Hänelle soittaessa ei tarvitse pelätä, että saisi negatiivisia energioita kimppuunsa, sillä hän on hyvin puhdas valon kanava! Soitan varmasti uudestaan!
 
eila
17.11.2019 22:13:12
kiitos taika autoit minua elokuulla kiitos sinulle. ajo taito oli hyväksyttävä .soitan sinulle sinun apua taas tarvitaan. eila
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus