MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm

Ennustajatv.fi:n Säännöt ja ehdot


Ennustajatv.fi:n verkkosivu on EsoTV Magyarorszag Kft.:n (EsoTV Hungary Ltd.) omaisuutta. Osoitteet: EsoTV Magyarorszag Kft. (EsoTV Hungary Ltd.) 1012 Budapest, Marvany u. 17.

Tämä verkkosivu tarjoaa astrologista ja esoteerista sisältöä, raportteja ja informaatiota sekä pääsyn puhelin- live chat- ja sähköpostikonsultaatioihin. Tietyt premiun-palvelut ovat saatavissa 18 vuotta täyttäneille. Lisäksi Ennustajatv.fi ei salli palvelujen käyttöä sellaisten maiden osavaltioiden tai provinssien asukkaille, joiden lait kieltävät tarjolla olevien palvelujen käytön. Vahvistat, että tiedot, jotka annat Ennustajatv.fi-rekisteröinnissä, ovat tosia ja viimeisteltyjä. Ennustajatv.fi ei ota vastuuta virheellisten lausuntojen antamisesta rekisteröinnin yhteydessä. Siinä tapauksessa, että et pääse käyttämään premium-palvelua Ennustajatv.fi:stä riippuvan teknisen vian johdosta, olet oikeutettu täyteen korvaukseen jo maksetusta palvelusta.
Kaikki tässä julkaistu materiaali on suojattu tekijänoikeuksin.
 


Käyttäessäsi tätä verkkosivua, suostut seuraaviin sääntöihin ja ehtoihin:

1. Olen vähintään 18 vuotta täyttänyt täysivaltainen aikuinen.
2. Ymmärrän, että tämän sivuston sisältö, mukaanlukien luennat, on tehty yksinomaan viihteelliseksi.
3. En asu maassa, osavaltiossa tai provinssissa joka kieltää astrologisen tai esoteerisen sisällön, raportit tai tiedot tai pääsyn niihin puhelimitse, live chat- tai sähköposti-yhteyksin.
4. Ymmärrän ja hyväksyn, että kaikenlainen mainostaminen missä tahansa sivuston osassa on laitonta ilman Ennustajatv.fi:n kirjallista lupaa.
5. Mikäli palvelua on käytetty luottokorttimaksulla, suostun siihen että luottokorttitiliäni ei hyvitetä, jos se voidaan tulkita petokseksi taholtani. Ainoa tapaus, jossa hyvitys tulee kyseeseen on se, että luottokorttini on varastettu ja sitä on näin ollen käytetty laittomasti Ennustajatv.fi:n palvelujen hankintaan.
6. Suostun siihen, että tekemällä sopimuksen Ennustajatv.fi:n kanssa tulen aika ajoin saamaan sähköpostitse tietoa ja mainosmateriaalia Ennustajatv.fi:ltä.
7. Takaan käyttäväni Ennustajatv.fi:tä vain laillisiin tarkoituksiin. En tule koskaan käyttämään jäsenyyttäni tai tililtäni seuraaviin:
- Edistä tai välitä mitään vahingollista, uhkaavaa, ahdistavaa, häpäisevää, laitonta, hämmentävää, herjaavaa, vihaista, rodullisesti tai etnisesti tai muuten epähyväksyttävää materiaalia.
-Edistä tai välitä mitään materiaalia, joka liittyy pedofiliaan, sodomiaan, insestiin, äärimmäiseen sado-masokismiin tai sitomiseen.
- Häiritse tai uhkaa toista jäsentä tai asiantuntijaa tai Ennustajatv.fi:n vierasta tai ketään muutakaan.
- Yritä hankkia henkilökohtaisia tietoja tai kirjautumisen yksityiskohtia keneltäkään jäseneltä tai asiantuntijalta.
- Esittäydy Ennustajatv.fi:n edustajana, yhteistyökumppanina, työntekijänä tai omistajana, enkä mitenkään Ennustajatv.fi:seen liittyvänä.
 - Mainosta tai edistä mitään muuta palvelua, websivua tai yritystä Ennustajatv.fi:ssä.


Kieltolauseke

Ennustajatv.fi ja sen osakkeenomistajat, toimihenkilöt, edustajat ja jäsenyritykset eivät ole vastuussa mistään todenvastaisesta tai epätarkasta sisällöstä joka on toimitettu Ennustajatv.fi:n sivustolle käyttäen Ennustajatv.fi:n palvelua, oli se toimitettu sitten käyttäjien, vierailijoiden, jäsenten tai työntekijöiden toimesta. Ei liioin, jos se johtuu laitteiden tai ohjelmistojen toiminnallisista virheistä tai Ennustajatv.fi: n jäsenyritysten tai käyttäjien ja tai jäsenien käytöksestä.
 
Web chatin ja puhelujen sisältö saatetaan tallentaa ja käyttää koulutuksellisessa tai tarkkailullisessa tarkoituksessa. Mitään tallennettua aineistoa ei jaeta.