MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Vilma Selvänäköisyys Asiantuntija Astrologia Chakrat Kortit

Vilma Alanumero 426

Selvänäkijä. Voit pyyttää Vilmalta parantavaa energiaa tai kysyä häneltä
elämääsi liittyvistä asioista, Vilma auttaa sinua intuitiivisesti.

Vapaa

Soita nyt!

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 31 vuotta
Kyvyt Selvänäköisyys, Kanavointi, Meedio
Erikoisala Rakkaus/Suhteet, Perhe/Koti, Henkinen kehitys
Välineet Astrologia, Chakrat, Kortit
Tyyli Inspiroiva
 

Kuvaus

 
Hei, olen Vilma. Monet tuntevatkin minut vuosien varrelta, ja haluaisin kertoa sinulle,  että juuri sinä olet tärkeä ihminen ja olen valmis auttamaan sinua parhaan kykyni mukaan. Kanavoin sinulle parantavaa, rauhoittavaa energiaa. Katson tilanteesi selvänäköisesti tulkiten erilaisia kuvia, energioita,  joita annetaan sinun elämäntilanteesi ohjaamiseksi ja selkeyttämiseksi. En käytä apuvälineitä.Sinun  kannattaa miettiä kysymykset valmiiksi ennen soittoa,  en pysty sinua auttamaan jos kysyt: "mitä näet?". Elämässä on monia osa-alueita, joten pyydän kysymyksiä, joihin voin vastata täsmällisesti. Meistä näkijöistä jokainen toimii omalla tavallaan, myös minä. Monet ovat oppineet kysymisen, joten silloin keskustelumme sujuu ja pysyy niillä alueilla, missä sinä haluat sen olevan. Voit kysyä mitä vain. Pyrin olemaan aina ystävällinen, hyväntuulinen, koska se on iso osa auttamistyössä. Osaan kuunnella tarkoin asiasi, keskityn. Kiukkuisiin puheluihin  sekä testisoittoihin en yleensä pysty kanavoimaan vastausta. Se vie voimani.
 
Minulla on vahva osaaminen terveysneuvontaan, mutta selvänäkijänä kehoitan sinua ensisijaisesti noudattamaan lääkärisi ja hoitajasi ohjeita. Kaikki kunnioitus lääketieteelle. Parhaiten minua tavoittaa aamuissa sekä iltaisin. Pyrin olemaan syksyn ajan tavoitettavissa aamuissa, mutta aina se ei ole mahdollista, koska hoitotyöni saattaa vaatia läsnäoloni muualla. Alanumeroni on 426. 
Aurinkoa päivääsi. 
 

Suositukset

5/22  - Kaikki suositukset
 
Virpi
16.7.2019 11:23:36
Vilma on
 
Ydghu
26.6.2019 12:29:57
You are the best i love you.snk
 
Päivi
6.3.2019 11:21:34
Hei Vilma! Soitin sinulle viime vuonna työasioista. Sanoit että eteesi tulee suuri rakennus ja työ on määräaikainen ja on mahdollista myös vakinaistaa. Tänään menen työhaastatteluun suureen rakennukseen. Hyvää kevättä sinulle! Päivi
 
Jossu
25.2.2019 0:51:58
Timanttisen tarkka ja samalla voimauttavan lämmin näkijä ja meedio. Olen saanut opastusta niin työhön, asumiseen, sielunkumppanuuteen kuin edesmenneiden läheisten viesteihinkin. Vilmalle suurkiitos <3
 
Pinja
3.7.2018 0:58:00
Vilma on auttanut minua kahdesti. Toisella kerralla löysin hänen avullaan kadottamani sormuksen ja toisella kerralla avaimeni löytyi hänen avullaan. Kiitos Vilma!
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus