MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Carin Bremer Selvänäköisyys Asiantuntija Kortit Chakrat

Carin Bremer Alanumero 450

Selvänäkijä, rentoutus- ja regressioterapeutti. Carin Bremer auttaa sinua 20 vuoden kokemuksella löytämään tasapainon elämän myllerryksien keskellä. Hän tulkitsee intuitiivisesti kortteja ja lukee energioita.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 24 vuotta
Kyvyt Selvänäköisyys, Energianvälitys, Empatia, Kaukoparannus, Kanavointi
Erikoisala Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Ura/Työ
Välineet Kortit, Chakrat
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 
Hei,
 
Olen Carin Bremer. Selvänäkijä, henkiparantaja, Tarot-kortti tulkitsija ja energian
välittäjä. Koulutukseltani olen rentoutusterapeutti ja regressioterapeutti.
22 vuoden kokemuksella kanavoin sinulle rakkaudellista, positiivista ja parantavaa energiaa. Avaan tukoksia kehossasi ja annan henkiparannusta. Selvänäöllä katson sinun menneeseen, nykyisyyteen ja tulevaisuuteen. Katson terveyteen, ihmissuhteisiin, rakkausasioihin ja talouteen. Autan sinua löytämään vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin ja poistamaan esteitä tieltäsi elämän myllerryksien keskellä. Tulkitsen intuitiivisesti Tarot-kortteja ja luen energioitasi. Käytän intuitiivisesti myös Native Spirit kortteja ja Medicine Cards voimaeläimet kortteja.
 
Monivuotisen suomalaisen koulutuksen lisäksi olen opiskellut Yhdysvalloissa
Reikiä, healingia ja shamanismia. Eräs merkittävä opettajani on parantaja Denise Linn ja hänen tapansa auttaa. Yhdysvalloissa perehdyin Denis Linnin opissa amerikan intiaanien shamanismiin ja parantamiseen. Kävin mm. 3 vrk:n Vision Questilla, eli näkyjen hakumatkalla. Puhdistauduin Sweat Lodgessa, eli intiaanien hikimajassa, elementeissä; maa, ilma, vesi ja tuli. Tein matkallani henkilökohtaisen shamaanirummun, mitä käytän parantamiseen, energioiden avaamiseen ja matkoilla sisimpään.
 
Olen aina ollut erittäin mediaalinen, aistinut herkästi, nähnyt energioita ja asioita
ympärilläni. Piilottelin herkkyyttäni ja yritin painaa sitä vahvan kuoren alle, kunnes ymmärsin, että herkkyyteni onkin voimani ja lahja. Tieni terapeutiksi ja auttajaksi kulki oman elämäni isojen menetyksien ja vaikeuksien ymmärtämisen ja anteeksiannon kautta.
Ymmärrän, että rankkojen kokemusteni kautta olen oppinut olennaisia seikkoja
terveydestä, sairaudesta, selviämisestä ja parantumisesta. Tiedän, että kaikesta
voi selvitä ja kaikella on tarkoituksensa. Vapauduin elämäni menneisyyden
tapahtumista omaan elämääni, voimaani ja iloon.
 
Elämänoppini on ollut anteeksianto. Anteeksiannon kautta tapahtuva
vapautuminen ja energian avautuminen ovat tuoneet minut tähän päivään. Kaikki
kokemani on ollut tarpeen ollakseni tässä ja nyt. Kaikesta olen kiitollinen. Kaikkea kokemaani ja oppimaani käytän auttaessani sinua. Olen luonteeltani rehellinen, voimaannuttava ja empaattinen auttaja. Henkinen ja mediaalinen elämäntapa on ollut elämäni punainen lanka jo yli 25 vuotta.
 
Autan sinua rakkaudella ja ymmärryksellä.
Ota rohkeasti yhteyttä. Soita minulle. Alanumeroni on 450.
 
Rakkaudella Carin
 

Suositukset

39/39
 
Myllyn läpi mennyt
5.7.2019 1:10:31
Kiitos koko sydämestäni avustasi! Sain taas voimia mennä eteenpäin. Olet ihana ja valoisa ihminen ja kanssasi oli mukavan tuttua ja turvallista puhua. Toivon sinulle kaikkea mahdollista hyvää ja siunausta. Onneksi olet olemassa.
 
Liisa
5.7.2019 1:09:58
Katsein tänä aamuna ohjelmaasi, siis 1.7. Mielenkiinnolla seurasin kuinka tuot julki kolesterolilääkityksen haitat. Vaikea tilanne harkita sanansa, jonka hoidit mielestäni aivan loistavasti. 2010 itselläni oli sama tilanne näiden lääkkeiden kanssa, joita olin jo monta vuotta käskystä käyttänyt vaihtelevasti. Joulukuussa tyttäreni vieressä sairaalassa, 2009 kuulin äänen joka sanoi että lopeta ne lääkkeet ja samantien näin teinkin. Liikuntakyky palautui pikkuhiljaa, En oikein päässyt enään kävelemään kun jalkoihin koski. Sen jälkeen en ole noihin myrkkyihin koskenut, vaikka lääkäri yritti niitä tyrkyttää :) Kiitos Carin Liisa
 
Kurtturuusu
5.7.2019 1:09:09
Lämmin kiitos Carin tämän päivän katselmuksestasi. Kiitos jäi lausumatta, koska puhelu katkesi tai katkaistiin EU:n säädöksen mukaan. Odotan innolla syksyä ja herrasmiestä rinnalleni. Sanasi rohkaisivat minua katsomaan ympärilleni.
 
tiina
26.6.2019 12:33:27
Kiitos sinulle. Autoit minua eteenpäin ajatuksissa ja että asiat ovat hyvin minulla. Yritän etten murehtisi liikaa asiaoita. Kiitos rohkaisevista sanoista. Hyvää kesää sinulle ja voimia.
 
Pinkku
5.6.2019 22:16:09
OLET IHAN SUPER KATSON AINA ,KUN OLET PAIKALLA!!
 
Hilkka Komulainen
1.4.2019 10:17:46
Kiitos Carin! Olet aivan loistava! Yksi parhaista! Sain sinulta just sen avun ja tiedon, jota tarvitsin. Sisälläni oleva pelko poistui ja keho toimii nyt niinkuin pitää. Rakkautta ja valoa sinulle Caarin! Teet arvokasta työtä! KIITOS! KIITOS! JA KIITOS! P.S Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka apua tarvitsee!
 
Elviira
6.2.2019 22:07:04
Moikka! :) Puhelu loppui harmillisesti kesken mutta sain olennaiset asiat selville sekä vahvistusta mihinkä suuntaan minun pitää elämässäni lähteä! Suuret kiitokset sinulle siitä, oli kyllä niin rohkaisevaa ja silmiä avaavaa katsoa mitä kortit kertovat :) Puhelun jälkeen tuli sisäinen varmuus että juuri näin minun pitää tehdä. Jätän pelon pois ja lähden rohkeasti uutta kohti. Nyt vain luotan itseeni ja siihen että siivet kantaa :) Sinulle toivon oikein hyvää kevään odotusta, kiitokset vielä tulkinnoista sekä sanoistasi ja soitan kyllä jatkossakin jos jotain tulee mielen päälle! Lämpimät suosittelut ainakin minulta :)
 
Anna
24.1.2019 22:01:59
Carin on rehellinen ja aito.Puhelujen välissä kertoo todella mielenkiintoisesti eri aiheista elämässä. Hauska ja osaa kannustaa hyvin ja on positiivinen. Negatiiviset esille tulevat asiat osaa kertoa empaattisesti. Osasi tulkita täysin oikein tilanteeni.Suositten ehdottomasti häntä.
 
Mehiläiskunigatar
10.12.2018 19:29:14
Hei Karin Kiitos tulkinnastasi. Osuit tosi oikeaan monessa asiassa. Olet ihana valontuoja. Rakkaudentäyteistä Joulun aikaa.
 
Liisa
7.12.2018 23:04:27
Hei Carin! Kyllä minä sitten ihailen sinua, mahtava ulosanti, varmuus, tiedät mitä olet, autat ja jaat paljon tietoa, olisimpa minäkin edes puolet sinusta. Hyvää Itsenäisyyspäivää ja rauhallista Joulunaikaa ja Sinulle ja läheisillesi. Terveisin Liisa
 
Marita
5.11.2018 9:39:38
Erittäin tarkkaa, selkeää tulkintaa. Kiitos Carin tilanteen selkeyttämisestä. Suosittelen lämpimästi.
 
kirsti Fröjd
30.10.2018 9:23:21
Ihana ihminen,oli kiva jutella hänen kanssaan .
 
Helena
11.10.2018 22:41:38
Kiitos Carin polveni hoidosta. Se on kyllä vieläkin kipeä mutta parantava energia, jota välitit tuntui todella hyvältä. Tulkinta oli erittäin selventävää ja rehellistä. Suosittelen Carinin asiantuntemusta kaikille, joilla on ongelmia terveyden kanssa tai jos haluat selkeyttä elämääsi. Kiitos Carin.
 
Riitta
6.8.2018 11:21:03
Carin puhuu taas todella hyvää asiaa itsetunnosta, kiitos! T. Riitta
 
maire
23.7.2018 10:03:37
carin on paras ihminen astral tv-ssa.sydämmellinen,hauska jne....en ole itse soittanut hänelle,mutta katson aamuisin ohjelmaa aina, kun carin on siellä.olen nauranut ja itkennut samalla. toivon hänelle aurinkoa ja iloa jokaisen päivää!!!! t.maire
 
Susa
7.7.2018 7:26:56
Carin tiesi yksityiskohtaisesti mitä tuleman pitää rakkausrintamalla.En olisi ikinä uskonut mutta kaikki kävi toteen.
 
Tuula
2.7.2018 16:58:04
Puheluni päättyi ja en kerinnyt kiittä Cariania, joten KIITOS PALJON avustasi<3 <3 <3. Tiesit aivan uskomattoman hyvin tilanteeni.
 
Hilkka
7.5.2018 12:46:54
♥️ CARIN, soitin sinulle ja kerroit täydellisesti nykyisen tilanteeni rehellisesti. Ja seuraavana päivänä alkoi tapahtua kaikessa sovussa: kirjoitettiin avioeropaperit, auto meni myyntiin, toinen jäi miehelle, velat kuittaantuivat, asunto jäi minulle ja kaikki tämä sulassa sovussa. Aurinko alkoi paistamaan tähän risukasaan, kuten Carin lupasitkin. Uskomatonta, mutta totta. Kiitos! ♥️♥️Enkeleitä sinulle.
 
Riitta
5.5.2018 22:16:32
Tänään jouduin miettimään oman koiran eutanasiaa, kun Carin yht. äkkiä otti saman asian puheeksi ohjelmassa. Sitten itkimme molemmat, minä myös ruudun tällä puolella. Kiitos Carin viisaista ja empaattisista sanoistasi ❤
 
Liisa
27.4.2018 10:54:20
Olet mahtava esiintyjä, itsevarma, aito, tiedät mistä puhut ja tosi mukavan tuntuinen. Odotan aina innolla ohjelmaa, kun olet televisiossa. Tsemppiä ja hyvää kevättä!
 
Marketta Horelli
23.4.2018 11:17:47
Soiten Carinille, sain avun, tämä auttaa minua ja perhettäni jatkamaan polkuani turvallisin mielin ja kiitollisena. lämmin kiitos Marketta
 
TARjA
3.4.2018 9:35:36
Paras näkijä tähän mennessä. Kertoo rehellisesti kaiken .empaattinen ja lämmin ihminen suosittelen ei jaarittele turhia❤❤❤
 
Touho Toope
28.3.2018 20:35:08
Ällistyin. Miten VOI tietää, mutta tiesi. Ihana.. ei turhaan pitkittänyt jorinoillaan puhelua. Kertoi sen mihin vastaukset halusin ja that's it. Kiitos Carin ❤
 
Christina
21.3.2018 0:06:32
Minä olen kysynyt Carin Bremeriltä neuvoa muutaman kerran ja joka kerta hän on tiennyt tasan tarkasti mitä minulla on meneillään sillä hetkellä! Hän on ystävällinen, lämmin ja hauska suosittelen lämpimästi!
 
Pietilä Marjut
8.3.2018 10:11:18
Kiitos paljon entisen elämän tulkinnasta ja kuinka tämä elämä vaikuttaa tähän hetkiseen elämääni . Vähän jäi kesken puhelu mutta sain jo tosi paljon tästä puhelusta itselleni arvokasta tietoa.
 
Tiina
19.2.2018 15:17:13
Hyvin miellyttävä ihminen, kertoi avoimesti miten jatkaa elämässä eteenpäin. Itse teen tottakai ratkaisut mutta hyvin empaattinen rehellinen suorasanainen nainen. Suosittelen hänelle soittamaan jos haluat tietää oikeasti miten mennä elämässäsi eteenpäin! Kiitos.
 
Anne
19.2.2018 15:11:41
Kiitos Carin rakentavasta ja mielenkiintoisesta keskustelusta. Yllätit kysymyksillä, joita joudun pohtimaan. Annoit osuvan "otsikon" minulle niin tutuille toimintatavoille, jotka vain tiesit. Uskalla rohkeasti soittaa niinkuin minäkin, niin saat perspektiiviä haluamiisi asioihin. Kiitos ❤️
 
Ilse von Bonsdorff
19.2.2018 15:10:40
Olen kaksi eri kertaa kysynyt neuvoa Carin Bremeriltä vaikeassa tilanteessani. Puheluiden välillä oli paljon aikaa, mutta hän tiesi asiat aivan kuten ne olivat ja antoi minulle vahvistusta omiin näkemyksiini. Suosittelen lämpimästi ja vahvasti!
 
Aive
19.1.2018 14:02:45
Paljon kiitoksia!Isän kuolemasta sai tänään 1.v.Meillä oli vahva,rakkaudella isän ja tytären suhde koko elämä.Kiitoksia Carin,kun annoit minulle kaikki isän rakkaudella viestit eteenpäin.Kiitoksia,vielä!
 
Marja Liisa
15.1.2018 13:16:00
Kiitos Carin parannuksesta, tilanteeni selkiyttämisestä ja eväistä henkiselle tielle. Tulkintasi oli rehellinen, kunnioittava ja eteenpäinvievä.
 
Kirsti
9.1.2018 15:24:01
Kyllä meni niin nappiin mitä kerroit. Kiitos
 
Sirke
8.1.2018 11:42:08
Aivan ihana ihminen, joka osaa tuoda menneen elämän kertomuksen merkityksen tähän nyt elettävään elämään. Mykistävää...
 
Kirsi
8.1.2018 11:41:41
Kiitos Carin tuesta ja avusta vaikeassa tilanteessa. Nyt minulla on tieto mihin suuntaan menen. Kiitos.
 
Eija
8.1.2018 11:38:57
Kiitos Carin, sain sinulta apua ja voimaannuttavaa energiaa, pääsin irti tarpeettomasta tunne-myllerryksestäni jo lyhyen puhelun aikana ja seuraavina päivinä jatkoin ohjeittesi noudattamista. Voimia Sinulle !
 
Hilkka Haonen
8.1.2018 11:35:32
CARIN on erittäin miellyttävä näkijä.Hän on pystynyt näkemään ongelmani ja helpottamaan oloani.Suosittelen häntä lämpimästi auttamaan sinua elämässäsi eteenpäin. H ILKKA
 
Irja
9.12.2017 0:57:09
Lyhyen keskustelun aikana koin että hän toimi hyvin asiallisesti ja omaa tahtoani kunnioittaen.
 
Ritva
27.11.2017 9:27:20
 
Ulla
8.11.2017 12:56:02
Rakkaus, rehellisyys, myötätunto, positiivisuus sekä selkeä, puhdas yhteys yläkertaan kuvaa Caarinia. Carinilla on ISO Sydän.
 
Kaisu Hanka
1.11.2017 12:58:09
tietää hyvin kaikki asiat rehellinen sanoo niin kun asiat on
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus