MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Carin Bremer Selvänäköisyys Asiantuntija Kortit Chakrat

Carin Bremer Alanumero 450

Selvänäkijä, rentoutus- ja regressioterapeutti. Carin Bremer auttaa sinua 20 vuoden kokemuksella löytämään tasapainon elämän myllerryksien keskellä. Hän tulkitsee intuitiivisesti kortteja ja lukee energioita.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 23 vuotta
Kyvyt Selvänäköisyys, Energianvälitys, Empatia, Kaukoparannus, Kanavointi
Erikoisala Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Ura/Työ
Välineet Kortit, Chakrat
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 
Hei,
 
Olen Carin Bremer. Selvänäkijä, henkiparantaja, Tarot-kortti tulkitsija ja energian
välittäjä. Koulutukseltani olen rentoutusterapeutti ja regressioterapeutti.
22 vuoden kokemuksella kanavoin sinulle rakkaudellista, positiivista ja parantavaa energiaa. Avaan tukoksia kehossasi ja annan henkiparannusta. Selvänäöllä katson sinun menneeseen, nykyisyyteen ja tulevaisuuteen. Katson terveyteen, ihmissuhteisiin, rakkausasioihin ja talouteen. Autan sinua löytämään vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin ja poistamaan esteitä tieltäsi elämän myllerryksien keskellä. Tulkitsen intuitiivisesti Tarot-kortteja ja luen energioitasi. Käytän intuitiivisesti myös Native Spirit kortteja ja Medicine Cards voimaeläimet kortteja.
 
Monivuotisen suomalaisen koulutuksen lisäksi olen opiskellut Yhdysvalloissa
Reikiä, healingia ja shamanismia. Eräs merkittävä opettajani on parantaja Denise Linn ja hänen tapansa auttaa. Yhdysvalloissa perehdyin Denis Linnin opissa amerikan intiaanien shamanismiin ja parantamiseen. Kävin mm. 3 vrk:n Vision Questilla, eli näkyjen hakumatkalla. Puhdistauduin Sweat Lodgessa, eli intiaanien hikimajassa, elementeissä; maa, ilma, vesi ja tuli. Tein matkallani henkilökohtaisen shamaanirummun, mitä käytän parantamiseen, energioiden avaamiseen ja matkoilla sisimpään.
 
Olen aina ollut erittäin mediaalinen, aistinut herkästi, nähnyt energioita ja asioita
ympärilläni. Piilottelin herkkyyttäni ja yritin painaa sitä vahvan kuoren alle, kunnes ymmärsin, että herkkyyteni onkin voimani ja lahja. Tieni terapeutiksi ja auttajaksi kulki oman elämäni isojen menetyksien ja vaikeuksien ymmärtämisen ja anteeksiannon kautta.
Ymmärrän, että rankkojen kokemusteni kautta olen oppinut olennaisia seikkoja
terveydestä, sairaudesta, selviämisestä ja parantumisesta. Tiedän, että kaikesta
voi selvitä ja kaikella on tarkoituksensa. Vapauduin elämäni menneisyyden
tapahtumista omaan elämääni, voimaani ja iloon.
 
Elämänoppini on ollut anteeksianto. Anteeksiannon kautta tapahtuva
vapautuminen ja energian avautuminen ovat tuoneet minut tähän päivään. Kaikki
kokemani on ollut tarpeen ollakseni tässä ja nyt. Kaikesta olen kiitollinen. Kaikkea kokemaani ja oppimaani käytän auttaessani sinua. Olen luonteeltani rehellinen, voimaannuttava ja empaattinen auttaja. Henkinen ja mediaalinen elämäntapa on ollut elämäni punainen lanka jo yli 25 vuotta.
 
Autan sinua rakkaudella ja ymmärryksellä.
Ota rohkeasti yhteyttä. Soita minulle. Alanumeroni on 450.
 
Rakkaudella Carin
 

Suositukset

5/14  - Kaikki suositukset
 
Tiina
19.2.2018 15:17:13
Hyvin miellyttävä ihminen, kertoi avoimesti miten jatkaa elämässä eteenpäin. Itse teen tottakai ratkaisut mutta hyvin empaattinen rehellinen suorasanainen nainen. Suosittelen hänelle soittamaan jos haluat tietää oikeasti miten mennä elämässäsi eteenpäin! Kiitos.
 
Anne
19.2.2018 15:11:41
Kiitos Carin rakentavasta ja mielenkiintoisesta keskustelusta. Yllätit kysymyksillä, joita joudun pohtimaan. Annoit osuvan "otsikon" minulle niin tutuille toimintatavoille, jotka vain tiesit. Uskalla rohkeasti soittaa niinkuin minäkin, niin saat perspektiiviä haluamiisi asioihin. Kiitos ❤️
 
Ilse von Bonsdorff
19.2.2018 15:10:40
Olen kaksi eri kertaa kysynyt neuvoa Carin Bremeriltä vaikeassa tilanteessani. Puheluiden välillä oli paljon aikaa, mutta hän tiesi asiat aivan kuten ne olivat ja antoi minulle vahvistusta omiin näkemyksiini. Suosittelen lämpimästi ja vahvasti!
 
Aive
19.1.2018 14:02:45
Paljon kiitoksia!Isän kuolemasta sai tänään 1.v.Meillä oli vahva,rakkaudella isän ja tytären suhde koko elämä.Kiitoksia Carin,kun annoit minulle kaikki isän rakkaudella viestit eteenpäin.Kiitoksia,vielä!
 
Marja Liisa
15.1.2018 13:16:00
Kiitos Carin parannuksesta, tilanteeni selkiyttämisestä ja eväistä henkiselle tielle. Tulkintasi oli rehellinen, kunnioittava ja eteenpäinvievä.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus