MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Angelica Aalto Selvänäköisyys Asiantuntija Kortit Heiluri Numerologia

Angelica Aalto Alanumero 438

Selvänäkijä, kanavoija sekä energianvälittäjä. Angelica Aalto on empaattinen Tarot-kortti tulkitsija, jolla on myös enkelikortit sekä heiluri käytössä. Häneltä saat parantavaa reikienergiaa sekä voimaannuttavia enkelienergiahoitoja. Angelica Aalto on perehtynyt myös numerologiaan.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 6 vuotta
Kyvyt Energianvälitys, Kanavointi, Selvänäköisyys
Erikoisala Rakkaus/Suhteet, Kohtalo/Elämän polku, Ura/Työ
Välineet Kortit, Heiluri, Numerologia
Tyyli Myötätuntoinen
 

Kuvaus

 

Olen intuitiivinen Tarot-tulkitsija, jolla on myös useita erilaisia enkelikortteja käytössä, sekä minulla on muun muassa enkelitulkitsijan koulutus. Välitän mielelläni rakkaudellisia enkeliviestejä, jotka lisäävät luottamusta tulevaisuuteesi. Lisäksi olen reikimaster, voin lähettää parantavaa reikienergiaa sekä tehdä voimaannuttavia enkelienergiahoitoja. Olen tottunut työskentelemään ihmisten parissa erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä. Minun on kerrottu olevan voimaannuttava, rauhallinen ja luotettava tulkitsija. Osaan olla empaattinen ja eläytyä ihmisten ongelmiin.

Soita minulle luottamuksella, autan sinua parhaani mukaan!

Rakkaudella: Angelica Aalto

 

Suositukset

 
Seija
13.6.2020 17:08:20
Kiitos lähettämästäsi energiasta. Tunsin oloni rauhalliseksi puhelumme jälkeen. Tulkintasi antoi uskoa ja valoa tulevaisuuteen.
 
Ursula
6.5.2020 23:11:11
Paljon kiitoksia hyvästä hoidostasi ja ymmärryksestäsi kun elämäni oli kuilun partaalla. Voin suositella lämpimästi, meidän keskellä on Enkeleitä !
 
Saimi
13.4.2020 12:44:53
Hei, olit hyvin ystävällinen ja hoitosi oli todella voimallinen. Pistos rinnassani loppui puhelun aikana. Myös asiani menivät ihan niinkuin sanot. T. Saimi
 
Raili
28.3.2020 21:20:31
Kiitos hoidoista joita sain. Enkelihoito oli voimakas ja tarot tulkinta meni nappiin. Edellinen hoito oli reikienergiaa ja hoito tehosi mihin pyysin. Kiitos! Soitellaan, niinhän me sovittiin. T.Raili.
 
Jenni
23.2.2020 21:28:37
Kiitos, hyvästä hoidosta ja tarot tulkinnasta jonka sain sinulta. Ihana tulkitsija, teit myös ihania muita hoitoja minulle mitä hallitset. Voin puhelun jälkeen todella hyvin. Tulin iloiseksi. Soitan sinulle toistenkin. Suosittelen. Kiitos. Kaikkea hyvää myös sinulle. Olet kaunis.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus