MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Terhi Jansson Meedio Asiantuntija Ei työvälineitä

Terhi Jansson Alanumero 451

Selvänäkijä, meedio, energianvälittäjä ja eläinkommunikoija. Terhi Jansson auttaa sinua elämäsi solmukohdissa ja välittää viestejä henkimaailmasta rakkaimmiltasi.
Hän työskentelee enkelten kanssa välittäessään energiaa sinulle, kun olet kipeä taikka uupunut.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 25 vuotta
Kyvyt Selvänäköisyys, Kanavointi, Kaukoparannus, Eläinkommunikoija
Erikoisala Rakkaus/Suhteet, Perhe/Koti, Kohtalo/Elämän polku, Edesmenneet rakkaat, Lemmikit/eläimet
Välineet Ei työvälineitä
Tyyli Myötätuntoinen
 

Kuvaus

 
Olen herkkä ja myötätuntoinen selvänäkijä ja autan sinua mielelläni elämääsi liittyvien asioiden äärellä. Pystyn omien kokemuksieni kautta ymmärtämään asiakkaideni hädän ja surun aidosti, koska olen itsekin kokenut haastavia asioita elämässäni.

Kokemukseni selvänäkijänä, meediona ja enkelienergian välittäjänä olen saanut elämäni varrella ihan lapsuusajoista lähtien. Olen hoitanut ystäviä ja asiakkaitani energiahoidon avulla jo parinkymmentä vuotta välittäen samalla heille viestejä enkeleiltä ja kertoen heille vaivojensa laadun tai alkuperän.

Olen ammatiltani lähihoitaja, joten ymmärrän työni vastuun ja salassapidon merkityksen. Työskennellessäni asiakkaitteni kanssa, teen työtäni suurella lähimmäisenrakkaudella, myötätunnolla ja jokaista asiakastani kunnioittaen.

Voit soittaa minulle luottamuksella ja yritän auttaa sinua aina parhaani mukaan.
 

Suositukset

5/17  - Kaikki suositukset
 
Ritva
12.11.2018 13:52:29
Sain Terhiltä neuvon koirani ymmärtämiseen ja käsittelemiisen,jota en ole saanut edes n.s. ongelmakoirakouluttajilta. Olin jo ihan epätoivoinen. Kiitos Terhi suurenmoisesta avustasi!
 
Jenna
24.10.2018 8:02:37
Olen kysynyt useasti apua ja neuvoa ja kaikki ovat aina olleet niinkuin terhi on kertonut. Todella empaattinen ihana ihminen. Olen monesti epäillyt että näinköhän käy asioissa, mutta niin vain on ollut. Viesteistä tulee lohdullinen ja lämmin olo. Kiitos.
 
Jenna
3.7.2018 0:14:23
Aivan ihanan sympaattinen, lämmin ja aito näkijä.
 
Esko
4.6.2018 0:38:49
Ihanan empaattinen eläinkommunikoija! Olin yllättynyt siitä, kuinka tarvitsit vain neljä veikkausta, ennen kuin tiesit koiramme nimen! Enkelit olivat läsnä soiton aikana.
 
Marjatta
16.4.2018 11:36:36
Olit hyvä eläinkommunikoija, tiesit nykyisestä koirastani tarkkaan ja kuvailit edesmenneen koirani myös selkeästi. Kiitos viesteistä rajan takaa, ne oli lohdullisia. Kiitos!.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus