MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Maarit Marins Kortit Asiantuntija Kortit

Maarit Marins Alanumero 431

Näkijä, selväkuulija ja korttien tulkitsija. Maarit Marinsilla on kyky nähdä ja aavistaa tapahtumia. Hänen avullaan voit löytää ratkaisun rakkaussuhteisiin, työasioihin ja muihin haasteellisiin elämäntilanteisiin. Maarit Marins viestittää sinulle enkelien kertomaa ja hänen avullaan löytyvät myös kadonneet esineet.

Vapaa

Soita nyt!

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 10 vuotta
Kyvyt Selväkuuloisuus, Noita/Shamaani/Velho, Meedio
Erikoisala Rakkaus/Suhteet, Henkinen kehitys, Ura/Työ, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Kortit
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Olen synnynnäinen näkijä ja selväkuulija.  Rakastan elämääni ja työtäni, toisten auttaminen on minulle suuri kutsumus. Olen elämäni kulussa huomannut, että minulla on kyky nähdä ja aavistaa tapahtumia. Ensin se oli outoa, kun en tiennyt, että kaikki ei näe yhtä lailla asioita. Jälkeenpäin sain selityksen, miksi minä en ole samanlainen, kuin muut. Nykyään olen tähän oppinut ja hyväksynyt tilanteen ja jaan mielelläni tuntemuksiani muille. Uskon ja toivon, että siitä on monille hyötyä.

Olen aavistanut tilanteita, jotka ovat johtaneet elämän eri osa-alueilla ratkaisuihin, niin työ- kuin rakkaussuhteissa. Joskus enkelit puhuvat kauttani ja myös kadonneet tavarat ovat kauttani, avullani löytyneet. Nämä taidot vievät minulta energiaa, mutta ilo siitä, että olen ratkaissut jonkun ihmisen ongelman, on palkka siitä ja tuo iloa ja hyvää mieltä.

Olen saanut ohjattua ihmisiä töihin ja he ovat siitä kiittäneet. Tästä en ole itse muistanut välttämättä mitään, kun joku muu on sanonut, miten toimia. Saati sitten, kun tuonpuoleinen viestittää. Myös uskottomuus joko oma, tai kumppanin näkyy ja keskustelen mielellään rakkaussuhteista. Selvitetään johtaako se mihinkään vai syökö se kaiken energiasi. Jotkut asiat ovat väistämättömiä, jopa huonot, mutta kaikki on kuitenkin tarkoitettu kasvuun ihmisenä.

Keskustelen mielellään kanssasi vaikeistakin asioista. Voit soittaa minulle luottamuksella!

                     Halauksin, suurella rakkaudella Maarit Marins

 

Suositukset

4/4
 
Mika Turku
23.8.2020 15:55:12
Kiitos hyvästä rehellisestä tulkinnasta .
 
Seija
4.8.2020 11:47:45
Kuinka voitkaan tietää asioistani niin hyvin. Kiitos Maarit
 
Saana
19.7.2020 11:39:54
Tarkka kuvaus asiasta, jota kysyin. Empaattinen, selkeä, hyvät energiat! Suosittelen! Kiitos Maarit!
 
Elsa Olmala
26.5.2020 11:43:15
Soitin 25.5 Maaritille ja minua miellytti hänen rauhallinen ja asiantunteva asenne minun kysymyksiini. Sain erittäin miellyttäviä asioita selville. Kiitos siitä Maaritille.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus