MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Laura Roine Astrologia Asiantuntija Astrologia Kortit Chakrat

Laura Roine Alanumero 441

Selvänäkijä, astrologi, energian välittäjä. Laura Roine auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa ja valottaa tietäsi eteenpäin.

I do readings in English also!

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 16 vuotta
Kyvyt Selvänäköisyys, Energianvälitys
Erikoisala Rakkaus/Suhteet, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Astrologia, Kortit, Chakrat
Tyyli Inspiroiva
 

Kuvaus

 
Jokainen ihminen on syntyessään kuin sävellys, joka sitten ajan kuluessa kasvaa ja kehittyy. Tämä kaikki on mahdollista nähdä astrologiselta kartalta. Luen karttaa kuin nuotteja. Pystyn kertomaan sinulle kuhunkin aikaan liittyvistä persoonallisista haasteistasi, valmiuksistasi ja siitä mistä voisi löytyä valoa elämääsi tai kenties punaisen langan pää mikäli se on päässyt hukkumaan.
 
Tutkailen sinua ja tilannettasi intuitiivisesti; olen selvänäköinen,  ja selvätietoinen. Asiat näyttäytyvät minulle joko symbolisina kuvina tai sitten hyvin konkreettisina kuin ”filmin pätkinä”. Meillä jokaisella on elämän aikana koettuja haavoja ja traumoja. Niiden pohjalta kehitämme itsellemme erilaisia selviytymiskeinoja, tunnelukkoja ja defenssejä. Näistä voi kuitenkin vapauttaa itsensä sitten kun on valmis aloittamaan ns. energeettisen pohjatyön. Tässä autan sinua erittäin mielelläni. Tätä kautta voit löytää luovan potentiaalisi, oppia rakastamaan itseäsi sekä ottamaan vastaan tasapainoisempia ihmissuhteita! 
 
Haluan auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa sekä valottaa tietäsi eteenpäin. Kaikkiin tilanteisiin on mahdollista löytää lopulta jokin positiivinen näkökulma! Nyt­hetki määrittää tulevaa, jokainen hetki voi olla siis uusi alku!
 

Suositukset

79/79
 
maire
12.7.2019 12:19:09
Moi Laura oot rento ja asiallinen etkä turhia hosu puhut asiaa, Vielä kauriinkääntöpiiri soittaa sulle.
 
Lena
9.7.2019 11:30:03
Kiitos Laura, kyllä kannatti taas herätä katsomaan lähetystä, se selvitti taas niin paljon asioita, jotka on "kummitellut" mielessä, tämä aika on puhdistumisen aikaa, ja sinä Laura, olet paras avamaan niitä solmuja, ammattitaidollasi. Toivottavasti sinut nähdään usein aamulähetyksissä.
 
Leena
28.6.2019 9:40:23
KIITOS , Laura erittäin valaisevasta aiheesta. Hyvää lomaa, ja TERVETULOA, sitten takaisin.
 
Lena
28.6.2019 9:40:10
KIITOS, Laura, erittäin opettavaisista henkisen astrologian jaksoista. Avasi, ja selvitti niin paljon asioita. PARASTA TERAPIAA, JOTA VOI SAADA TV, LÄHETYKSESSÄ. Nauhoitin lähetykset, ja kertailen niitä loman aikana. Hyvää rentouttavaa lomaa sinulle. TERVETULOA SITTEN TAAS RUUTUUN.
 
Eila
26.6.2019 12:35:02
Hei Laura, ihanaa, kun olet nyt useimmin ruudussa, huomasi juuri, kun oli tullut teidän "työvuoro listat" pitää laittaa heti allakkaan. Olet niin aito, ja ihmisläheinen AMMATTI ASTROLOGI. Olet saanut myös miehet kiinnostumaan astrosta. Peukutan myös kaikkia ihania palautteita mitä olet saanut.
 
Laura
26.6.2019 12:34:05
Paljon olen kuunnellut sinua, paljon olen saanut ymmärrystä kysymykseen miksi, kiitos siitä. Mutta tuo taustamusiikki puheeksi taustalla ärsyttää!
 
Titta
26.6.2019 12:33:52
Jälleen kerran ihana aamu, kun puikoissa Laura. Olet ihanan selkeä, positiivinen ja avaat astrologiset termit ja käsitteet selkokielelle. Kaikkea hyvää Sinulle❤️
 
helmi helena
26.6.2019 12:33:41
Taas kerran viehätysvoimasi ja äly,tietämys,ja mikä parasta selkeästi ja maltillisella rauhallisuudella tuot tulkintojasi esille,olet loistava tulkitsia moneen mieleen..
 
Ritu
26.6.2019 12:33:01
Kiitos Laura! Olet luottoasiantuntijani. Soitin sinulle, avasit syitä käytösmalleilleni, tästä on hyvä jatkaa. Ammattitaitosi on uskomaton, olet lahja meille itseään tutkiskeleville. Olet realisti jalat maassa, ei mitään hattivattijuttuja (sinua lainatakseni) Kiitos <3
 
Leelia
26.6.2019 12:29:31
Todella kiinnostava aihe, mielenkiinnolla odotan jatkoa. KIITOS KIITOS, Laura.
 
Marke
9.6.2019 19:12:50
Kiitos Laura ihan mahtavasta avauksesta. Kosketti kovasti, kun kerroit näistä "sukupolven" laspista, nosti paljon vanhoja asioita pintaan, jotka luulin jo käsitelleeni, mutta tuli taas uusia näkemyksiä, ja ymmärrystä, KIITOS sinun. pr. kuuni on kauriissa, ja yhtymässä per. kauriiseen, ja siinä vielä plutokin, - nyt putsataan painepesurilla... Itkun purkauksia on tullut paljon, ja erityisesti ohjelman aikana, ON helpompi sisäistää itseensä, kun toinen puhuu. ASTROLOGIAN ymmärtäminen auttaa todella paljon. Jalkoja ja polvia on särkenyt, -kuuluu ajan kuvaan. Olet auttanut niin monia ihmisiä omalla tietämykselläsi, ja rauhallisella olemuksellasi. OLI PAKKO KIRJOITTAA HETI TUNTEMUKSISTA, meitä on varmasti paljon samassa tilanteessa. Odotan mielenkiinnolla jatkoa.
 
Helena
9.6.2019 19:12:05
Kiitos Laura
 
Leena
5.6.2019 22:17:40
Kiitos Laura, hyvistä voimaanuttavista ajatuksista, kiva, että sinua näkee useimmin TELKKARISSA, sitä moni itseni lisäksi odottaa.
 
Hans
3.6.2019 9:57:43
Hyvää huomenta Laura olet kaunis piki silmäinen tulkitsija,hyvin selkeä ulosanti mukavaa päivän jatkoa.
 
Marke
29.5.2019 9:58:20
Kiitos Laura, uranus teki nyt positiivisen yllärin, kun ilmestyit aamulla ruutuun. Harmi itselleni, kun luin, että olet 29pv. aamulla ja tarkistin sen vielä. Kerkesin katsoa lopun, hyvä sekin. Puhuit lapsen kehitys vaiheesta nyt oli LEIJONA,--"minä ite" oma identtiteetti, osan kerkesin kuulla, ehkä käsitellään vielä MAHTAVA AIHE, lähellä on pieni lapsi kasvamassa, voin hyvin samaistaa vaiheet. Astrologiaa olen opiskellut vuosia, kursseilla ja itsekseni, edelleen. Sinulta saa niin paljon uusia NÄKEMYKSIÄ menneen käsittelyyn, ja avaa tulevaa, psykologiaa parhaimmillaan. Astrologia on ikuista opiskelua. KIITOS LAURA, toivottavasti sinut näkee usein juontamassa.
 
Helinä Kaleva
28.5.2019 9:01:05
Kiitos Laura analysoinnista ja rohkaisevista selkeistä ohjeista. Olen erittäin tyytyväinen tulkintaasi. Oli mielenkiintoista.Tämä oli itselleni ihan ensimmäinen karttatulkinta. Myös intuitiivinen "näkysi" natsasi. Tämä kaikki vahvistaa rohkeuttani "tuntea, ottaa vastaan ja ELÄÄ" !!! Suuri kiitos.
 
Kikka
27.5.2019 14:10:08
Kiitos taas keskiviikkoaamun lähetyksestä. Itse löysin astrologian 27 vuotta sitten Tampereen työväenopiston mainiolla astrologian kurssilla. Astrologia on kulkenut mukanani siitä asti, mutta kiitos sinun, Laura, olen kokenut astrologia-renessanssin nyt 54 vuotiaana eli progekuun paluun aikaan! Vielä haluaisin kertoa esimerkin astrologian toimivuudesta. Täysikuu viime viikonloppuna osui tarkalleen Mc/IC akselilleni. Tämän viikon tiistaina työpaikallani ilmoitettiin työtehtävien ulkoistuksesta. Että näin se menee..Kiitos vielä sinulle Laura:)
 
Pexi
20.5.2019 14:04:52
Skorpparina koin valtavaa yhteyttä juontovuorossasi. Ihan upeeta työskentelyä, asiat moniulotteisia, mutta astroginen taitosi on niiiin laaja-alaista.
 
Marke
20.5.2019 14:04:16
Kiitos Lauralle hyvästä ohjelmasta, astrologia kiinnostaa , ja soittajat on hyvin mukana sen vaistoaa. Nainen, joka soitti lähetykseen, ja kertoi itkeneensä edellisen lähetyksen ajan, oli kuin minun suustani, se oli niin avaavaa, koskettavaa kerrontaa. ASTROLOGIA kertoo ihmisen perusolemuksen, haasteet ja mahdollisuudet, ja asiansa tunteva ASTROLOGI, auttaa siitä navikoida eteempäin. TÄMÄ ON PSYGOLOKISTA ASTROLOGIAA parhaasta päästä. Toivottavasti tuotanto huomioi tämän. Laura olet kuin luotu tähän työhön, ja sen teet tätä sydämmellä.
 
Markke
14.5.2019 0:38:04
Kiitos Laura, sinun vetämät astro aamut on on niin odotetut. Minä, ja monet, monet muut, katsojat toivoisivat, että vetäisit koko aamun lähetyksiä, sinulla on kyky auttaa, ja avata syvällä olevia "möykkyjä", ei tarvitse psygiatrille mennä.
 
Timo Ginman
14.5.2019 0:37:35
Olet ihan. ❤
 
eeva kangasmäki 66v perushoit, eläkel
14.5.2019 0:37:26
kiitos Laura.astral tv. olet ihan uskomattoman viisas, tietävä, osaava totuuden puhuja, myös tänään äitienpäiväna. ohjelmaasi en koskaan jätä väliin. juuri sellaisen jätetyksi tulemisen olen kokenut elämässä, aina yksin selviytyjä, tähän asti. Entisenä last.tarh opett, ja perushoit, opiskelin juuri nuo asiat, totta puhut. Ihan sielua riipasee. Olen käynyt läpi työvuosina yksitys psykoterapian 7 v, ei mitään hyötyä,rahat hukkaan. samoin mielenterv,hoitajat. suomessa nyt nuoriso jää mielen terv eläkkl 20vuotiaana, sinua tarvittaisiin tuonne päättäviin elimiin puhumaan asiaa, ettei tilanne pahene entisestään. Turhia terv huoll. ammattilaisia +poliit päätäjiä istuu liikaa siellä saamatta mitään aikaan. Iso hali suomen rakastettavimalle ihmiselle.. OLET Paras kaikista. KIITOS
 
gunbritt
14.5.2019 0:36:34
Kiitos Laura puhelu katkes mutta sain vastaukset
 
Liisa
9.5.2019 19:30:52
Hei Laura! Olet enslauantaina telkkarissa, voisitko selvittää mikä sen prokekuun pituuden määrittää, onko 2 vai 2 ja puoli vuotta, varmaan muitakin katsojia kiinnostaa. Kiitos hyvästä ohjelmasta. Tsemppiä!
 
Marke
28.4.2019 21:27:12
Lämmin kiitos taas kerran Laura, olet luotu tähän työhön. Astrologia on niin hieno tapa oppia itsestään, kun ihmiset ymmärtäisi sen, ja siinähän on jokaisen oma syntymäkartta, mihin tulkinta perustuu. Toivottavasti Laura tulet useimmin ruutuun, eikä "uranus" tee tepposiaan enää.
 
Eila
20.4.2019 14:13:31
Paras! Puhut selkeästi, olen ihan samaa mieltä Marken kanssa! Olisi kiva, jos sinulla olisi koko aamun lähetyksiä useammin.
 
kaija leino
15.4.2019 13:52:07
Hei Laura, Jonotin eilen 13.3. klo 9.30-11.00 numeroosi kertoakseni miten paljon arvostan sanomisiasi ( toivottavasti jonotus on ilmainen , muuten menee kämppä myyntiin ) Olisin myös halunnut kysyä onko mahdollista saada sinulta kirjallisena astrologinen kartta, tilaisin sen lahjaksi pojalleni. Aihetoivomus minulla olisi poikkimenneet ystävyyssuhteet, poikkimenneet parisuhteet on helpompi ymmärtää. KIITOS ... sinua kuuntelisi vaikka kokonaisen päivän jopa kolme !
 
Markke
7.4.2019 19:51:02
Paljon kiitoksia Laura taas kerran. Sinulta saa joka lähetyksessä niin paljon ymmärrystä ja selkeyttä tämän hetken tilanteeseen, ja muutenkin oman elämän hallintaan.
 
eeva kangasmäki 66v työkyvytt, eläkl, hoitsu
7.4.2019 19:47:53
kiitos astral TV. kiitos laura roine, paras asiantuntija. hänellä viisutta, elämänkokemusta,, tietoa kaiksta elämän alueista., ei koskaan puhu soopaa, ennusta diippa -daappa ruusuista tulevaisuutta, jos sitä ei tule olemaan, Rehellinen selkäydintä myöten. Sellaisia ihmisiäö ei enää suomesta löydy muita. Rehellinen. toivoisin, että näkisin telkusta häntä useammin, mutta ymmärrän, kaikilla meillä on muutakin elämää. KIITOS LAURA, OLET PARAS, MAHTAVA! täydet pisteet
 
Ariia
7.4.2019 19:47:18
Ihanan mielenkiintoista, kiitos Laura. Kävin Iiris Roineen luona n. 15 v sitten, koska oli vain vastoinkäymisiä todella kauan. Iiris sanoi että nyt alkaa pitkä hyvä aika ja uskomatonta, näin tapahtui. Nyt 15 ihanaa vuotta takana. Sanoit et, meillä jouskareilla menee hyvin ainakin tämä vuosi, joten hiukan jännittynyt ensi vuodesta. LAURA OLET IHANA. *****
 
Ritu
1.4.2019 10:13:40
Kiitos Laura, olet tulkinnoissasi selkeä ja lämminhenkinen, et tukeudu uskomuksiin. Parasta astral -TV:ssä.
 
Tuula Heiskanen
20.3.2019 11:52:05
Kiitos Laura karttani tulkinnasta! Nappiin meni
 
Patrick Durieux
18.3.2019 10:53:18
Kiitos joka kerran esiintymisestä.Hyvin selkeä,terävä, asiallinen selostaminen.Kun astrologiasta kyse niin ilmaistaan asiat astrologisella kielellä,kiitos Sinulle
 
Leena
13.3.2019 22:40:00
Hei Laura, kiitos aamun lähetyksestä, sain paljon ajattelemisen aihetta, ja selvyyttä omaan tilanteeseen, varmaan moni muukin. Olet parasta mitä Astral TV, voi tarjota. Sinua kuuntelisi mielellään koko aamun, toivottavasti niin tapahtuukin. Puhut järkevästi, selkeästi ja ymmärrettävästi mitä näät. Odotan mielenkiinnolla seuraavaa lähetystä.
 
Markke
13.3.2019 22:39:09
Laura olet parasta mitä Astral TV voi tarjota. Osaat tulkita niin hyvin ja ymmärrettävästi kartasta ja ja miten se vaikuttaa elämään. Varmasti jokainen oppii jotain itsestään tulkintasi johdosta, vaikka olisi pitkäänkin harrastanut astrologiaa.
 
Hellevi Viinikanoja
25.2.2019 0:52:06
Olet loistava tulkitsija
 
helena moilanen
3.2.2019 21:24:59
Huomenta Laura!..Nyt oli tarve antaa palautetta sinulle.Ilokseni huomaan sinussa todella empatiaa,inhimillisyyttä,hyvän järjen käyttöä,kuin myös verpaalista ulostuontia..Olen seurannut juontojasi useasti..Olet järki ihminen isolla sydämellä,moni saa sinun läsnäolollasi tv:ruudun kautta voimaa ja inhimillisyyttä,kuin myös suorissakin asioissa,joita tulkitset hienotunteisesti ja ymmärettävästi..Kiitos..Haluan vielä mainita kolleegaasi Johannan,olette parasta molemmat,mitä astraltv on antanut katsojille..Toivon sydämmestäni hyvää jatkoa ja ,hyvää elämää sinulle ja perheellesi..
 
mirja
29.1.2019 22:57:47
Hei,olet hyvä ja selkeä astrologi jota myös ymmärtää
 
Leena
17.1.2019 8:09:32
Kiitos Laura, olipa mielenkiintoista lähetys, olisi voinut kuunnella kaikki kolme tuntia. Auttoi ymmärtämään tämän hetkistä ahdistavaa tilannetta, jota varmasti monella on.Toivottavasti sinut näkee useammin telkkarissa.
 
Ritu
16.12.2018 23:28:31
Kiitos Laura, kun tulit taas telkkariin <3
 
Leena
26.11.2018 14:36:56
Kiitos Laura , oli mielenkinoinen, ja hyvinkin avaava lähetys. Puhut selkeästi, ja arkisesti, että jokainen ymmärtää. Itsekkin lähes parikymmentä vuotta harrastaneena, tulee aina uusia näkeyksiä , ja mielenkiinto vain kasvaa. Sinua kuuntelisi mielellään koko lähetyksen.
 
Marke
12.11.2018 13:52:51
Kiitos Laura, oli erittäin hyvä mukaansa tempaava teema. Olit itsekkin niin energinen, sinua oli mielenkiintoista kuunnella, en malttanut nousta paikaltani. Toivottavasti olet useammin TV:ssä, (varsinkin SU aamuläh.) Soittajat olivat myös niin mukana, sen vaistosi.
 
Salme Pakanen
30.9.2018 18:51:49
Hei. Olen menettänyt molemmat vanhemmat tänä vuonna. Kävelin kuin pikku tyttö eksyneenä, hylättynä minne mennä. Kerroit saman asian minulle annoit vahvistuksen omista tuntemuksista. Kiitos ❤️ Laura
 
Salme Pakanen
30.9.2018 18:51:11
Ihana annoit vahvistuksen minun suuresta menetyksestä. Tunne mikä minulla on pikku tyttö ❤️ Kiitos Laura
 
Leelia
30.9.2018 18:50:02
Hei Laura, Olet paras astroloogi, ja intuitiivinen näkijä. Puhut niin normaalisti muutoksista, se jo selkeyttää ymmärtämään, monen katsojankin elämäntilannetta. Toivottavasti sinua näkee ja kuulee useimmin telkkarissa.
 
Marke
17.9.2018 12:55:17
Hei Laura, kiitos taas kerran. Oli niin mielenkiintoista kuunnella sinua. Sinulla on kyky, ja taito puhua elämän käänteistä, ja energian muutoksista ym. niin jouhevasti ja sujuvasti, niinkuin se menee jokaisen elämässä. Toivottavasti pääset useimmin vetämään sunnuntain lähetystä, ja vielä koko aamun. Ps. Sinulla on kiinnostavat teemat, kuten Lilith (musta kuu) ja Vesta myös.
 
Marke
2.9.2018 22:37:59
Moi Laura, puhuit aamulla todella tärkeästä aiheesta. CHIRON haavoittunut-parantaja, on hyvin merkittävä kartalla jonka jokaisen pitäisi tunnistaa. Vääristyneenä voi vaikuttaa, ja tehdä tuhoa itselleen ja toisille, jopa vuosia... Kiitos tästä, mielenkiinnolla odotan jatkoa.
 
SUSA
2.9.2018 22:37:11
Aivan uskomattoman aito,lämmin ja ihana ihminen ja niin taitava työssään!!!!!
 
Patrick
19.8.2018 23:51:55
Hei Laura, Hyvin mielenkiintoista arkkityyppien katsaus,kiitos asiallisesta ja sujuvasta/selkeästä lähestymistavasta.
 
*R*
19.8.2018 23:43:20
Kuuntelin tänä aamuna juontoasi. Minulla on kolme eri asiaa, joihin haluaisin vastauksen. Aamun soittajat elivät samaa, mitä minäkin. Eri puheluissa annoit vastauksen jokaiseen kysymykseeni. Tuntuu aivan uskomattomalta! Kiitos Laura, olet upea!
 
Marke
19.8.2018 23:41:07
Kiitos Laura ohjelmasta, olet ammattilainen, puhut asiallisesti ja selkeästi, sinua on helppo kuunnella, olet myös monipuolinen. Kaksi ammatti astrologiaa samana aamuna oli erittäin hyvä juttu, ja vielä SUNNUNTAINA, kun oli aikaa katsoa koko ohjelma.
 
Hannu Itkonen
16.8.2018 12:08:03
Mukava kuunnella aamulla kahvia juodessa,kun olet asiantuntiana tv-eessä kaunista piki silmäistä tulkitsijaa temppiä sinulle työhösi.
 
Leelia
6.8.2018 11:24:32
Hei, olipa osuvasti, kun kerroit, että, pr.kuu, ja saturnus, kulkee samaa tahtia. Minulla menee juuri näin, pr.kuuni kanssa, ja nyt mennään kauriissa. Vaikka sanotaan, että energiat on raskaat,--minusta kaikki tekeminen, ja asioiden käsittely on johdonmukaista, ja on kuitenkin selkeää. Parin vuoden kuluttua vapautan itseni vesimies aikaan. Teen edelleen mitä haluan, mutta ehkä uudella tavalla. Sitten alkaa kala jakso, ja aika miettiä jotain uutta. Annan mielen rauhoittua, ja intuition tehdä tehtäväänsä, sieltä se tulee, ja toteutan sen oinas ajalla. Näin olen ajatellut nämä vaiheet. Kyllä astrologia on mielenkiintoista, se helpottaa paljon elämän kulkua, kun tiedostaa missä mennään. Kiitos Laura, tuli taas uusia näkemyksia, kylmä äiti/isä ym. teemaan, ja miten ne kartalla näkyy. niistä kuulisin enemmänkin.
 
tarja
6.8.2018 11:21:20
Kiitos Laura että palasit ruutuun. Parasta mitä Astral TV tarjoaa. Joka lähetyksessä jonka juonnat huomaan oppineeni jotain elämästä. Iso Kiitos <3
 
Patrick Durieux
30.7.2018 13:06:56
Kiitos hyvistä täydentävistä tulkinnoista,varsinkin kun nyt astrotaivas täynnä arvamatommista tulevista tapahtumista sekä henkilökohtaisella että kollektiivisella tasolla.
 
T.J. M
30.7.2018 13:06:35
Kiitos, että olit valonkantajana elämässäni hetkellä jolloin oli niin toivottoman pimeää. Olen seurannut osoittamaasi valoa jo pitkään. Hetkeksi lampun valo himmeni ja kompuroin, mutta nousin ylös ja kulkuni kevenee päivien, viikkojen ja kuukausien myötä kohti vuosia, sillä näen ja tunnen koko ajan selvemmin. Kiitos, että kannat niin ihailtavasti vastuut, jota työsi auttajana tuo. Soitto sinulle sai mut ymmärtämään, että tarvitsen apua pyrkiäkseni vapautukseen armottomasta pakkomielteestä, jota ei loitsuin eikä litanioin matkasta irroteta, vaan se takertuu taikauskomuksilla entistä kipeämmin ja tiukemmin iholle. On ihmeellisen vapauttavaa, kun ei tänäänkään tarvitse pelata eikä pelätä :) Kiitos Laura sinulle
 
riitta luoma
23.7.2018 10:02:43
Hei Jaana! Olen seurannut mielenkiinnolla kun olet kertonut horoskooppimerkeistä.Tallensin jopa kun puhuit oinaasta ,skorpionista ,jousimiehestä ,härästä ,kauriista ,kaksosesta ja vesimiehestä.Lähipiirissä ei ole kahta samassa merkissä.Olen itse skorpioni ja tiedän hyvin sen merkin alla syntyneet.Joskus selvitän syntymäajan ja soitan sinulle .Haluaisin vähän ymmärtää itseäni ja mennyttä elämääni.Kiitos ohjelmasta .
 
Hilkka
23.7.2018 10:02:12
Kiitos sinulle Laura tulkinnastasi tänään. Annoit voimaa ja uskoa tulevaisuuteen. Ei ole sanoja kertomaan tunteesta jonka sait aikaan, kiitos. ♥️
 
Leelia
3.7.2018 1:02:07
Puhut niin elämän myönteisesti, ja ymmärrärrettävästi, transiiteista, ja proge-energioista ym. joita meistä jokainen käy läpi, elämänsä aikana, ja sillä on tarkoituksensa. Opin paljon taas itsestäni, kun kuuntelin sinua telkkarista. LÄMPIMÄSTI TERVETULOA LAURA.
 
Leelia
3.7.2018 1:01:02
KIITOS LAURA aamun lähetyksestä, oli ilo kuunnella tulkintojasi. Puhut suoraan rakentavalla,-ystävällisellä tavalla. Kerrot haasteet ja mahdollisuudet. Toivottavasti voit tehdä koko aamun lähetyksiä. Olet paras astrologi, selväsanainen, ja helposti ymmärrettävä.
 
Leelia
3.7.2018 0:59:41
Hei Laura, kerroit hienosti proge energioista, että herkimmillä ihmisillä muutos voi kestää kauemmin,--ja kun mennään energioissa syviin vesiin, ja kartalla on jotain tulta,--tai ilma planeettoja, ne kyllä nostaa valillä ylös. Olen kokenut itsekkin juuri näin kohdallani,--ei se aika ole koko ajan synkkyyttä. Olen opiskellut astrologiaa 15v. ja kolmas kierros on meneillään. Ymmärrän hyvin elämänmyönteisiä tulkintojasi. Kiitos, kun olet tullut takaisin.
 
Leelia
3.7.2018 0:14:44
Hei Laura, oli mielenkiintoinen lähetys. Puhuit selkeästi ja ymmättettävästi elämän tosiasioista, jotka varmasti kiinnosti katselijoita. Energia lähetyksesi vaikutti niin voimaannuttavasti, että kyyneleet alkoivat valua, ja itketti,--johonkin kosketti. Kiitos paljon.
 
NallePuh73
2.7.2018 17:00:47
Hei Laura, ihanaa että olet tulossa takaisin! Olet paras :)
 
Mariwan baram
1.2.2018 22:41:06
Moi Laura
 
mummeli
18.12.2017 22:18:58
Tule edes joskus takaisin televisioon.Olet selväsanainen ja rehellinen ja ymmärrettävä.
 
Lilli
8.11.2017 12:42:41
Laura on paras, ja niin topakka nainen. Kiitos Laura, olethan jatkossakin ilonamme telkkarissa.
 
Liisa
8.11.2017 12:40:55
Iso Kiitos taas sinulle näistä kahdesta ohjelmasta, olet mahtava tyyppi. Toivon, ja varmasti isojoukko muitakin, että näemme sinut piakkoin Astral-tv:ssä. Liisa Hyvää jatkoa ja tsemppiä elämääsi
 
-T-
24.10.2017 13:34:24
Nyt on kyllä kehuttava Lauraa, vaikkakin ei hänen kykynsä yllätyksenä tullut koska on näkijäsuvusta :) Soitin Lauralle Astral tv:hen joskus tuossa alkukeväästä. Kiinnosti entiset elämät ja vähän tulevaisuus työn/terveyden suhteen.... Laura ei tiennyt musta mitään mutta, se mitä hän kertoi entisistä elämistä, mikä on kytköksissä tähän elämään, meni kyllä nappiin. Itse olen sen jotenkin aina aavistellut, että se asia (mitä en nyt tässä tarkalleen kerro) varmaan aika lailla on mun kohtalo, halusin tai en :) Työjutut meni oikein :o Kyselin, että tulenko olemaan sitten syksyllä vielä samassa paikassa. Laura sanoi, että ei kyllä olis sama paikka, että uusi työpaikka ja loppuvuodesta alkaakin aikamoinen vauhti. Silloin keväällä ajattelin, että saapa nähdä. Tällä viikolla alko se vauhti :D hakemus yhteen paikkaan sunnuntaina, soitto työnantajalta maanantaina ja perjantaina kuulen, että halutaan vakituiseksi.Myös terveydessä meni oikein:) Harmi kun tähän ei voi kirjoittaa enempää :/
 
Tiina
24.8.2017 13:54:37
Milloin Laura olet tavoitettavissa? Aistin että Sinulla on suuremmoiset kyvyt ja intuitiot. Palaamisiin Tiina
 
Liisa
8.7.2017 23:10:05
Kuuntelin tämän aamun tallennetun sinun osiosi lähetyksen. Olen samaa mieltä kanssasi aamenesta ja kaikesta muusta uskontoihin liittyvistä asioista! KIITOS !
 
gunbritt olin
18.2.2017 11:22:05
Hej Laura sinua on ilo kuunella selität asiota niin hyvin ja selkeästi Hyvää kevättä sinulle :D
 
Kirsti
8.1.2017 20:45:55
Soitin sinulle tapaninpäivänä, sain edesmenneeltä mummulta (isoäidit) viestin.Kerroin, etten ole nähnyt isoäitejäni koskaan, mutta nyt ajatellesani asiaa Mummu oli vanha ja harmaa esiliina päällä, mutta sehän on x-mieheni mummu tosi ihana ihminen hän oli minulle ihan oma mummu. Kiitos taas tulkinnastasi.Lauralle kannattaa soittaa hän on ihanan rauhallinen ja tulkinnat ovat tosi hyviä.Kiitos!
 
Kiitu
25.10.2016 23:56:24
Laura, toivoisin, että olisit paljon useammin TV-lähetyksissä. :) Erityisesti intuitiiviset tulkintasi ovat superhyviä - parasta antia koko Astral-TV:ssä! <3
 
riitta
8.4.2016 17:10:13
Kiitos LAURA hyvästä keskustelusta kanssasi,tuli iloinen ja hyvä mieli.Katso joka päivä lähetyksen ja saan siitä paljon vahvistusta omalle ajatukselleni.KIITOS,ILOA JA VALOA SEKÄ ENKELEITÄ SINULLE.TERVEISIN RIITTA
 
gunbritt olin
25.11.2015 14:26:25
hej haluaisin soittaa sinulle koska olet seuraavan kerran Astraal TV-ssä katson aina ohjelman kun minulla on tilaisuus yritin tänään soittaa mutta olet niin varattu :D Te olette kaikki niin mukavia siellä ja autatte niin monta jatkakaa samaan malliin Hyvää viikonloppua
 
heidi
12.11.2015 8:46:53
tuhannet kiitokset valaisevasta tulkinnasta edellisestä elämästä ja muustakin. sain kyllä tarvittavaa vahvistusta ja tietoa oman elämän katsomukseen sekä ymmärtämiseen. kiitos! :)
 
Kati
2.9.2015 22:34:03
Sanat eivät riitä kertomaan sitä valon määrää jonka sinulta sain puhelun aikana. Laura iso kiitos ja lämmin halaus sinulle!
 
Riitta
20.7.2015 21:26:37
Kaunis kiitos Lauralle ihanasta puhelusta <3 Sinulla on todellinen lahja <3 <3
 
Evea
11.5.2015 14:53:23
Halusin Sinulta mediaalisen katsannon ja sain aivan ihanaa tietoa. Käytät kauniita kuvia, joista on helppo saada kiinni. Menneet elämät kolahtivat. Aurinkoa elämääsi!
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus