MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Laura Roine Astrologia Asiantuntija Astrologia Kortit Chakrat

Laura Roine Alanumero 441

Selvänäkijä, astrologi, energian välittäjä. Laura Roine auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa ja valottaa tietäsi eteenpäin.

I do readings in English also!

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 16 vuotta
Kyvyt Selvänäköisyys, Energianvälitys, Kanavointi
Erikoisala Rakkaus/Suhteet, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Astrologia, Kortit, Chakrat
Tyyli Inspiroiva
 

Kuvaus

 
Jokainen ihminen on syntyessään kuin sävellys joka sitten ajan kuluessa kasvaa ja kehittyy. Tämä kaikki on mahdollista nähdä astrologiselta kartalta. Luen karttaa kuin nuotteja. Pystyn kertomaan sinulle kuhunkin aikaan liittyvistä persoonallisista haasteistasi, valmiuksistasi ja siitä mistä voisi löytyä valoa elämääsi tai kenties punaisen langan pää mikäli se on päässyt hukkumaan.
 
Olen myös selvänäköinen, mediaalinen ja välitän parantavaa, kohottavaa energiaa. Voin käyttää TAROT­kortteja apuvälineenä mikäli niin haluat. Asiat näyttäytyvät minulle joko symbolisina kuvina tai sitten hyvin konkreettisina kuin ”filmin pätkinä”.
 
Haluan auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa sekä valottaa tietäsi eteenpäin. Kaikkiin tilanteisiin on mahdollista löytää lopulta jokin positiivinen näkökulma! Nyt­hetki määrittää tulevaa, jokainen hetki voi olla siis uusi alku!
 

Suositukset

5/43  - Kaikki suositukset
 
helena moilanen
3.2.2019 21:24:59
Huomenta Laura!..Nyt oli tarve antaa palautetta sinulle.Ilokseni huomaan sinussa todella empatiaa,inhimillisyyttä,hyvän järjen käyttöä,kuin myös verpaalista ulostuontia..Olen seurannut juontojasi useasti..Olet järki ihminen isolla sydämellä,moni saa sinun läsnäolollasi tv:ruudun kautta voimaa ja inhimillisyyttä,kuin myös suorissakin asioissa,joita tulkitset hienotunteisesti ja ymmärettävästi..Kiitos..Haluan vielä mainita kolleegaasi Johannan,olette parasta molemmat,mitä astraltv on antanut katsojille..Toivon sydämmestäni hyvää jatkoa ja ,hyvää elämää sinulle ja perheellesi..
 
mirja
29.1.2019 22:57:47
Hei,olet hyvä ja selkeä astrologi jota myös ymmärtää
 
Leena
17.1.2019 8:09:32
Kiitos Laura, olipa mielenkiintoista lähetys, olisi voinut kuunnella kaikki kolme tuntia. Auttoi ymmärtämään tämän hetkistä ahdistavaa tilannetta, jota varmasti monella on.Toivottavasti sinut näkee useammin telkkarissa.
 
Ritu
16.12.2018 23:28:31
Kiitos Laura, kun tulit taas telkkariin <3
 
Leena
26.11.2018 14:36:56
Kiitos Laura , oli mielenkinoinen, ja hyvinkin avaava lähetys. Puhut selkeästi, ja arkisesti, että jokainen ymmärtää. Itsekkin lähes parikymmentä vuotta harrastaneena, tulee aina uusia näkeyksiä , ja mielenkiinto vain kasvaa. Sinua kuuntelisi mielellään koko lähetyksen.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus