MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Laura Roine Astrologia Asiantuntija Astrologia Kortit Chakrat

Laura Roine Alanumero 441

Selvänäkijä, astrologi, energian välittäjä. Laura Roine auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa ja valottaa tietäsi eteenpäin.

I do readings in English also!

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 17 vuotta
Kyvyt Selvänäköisyys, Energianvälitys
Erikoisala Rakkaus/Suhteet, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Astrologia, Kortit, Chakrat
Tyyli Inspiroiva
 

Kuvaus

 
Jokainen ihminen on syntyessään kuin sävellys, joka sitten ajan kuluessa kasvaa ja kehittyy. Tämä kaikki on mahdollista nähdä astrologiselta kartalta. Luen karttaa kuin nuotteja. Pystyn kertomaan sinulle kuhunkin aikaan liittyvistä persoonallisista haasteistasi, valmiuksistasi ja siitä mistä voisi löytyä valoa elämääsi tai kenties punaisen langan pää mikäli se on päässyt hukkumaan.
 
Tutkailen sinua ja tilannettasi intuitiivisesti; olen selvänäköinen,  ja selvätietoinen. Asiat näyttäytyvät minulle joko symbolisina kuvina tai sitten hyvin konkreettisina kuin ”filmin pätkinä”. Meillä jokaisella on elämän aikana koettuja haavoja ja traumoja. Niiden pohjalta kehitämme itsellemme erilaisia selviytymiskeinoja, tunnelukkoja ja defenssejä. Näistä voi kuitenkin vapauttaa itsensä sitten kun on valmis aloittamaan ns. energeettisen pohjatyön. Tässä autan sinua erittäin mielelläni. Tätä kautta voit löytää luovan potentiaalisi, oppia rakastamaan itseäsi sekä ottamaan vastaan tasapainoisempia ihmissuhteita! 
 
Haluan auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa sekä valottaa tietäsi eteenpäin. Kaikkiin tilanteisiin on mahdollista löytää lopulta jokin positiivinen näkökulma! Nyt­hetki määrittää tulevaa, jokainen hetki voi olla siis uusi alku!
 

Suositukset

5/124  - Kaikki suositukset
 
lennu.
24.5.2020 20:42:08
Hei Laura, olet ASTRAL TV:n kantava voima. Sinulla on paljon syvällistä tietoa, ja kokonaisvaltaista ymmärrystä, kun tulkitset karttoja, se on niin tärkeää soittajille. Osaat opastaa soittajia myös oikealla elämänmyönteisellä tavalla muutokseen, se menee perille.
 
Marja
18.5.2020 11:32:14
Kiitos Laura tämänpäiväisestä ohjelmasta 17.5.20 Hienoa kun olit topakka ja esille ihmisten vastuun ja laitoit pohtimaan ihmisten tämänhetkisiä arvoja tässä elämässä. Osoitit sen myös vahvasti päättäjille. Kiitos
 
helmi helena
17.5.2020 19:57:35
Voi Laura hyvä,toit niin rohkeasti ja suoraan totuutta esille tämän epäoikeuden maailman menosta,yksilö tasosta alkaen..17.5.2020 empaattinen ja rohkea ulostuontisi antoi toivoa,uskoa parempaan elämään,varmaan monille ihmisille..Rohkeat ilmaisusi olivat kertakaikkiaan niin hyviä,että liikutuin suunnattomasti suorapuheisuudestasi ja totuudesta ,uskaltaessasi nostaa asiat "pöydälle"..Olet huippu,touuden ENKELI..KIITOS LAURA!!
 
Asta
12.5.2020 22:49:52
Nuo 5 tähteä eivät ole mielistelyä, vaan osoittavat sen arvostukseni, jota oikeasti koen Teitä kohtaan. Tahdon e h d o t t o m a s t i päivähoroskoopin ja nuo erityiset, tämän ajan menoa kuvaavat tulkin- tanne mitä ne kaikki ovatkaan! Minulla on ollut hiukan sähläystä tekniikan ym kanssa, joten pyydän jatkamaan siitä huolimatta. KIITOS.
 
MirkkaM
6.5.2020 23:13:05
Lämmin Kiitos ja halaus tämän päivän lähetyksestä erityisesti omien rajojen tiedostamiseen liittyvästä tulkinnasta. Se oli erittäin parantava, ja hienosti kiteytetty muutamaan lauseeseen. Myös aikaisemmissa lähetyksissä olet kertonut erittäin tärkeitä ja parantavia asioita, kuten pari viikkoa sitten kerroit siitä, että vauva voi tuntea kuolemanpelkoa. Siitä avautui minulle aivan uusi taso, ja ymmärrys empatia itseäni kohtaan avasi tunne lukkoja ja vahvisti omaa minuutta.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus