MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Laura Roine Astrologia Asiantuntija Astrologia Kortit Chakrat

Laura Roine Alanumero 441

Selvänäkijä, astrologi, energian välittäjä. Laura Roine auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa ja valottaa tietäsi eteenpäin.

I do readings in English also!

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 16 vuotta
Kyvyt Selvänäköisyys, Energianvälitys
Erikoisala Rakkaus/Suhteet, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Astrologia, Kortit, Chakrat
Tyyli Inspiroiva
 

Kuvaus

 
Jokainen ihminen on syntyessään kuin sävellys, joka sitten ajan kuluessa kasvaa ja kehittyy. Tämä kaikki on mahdollista nähdä astrologiselta kartalta. Luen karttaa kuin nuotteja. Pystyn kertomaan sinulle kuhunkin aikaan liittyvistä persoonallisista haasteistasi, valmiuksistasi ja siitä mistä voisi löytyä valoa elämääsi tai kenties punaisen langan pää mikäli se on päässyt hukkumaan.
 
Tutkailen sinua ja tilannettasi intuitiivisesti; olen selvänäköinen,  ja selvätietoinen. Asiat näyttäytyvät minulle joko symbolisina kuvina tai sitten hyvin konkreettisina kuin ”filmin pätkinä”. Meillä jokaisella on elämän aikana koettuja haavoja ja traumoja. Niiden pohjalta kehitämme itsellemme erilaisia selviytymiskeinoja, tunnelukkoja ja defenssejä. Näistä voi kuitenkin vapauttaa itsensä sitten kun on valmis aloittamaan ns. energeettisen pohjatyön. Tässä autan sinua erittäin mielelläni. Tätä kautta voit löytää luovan potentiaalisi, oppia rakastamaan itseäsi sekä ottamaan vastaan tasapainoisempia ihmissuhteita! 
 
Haluan auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa sekä valottaa tietäsi eteenpäin. Kaikkiin tilanteisiin on mahdollista löytää lopulta jokin positiivinen näkökulma! Nyt­hetki määrittää tulevaa, jokainen hetki voi olla siis uusi alku!
 

Suositukset

5/99  - Kaikki suositukset
 
Hilkka Fellman
1.10.2019 10:34:34
Harmillista! Odotin todella saavani tulkinnan sinulta ja odotin yli tunnin. Valitettavasti puhelu katkesi yhtäkkiä, heti sen jälkeen kun olin antanut sinulle tietoni, enkä ehtinyt saada minkäänlaista tulkintaa! Oli mahdoton saada enää yhteyttä, olit varattu koko ajan, eikä minulla enää ollut mahdollisuutta odotella enää toista tuntia. Olet miellyttävä ja hieno tulkitsija Hilkka
 
ninnukka
26.9.2019 23:33:48
KIITOS LAURA, olet ihmisten auttaja parhaasta päästä. Toivottavasti sinua nähdään useammin ruudusa.
 
maggi a.
18.9.2019 8:54:20
Hei Laura, odotin niin kovin juontoasi aamulla, 17.9. nauhuri valmiina, olit ilmeisesti sairastunut? Toivon pikaista paranemista. Nauhoitan aina juontosi, ja katson myöhemmin uudestaan ihan rauhassa, se on niin voimaannuttavaa.
 
sirpa
12.9.2019 22:12:45
Kiitos Laura ihanasta puhelintulkinnastasi tänään.. RAKKAUS ( kaukorakkauskin) on todellakin se tärkein, ja pelko pois. Olisi upeaa, jos tekisit näitä astrologisia tulkintoja jossain kasvotustenkin, nämä "aikarajoitukset" ovat todellakin ärsyttäviä ja olisi hienoa saada tulkintaa ja nähdä oma kartta samalla. Teet upeaa työtä.
 
Ritva Saarinen
11.9.2019 23:21:01
Olen seurannut sinun luentaasi noin parivuotta, ja olen oppinut paljon itsestäni astrologia kautta. Olet erittäin hyvä ja miellyttävä persoona. Terveisin aurinko härässä kuu skorppioonissa ja nouseva leijona.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus