MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Laura Roine Astrologia Asiantuntija Astrologia Kortit Chakrat

Laura Roine Alanumero 441

Selvänäkijä, astrologi, energian välittäjä. Laura Roine auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa ja valottaa tietäsi eteenpäin.

I do readings in English also!

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 16 vuotta
Kyvyt Selvänäköisyys, Energianvälitys
Erikoisala Rakkaus/Suhteet, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Astrologia, Kortit, Chakrat
Tyyli Inspiroiva
 

Kuvaus

 
Jokainen ihminen on syntyessään kuin sävellys, joka sitten ajan kuluessa kasvaa ja kehittyy. Tämä kaikki on mahdollista nähdä astrologiselta kartalta. Luen karttaa kuin nuotteja. Pystyn kertomaan sinulle kuhunkin aikaan liittyvistä persoonallisista haasteistasi, valmiuksistasi ja siitä mistä voisi löytyä valoa elämääsi tai kenties punaisen langan pää mikäli se on päässyt hukkumaan.
 
Tutkailen sinua ja tilannettasi intuitiivisesti; olen selvänäköinen,  ja selvätietoinen. Asiat näyttäytyvät minulle joko symbolisina kuvina tai sitten hyvin konkreettisina kuin ”filmin pätkinä”. Meillä jokaisella on elämän aikana koettuja haavoja ja traumoja. Niiden pohjalta kehitämme itsellemme erilaisia selviytymiskeinoja, tunnelukkoja ja defenssejä. Näistä voi kuitenkin vapauttaa itsensä sitten kun on valmis aloittamaan ns. energeettisen pohjatyön. Tässä autan sinua erittäin mielelläni. Tätä kautta voit löytää luovan potentiaalisi, oppia rakastamaan itseäsi sekä ottamaan vastaan tasapainoisempia ihmissuhteita! 
 
Haluan auttaa sinua löytämään avaimet paikalleen pysähtyneessä pattitilanteessa sekä valottaa tietäsi eteenpäin. Kaikkiin tilanteisiin on mahdollista löytää lopulta jokin positiivinen näkökulma! Nyt­hetki määrittää tulevaa, jokainen hetki voi olla siis uusi alku!
 

Suositukset

5/69  - Kaikki suositukset
 
Marke
9.6.2019 19:12:50
Kiitos Laura ihan mahtavasta avauksesta. Kosketti kovasti, kun kerroit näistä "sukupolven" laspista, nosti paljon vanhoja asioita pintaan, jotka luulin jo käsitelleeni, mutta tuli taas uusia näkemyksiä, ja ymmärrystä, KIITOS sinun. pr. kuuni on kauriissa, ja yhtymässä per. kauriiseen, ja siinä vielä plutokin, - nyt putsataan painepesurilla... Itkun purkauksia on tullut paljon, ja erityisesti ohjelman aikana, ON helpompi sisäistää itseensä, kun toinen puhuu. ASTROLOGIAN ymmärtäminen auttaa todella paljon. Jalkoja ja polvia on särkenyt, -kuuluu ajan kuvaan. Olet auttanut niin monia ihmisiä omalla tietämykselläsi, ja rauhallisella olemuksellasi. OLI PAKKO KIRJOITTAA HETI TUNTEMUKSISTA, meitä on varmasti paljon samassa tilanteessa. Odotan mielenkiinnolla jatkoa.
 
Helena
9.6.2019 19:12:05
Kiitos Laura
 
Leena
5.6.2019 22:17:40
Kiitos Laura, hyvistä voimaanuttavista ajatuksista, kiva, että sinua näkee useimmin TELKKARISSA, sitä moni itseni lisäksi odottaa.
 
Hans
3.6.2019 9:57:43
Hyvää huomenta Laura olet kaunis piki silmäinen tulkitsija,hyvin selkeä ulosanti mukavaa päivän jatkoa.
 
Marke
29.5.2019 9:58:20
Kiitos Laura, uranus teki nyt positiivisen yllärin, kun ilmestyit aamulla ruutuun. Harmi itselleni, kun luin, että olet 29pv. aamulla ja tarkistin sen vielä. Kerkesin katsoa lopun, hyvä sekin. Puhuit lapsen kehitys vaiheesta nyt oli LEIJONA,--"minä ite" oma identtiteetti, osan kerkesin kuulla, ehkä käsitellään vielä MAHTAVA AIHE, lähellä on pieni lapsi kasvamassa, voin hyvin samaistaa vaiheet. Astrologiaa olen opiskellut vuosia, kursseilla ja itsekseni, edelleen. Sinulta saa niin paljon uusia NÄKEMYKSIÄ menneen käsittelyyn, ja avaa tulevaa, psykologiaa parhaimmillaan. Astrologia on ikuista opiskelua. KIITOS LAURA, toivottavasti sinut näkee usein juontamassa.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus