MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Johanna Karpov Unientulkinta Asiantuntija Astrologia

Johanna Karpov Alanumero 430

Astrologi, unien tulkitsija. Johanna Karpovilta saat kaunistelemattoman
vastauksen.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 12 vuotta
Kyvyt Unientulkinta
Erikoisala Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Rakkaus/Suhteet
Välineet Astrologia
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Henkisellä tiellä on monia vaiheita. Alussa ihminen tarvitsee ymmärrystä ja huolenpitoa, pidemmälle päästyään hänen on alettava toimia itsenäisesti. Nämä ”vaiheet” vuorottelevat ja lomittuvat toistensa päälle elämässämme riippuen siitä olemmeko uuden opittavan asian alkutaipaleella vai sen loppuvaiheessa.

Jos olet valmis muuttamaan elämääsi ja toimimaan aktiivisesti tullaksesi oman elämäsi subjektiksi, soita minulle. Olen luonteeltani suora ja rehellinen, joten minulta saat kaunistelemattoman vastauksen.

Olen opiskellut astrologiaa jo liki 20 vuoden ajan kokien samalla omassa elämässäni hyvin erilaisia vaiheita, joista ovat jokainen ollut minulle aikanaan ”totta”. Nämä tilanteet olen löytänyt myös omalta astrologiselta kartaltani. Se mikä näkyy astrologisella kartalla manifestoituu tavalla tai toisella myös konkreettisessa elämässämme. Siksi astrologia on oiva työkalu ymmärtää itseä; ymmärrät milloin on aika heitellä kiviä ja milloin aika kerätä ne. Milloin on toiminnan ja uusien aloitus aika tai milloin on parempi pohtia rauhassa seuraavaa siirtoa. Astrologia auttaa meitä kehittymään omassa tahdissamme ja juuri oikeilla elämän osa-alueilla. On hyvä muistaa, että kehittymistahteja ei voi verrata keskenään, ja vaikka joku näyttäisikin etenevän suuren harppauksen, on jokaisella pysähdys jossain vaiheessa pakollinen. Olemme vastuussa vain omasta kehityksestämme!

Unien maailma puolestaan kertoo meille symbolisessa muodossa mitä itse todellisuudessa ajattelemme elämäntilanteestamme, lähellämme olevista ihmisistä tai olivatko valintamme oikeita vai vääriä.

Ymmärtäessäsi sekä alitajuista unien maailmaa että tarkastellessasi tietoisesti astrologisen maailman viestejä, ymmärrät miksi toimit niin kuin toimit, miksi ajattelet niin kuin ajattelet ja miksi tunnet niin kuin tunnet.  

 

Suositukset

5/32  - Kaikki suositukset
 
leena
20.1.2019 12:18:37
Kiitos Johanna, olipa mielenkiintoinen lähetys, ymmärsin heti mistä puhuit, asiat selkeytyi . Olen miettinyt näitä yhtäläisyyksiä mielessäni, ja sain vahvistuta. Homeopatia rupesi enemmän kiinnostamaan, sen kirjan aijon hankkia. Homeopatia ja astrologia yhdistettynä on mielenkiintoista, kuuntelisin enemmänkin.
 
Heli
7.1.2019 17:50:24
Kiitos tämän aamun aiheesta! Tyhjiön täyttäminen oli minulle uusi asia. Olen kamppaillut tämän aiheen kanssa pitkään ja annoit uusia ajatuksia. Kiitos!
 
Riitu
7.1.2019 17:50:04
Tänään 7.1. Astral-TV:ssä Johanna käsitteli pohjatonta, selittämätöntä yksinäisyyttä, joka täytyy ymmärtää ja käydä läpi löytääkseen jotain suurempaa. Aiemmin on kyllä sivunnut asiaa, mutta tänään nosti asian reilusti esille. Tuota odotin ja nyt se tuli selkeästi selvitettyä. Kiitos! Jännä, että olen tämän tajunnut mutta kuitenkin vahvistus tuli tarpeeseen. Ei kun eteenpäin! Valoa on näkyvissä.
 
leena
20.11.2018 22:25:09
Hei Johanna, kivasti yhdistelit homeopatia tietämystäsi astrologiaan, näissä löytyy yhtäläisyyttä, tietämys laajenee. Olit niin innossasi, se näkyi, mielenkiinnolla odotan lisää.
 
leena
5.11.2018 9:37:30
Kiitos Johanna hyvästä ohjelmasta, oli hyvä aihe. Toivottavasti sinä, Laura Roine voitte jatkaa telkkarissa, useamminkin puhumassa astrologiasta, ja karttoja tekemässä siitä kaikki opimme, ja se on tärkeää.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus