MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Johanna Karpov Unientulkinta Asiantuntija Astrologia

Johanna Karpov Alanumero 430

Astrologi, unien tulkitsija. Johanna Karpovilta saat kaunistelemattoman
vastauksen.

Vapaa

Soita nyt!

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 13 vuotta
Kyvyt Unientulkinta
Erikoisala Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Rakkaus/Suhteet
Välineet Astrologia
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Henkisellä tiellä on monia vaiheita. Alussa ihminen tarvitsee ymmärrystä ja huolenpitoa, pidemmälle päästyään hänen on alettava toimia itsenäisesti. Nämä ”vaiheet” vuorottelevat ja lomittuvat toistensa päälle elämässämme riippuen siitä olemmeko uuden opittavan asian alkutaipaleella vai sen loppuvaiheessa.

Jos olet valmis muuttamaan elämääsi ja toimimaan aktiivisesti tullaksesi oman elämäsi subjektiksi, soita minulle. Olen luonteeltani suora ja rehellinen, joten minulta saat kaunistelemattoman vastauksen.

Olen opiskellut astrologiaa jo liki 20 vuoden ajan kokien samalla omassa elämässäni hyvin erilaisia vaiheita, joista ovat jokainen ollut minulle aikanaan ”totta”. Nämä tilanteet olen löytänyt myös omalta astrologiselta kartaltani. Se mikä näkyy astrologisella kartalla manifestoituu tavalla tai toisella myös konkreettisessa elämässämme. Siksi astrologia on oiva työkalu ymmärtää itseä; ymmärrät milloin on aika heitellä kiviä ja milloin aika kerätä ne. Milloin on toiminnan ja uusien aloitus aika tai milloin on parempi pohtia rauhassa seuraavaa siirtoa. Astrologia auttaa meitä kehittymään omassa tahdissamme ja juuri oikeilla elämän osa-alueilla. On hyvä muistaa, että kehittymistahteja ei voi verrata keskenään, ja vaikka joku näyttäisikin etenevän suuren harppauksen, on jokaisella pysähdys jossain vaiheessa pakollinen. Olemme vastuussa vain omasta kehityksestämme!

Unien maailma puolestaan kertoo meille symbolisessa muodossa mitä itse todellisuudessa ajattelemme elämäntilanteestamme, lähellämme olevista ihmisistä tai olivatko valintamme oikeita vai vääriä.

Ymmärtäessäsi sekä alitajuista unien maailmaa että tarkastellessasi tietoisesti astrologisen maailman viestejä, ymmärrät miksi toimit niin kuin toimit, miksi ajattelet niin kuin ajattelet ja miksi tunnet niin kuin tunnet.  

 

Suositukset

5/64  - Kaikki suositukset
 
lena.
24.3.2020 19:33:46
Kiitos Johanna, olipa mielenkiintoinen aihe.
 
louna.
16.3.2020 12:35:19
Hei Johanna, kiinnostaa "työkavereittesi" luonteent, odotin Angelican tulkintaa. Kuvan perusteella on jo enkelimäinen, herkkä, aito, rehellinen, voimakkaasti tunteva tulkitsija, jotain samaa kuin Anitassa. Vedenelementin omaavissa ihmisissä, näkyy heti aitous, he puhuvat nätisti, ja heitä on helppo lähestyä.
 
sisko.pietikainen@gmail.com
14.3.2020 20:40:45
Kympin astrologi
 
lena.a.
2.2.2020 20:58:37
Hei Johanna, olipa mielenkiintoista kuunnella Kaarinan ja Eva Marian "luonteesta", vesimerkit on niin mielenkiintoisia, heidät tunnistaa jo kuvan perusteella, tietämys tulee syvältä sydämmestä, ja luotettavasti. Toivottavasti tulevat myös telkkariin.
 
helmi helena
2.2.2020 20:58:13
Ihana Johanna,hellitä hieman,ettei työuupumus ole kohtalosi.Meillä ei ole varaa menettää niin uskomatonta,aitoa ja älykästä Astrologiaa...Parhaimistoon kuulut astraltv:ssä..!!!
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus