MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Johanna Karpov Unientulkinta Asiantuntija Astrologia

Johanna Karpov Alanumero 430

Astrologi, unien tulkitsija. Johanna Karpovilta saat kaunistelemattoman
vastauksen.

Vapaa

Soita nyt!

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 10 vuotta
Kyvyt Unientulkinta
Erikoisala Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Rakkaus/Suhteet
Välineet Astrologia
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Henkisellä tiellä on monia vaiheita. Alussa ihminen tarvitsee ymmärrystä ja huolenpitoa, pidemmälle päästyään hänen on alettava toimia itsenäisesti. Nämä ”vaiheet” vuorottelevat ja lomittuvat toistensa päälle elämässämme riippuen siitä olemmeko uuden opittavan asian alkutaipaleella vai sen loppuvaiheessa.

Jos olet valmis muuttamaan elämääsi ja toimimaan aktiivisesti tullaksesi oman elämäsi subjektiksi, soita minulle. Olen luonteeltani suora ja rehellinen, joten minulta saat kaunistelemattoman vastauksen.

Olen opiskellut astrologiaa jo liki 20 vuoden ajan kokien samalla omassa elämässäni hyvin erilaisia vaiheita, joista ovat jokainen ollut minulle aikanaan ”totta”. Nämä tilanteet olen löytänyt myös omalta astrologiselta kartaltani. Se mikä näkyy astrologisella kartalla manifestoituu tavalla tai toisella myös konkreettisessa elämässämme. Siksi astrologia on oiva työkalu ymmärtää itseä; ymmärrät milloin on aika heitellä kiviä ja milloin aika kerätä ne. Milloin on toiminnan ja uusien aloitus aika tai milloin on parempi pohtia rauhassa seuraavaa siirtoa. Astrologia auttaa meitä kehittymään omassa tahdissamme ja juuri oikeilla elämän osa-alueilla. On hyvä muistaa, että kehittymistahteja ei voi verrata keskenään, ja vaikka joku näyttäisikin etenevän suuren harppauksen, on jokaisella pysähdys jossain vaiheessa pakollinen. Olemme vastuussa vain omasta kehityksestämme!

Unien maailma puolestaan kertoo meille symbolisessa muodossa mitä itse todellisuudessa ajattelemme elämäntilanteestamme, lähellämme olevista ihmisistä tai olivatko valintamme oikeita vai vääriä.

Ymmärtäessäsi sekä alitajuista unien maailmaa että tarkastellessasi tietoisesti astrologisen maailman viestejä, ymmärrät miksi toimit niin kuin toimit, miksi ajattelet niin kuin ajattelet ja miksi tunnet niin kuin tunnet.  

 

Suositukset

 
Sirpa
2.10.2017 0:04:12
Johanna, olet hyvä osaava astrologi. Katsoin tänään juontoasi. Itse olen kauris horoskoopissa ja tunnistan itseni hyvin luonteenpiirteistäni. Kiitos, Johanna enkeleitä sinulle kaikkea hyvää sinulle.T: Sirpa
 
Veronica
19.7.2017 12:33:51
Aivan ihana kaunis,..,mutta kaunistelematon todella ammattiaitoinen,astrologi,..,todella selkokielellä saa hyvin tarkkaa tietoa ja nostaa juuri ne asiat esiin,..joihin juuri silloin tarvitset vastausta,ohjausta tai ymmärtämään miksi joku asia askarruttaa mieltäsi,...,parisuhde, työ ja monet muut asiat kyllä tietää erittäinkin hyvin,..ja Suuret kiitokset Johannalle,..opit itsestäsi paljon uutta mitä et ole edes huomannut ja kun Johanna antaa vinkkejä miten kannattaa toimia ja milloin uudet tuulet puhaltavat,..niin se on juuri näin,...ja kyllä hänellä on niin hienot energiat käytössään,..EN VOI MUUTA KUIN KIITTÄÄ JOHANNAA JA USKALLAN KOKEMUKSESTA SUOSITELLA,..,ETTET VARMASTI TULE PETTYMÄÄN..,JOTEN SOITA IHMEESSÄ JOHANNALLE !!!
 
Eeva
21.6.2017 20:34:58
Juuri katsoin tallennuksen 15.6.2017 Johannan aamutulkinnoista. Todella hyvät ja kuinka hauskasti otat esille kaikki merkkeihin piirtyvät luonteenpiirteet . Ei mitään ryppyotsaisuutta eikä kenenkään tuomitsemista, vaan kaikille positiivistavampaakin positiivisuutta, vaikka kartalla näkyisi mitä ! Aina sinä löydät jotain positiivista kenen tahansa kartalta. Kiitos sinulle ! :)
 
Helena
2.5.2017 10:10:30
Huippuastrologi, rehellinen, suorapuheinen ja karismaattinen
 
Heidi
13.4.2017 12:47:25
Suosittelen lämpimästi! Pahoittelen puh katoamista mutta ihanan suora ihminen kuten itsekin olen ja jokainen asia osui kohdalleen enemmän kuin pitäisi edes. :) tämä oinas kiittää suuresti ihanan ihmisen suorapuheisuudesta ja ammattitaidosta mitä kaipasin ja katsoo mitä vaaka vaatii vielä ; )
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus