MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Johanna Karpov Unientulkinta Asiantuntija Astrologia

Johanna Karpov Alanumero 430

Astrologi, unien tulkitsija. Johanna Karpovilta saat kaunistelemattoman
vastauksen.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 13 vuotta
Kyvyt Unientulkinta
Erikoisala Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Rakkaus/Suhteet
Välineet Astrologia
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Henkisellä tiellä on monia vaiheita. Alussa ihminen tarvitsee ymmärrystä ja huolenpitoa, pidemmälle päästyään hänen on alettava toimia itsenäisesti. Nämä ”vaiheet” vuorottelevat ja lomittuvat toistensa päälle elämässämme riippuen siitä olemmeko uuden opittavan asian alkutaipaleella vai sen loppuvaiheessa.

Jos olet valmis muuttamaan elämääsi ja toimimaan aktiivisesti tullaksesi oman elämäsi subjektiksi, soita minulle. Olen luonteeltani suora ja rehellinen, joten minulta saat kaunistelemattoman vastauksen.

Olen opiskellut astrologiaa jo liki 20 vuoden ajan kokien samalla omassa elämässäni hyvin erilaisia vaiheita, joista ovat jokainen ollut minulle aikanaan ”totta”. Nämä tilanteet olen löytänyt myös omalta astrologiselta kartaltani. Se mikä näkyy astrologisella kartalla manifestoituu tavalla tai toisella myös konkreettisessa elämässämme. Siksi astrologia on oiva työkalu ymmärtää itseä; ymmärrät milloin on aika heitellä kiviä ja milloin aika kerätä ne. Milloin on toiminnan ja uusien aloitus aika tai milloin on parempi pohtia rauhassa seuraavaa siirtoa. Astrologia auttaa meitä kehittymään omassa tahdissamme ja juuri oikeilla elämän osa-alueilla. On hyvä muistaa, että kehittymistahteja ei voi verrata keskenään, ja vaikka joku näyttäisikin etenevän suuren harppauksen, on jokaisella pysähdys jossain vaiheessa pakollinen. Olemme vastuussa vain omasta kehityksestämme!

Unien maailma puolestaan kertoo meille symbolisessa muodossa mitä itse todellisuudessa ajattelemme elämäntilanteestamme, lähellämme olevista ihmisistä tai olivatko valintamme oikeita vai vääriä.

Ymmärtäessäsi sekä alitajuista unien maailmaa että tarkastellessasi tietoisesti astrologisen maailman viestejä, ymmärrät miksi toimit niin kuin toimit, miksi ajattelet niin kuin ajattelet ja miksi tunnet niin kuin tunnet.  

 

Suositukset

5/83  - Kaikki suositukset
 
Helmi Helena
20.9.2020 22:20:16
Johanna teki sen taas!! 20.9.2020..Addiktioista oli Familjehemligheter kirjasta Karinin tarina..Miten voikaan ihmislapsi niin mielenkiintoisella ja koukuttavalla tavalla tuoda tulkinnat ymmärrettävästi,kuitenkin säilyttäekseen mielen kiinon koko ajan aktiivisena seuratakseen teemaa ja tarinaa..Olet loistava,sinua kuuntelisi ties vaikka tuntitolkulla!!KIITOS JOHANNA!!..Terveisin perhe pohjoisesta..
 
HELMI HELENA
12.9.2020 23:03:55
Johannalta taas niin kannustavaa,rehellistä ja mielenkiintoisia tulkintoja,kyllä olet ehdottomasti paras Astral:tv paras anti..Hieman kolleekaasi Lauraa on myös kaivattu,kaksikko useammin puikkoihin,tieto/taito huikeaa..KIITOS..
 
astro
6.9.2020 20:12:07
Heippa, Johanna. Kiitos hyvästä aiheesta Sinun puhe tyyli on muuttunut pehmeämmäksi, se on hyvä. Mutta miksi puhut huonoista, raskaista Pr.kuun ajoista??? Jokaisessa merkissä on merkitykselliset hyvät puolet, ja niitä kannattaa tuoda esille, että katsojat jaksaa eteempäin. Kuulin eräältä ihmiseltä, että PELOTTAA, kun alkaa scorppari jakso?? POSITIIVINEN ASENNE ja sananvalinta vie eteempäin, myös "suoraan" puhumisessa. Kun seuraavaksi siirryn kala aikaan, odotan oikein mikä luovuus minusta tulee esiin.
 
HELMI HELENA
30.8.2020 21:26:42
Olet käsittömättömän ihailtava ihmispersoona,jota jaksaa kuunnella yhä uudestaan ja uudestaa .Puhut todella asiaa ja niin touudenmukaisesti kuin vain ihminen rehellisyydellään puhuu.Kyllä tuli paljon totuutta ja rehellisyyttä,joita ihmisten pitäisi uskoa ja vaalia,mutta kaikki ei mene,niin kuin pitäisi,annoit puheellasi paljon ulottavuutta elämän polulla..Ihmisyyden rajalla ...varmaan mielenkiintoista luettavaa..Johanna kiltti tuo vain astraltv:hen ihmisille rehellisyyttä ja totuutta,kuin myös empatiaa ja ymmärrystä,jota sinulta löytyy RUTKASTI..KIITOS..
 
Affi
23.8.2020 15:58:01
Suorien sanojen ja hieman arvioituksllisin asioiden avautumista odotellessani kiitän sinua .
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus