MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Johanna Karpov Unientulkinta Asiantuntija Astrologia

Johanna Karpov Alanumero 430

Astrologi, unien tulkitsija. Johanna Karpovilta saat kaunistelemattoman
vastauksen.

Vapaa

Soita nyt!

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 12 vuotta
Kyvyt Unientulkinta
Erikoisala Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Rakkaus/Suhteet
Välineet Astrologia
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Henkisellä tiellä on monia vaiheita. Alussa ihminen tarvitsee ymmärrystä ja huolenpitoa, pidemmälle päästyään hänen on alettava toimia itsenäisesti. Nämä ”vaiheet” vuorottelevat ja lomittuvat toistensa päälle elämässämme riippuen siitä olemmeko uuden opittavan asian alkutaipaleella vai sen loppuvaiheessa.

Jos olet valmis muuttamaan elämääsi ja toimimaan aktiivisesti tullaksesi oman elämäsi subjektiksi, soita minulle. Olen luonteeltani suora ja rehellinen, joten minulta saat kaunistelemattoman vastauksen.

Olen opiskellut astrologiaa jo liki 20 vuoden ajan kokien samalla omassa elämässäni hyvin erilaisia vaiheita, joista ovat jokainen ollut minulle aikanaan ”totta”. Nämä tilanteet olen löytänyt myös omalta astrologiselta kartaltani. Se mikä näkyy astrologisella kartalla manifestoituu tavalla tai toisella myös konkreettisessa elämässämme. Siksi astrologia on oiva työkalu ymmärtää itseä; ymmärrät milloin on aika heitellä kiviä ja milloin aika kerätä ne. Milloin on toiminnan ja uusien aloitus aika tai milloin on parempi pohtia rauhassa seuraavaa siirtoa. Astrologia auttaa meitä kehittymään omassa tahdissamme ja juuri oikeilla elämän osa-alueilla. On hyvä muistaa, että kehittymistahteja ei voi verrata keskenään, ja vaikka joku näyttäisikin etenevän suuren harppauksen, on jokaisella pysähdys jossain vaiheessa pakollinen. Olemme vastuussa vain omasta kehityksestämme!

Unien maailma puolestaan kertoo meille symbolisessa muodossa mitä itse todellisuudessa ajattelemme elämäntilanteestamme, lähellämme olevista ihmisistä tai olivatko valintamme oikeita vai vääriä.

Ymmärtäessäsi sekä alitajuista unien maailmaa että tarkastellessasi tietoisesti astrologisen maailman viestejä, ymmärrät miksi toimit niin kuin toimit, miksi ajattelet niin kuin ajattelet ja miksi tunnet niin kuin tunnet.  

 

Suositukset

5/45  - Kaikki suositukset
 
Päivi
13.8.2019 10:25:21
Hei Johanna! Kiitos mielenkiintoisesta aiheestasi tänään ja viime sunnuntaina. Olen seurannut juontamasia lähetyksiä ja olen saanut niistä paljon selvyyttä elämääni. Kiitos !
 
Leena
4.8.2019 20:43:14
Kiitos Johanna avaavasta aiheesta, odotan mielenkiinnolla lisää. Piti rueta heti tutkimaan omaa, ja läheisteni karttoja. Varmasti jokaisella on jotain "herkyyksiä", kartalla, kun vaan oppii niitä kuuntelemaan, ja ottaa käyttöön. PS. kun puhuit palautteesta "hyvistä ja huonoista kartoista"- varmasti voi tuntua oudolta, jos ei tunne yhtään astrologiaa, hyvä, kun selvensit. Kiitos, TEILLE IHANAT ASTROLOGIT, olette saaneet monet miehetkin kiinnostumaan asiasta.
 
Marketta
14.7.2019 12:04:24
Suurkiitos Johanna tän aamun aiheestasi ❤️ Aukes kyllä silmät ja kaikki muutkin aistit kerralla
 
Marketta
14.7.2019 12:04:02
Hei Johanna, kiitos hyvästä, koskettavasta aiheesta. Tämä oli hienoa jatkoa Lauran aiheisiin. Vanhat asiat, nousee vääjäämättä nyt esille, määrätyillä ikäpolvilla. Kosketti ja liikutti, toivottavasti jatkat vielä aihetta. TE IHANAT ASTROLOGIT, teillä on aina niin hienot koskettavat aiheet, niistä jokainen saa ajattelemisen aihetta.
 
Leena
27.5.2019 14:09:29
Kiitos Johanna hyvästä aiheesta, aamun lähetyksessä. Teitä ASTROLOGEJA on aina mielenkiintoista kuunnella, jokaiselta oppii jotain ELÄMÄN KULUSTA,
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus