MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Johanna Karpov Unientulkinta Asiantuntija Astrologia

Johanna Karpov Alanumero 430

Astrologi, unien tulkitsija. Johanna Karpovilta saat kaunistelemattoman
vastauksen.

Vapaa

Soita nyt!

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 13 vuotta
Kyvyt Unientulkinta
Erikoisala Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Rakkaus/Suhteet
Välineet Astrologia
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Henkisellä tiellä on monia vaiheita. Alussa ihminen tarvitsee ymmärrystä ja huolenpitoa, pidemmälle päästyään hänen on alettava toimia itsenäisesti. Nämä ”vaiheet” vuorottelevat ja lomittuvat toistensa päälle elämässämme riippuen siitä olemmeko uuden opittavan asian alkutaipaleella vai sen loppuvaiheessa.

Jos olet valmis muuttamaan elämääsi ja toimimaan aktiivisesti tullaksesi oman elämäsi subjektiksi, soita minulle. Olen luonteeltani suora ja rehellinen, joten minulta saat kaunistelemattoman vastauksen.

Olen opiskellut astrologiaa jo liki 20 vuoden ajan kokien samalla omassa elämässäni hyvin erilaisia vaiheita, joista ovat jokainen ollut minulle aikanaan ”totta”. Nämä tilanteet olen löytänyt myös omalta astrologiselta kartaltani. Se mikä näkyy astrologisella kartalla manifestoituu tavalla tai toisella myös konkreettisessa elämässämme. Siksi astrologia on oiva työkalu ymmärtää itseä; ymmärrät milloin on aika heitellä kiviä ja milloin aika kerätä ne. Milloin on toiminnan ja uusien aloitus aika tai milloin on parempi pohtia rauhassa seuraavaa siirtoa. Astrologia auttaa meitä kehittymään omassa tahdissamme ja juuri oikeilla elämän osa-alueilla. On hyvä muistaa, että kehittymistahteja ei voi verrata keskenään, ja vaikka joku näyttäisikin etenevän suuren harppauksen, on jokaisella pysähdys jossain vaiheessa pakollinen. Olemme vastuussa vain omasta kehityksestämme!

Unien maailma puolestaan kertoo meille symbolisessa muodossa mitä itse todellisuudessa ajattelemme elämäntilanteestamme, lähellämme olevista ihmisistä tai olivatko valintamme oikeita vai vääriä.

Ymmärtäessäsi sekä alitajuista unien maailmaa että tarkastellessasi tietoisesti astrologisen maailman viestejä, ymmärrät miksi toimit niin kuin toimit, miksi ajattelet niin kuin ajattelet ja miksi tunnet niin kuin tunnet.  

 

Suositukset

5/57  - Kaikki suositukset
 
Kaitsu
5.1.2020 13:55:48
Hei! Kiitos Johanna Karpov upeasta esityksestä 5.1.20 Mielenkiintoista joka sana.
 
Ilkka Mikael
4.1.2020 12:33:35
Kiitos kun otit puheeksi sodassa psyykkisesti vaurioituneiden vanhempiemme meille suurille ikäluokalle aiheuttamat vammat. Ja ne ovat siirtyneet seuraavallekin ikäluokalle jne. Ehkä hiukan lievempinä, tosin. "Kaiken viisauden alku on tosi asioitten tunnustaminen". J. K. Paasikivi. Me Kekkosen ajan lapset tiedämme sen. Kun neljänneksen on menettänyt elämästään sotaan, ja palatessaan on vasta 21-vuotias, ja mummo sanoi, että "Hää ol muuttunt eri ihmiseksi." Ja äitikin Summan rintamaa huoltamassa talvisodassa. Kun asui vieressä. Lapset ja lapsenlapset ei näistä paljoa perusta. Kiitos sulle Johanna. Arvokasta että otit puheeksi, kun liittyi myöskin astrologiaan.
 
Teuvo Thure
4.1.2020 12:32:57
Sisäistetty astrologinen tieto ja aito henk.koht. kokemus synnyttävät sellaista mestarin jälkeä, kuin tänääm 21.12.!! Mietitääs vähän, millaisen siemenen sodassa vammautuneet ukit ja isät - ja opttrajat , res.ups. -! - kylvivät siihen peltoon, jonka psyyke oli jo valmiiksi vammautunut odottavien äitien kohdussa henkisen stressin, pelon ja monasti ylivoimaisen vastuuntummon ja työn kantamisen vuoksi- höystettynä sosiaalisella nollaamisella Ohjelmallasi om suuri herättävä ja meitä eräitä hoitava vaikutus - KIITOS !!
 
Jukka Kallioinen
27.11.2019 8:02:19
Olen kuunnellu mielelläni, kun olet ohjelmassa. Mielekiitoista. Selväsanoista tulkistelit kaikkia. Siihen ryhmään haluaisin, kun laitoit FBhen.
 
Ilkka Mikael
8.11.2019 23:10:37
Kahdenkymmenenseitsemän (27) vuoden syklillä mennään taas, mutta hiukan muuttuneina kohti uutta vuosikymmentä. Jääpala Vesimiehestä kiehuvaan veteen balanssia hakemaan Leijonan ajassa. Tuli taas vaihdettua ajatuksia "vesimiesten" kesken. Mitäs me viileet, muuta kuin coolisti vaan. Uudet haasteet odottavat. Kiitos tulkinnasta Johanna.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus