MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Johanna Karpov Unientulkinta Asiantuntija Astrologia

Johanna Karpov Alanumero 430

Astrologi, unien tulkitsija. Johanna Karpovilta saat kaunistelemattoman
vastauksen.

Vapaa

Soita nyt!

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 12 vuotta
Kyvyt Unientulkinta
Erikoisala Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Rakkaus/Suhteet
Välineet Astrologia
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Henkisellä tiellä on monia vaiheita. Alussa ihminen tarvitsee ymmärrystä ja huolenpitoa, pidemmälle päästyään hänen on alettava toimia itsenäisesti. Nämä ”vaiheet” vuorottelevat ja lomittuvat toistensa päälle elämässämme riippuen siitä olemmeko uuden opittavan asian alkutaipaleella vai sen loppuvaiheessa.

Jos olet valmis muuttamaan elämääsi ja toimimaan aktiivisesti tullaksesi oman elämäsi subjektiksi, soita minulle. Olen luonteeltani suora ja rehellinen, joten minulta saat kaunistelemattoman vastauksen.

Olen opiskellut astrologiaa jo liki 20 vuoden ajan kokien samalla omassa elämässäni hyvin erilaisia vaiheita, joista ovat jokainen ollut minulle aikanaan ”totta”. Nämä tilanteet olen löytänyt myös omalta astrologiselta kartaltani. Se mikä näkyy astrologisella kartalla manifestoituu tavalla tai toisella myös konkreettisessa elämässämme. Siksi astrologia on oiva työkalu ymmärtää itseä; ymmärrät milloin on aika heitellä kiviä ja milloin aika kerätä ne. Milloin on toiminnan ja uusien aloitus aika tai milloin on parempi pohtia rauhassa seuraavaa siirtoa. Astrologia auttaa meitä kehittymään omassa tahdissamme ja juuri oikeilla elämän osa-alueilla. On hyvä muistaa, että kehittymistahteja ei voi verrata keskenään, ja vaikka joku näyttäisikin etenevän suuren harppauksen, on jokaisella pysähdys jossain vaiheessa pakollinen. Olemme vastuussa vain omasta kehityksestämme!

Unien maailma puolestaan kertoo meille symbolisessa muodossa mitä itse todellisuudessa ajattelemme elämäntilanteestamme, lähellämme olevista ihmisistä tai olivatko valintamme oikeita vai vääriä.

Ymmärtäessäsi sekä alitajuista unien maailmaa että tarkastellessasi tietoisesti astrologisen maailman viestejä, ymmärrät miksi toimit niin kuin toimit, miksi ajattelet niin kuin ajattelet ja miksi tunnet niin kuin tunnet.  

 

Suositukset

52/52
 
Tarja
16.10.2019 10:14:50
Kiitos Johanna Oli Mahtava kokemus kanssasi!
 
Eeva
16.10.2019 10:13:17
Kiitos Johanna tulkinnastasi tänään. Sain paljon asiallista tietoa, syntymäaikani perusteella. Kiitos! Toivottavasti olet useammin tv:ssä.
 
lena.a
8.10.2019 7:51:37
Hei Johanna, kiitos mielenkiintoisesta aiheesta. Kerroit, että muut sanoo, että olet muuttunut. Olen samaa mieltä, sinun olemus ja puheesi on rauhallista, siitä huokuu varmuus. Oli kiva kuunnella, ja katsella.
 
Ilkka Mikael
1.10.2019 10:33:11
Johanna K on astrologian Pro.
 
Kuunsirppi
28.9.2019 20:19:34
Kiitos Johanna 15. ja 22.9.2019 aamuista. Kerroit herkkyydestä kartalla. Kiitos kun jaat tietojasi meille muillekkin. Odotan aina sinun aamuja, sinulla on ihan mahtavia teemoja kun olet vuorossa. Olen kerran soittanut sinulle viime vuonna ja kyllähän niitä asioita alkoi kolahtelemaan niin kuin sanoit.
 
Anne Mattila
26.9.2019 23:39:34
Hei Johanna! Kuinka voit tietää niin paljon asioita? Olet kerrassaan mahtava tulkitsija. Olisin joutunut varmasti kadotukseen ilman ohjeistasi. Kiitos!! kiitos!!! Olet
 
lena.a.
15.9.2019 12:48:44
Hei Johanna kiva aihe, mielenkiintoista kuunnella "työkavereistasi", kyllä ulkoinen olemus, puhe ym. on hyvin tunnistettavaa. Olen samaa mieltä, kuten eräs soittaja, joka sanoi, ettei pr.kuun vaihdokset niin suuria muutoksia tuo, ainakaan heti. Itse käyn jo kolmatta kierrosta, ja olen muistellut moneen kertaan edellisiä jaksoja. Ilon hetkiä on ollut, paljon, kun lapset syntyi, ym.ym. Mutta kyllä se arki sanelee elämän menon, ja energiat, se on kuitenkin se todellisuus. Nyt kun itse seuraan näitä asioita, on tietysti helppoa tnnustella, ja katsoa miten energiat muuttuu. Minulla alkaa reilun puolen vuoden päästä vesimies aika, sitä kohti mennään.
 
Päivi
13.8.2019 10:25:21
Hei Johanna! Kiitos mielenkiintoisesta aiheestasi tänään ja viime sunnuntaina. Olen seurannut juontamasia lähetyksiä ja olen saanut niistä paljon selvyyttä elämääni. Kiitos !
 
Leena
4.8.2019 20:43:14
Kiitos Johanna avaavasta aiheesta, odotan mielenkiinnolla lisää. Piti rueta heti tutkimaan omaa, ja läheisteni karttoja. Varmasti jokaisella on jotain "herkyyksiä", kartalla, kun vaan oppii niitä kuuntelemaan, ja ottaa käyttöön. PS. kun puhuit palautteesta "hyvistä ja huonoista kartoista"- varmasti voi tuntua oudolta, jos ei tunne yhtään astrologiaa, hyvä, kun selvensit. Kiitos, TEILLE IHANAT ASTROLOGIT, olette saaneet monet miehetkin kiinnostumaan asiasta.
 
Marketta
14.7.2019 12:04:24
Suurkiitos Johanna tän aamun aiheestasi ❤️ Aukes kyllä silmät ja kaikki muutkin aistit kerralla
 
Marketta
14.7.2019 12:04:02
Hei Johanna, kiitos hyvästä, koskettavasta aiheesta. Tämä oli hienoa jatkoa Lauran aiheisiin. Vanhat asiat, nousee vääjäämättä nyt esille, määrätyillä ikäpolvilla. Kosketti ja liikutti, toivottavasti jatkat vielä aihetta. TE IHANAT ASTROLOGIT, teillä on aina niin hienot koskettavat aiheet, niistä jokainen saa ajattelemisen aihetta.
 
Leena
27.5.2019 14:09:29
Kiitos Johanna hyvästä aiheesta, aamun lähetyksessä. Teitä ASTROLOGEJA on aina mielenkiintoista kuunnella, jokaiselta oppii jotain ELÄMÄN KULUSTA,
 
Marketta
27.5.2019 14:07:19
Kiitos Johanna aamun lähetyksestä, oli taas niin valaiseva. Olette kaikki Astral TV:n ASTROLOGIT niin osaavia, harmi, kun tulkinta aikaa on lyhennetty, aika monesti loppuu kesken, "säännöt on sääntöjä". Astrologiset lähetykset saisivat olla koko kolme tuntia,-- vinkki toimitukseen.
 
Lena
14.5.2019 0:36:25
Olipa hyvä aihe Johanna. Puhut selkeästi esimerkein, ajan laadusta, oli mielenkiintoista kuunnella, kiitos siitä. Toivottavasti tuotanto huomaa, ja ASTROGIT saisivat lisää lähetysaikoja. Jokainen ASTROLOGI, puhuu omalla tavallaan, mutta samasta asiasta, ja siitä saa lisää näkökulmia asioihin, ja parasta, että oppiin tuntemaan itsensä. ASTROLOGI kiinnostaa yhä useampia, se pitäisi tulla oppiaineeksi kouluun.
 
Marke
6.5.2019 19:09:21
Kiitos Johanna valaisevasta lähetyksestä. Toivoisin lisää astrologisia lähetyksiä, alan harrastelijoita, on tullut paljon ohjelman myötä.
 
Marke
1.5.2019 23:35:33
Kiitos Johanna, hyvin tärkeä ja mielenkiintoinen aihe, kun PR.kuu menee haasteelliseen merkkiin (kvinkunssi), se voi olla, 'hyvinkin sekavaa aikaa, jos ei yhtään tunne astrologiaa. ESIM. kun Kauris, jolla on Scorpparia kartalla menee kaksosenergioihin, on kyllä tuuliajoilla jonkin aikaa, ja siinä kerkeää sotkea ihmissuhteita, ym. tiedän tapauksia. Puhutte kaikki ASTROLOGIT siellä tärkeistä asioista, jotka liittyy, ihmisenä olemiseen ja ymmärtämiseen. Teitä toivoisin useammin telkkariin.
 
Leena
28.4.2019 21:27:44
Hei Johanna, olipa hyvä aihe, jokainen meistä käy kaikki merkit läpi, PR.kuun energioissa, ja on hyvä tietää, ja tunnistaa missä mennään, se aika kestää kuitenkin n. kaksi vuotta. Energiat on joka merkillä niin erilaiset, muutokset hämmentää usein. Tämä on ihan normaalia elämää jokaisen kohdalla. Jokaisen pitäisi opiskella Astrologiaa, että tunnistaa itsensä, Onneksi teitä ihania Astrologeja siellä puhumassa näistä.
 
Markke
7.4.2019 19:50:33
Kiitos Johanna lähetyksestä, sinua on kiva kuunnella. Osaat hyvin yhdistää astron ja homeopatian. Mielenkiintoista, odotan lisää.
 
helmi helena
20.3.2019 11:52:54
Taas pakko antaa palautetta,kuuntelin korvat höröllä muutama päivä sitten juontoasi,joka käsitteli harhoja/todellisuutta,olet uskomaton tulkitsija.Tuot tulkintosi niin hyvin esille,että tyhmempikin sen ymmärtää..Kiitos Lahjakkuutesi on uskomatonta,kävi jo mielessä,olisitko psykiatri tai psykölogi,joka tapauksessa sieluni janoaa lisää ja taas lisää mahtavia tulkintoja..Sitten haluaisin sanoa,ihan totta,miten ihanan näköinen olit,kun hiuksesi oli kiinni kaunokainen,ps:älä käsitä väärin..PS:LAHJAKKUUTESI ON HUOMATTU..!! Hyvää alkanutta kevättä..:) ..
 
Marke
18.3.2019 10:50:35
Kiitos Johanna, olipa mielenkiintoinen aihe, olisi kiva kuulla lisää, omia kokemuksia kyllä huomasi.
 
leena
20.1.2019 12:18:37
Kiitos Johanna, olipa mielenkiintoinen lähetys, ymmärsin heti mistä puhuit, asiat selkeytyi . Olen miettinyt näitä yhtäläisyyksiä mielessäni, ja sain vahvistuta. Homeopatia rupesi enemmän kiinnostamaan, sen kirjan aijon hankkia. Homeopatia ja astrologia yhdistettynä on mielenkiintoista, kuuntelisin enemmänkin.
 
Heli
7.1.2019 17:50:24
Kiitos tämän aamun aiheesta! Tyhjiön täyttäminen oli minulle uusi asia. Olen kamppaillut tämän aiheen kanssa pitkään ja annoit uusia ajatuksia. Kiitos!
 
Riitu
7.1.2019 17:50:04
Tänään 7.1. Astral-TV:ssä Johanna käsitteli pohjatonta, selittämätöntä yksinäisyyttä, joka täytyy ymmärtää ja käydä läpi löytääkseen jotain suurempaa. Aiemmin on kyllä sivunnut asiaa, mutta tänään nosti asian reilusti esille. Tuota odotin ja nyt se tuli selkeästi selvitettyä. Kiitos! Jännä, että olen tämän tajunnut mutta kuitenkin vahvistus tuli tarpeeseen. Ei kun eteenpäin! Valoa on näkyvissä.
 
leena
20.11.2018 22:25:09
Hei Johanna, kivasti yhdistelit homeopatia tietämystäsi astrologiaan, näissä löytyy yhtäläisyyttä, tietämys laajenee. Olit niin innossasi, se näkyi, mielenkiinnolla odotan lisää.
 
leena
5.11.2018 9:37:30
Kiitos Johanna hyvästä ohjelmasta, oli hyvä aihe. Toivottavasti sinä, Laura Roine voitte jatkaa telkkarissa, useamminkin puhumassa astrologiasta, ja karttoja tekemässä siitä kaikki opimme, ja se on tärkeää.
 
Marke
8.10.2018 0:26:41
Hei, katsoin ohjelman loppun, missä asiakkaalla oli URANUS RAVUN merkeissa synt. kart. Se muuttaa kyllä peruskarttaa, jos on esim. aurinko rapu-tai härkä. uranus sähköistää todellakin pistää liikkeelle. Minulla on URANUS RAVUSSA ja vielä 11h, ja muuten olen maa merkki. Minulla ei juuri koskaan ole ollut ongelma, missä merkissä pr.kuu menee,--vaikka syvissä vesissä , kyllä uranus sysää liikkeelle, en jää sängyn pohjalle makamaan ja syömään, jälillä itsekkin ihmettelen, mitä sitä virtaa riittää, ne menot on pakko mennä sitten on kiva kotoilla, ja kun tuntee astrologiaa vähänkään osaa suhtautua tilanteeseen. Kiitos muistutuksesta.....
 
helena moilanen
29.8.2018 23:22:09
Ihana JOHANNA,Olet nero aito,luonteva näitä positiivisia adjektiivejä sinusta riittäisi vaikka kuinka paljon..Imeellinen lahjakkuus olet,jatka samaan malliin ja käytä syntymälahjojasi,kiitos...
 
Marke
19.8.2018 23:40:41
Kiitos Johanna hyvästä ohjelmasta. Puhuit pr.energioista. pr. härän aikaan pitääkin päästää KEHO TÄYSIN VAPAALLE, se on pakko, muuten ei jaksa, Keho ja mieli pysyy tasapainossa, Elämä on rikasta ja vaihtelevaa, ja kaikista energioista opitaan kaikille merkeille. Kiva nähdä teidät molemmat astrologit samana aamuna.
 
Leelia
30.7.2018 13:05:11
Kiitos Johanna, näinkin astrologia toimii, oli mielenkiintoinen hyvä lähetys. Olisi mielenkiintoista tietää missä teidän muidenkin astrologien, proge kuu menee, sinä kerroitkin meneväsi jouskari energioissa.
 
Leelia
3.7.2018 0:53:48
Hei, tänään oli hyvä asiallinen ohjelma, jätit turhat "hehkuttamiset/miellyttämiset" pois Soittajat olivat myös hyvin samoilla linjoilla. Oli kiva katsoa, ja kuunnella.
 
maire
4.6.2018 0:40:57
Hei Johanna olit aivan mahtava juonsit koko kolme tuntia.
 
Marike
22.5.2018 6:42:57
Sunnuntaina on ilo katsoa Johannan tulkintoja, niitä oikein odottaa. Koiran ulkoilutuskin täytyy kiirehtiä hoitamaan ennen sitä. Tänään 20.5. oikein jännäsin kuinka hoituu edesmenneestä kysyttyyn tulkintaan suhtautuminen. Hienosti meni. Kuitenkin toivoisi kaikilla asiantuntijoilla olevan selkeys siihen, mikä on eettisesti sopivaa ja oiken ja siihen vedoten kieltäytyä sujuvasti tulkinnasta suorassa lähetyksessä. Kiitos Johanna!
 
Siru
7.5.2018 12:49:00
Kiitos Johanna suoruudestasi ja osaamisestasi. Tv-lähetyksistäkin saa joka kerta jotain evästästystä elämään ja vinkkejä "korvan taakse". Mielettömän tarkkanäköinen. Aina tärkeät ja mielenkiintoiset aiheet. Ainutlaatuinen osaaja.
 
Liisa
16.4.2018 11:40:32
Mitäs Johannalle on tapahtunut, on ihan liekeissä tänään. Ei ollenkaan turhia jaarituksia, Jatka samaan malliin! Hyvää kevään jatkoa!
 
Anne
3.4.2018 9:36:03
kiitos järjettömän upeasta ja mieleenpainuvasta astrotulkinnasta ❤️
 
Aira
23.2.2018 17:12:15
Suuni loksahti auki kun kuulin ensimmäiset tulkintasi. Luulin jo että siellä on ihan väärä syntymäaika. Ei sentään. Etsin tietoa lisää niin koin ahaa elämyksen ja seuraavana sunnuntaina kerroit TV:ssä lisää niin ymmärsin asian. Kiitos Johanna.
 
Kristian Westman
8.1.2018 11:35:41
Nappiin meni skorpionin tulkinta 7.1.2018. Kiitos! Kristian
 
Riitta luoma
8.1.2018 11:35:18
Olen kuunnellut hänen tulkintojaan ja kiinnostunut yhä enemmän astrologiasta.Tänään huomasin miten vaatteiden väri vaikuttaa ulkonäköön positiivisesti.Turkoosi ja vihreän sävyt nuorentaa häntä!
 
Sirkka Vienola
27.11.2017 9:30:22
Kuuntelin puhettasi juuri su-aamuna tv:stä. Saitpa sanottua juuri oikealla tavalla suuria asioita, joka kolautti paikoilleen palasia, jotka vielä hakivat paikkaansa. Kiitos noista sanoista. Olen kulkenut pitkän matkan ja löytänyt tyhjyyden kautta sisäisen vahvuuteni. Nyt sain sen pisteen iin päälle! Kiitos!
 
Liisa
8.11.2017 12:56:44
Olipa sinulla mielenkiintoinen sessio 5.11. ! Olin sen tallentanut ja katsoin vasta nyt. Upeeta ja todellista tietoa ihmissuhteista mm. nainen/mies ! Pitää paikkaansa.
 
PH
1.11.2017 12:58:01
Johanna sanoi,että kohta rytisee ja kovaa. Näin on tapahtunut, mutta onneksi osasin varautua.
 
Pike
24.10.2017 13:24:16
Aloin ymmärtää itseäni ja tapahtumia ympärilläni, kun hän selitti progressiivisen kuun vaiheet.Nyt tiedän, milloin voin odottaa helpompaa vaihetta elämässäni.
 
Kati Vierimaa Oulu
24.10.2017 13:22:22
Tykkään.
 
Sirpa
2.10.2017 0:04:12
Johanna, olet hyvä osaava astrologi. Katsoin tänään juontoasi. Itse olen kauris horoskoopissa ja tunnistan itseni hyvin luonteenpiirteistäni. Kiitos, Johanna enkeleitä sinulle kaikkea hyvää sinulle.T: Sirpa
 
Veronica
19.7.2017 12:33:51
Aivan ihana kaunis,..,mutta kaunistelematon todella ammattiaitoinen,astrologi,..,todella selkokielellä saa hyvin tarkkaa tietoa ja nostaa juuri ne asiat esiin,..joihin juuri silloin tarvitset vastausta,ohjausta tai ymmärtämään miksi joku asia askarruttaa mieltäsi,...,parisuhde, työ ja monet muut asiat kyllä tietää erittäinkin hyvin,..ja Suuret kiitokset Johannalle,..opit itsestäsi paljon uutta mitä et ole edes huomannut ja kun Johanna antaa vinkkejä miten kannattaa toimia ja milloin uudet tuulet puhaltavat,..niin se on juuri näin,...ja kyllä hänellä on niin hienot energiat käytössään,..EN VOI MUUTA KUIN KIITTÄÄ JOHANNAA JA USKALLAN KOKEMUKSESTA SUOSITELLA,..,ETTET VARMASTI TULE PETTYMÄÄN..,JOTEN SOITA IHMEESSÄ JOHANNALLE !!!
 
Eeva
21.6.2017 20:34:58
Juuri katsoin tallennuksen 15.6.2017 Johannan aamutulkinnoista. Todella hyvät ja kuinka hauskasti otat esille kaikki merkkeihin piirtyvät luonteenpiirteet . Ei mitään ryppyotsaisuutta eikä kenenkään tuomitsemista, vaan kaikille positiivistavampaakin positiivisuutta, vaikka kartalla näkyisi mitä ! Aina sinä löydät jotain positiivista kenen tahansa kartalta. Kiitos sinulle ! :)
 
Helena
2.5.2017 10:10:30
Huippuastrologi, rehellinen, suorapuheinen ja karismaattinen
 
Heidi
13.4.2017 12:47:25
Suosittelen lämpimästi! Pahoittelen puh katoamista mutta ihanan suora ihminen kuten itsekin olen ja jokainen asia osui kohdalleen enemmän kuin pitäisi edes. :) tämä oinas kiittää suuresti ihanan ihmisen suorapuheisuudesta ja ammattitaidosta mitä kaipasin ja katsoo mitä vaaka vaatii vielä ; )
 
Make
14.9.2016 0:29:39
Suosittelen lämpimästi!!:) yllätyin että miten tarkkaan hän osasi kertoa asioita! Erittäin hyvä tulkitsija
 
Jyrki Aspegren
28.7.2016 0:59:35
Johanna on kaunis ja fiksu selvännäkijä joka osaa oman erikoistaidon mahtavan asiantuntevasti.Suosittelen soittamaan ja kysymään apua ja tietoa tulevasta.kannattaa kirjoittaa muistiin ensin unet joita on nähnyt niin helpommin muistaa puhelin keskustelussa.Hyvää päivän jatkoa :)
 
merja paakkarinen
12.11.2015 8:38:05
 
Anna-Liisa Bamberg-Eronen
11.5.2015 14:51:54
Olen ollut vuosien aikana useampaan otteeseen yhteydessä Johannan kanssa,,hän on erittäin pätevä ja asiantunteva astrologi, .Suosittelen kaikkla uskaltamaan kysyä häneltä elämän kohtaloaan :)) se pitää paikkaansa mitä hän näkee ja katsoo henkilön kartalta. Onnellista kevättä Yst terv A-L
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus