MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Johanna Karpov Unientulkinta Asiantuntija Astrologia

Johanna Karpov Alanumero 430

Astrologi, unien tulkitsija. Johanna Karpovilta saat kaunistelemattoman
vastauksen.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 13 vuotta
Kyvyt Unientulkinta
Erikoisala Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Rakkaus/Suhteet
Välineet Astrologia
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Henkisellä tiellä on monia vaiheita. Alussa ihminen tarvitsee ymmärrystä ja huolenpitoa, pidemmälle päästyään hänen on alettava toimia itsenäisesti. Nämä ”vaiheet” vuorottelevat ja lomittuvat toistensa päälle elämässämme riippuen siitä olemmeko uuden opittavan asian alkutaipaleella vai sen loppuvaiheessa.

Jos olet valmis muuttamaan elämääsi ja toimimaan aktiivisesti tullaksesi oman elämäsi subjektiksi, soita minulle. Olen luonteeltani suora ja rehellinen, joten minulta saat kaunistelemattoman vastauksen.

Olen opiskellut astrologiaa jo liki 20 vuoden ajan kokien samalla omassa elämässäni hyvin erilaisia vaiheita, joista ovat jokainen ollut minulle aikanaan ”totta”. Nämä tilanteet olen löytänyt myös omalta astrologiselta kartaltani. Se mikä näkyy astrologisella kartalla manifestoituu tavalla tai toisella myös konkreettisessa elämässämme. Siksi astrologia on oiva työkalu ymmärtää itseä; ymmärrät milloin on aika heitellä kiviä ja milloin aika kerätä ne. Milloin on toiminnan ja uusien aloitus aika tai milloin on parempi pohtia rauhassa seuraavaa siirtoa. Astrologia auttaa meitä kehittymään omassa tahdissamme ja juuri oikeilla elämän osa-alueilla. On hyvä muistaa, että kehittymistahteja ei voi verrata keskenään, ja vaikka joku näyttäisikin etenevän suuren harppauksen, on jokaisella pysähdys jossain vaiheessa pakollinen. Olemme vastuussa vain omasta kehityksestämme!

Unien maailma puolestaan kertoo meille symbolisessa muodossa mitä itse todellisuudessa ajattelemme elämäntilanteestamme, lähellämme olevista ihmisistä tai olivatko valintamme oikeita vai vääriä.

Ymmärtäessäsi sekä alitajuista unien maailmaa että tarkastellessasi tietoisesti astrologisen maailman viestejä, ymmärrät miksi toimit niin kuin toimit, miksi ajattelet niin kuin ajattelet ja miksi tunnet niin kuin tunnet.  

 

Suositukset

88/88
 
Heli
26.10.2020 10:25:34
Hei! Kiitos puhelintulkinnastasi "unessa" elämää suorittavalle vesimiesnaiselle (25.10.20). Mainitsit ohimennen puhelun aikana parin viikon takaisesta aiheesta, joka oli ollut tv-lähetyksessä. Valitettavasti en silloin ollut tv:n ääressä. Voisitko jossain vaiheessa ottaa sen aihepiirin uudestaan ohjelmaan. Haluaisin kuulla sen, auttaisiko se minut herättämään tästä ikiunesta?
 
Sirpa Inkilä
18.10.2020 19:32:50
Hei Johanna! Kaksi viimeistä kertaa ovat olleet niin mahtavia tietopaketteja astrologian näkökulmasta. Teet kyllä huikeaa työtä! Kiitän sydämmestäni, että olet jaksanut auttaa meitä näkemään omaa ja maailman tilannetta nyt ja menneisyydessä.❤️❤️❤️❤️❤️
 
helmi helena
12.10.2020 17:29:29
Kiitos Johanna 11.10.2020..Äärettömän vilpittömästä ja rohkeasta henkilökohtaisesta tulkintoistasi..Olet todella rohkea vilpitön,aito nainen,tunsin todella suurta kiitollisuutta,kuin myös henkisen avun saantia sinua kuunnellen,,Ihan selvästi sinulla on,tai tulee olemaan merkittävä asema tässä epävakaassa maailmassa,ISOT ovet avautuvat sinulle,tulet tekemään paljon hyviä asioita ihmisten eteen..KIITOS..NYT ON TULLUT SUORA KUTSUMUS SINULLE TÄRKEÄÄN TYÖHÖSI..Rakastamme sinua..!!!
 
Sirpa
12.10.2020 17:28:54
Kiitos!! Olipa jälleen hyvä aihe 11.10. Antoi paljon ajattelemisen aihetta oman syntymän syyllisyydestä ja sen hyvittämisestä, omasta unesta. Sain myös oivalluksen tavastani hyvittää tätä "rikosta", jonka olen siirtänyt tietämättäni myös lapsiini. Asiasta täytyykin keskustella lasteni kanssa ja toivoa, että he omasta elämässään pääsisivät helpommalla. Olet ihailtavan suora sanoissasi, kiitos että ravistelet meitä hereille!
 
Sari
12.10.2020 17:28:01
Kiitos 11.10.20 aamusta. Tunnistin oman "uneni" eli olen yksi niistä 200 000, joka on syntynyt 60-luvulla ilman isää, vahvan äidin lapseksi, mustaksi lampaaksi, muiden ihmeteltäväksi, nimiteltäväksi äpäräksi. Joka oli ylpeänä äpärä, ennenkuin aikuisena tajusi, mikä äpärä on. Ollut kiltti ja huomaamaton, hiljainen sivusta seuraaja. Aamulähetyksestä löysin paljon itsestäni, samankaltaisuutta. Kiitos Johanna!
 
Helmi Helena
20.9.2020 22:20:16
Johanna teki sen taas!! 20.9.2020..Addiktioista oli Familjehemligheter kirjasta Karinin tarina..Miten voikaan ihmislapsi niin mielenkiintoisella ja koukuttavalla tavalla tuoda tulkinnat ymmärrettävästi,kuitenkin säilyttäekseen mielen kiinon koko ajan aktiivisena seuratakseen teemaa ja tarinaa..Olet loistava,sinua kuuntelisi ties vaikka tuntitolkulla!!KIITOS JOHANNA!!..Terveisin perhe pohjoisesta..
 
HELMI HELENA
12.9.2020 23:03:55
Johannalta taas niin kannustavaa,rehellistä ja mielenkiintoisia tulkintoja,kyllä olet ehdottomasti paras Astral:tv paras anti..Hieman kolleekaasi Lauraa on myös kaivattu,kaksikko useammin puikkoihin,tieto/taito huikeaa..KIITOS..
 
astro
6.9.2020 20:12:07
Heippa, Johanna. Kiitos hyvästä aiheesta Sinun puhe tyyli on muuttunut pehmeämmäksi, se on hyvä. Mutta miksi puhut huonoista, raskaista Pr.kuun ajoista??? Jokaisessa merkissä on merkitykselliset hyvät puolet, ja niitä kannattaa tuoda esille, että katsojat jaksaa eteempäin. Kuulin eräältä ihmiseltä, että PELOTTAA, kun alkaa scorppari jakso?? POSITIIVINEN ASENNE ja sananvalinta vie eteempäin, myös "suoraan" puhumisessa. Kun seuraavaksi siirryn kala aikaan, odotan oikein mikä luovuus minusta tulee esiin.
 
HELMI HELENA
30.8.2020 21:26:42
Olet käsittömättömän ihailtava ihmispersoona,jota jaksaa kuunnella yhä uudestaan ja uudestaa .Puhut todella asiaa ja niin touudenmukaisesti kuin vain ihminen rehellisyydellään puhuu.Kyllä tuli paljon totuutta ja rehellisyyttä,joita ihmisten pitäisi uskoa ja vaalia,mutta kaikki ei mene,niin kuin pitäisi,annoit puheellasi paljon ulottavuutta elämän polulla..Ihmisyyden rajalla ...varmaan mielenkiintoista luettavaa..Johanna kiltti tuo vain astraltv:hen ihmisille rehellisyyttä ja totuutta,kuin myös empatiaa ja ymmärrystä,jota sinulta löytyy RUTKASTI..KIITOS..
 
Affi
23.8.2020 15:58:01
Suorien sanojen ja hieman arvioituksllisin asioiden avautumista odotellessani kiitän sinua .
 
Marjatta(Jatta)Laukkanen
12.8.2020 22:07:55
Kertakaikkiaan loistavia nämä Sinun sunnuntaiaamusi
 
Jatta Laukkanen
14.7.2020 0:00:09
Johanna, olet niin taitava ja selkeä tulkitsija,että Sinun aamusi on aina upea
 
leena.
6.7.2020 9:14:51
Hei Johanna, pikatulkinnat pr.kuusta on hyvä juttu. Selkeää, napakkaa, ja nopeaa tulkintaa. enemmän soittajia.
 
mietiskeliä
6.7.2020 9:14:45
Hei, kyllä pr.kuun pikatulkinnat sopii oikein hyvin, teema tulee napakasti ja selvästi esille, ei tarvitse selitellä. Elän nyt veskariaikaa kolmatta kierrosta. Edellisellä oli kuin häkkiin suljettu lintu, joka halusi vapauteen, mutta silloin tilanne oli toinen. Nyt elän sitä ihanaa vapauden,--ja sananvapauden aikaa, opiksi olen ottanut. Soittajilta kivoja näkemyksiä.
 
ajattelija.
29.6.2020 17:52:52
Heippa Johanna, kyllä pr.kuuta on mielenkiintoista seurata, ja kerrata. Tätä korona aikaa voisi kuvata pr.kala ajaksi, nyt luodaan uusia luonnonläheisiä keinoja toteuttaa itseä, ei ole kiirettä, viihdytään paljon kotona, ja pidetään huolta terveydestä, lepäillään, muusikot tekee uudenlaista musiikkia jne jne, Sitten kun aika on oikea tullaan vahvasti uusin suunnitelmin ja ajatuksin esille, näin olen ajatellut tämän ajan.
 
marke
8.6.2020 10:08:52
Moi moi, Johanna, ja kiitos aamun juonnosta. Puhuit niin selkosuomeksi ja elämänmyönteisesti, oli kiva kuunnella, ja meni perille, vaikka astro ei niin tuttua olisikaan. Energiat vaihtuu,--ensin aloitetaan ja mennään lujaa, sitten on pakko levätä,-- sitten ajatellaan mitä muuta voisi? jne, jne. Nän me käydään merkit läpi, ja opitaan tulemaan toimeen itsemme ja toisten kanssa. Astrologia on ruennut kiinnostamaan monia, ihan tämän ohjelman myötä. ps. nauhoitin lähetyksen ja katson rauhassa uudestaan.
 
lounatuuli
8.6.2020 10:08:17
Kiitos Johanna, selkeä "pehmeä" puhetyyli menee perille, ja on kiva kuunnella, oli myös hyvä aihe oli.
 
astroilija
31.5.2020 20:50:33
Heipä hei, Johanna kiitos, aamun aihe oli hyvä, ja kerroit selkeästi, mutta PROGE/ASTRO tulkinnossa viljelet usein sanaa HANKALA AIKA??? esim, kauris/scorppari/härkä/kalat, jne ajasta??? Mksi?? elämähän kulkee näin, esim. jouskari ajan jälkeen varmaan jo mieli ja keho haluaakin rauhoittua kauris aikaan. Puhun kokemuksesta, olen kolmannella kierroksella, ja jälkeenpäin kerrannut asioita. Astroon tutuistuin jo n.20v sitten, samoin kortit ja heiluri, sekä vahva tunne asioista. Eräs tuttavani sanoi, että hänellä alkaa scorppari aika, ja se pelottaa, kun siitä puhutaa miten HANKALAA aikaa se on, ja kestaa pari vuotta. Voin sanoa, että se oli minulle parasta aikaa itsensä löytämiseen ja sisäisen vahvuuden löytymiseen, kYLLÄ KEHO JA MIELI, KERTOO, KUN JOKIN AIKA ON MENNYT, JA ODOTTAA JO MUUTOSTA, JA SE ON AINA HYVÄ MUUTOS siihen kohtaan. Toinen soittaja kertoi hyvin selkeästi ja suoraan oman kokemuksensa OINAS ja HÄRKÄ ajasta, näin juuri on.
 
lena.a.
31.5.2020 20:50:28
KIITOS Johanna hyvästä ja mielenkiintoisesta aiheesta. Puhuit selkeästi, sinua on kiva kuunnella.
 
helmi helena
25.5.2020 16:46:01
Nainen on myytti sekä miehelleen,että itselleen..¨Kuuntelin juontoasi 24.5.20,annoit niin paljon aiheesta ulos,mielenkiintoisilla ja mahtavalla tavalla.Kyllä oli mielenkiintoinen aamu..Johanna olet uskomaton ja älykäs persoona..Olisipa mukava joskus livenä nähdä sinut,mutta mahtaa jäädä haaveeksi,välimatka on pohjoisen naiselle niin pitkä..Oikein hyvää kesää itsellesi ja perheellesi..Kiitos ...
 
Kaisa
24.5.2020 20:40:43
Kiitos Johanna, sain asioihin varmuutta, puhelu vaan harmillisesti katkesi kesken kaiken
 
Aira
16.5.2020 12:11:43
Hyvä idea astrokartta viikonlopulle! Jotain hauskaa ja uutta näkökulmaa astrologiassa.
 
Helmi Helena
10.5.2020 20:01:28
Johanna rakas! seurasin juontoasi 10.5..äitienpäivänä.Täytyy kertoa,että olet uskomaton älylläsi,huumorilla suorasukaisuudella ja rehellisyydellä varustettu ihana ihminen..Kyllä se täytyy REHELLISESTI tunnustaa sinä ja Laura olette ASTARALTV:PARASTA ANTIA,mitä ihmisten pitäisi tietää ja saada kuulla..Kiitos..Johanna..Hyvää jatkoa elämääsi,jäädään taas mielenkiinnolla odottelemaan tulkintojasi...
 
Helena
7.4.2020 1:08:25
Johanna, hei :) Kerroit 5.4.2020 lähetyksessäsi, että olit ollut vähän allapäinn tmv ja pohtinut, että onko tässä kaikessa mitään järkeä. Tahdon antaa sulle palautetta. Sinä Ihmisenä ja astrologian tulkkina olet ollut minulle äärimmäisen tärkeä, kun itse olen ollut syöksykierteessä ties minne. Sinä annoit minulle järjen, toivon ja valon tähän kaikkeen tulkinnoillasi ja nyt on hyvin. Kuuntelen sua aina kun vain mahdollista, kun olet ruudussa ja onneksi oletkin usein viikonvaihteisin. Olet Viisas Nainen ja pohdit 'aikaa' mielenkiintoisista näkökulmista, kiitos syväluotaavasta rehellisestä uudesta kirjastasi. Se on niin totta. Iloa ja Valoa sulle tähän mielenkiintoiseen kevääseen!
 
lena.
24.3.2020 19:33:46
Kiitos Johanna, olipa mielenkiintoinen aihe.
 
louna.
16.3.2020 12:35:19
Hei Johanna, kiinnostaa "työkavereittesi" luonteent, odotin Angelican tulkintaa. Kuvan perusteella on jo enkelimäinen, herkkä, aito, rehellinen, voimakkaasti tunteva tulkitsija, jotain samaa kuin Anitassa. Vedenelementin omaavissa ihmisissä, näkyy heti aitous, he puhuvat nätisti, ja heitä on helppo lähestyä.
 
sisko.pietikainen@gmail.com
14.3.2020 20:40:45
Kympin astrologi
 
lena.a.
2.2.2020 20:58:37
Hei Johanna, olipa mielenkiintoista kuunnella Kaarinan ja Eva Marian "luonteesta", vesimerkit on niin mielenkiintoisia, heidät tunnistaa jo kuvan perusteella, tietämys tulee syvältä sydämmestä, ja luotettavasti. Toivottavasti tulevat myös telkkariin.
 
helmi helena
2.2.2020 20:58:13
Ihana Johanna,hellitä hieman,ettei työuupumus ole kohtalosi.Meillä ei ole varaa menettää niin uskomatonta,aitoa ja älykästä Astrologiaa...Parhaimistoon kuulut astraltv:ssä..!!!
 
Jatta
2.2.2020 20:57:54
Olet rehti ja osaava ,Johanna. Kiitos.
 
Sirita
2.2.2020 20:44:28
Kiitos Johanna! Soitin puolitoista vuotta eka kerran. Progekuuni oli juuri siirtynyt skorppariin. Olin vaipunut tosi mustiin vesiin. Sanoit että tätä kestää pari vuotta. Tästä lähti kiinnostukseni astrologiaan. Sieltä se elämän totuus on lähtenyt avautumaan kun kolmannelle kierrokselle lähdettiin. Soitin taas äsken ja sain voimaa. Ehkä olen kuudenkympin kynnyksellä viimein ymmärtänyt jotain :)
 
Kaitsu
5.1.2020 13:55:48
Hei! Kiitos Johanna Karpov upeasta esityksestä 5.1.20 Mielenkiintoista joka sana.
 
Ilkka Mikael
4.1.2020 12:33:35
Kiitos kun otit puheeksi sodassa psyykkisesti vaurioituneiden vanhempiemme meille suurille ikäluokalle aiheuttamat vammat. Ja ne ovat siirtyneet seuraavallekin ikäluokalle jne. Ehkä hiukan lievempinä, tosin. "Kaiken viisauden alku on tosi asioitten tunnustaminen". J. K. Paasikivi. Me Kekkosen ajan lapset tiedämme sen. Kun neljänneksen on menettänyt elämästään sotaan, ja palatessaan on vasta 21-vuotias, ja mummo sanoi, että "Hää ol muuttunt eri ihmiseksi." Ja äitikin Summan rintamaa huoltamassa talvisodassa. Kun asui vieressä. Lapset ja lapsenlapset ei näistä paljoa perusta. Kiitos sulle Johanna. Arvokasta että otit puheeksi, kun liittyi myöskin astrologiaan.
 
Teuvo Thure
4.1.2020 12:32:57
Sisäistetty astrologinen tieto ja aito henk.koht. kokemus synnyttävät sellaista mestarin jälkeä, kuin tänääm 21.12.!! Mietitääs vähän, millaisen siemenen sodassa vammautuneet ukit ja isät - ja opttrajat , res.ups. -! - kylvivät siihen peltoon, jonka psyyke oli jo valmiiksi vammautunut odottavien äitien kohdussa henkisen stressin, pelon ja monasti ylivoimaisen vastuuntummon ja työn kantamisen vuoksi- höystettynä sosiaalisella nollaamisella Ohjelmallasi om suuri herättävä ja meitä eräitä hoitava vaikutus - KIITOS !!
 
Jukka Kallioinen
27.11.2019 8:02:19
Olen kuunnellu mielelläni, kun olet ohjelmassa. Mielekiitoista. Selväsanoista tulkistelit kaikkia. Siihen ryhmään haluaisin, kun laitoit FBhen.
 
Ilkka Mikael
8.11.2019 23:10:37
Kahdenkymmenenseitsemän (27) vuoden syklillä mennään taas, mutta hiukan muuttuneina kohti uutta vuosikymmentä. Jääpala Vesimiehestä kiehuvaan veteen balanssia hakemaan Leijonan ajassa. Tuli taas vaihdettua ajatuksia "vesimiesten" kesken. Mitäs me viileet, muuta kuin coolisti vaan. Uudet haasteet odottavat. Kiitos tulkinnasta Johanna.
 
Tarja
16.10.2019 10:14:50
Kiitos Johanna Oli Mahtava kokemus kanssasi!
 
Eeva
16.10.2019 10:13:17
Kiitos Johanna tulkinnastasi tänään. Sain paljon asiallista tietoa, syntymäaikani perusteella. Kiitos! Toivottavasti olet useammin tv:ssä.
 
lena.a
8.10.2019 7:51:37
Hei Johanna, kiitos mielenkiintoisesta aiheesta. Kerroit, että muut sanoo, että olet muuttunut. Olen samaa mieltä, sinun olemus ja puheesi on rauhallista, siitä huokuu varmuus. Oli kiva kuunnella, ja katsella.
 
Ilkka Mikael
1.10.2019 10:33:11
Johanna K on astrologian Pro.
 
Kuunsirppi
28.9.2019 20:19:34
Kiitos Johanna 15. ja 22.9.2019 aamuista. Kerroit herkkyydestä kartalla. Kiitos kun jaat tietojasi meille muillekkin. Odotan aina sinun aamuja, sinulla on ihan mahtavia teemoja kun olet vuorossa. Olen kerran soittanut sinulle viime vuonna ja kyllähän niitä asioita alkoi kolahtelemaan niin kuin sanoit.
 
Anne Mattila
26.9.2019 23:39:34
Hei Johanna! Kuinka voit tietää niin paljon asioita? Olet kerrassaan mahtava tulkitsija. Olisin joutunut varmasti kadotukseen ilman ohjeistasi. Kiitos!! kiitos!!! Olet
 
lena.a.
15.9.2019 12:48:44
Hei Johanna kiva aihe, mielenkiintoista kuunnella "työkavereistasi", kyllä ulkoinen olemus, puhe ym. on hyvin tunnistettavaa. Olen samaa mieltä, kuten eräs soittaja, joka sanoi, ettei pr.kuun vaihdokset niin suuria muutoksia tuo, ainakaan heti. Itse käyn jo kolmatta kierrosta, ja olen muistellut moneen kertaan edellisiä jaksoja. Ilon hetkiä on ollut, paljon, kun lapset syntyi, ym.ym. Mutta kyllä se arki sanelee elämän menon, ja energiat, se on kuitenkin se todellisuus. Nyt kun itse seuraan näitä asioita, on tietysti helppoa tnnustella, ja katsoa miten energiat muuttuu. Minulla alkaa reilun puolen vuoden päästä vesimies aika, sitä kohti mennään.
 
Päivi
13.8.2019 10:25:21
Hei Johanna! Kiitos mielenkiintoisesta aiheestasi tänään ja viime sunnuntaina. Olen seurannut juontamasia lähetyksiä ja olen saanut niistä paljon selvyyttä elämääni. Kiitos !
 
Leena
4.8.2019 20:43:14
Kiitos Johanna avaavasta aiheesta, odotan mielenkiinnolla lisää. Piti rueta heti tutkimaan omaa, ja läheisteni karttoja. Varmasti jokaisella on jotain "herkyyksiä", kartalla, kun vaan oppii niitä kuuntelemaan, ja ottaa käyttöön. PS. kun puhuit palautteesta "hyvistä ja huonoista kartoista"- varmasti voi tuntua oudolta, jos ei tunne yhtään astrologiaa, hyvä, kun selvensit. Kiitos, TEILLE IHANAT ASTROLOGIT, olette saaneet monet miehetkin kiinnostumaan asiasta.
 
Marketta
14.7.2019 12:04:24
Suurkiitos Johanna tän aamun aiheestasi ❤️ Aukes kyllä silmät ja kaikki muutkin aistit kerralla
 
Marketta
14.7.2019 12:04:02
Hei Johanna, kiitos hyvästä, koskettavasta aiheesta. Tämä oli hienoa jatkoa Lauran aiheisiin. Vanhat asiat, nousee vääjäämättä nyt esille, määrätyillä ikäpolvilla. Kosketti ja liikutti, toivottavasti jatkat vielä aihetta. TE IHANAT ASTROLOGIT, teillä on aina niin hienot koskettavat aiheet, niistä jokainen saa ajattelemisen aihetta.
 
Leena
27.5.2019 14:09:29
Kiitos Johanna hyvästä aiheesta, aamun lähetyksessä. Teitä ASTROLOGEJA on aina mielenkiintoista kuunnella, jokaiselta oppii jotain ELÄMÄN KULUSTA,
 
Marketta
27.5.2019 14:07:19
Kiitos Johanna aamun lähetyksestä, oli taas niin valaiseva. Olette kaikki Astral TV:n ASTROLOGIT niin osaavia, harmi, kun tulkinta aikaa on lyhennetty, aika monesti loppuu kesken, "säännöt on sääntöjä". Astrologiset lähetykset saisivat olla koko kolme tuntia,-- vinkki toimitukseen.
 
Lena
14.5.2019 0:36:25
Olipa hyvä aihe Johanna. Puhut selkeästi esimerkein, ajan laadusta, oli mielenkiintoista kuunnella, kiitos siitä. Toivottavasti tuotanto huomaa, ja ASTROGIT saisivat lisää lähetysaikoja. Jokainen ASTROLOGI, puhuu omalla tavallaan, mutta samasta asiasta, ja siitä saa lisää näkökulmia asioihin, ja parasta, että oppiin tuntemaan itsensä. ASTROLOGI kiinnostaa yhä useampia, se pitäisi tulla oppiaineeksi kouluun.
 
Marke
6.5.2019 19:09:21
Kiitos Johanna valaisevasta lähetyksestä. Toivoisin lisää astrologisia lähetyksiä, alan harrastelijoita, on tullut paljon ohjelman myötä.
 
Marke
1.5.2019 23:35:33
Kiitos Johanna, hyvin tärkeä ja mielenkiintoinen aihe, kun PR.kuu menee haasteelliseen merkkiin (kvinkunssi), se voi olla, 'hyvinkin sekavaa aikaa, jos ei yhtään tunne astrologiaa. ESIM. kun Kauris, jolla on Scorpparia kartalla menee kaksosenergioihin, on kyllä tuuliajoilla jonkin aikaa, ja siinä kerkeää sotkea ihmissuhteita, ym. tiedän tapauksia. Puhutte kaikki ASTROLOGIT siellä tärkeistä asioista, jotka liittyy, ihmisenä olemiseen ja ymmärtämiseen. Teitä toivoisin useammin telkkariin.
 
Leena
28.4.2019 21:27:44
Hei Johanna, olipa hyvä aihe, jokainen meistä käy kaikki merkit läpi, PR.kuun energioissa, ja on hyvä tietää, ja tunnistaa missä mennään, se aika kestää kuitenkin n. kaksi vuotta. Energiat on joka merkillä niin erilaiset, muutokset hämmentää usein. Tämä on ihan normaalia elämää jokaisen kohdalla. Jokaisen pitäisi opiskella Astrologiaa, että tunnistaa itsensä, Onneksi teitä ihania Astrologeja siellä puhumassa näistä.
 
Markke
7.4.2019 19:50:33
Kiitos Johanna lähetyksestä, sinua on kiva kuunnella. Osaat hyvin yhdistää astron ja homeopatian. Mielenkiintoista, odotan lisää.
 
helmi helena
20.3.2019 11:52:54
Taas pakko antaa palautetta,kuuntelin korvat höröllä muutama päivä sitten juontoasi,joka käsitteli harhoja/todellisuutta,olet uskomaton tulkitsija.Tuot tulkintosi niin hyvin esille,että tyhmempikin sen ymmärtää..Kiitos Lahjakkuutesi on uskomatonta,kävi jo mielessä,olisitko psykiatri tai psykölogi,joka tapauksessa sieluni janoaa lisää ja taas lisää mahtavia tulkintoja..Sitten haluaisin sanoa,ihan totta,miten ihanan näköinen olit,kun hiuksesi oli kiinni kaunokainen,ps:älä käsitä väärin..PS:LAHJAKKUUTESI ON HUOMATTU..!! Hyvää alkanutta kevättä..:) ..
 
Marke
18.3.2019 10:50:35
Kiitos Johanna, olipa mielenkiintoinen aihe, olisi kiva kuulla lisää, omia kokemuksia kyllä huomasi.
 
leena
20.1.2019 12:18:37
Kiitos Johanna, olipa mielenkiintoinen lähetys, ymmärsin heti mistä puhuit, asiat selkeytyi . Olen miettinyt näitä yhtäläisyyksiä mielessäni, ja sain vahvistuta. Homeopatia rupesi enemmän kiinnostamaan, sen kirjan aijon hankkia. Homeopatia ja astrologia yhdistettynä on mielenkiintoista, kuuntelisin enemmänkin.
 
Heli
7.1.2019 17:50:24
Kiitos tämän aamun aiheesta! Tyhjiön täyttäminen oli minulle uusi asia. Olen kamppaillut tämän aiheen kanssa pitkään ja annoit uusia ajatuksia. Kiitos!
 
Riitu
7.1.2019 17:50:04
Tänään 7.1. Astral-TV:ssä Johanna käsitteli pohjatonta, selittämätöntä yksinäisyyttä, joka täytyy ymmärtää ja käydä läpi löytääkseen jotain suurempaa. Aiemmin on kyllä sivunnut asiaa, mutta tänään nosti asian reilusti esille. Tuota odotin ja nyt se tuli selkeästi selvitettyä. Kiitos! Jännä, että olen tämän tajunnut mutta kuitenkin vahvistus tuli tarpeeseen. Ei kun eteenpäin! Valoa on näkyvissä.
 
leena
20.11.2018 22:25:09
Hei Johanna, kivasti yhdistelit homeopatia tietämystäsi astrologiaan, näissä löytyy yhtäläisyyttä, tietämys laajenee. Olit niin innossasi, se näkyi, mielenkiinnolla odotan lisää.
 
leena
5.11.2018 9:37:30
Kiitos Johanna hyvästä ohjelmasta, oli hyvä aihe. Toivottavasti sinä, Laura Roine voitte jatkaa telkkarissa, useamminkin puhumassa astrologiasta, ja karttoja tekemässä siitä kaikki opimme, ja se on tärkeää.
 
Marke
8.10.2018 0:26:41
Hei, katsoin ohjelman loppun, missä asiakkaalla oli URANUS RAVUN merkeissa synt. kart. Se muuttaa kyllä peruskarttaa, jos on esim. aurinko rapu-tai härkä. uranus sähköistää todellakin pistää liikkeelle. Minulla on URANUS RAVUSSA ja vielä 11h, ja muuten olen maa merkki. Minulla ei juuri koskaan ole ollut ongelma, missä merkissä pr.kuu menee,--vaikka syvissä vesissä , kyllä uranus sysää liikkeelle, en jää sängyn pohjalle makamaan ja syömään, jälillä itsekkin ihmettelen, mitä sitä virtaa riittää, ne menot on pakko mennä sitten on kiva kotoilla, ja kun tuntee astrologiaa vähänkään osaa suhtautua tilanteeseen. Kiitos muistutuksesta.....
 
helena moilanen
29.8.2018 23:22:09
Ihana JOHANNA,Olet nero aito,luonteva näitä positiivisia adjektiivejä sinusta riittäisi vaikka kuinka paljon..Imeellinen lahjakkuus olet,jatka samaan malliin ja käytä syntymälahjojasi,kiitos...
 
Marke
19.8.2018 23:40:41
Kiitos Johanna hyvästä ohjelmasta. Puhuit pr.energioista. pr. härän aikaan pitääkin päästää KEHO TÄYSIN VAPAALLE, se on pakko, muuten ei jaksa, Keho ja mieli pysyy tasapainossa, Elämä on rikasta ja vaihtelevaa, ja kaikista energioista opitaan kaikille merkeille. Kiva nähdä teidät molemmat astrologit samana aamuna.
 
Leelia
30.7.2018 13:05:11
Kiitos Johanna, näinkin astrologia toimii, oli mielenkiintoinen hyvä lähetys. Olisi mielenkiintoista tietää missä teidän muidenkin astrologien, proge kuu menee, sinä kerroitkin meneväsi jouskari energioissa.
 
Leelia
3.7.2018 0:53:48
Hei, tänään oli hyvä asiallinen ohjelma, jätit turhat "hehkuttamiset/miellyttämiset" pois Soittajat olivat myös hyvin samoilla linjoilla. Oli kiva katsoa, ja kuunnella.
 
maire
4.6.2018 0:40:57
Hei Johanna olit aivan mahtava juonsit koko kolme tuntia.
 
Marike
22.5.2018 6:42:57
Sunnuntaina on ilo katsoa Johannan tulkintoja, niitä oikein odottaa. Koiran ulkoilutuskin täytyy kiirehtiä hoitamaan ennen sitä. Tänään 20.5. oikein jännäsin kuinka hoituu edesmenneestä kysyttyyn tulkintaan suhtautuminen. Hienosti meni. Kuitenkin toivoisi kaikilla asiantuntijoilla olevan selkeys siihen, mikä on eettisesti sopivaa ja oiken ja siihen vedoten kieltäytyä sujuvasti tulkinnasta suorassa lähetyksessä. Kiitos Johanna!
 
Siru
7.5.2018 12:49:00
Kiitos Johanna suoruudestasi ja osaamisestasi. Tv-lähetyksistäkin saa joka kerta jotain evästästystä elämään ja vinkkejä "korvan taakse". Mielettömän tarkkanäköinen. Aina tärkeät ja mielenkiintoiset aiheet. Ainutlaatuinen osaaja.
 
Liisa
16.4.2018 11:40:32
Mitäs Johannalle on tapahtunut, on ihan liekeissä tänään. Ei ollenkaan turhia jaarituksia, Jatka samaan malliin! Hyvää kevään jatkoa!
 
Anne
3.4.2018 9:36:03
kiitos järjettömän upeasta ja mieleenpainuvasta astrotulkinnasta ❤️
 
Aira
23.2.2018 17:12:15
Suuni loksahti auki kun kuulin ensimmäiset tulkintasi. Luulin jo että siellä on ihan väärä syntymäaika. Ei sentään. Etsin tietoa lisää niin koin ahaa elämyksen ja seuraavana sunnuntaina kerroit TV:ssä lisää niin ymmärsin asian. Kiitos Johanna.
 
Kristian Westman
8.1.2018 11:35:41
Nappiin meni skorpionin tulkinta 7.1.2018. Kiitos! Kristian
 
Riitta luoma
8.1.2018 11:35:18
Olen kuunnellut hänen tulkintojaan ja kiinnostunut yhä enemmän astrologiasta.Tänään huomasin miten vaatteiden väri vaikuttaa ulkonäköön positiivisesti.Turkoosi ja vihreän sävyt nuorentaa häntä!
 
Sirkka Vienola
27.11.2017 9:30:22
Kuuntelin puhettasi juuri su-aamuna tv:stä. Saitpa sanottua juuri oikealla tavalla suuria asioita, joka kolautti paikoilleen palasia, jotka vielä hakivat paikkaansa. Kiitos noista sanoista. Olen kulkenut pitkän matkan ja löytänyt tyhjyyden kautta sisäisen vahvuuteni. Nyt sain sen pisteen iin päälle! Kiitos!
 
Liisa
8.11.2017 12:56:44
Olipa sinulla mielenkiintoinen sessio 5.11. ! Olin sen tallentanut ja katsoin vasta nyt. Upeeta ja todellista tietoa ihmissuhteista mm. nainen/mies ! Pitää paikkaansa.
 
PH
1.11.2017 12:58:01
Johanna sanoi,että kohta rytisee ja kovaa. Näin on tapahtunut, mutta onneksi osasin varautua.
 
Pike
24.10.2017 13:24:16
Aloin ymmärtää itseäni ja tapahtumia ympärilläni, kun hän selitti progressiivisen kuun vaiheet.Nyt tiedän, milloin voin odottaa helpompaa vaihetta elämässäni.
 
Kati Vierimaa Oulu
24.10.2017 13:22:22
Tykkään.
 
Sirpa
2.10.2017 0:04:12
Johanna, olet hyvä osaava astrologi. Katsoin tänään juontoasi. Itse olen kauris horoskoopissa ja tunnistan itseni hyvin luonteenpiirteistäni. Kiitos, Johanna enkeleitä sinulle kaikkea hyvää sinulle.T: Sirpa
 
Veronica
19.7.2017 12:33:51
Aivan ihana kaunis,..,mutta kaunistelematon todella ammattiaitoinen,astrologi,..,todella selkokielellä saa hyvin tarkkaa tietoa ja nostaa juuri ne asiat esiin,..joihin juuri silloin tarvitset vastausta,ohjausta tai ymmärtämään miksi joku asia askarruttaa mieltäsi,...,parisuhde, työ ja monet muut asiat kyllä tietää erittäinkin hyvin,..ja Suuret kiitokset Johannalle,..opit itsestäsi paljon uutta mitä et ole edes huomannut ja kun Johanna antaa vinkkejä miten kannattaa toimia ja milloin uudet tuulet puhaltavat,..niin se on juuri näin,...ja kyllä hänellä on niin hienot energiat käytössään,..EN VOI MUUTA KUIN KIITTÄÄ JOHANNAA JA USKALLAN KOKEMUKSESTA SUOSITELLA,..,ETTET VARMASTI TULE PETTYMÄÄN..,JOTEN SOITA IHMEESSÄ JOHANNALLE !!!
 
Eeva
21.6.2017 20:34:58
Juuri katsoin tallennuksen 15.6.2017 Johannan aamutulkinnoista. Todella hyvät ja kuinka hauskasti otat esille kaikki merkkeihin piirtyvät luonteenpiirteet . Ei mitään ryppyotsaisuutta eikä kenenkään tuomitsemista, vaan kaikille positiivistavampaakin positiivisuutta, vaikka kartalla näkyisi mitä ! Aina sinä löydät jotain positiivista kenen tahansa kartalta. Kiitos sinulle ! :)
 
Helena
2.5.2017 10:10:30
Huippuastrologi, rehellinen, suorapuheinen ja karismaattinen
 
Heidi
13.4.2017 12:47:25
Suosittelen lämpimästi! Pahoittelen puh katoamista mutta ihanan suora ihminen kuten itsekin olen ja jokainen asia osui kohdalleen enemmän kuin pitäisi edes. :) tämä oinas kiittää suuresti ihanan ihmisen suorapuheisuudesta ja ammattitaidosta mitä kaipasin ja katsoo mitä vaaka vaatii vielä ; )
 
Make
14.9.2016 0:29:39
Suosittelen lämpimästi!!:) yllätyin että miten tarkkaan hän osasi kertoa asioita! Erittäin hyvä tulkitsija
 
Jyrki Aspegren
28.7.2016 0:59:35
Johanna on kaunis ja fiksu selvännäkijä joka osaa oman erikoistaidon mahtavan asiantuntevasti.Suosittelen soittamaan ja kysymään apua ja tietoa tulevasta.kannattaa kirjoittaa muistiin ensin unet joita on nähnyt niin helpommin muistaa puhelin keskustelussa.Hyvää päivän jatkoa :)
 
merja paakkarinen
12.11.2015 8:38:05
 
Anna-Liisa Bamberg-Eronen
11.5.2015 14:51:54
Olen ollut vuosien aikana useampaan otteeseen yhteydessä Johannan kanssa,,hän on erittäin pätevä ja asiantunteva astrologi, .Suosittelen kaikkla uskaltamaan kysyä häneltä elämän kohtaloaan :)) se pitää paikkaansa mitä hän näkee ja katsoo henkilön kartalta. Onnellista kevättä Yst terv A-L
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus