MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Johanna Karpov Unientulkinta Asiantuntija Astrologia

Johanna Karpov Alanumero 430

Astrologi, unien tulkitsija. Johanna Karpovilta saat kaunistelemattoman
vastauksen.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 13 vuotta
Kyvyt Unientulkinta
Erikoisala Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Rakkaus/Suhteet
Välineet Astrologia
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Henkisellä tiellä on monia vaiheita. Alussa ihminen tarvitsee ymmärrystä ja huolenpitoa, pidemmälle päästyään hänen on alettava toimia itsenäisesti. Nämä ”vaiheet” vuorottelevat ja lomittuvat toistensa päälle elämässämme riippuen siitä olemmeko uuden opittavan asian alkutaipaleella vai sen loppuvaiheessa.

Jos olet valmis muuttamaan elämääsi ja toimimaan aktiivisesti tullaksesi oman elämäsi subjektiksi, soita minulle. Olen luonteeltani suora ja rehellinen, joten minulta saat kaunistelemattoman vastauksen.

Olen opiskellut astrologiaa jo liki 20 vuoden ajan kokien samalla omassa elämässäni hyvin erilaisia vaiheita, joista ovat jokainen ollut minulle aikanaan ”totta”. Nämä tilanteet olen löytänyt myös omalta astrologiselta kartaltani. Se mikä näkyy astrologisella kartalla manifestoituu tavalla tai toisella myös konkreettisessa elämässämme. Siksi astrologia on oiva työkalu ymmärtää itseä; ymmärrät milloin on aika heitellä kiviä ja milloin aika kerätä ne. Milloin on toiminnan ja uusien aloitus aika tai milloin on parempi pohtia rauhassa seuraavaa siirtoa. Astrologia auttaa meitä kehittymään omassa tahdissamme ja juuri oikeilla elämän osa-alueilla. On hyvä muistaa, että kehittymistahteja ei voi verrata keskenään, ja vaikka joku näyttäisikin etenevän suuren harppauksen, on jokaisella pysähdys jossain vaiheessa pakollinen. Olemme vastuussa vain omasta kehityksestämme!

Unien maailma puolestaan kertoo meille symbolisessa muodossa mitä itse todellisuudessa ajattelemme elämäntilanteestamme, lähellämme olevista ihmisistä tai olivatko valintamme oikeita vai vääriä.

Ymmärtäessäsi sekä alitajuista unien maailmaa että tarkastellessasi tietoisesti astrologisen maailman viestejä, ymmärrät miksi toimit niin kuin toimit, miksi ajattelet niin kuin ajattelet ja miksi tunnet niin kuin tunnet.  

 

Suositukset

5/88  - Kaikki suositukset
 
Heli
26.10.2020 10:25:34
Hei! Kiitos puhelintulkinnastasi "unessa" elämää suorittavalle vesimiesnaiselle (25.10.20). Mainitsit ohimennen puhelun aikana parin viikon takaisesta aiheesta, joka oli ollut tv-lähetyksessä. Valitettavasti en silloin ollut tv:n ääressä. Voisitko jossain vaiheessa ottaa sen aihepiirin uudestaan ohjelmaan. Haluaisin kuulla sen, auttaisiko se minut herättämään tästä ikiunesta?
 
Sirpa Inkilä
18.10.2020 19:32:50
Hei Johanna! Kaksi viimeistä kertaa ovat olleet niin mahtavia tietopaketteja astrologian näkökulmasta. Teet kyllä huikeaa työtä! Kiitän sydämmestäni, että olet jaksanut auttaa meitä näkemään omaa ja maailman tilannetta nyt ja menneisyydessä.❤️❤️❤️❤️❤️
 
helmi helena
12.10.2020 17:29:29
Kiitos Johanna 11.10.2020..Äärettömän vilpittömästä ja rohkeasta henkilökohtaisesta tulkintoistasi..Olet todella rohkea vilpitön,aito nainen,tunsin todella suurta kiitollisuutta,kuin myös henkisen avun saantia sinua kuunnellen,,Ihan selvästi sinulla on,tai tulee olemaan merkittävä asema tässä epävakaassa maailmassa,ISOT ovet avautuvat sinulle,tulet tekemään paljon hyviä asioita ihmisten eteen..KIITOS..NYT ON TULLUT SUORA KUTSUMUS SINULLE TÄRKEÄÄN TYÖHÖSI..Rakastamme sinua..!!!
 
Sirpa
12.10.2020 17:28:54
Kiitos!! Olipa jälleen hyvä aihe 11.10. Antoi paljon ajattelemisen aihetta oman syntymän syyllisyydestä ja sen hyvittämisestä, omasta unesta. Sain myös oivalluksen tavastani hyvittää tätä "rikosta", jonka olen siirtänyt tietämättäni myös lapsiini. Asiasta täytyykin keskustella lasteni kanssa ja toivoa, että he omasta elämässään pääsisivät helpommalla. Olet ihailtavan suora sanoissasi, kiitos että ravistelet meitä hereille!
 
Sari
12.10.2020 17:28:01
Kiitos 11.10.20 aamusta. Tunnistin oman "uneni" eli olen yksi niistä 200 000, joka on syntynyt 60-luvulla ilman isää, vahvan äidin lapseksi, mustaksi lampaaksi, muiden ihmeteltäväksi, nimiteltäväksi äpäräksi. Joka oli ylpeänä äpärä, ennenkuin aikuisena tajusi, mikä äpärä on. Ollut kiltti ja huomaamaton, hiljainen sivusta seuraaja. Aamulähetyksestä löysin paljon itsestäni, samankaltaisuutta. Kiitos Johanna!
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus