MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Johanna Karpov Unientulkinta Asiantuntija Astrologia

Johanna Karpov Alanumero 430

Astrologi, unien tulkitsija. Johanna Karpovilta saat kaunistelemattoman
vastauksen.

Vapaa

Soita nyt!

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 13 vuotta
Kyvyt Unientulkinta
Erikoisala Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Rakkaus/Suhteet
Välineet Astrologia
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Henkisellä tiellä on monia vaiheita. Alussa ihminen tarvitsee ymmärrystä ja huolenpitoa, pidemmälle päästyään hänen on alettava toimia itsenäisesti. Nämä ”vaiheet” vuorottelevat ja lomittuvat toistensa päälle elämässämme riippuen siitä olemmeko uuden opittavan asian alkutaipaleella vai sen loppuvaiheessa.

Jos olet valmis muuttamaan elämääsi ja toimimaan aktiivisesti tullaksesi oman elämäsi subjektiksi, soita minulle. Olen luonteeltani suora ja rehellinen, joten minulta saat kaunistelemattoman vastauksen.

Olen opiskellut astrologiaa jo liki 20 vuoden ajan kokien samalla omassa elämässäni hyvin erilaisia vaiheita, joista ovat jokainen ollut minulle aikanaan ”totta”. Nämä tilanteet olen löytänyt myös omalta astrologiselta kartaltani. Se mikä näkyy astrologisella kartalla manifestoituu tavalla tai toisella myös konkreettisessa elämässämme. Siksi astrologia on oiva työkalu ymmärtää itseä; ymmärrät milloin on aika heitellä kiviä ja milloin aika kerätä ne. Milloin on toiminnan ja uusien aloitus aika tai milloin on parempi pohtia rauhassa seuraavaa siirtoa. Astrologia auttaa meitä kehittymään omassa tahdissamme ja juuri oikeilla elämän osa-alueilla. On hyvä muistaa, että kehittymistahteja ei voi verrata keskenään, ja vaikka joku näyttäisikin etenevän suuren harppauksen, on jokaisella pysähdys jossain vaiheessa pakollinen. Olemme vastuussa vain omasta kehityksestämme!

Unien maailma puolestaan kertoo meille symbolisessa muodossa mitä itse todellisuudessa ajattelemme elämäntilanteestamme, lähellämme olevista ihmisistä tai olivatko valintamme oikeita vai vääriä.

Ymmärtäessäsi sekä alitajuista unien maailmaa että tarkastellessasi tietoisesti astrologisen maailman viestejä, ymmärrät miksi toimit niin kuin toimit, miksi ajattelet niin kuin ajattelet ja miksi tunnet niin kuin tunnet.  

 

Suositukset

5/69  - Kaikki suositukset
 
helmi helena
25.5.2020 16:46:01
Nainen on myytti sekä miehelleen,että itselleen..¨Kuuntelin juontoasi 24.5.20,annoit niin paljon aiheesta ulos,mielenkiintoisilla ja mahtavalla tavalla.Kyllä oli mielenkiintoinen aamu..Johanna olet uskomaton ja älykäs persoona..Olisipa mukava joskus livenä nähdä sinut,mutta mahtaa jäädä haaveeksi,välimatka on pohjoisen naiselle niin pitkä..Oikein hyvää kesää itsellesi ja perheellesi..Kiitos ...
 
Kaisa
24.5.2020 20:40:43
Kiitos Johanna, sain asioihin varmuutta, puhelu vaan harmillisesti katkesi kesken kaiken
 
Aira
16.5.2020 12:11:43
Hyvä idea astrokartta viikonlopulle! Jotain hauskaa ja uutta näkökulmaa astrologiassa.
 
Helmi Helena
10.5.2020 20:01:28
Johanna rakas! seurasin juontoasi 10.5..äitienpäivänä.Täytyy kertoa,että olet uskomaton älylläsi,huumorilla suorasukaisuudella ja rehellisyydellä varustettu ihana ihminen..Kyllä se täytyy REHELLISESTI tunnustaa sinä ja Laura olette ASTARALTV:PARASTA ANTIA,mitä ihmisten pitäisi tietää ja saada kuulla..Kiitos..Johanna..Hyvää jatkoa elämääsi,jäädään taas mielenkiinnolla odottelemaan tulkintojasi...
 
Helena
7.4.2020 1:08:25
Johanna, hei :) Kerroit 5.4.2020 lähetyksessäsi, että olit ollut vähän allapäinn tmv ja pohtinut, että onko tässä kaikessa mitään järkeä. Tahdon antaa sulle palautetta. Sinä Ihmisenä ja astrologian tulkkina olet ollut minulle äärimmäisen tärkeä, kun itse olen ollut syöksykierteessä ties minne. Sinä annoit minulle järjen, toivon ja valon tähän kaikkeen tulkinnoillasi ja nyt on hyvin. Kuuntelen sua aina kun vain mahdollista, kun olet ruudussa ja onneksi oletkin usein viikonvaihteisin. Olet Viisas Nainen ja pohdit 'aikaa' mielenkiintoisista näkökulmista, kiitos syväluotaavasta rehellisestä uudesta kirjastasi. Se on niin totta. Iloa ja Valoa sulle tähän mielenkiintoiseen kevääseen!
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus