MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Johanna Karpov Unientulkinta Asiantuntija Astrologia

Johanna Karpov Alanumero 430

Astrologi, unien tulkitsija. Johanna Karpovilta saat kaunistelemattoman
vastauksen.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 13 vuotta
Kyvyt Unientulkinta
Erikoisala Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Rakkaus/Suhteet
Välineet Astrologia
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Henkisellä tiellä on monia vaiheita. Alussa ihminen tarvitsee ymmärrystä ja huolenpitoa, pidemmälle päästyään hänen on alettava toimia itsenäisesti. Nämä ”vaiheet” vuorottelevat ja lomittuvat toistensa päälle elämässämme riippuen siitä olemmeko uuden opittavan asian alkutaipaleella vai sen loppuvaiheessa.

Jos olet valmis muuttamaan elämääsi ja toimimaan aktiivisesti tullaksesi oman elämäsi subjektiksi, soita minulle. Olen luonteeltani suora ja rehellinen, joten minulta saat kaunistelemattoman vastauksen.

Olen opiskellut astrologiaa jo liki 20 vuoden ajan kokien samalla omassa elämässäni hyvin erilaisia vaiheita, joista ovat jokainen ollut minulle aikanaan ”totta”. Nämä tilanteet olen löytänyt myös omalta astrologiselta kartaltani. Se mikä näkyy astrologisella kartalla manifestoituu tavalla tai toisella myös konkreettisessa elämässämme. Siksi astrologia on oiva työkalu ymmärtää itseä; ymmärrät milloin on aika heitellä kiviä ja milloin aika kerätä ne. Milloin on toiminnan ja uusien aloitus aika tai milloin on parempi pohtia rauhassa seuraavaa siirtoa. Astrologia auttaa meitä kehittymään omassa tahdissamme ja juuri oikeilla elämän osa-alueilla. On hyvä muistaa, että kehittymistahteja ei voi verrata keskenään, ja vaikka joku näyttäisikin etenevän suuren harppauksen, on jokaisella pysähdys jossain vaiheessa pakollinen. Olemme vastuussa vain omasta kehityksestämme!

Unien maailma puolestaan kertoo meille symbolisessa muodossa mitä itse todellisuudessa ajattelemme elämäntilanteestamme, lähellämme olevista ihmisistä tai olivatko valintamme oikeita vai vääriä.

Ymmärtäessäsi sekä alitajuista unien maailmaa että tarkastellessasi tietoisesti astrologisen maailman viestejä, ymmärrät miksi toimit niin kuin toimit, miksi ajattelet niin kuin ajattelet ja miksi tunnet niin kuin tunnet.  

 

Suositukset

5/77  - Kaikki suositukset
 
Jatta Laukkanen
14.7.2020 0:00:09
Johanna, olet niin taitava ja selkeä tulkitsija,että Sinun aamusi on aina upea
 
leena.
6.7.2020 9:14:51
Hei Johanna, pikatulkinnat pr.kuusta on hyvä juttu. Selkeää, napakkaa, ja nopeaa tulkintaa. enemmän soittajia.
 
mietiskeliä
6.7.2020 9:14:45
Hei, kyllä pr.kuun pikatulkinnat sopii oikein hyvin, teema tulee napakasti ja selvästi esille, ei tarvitse selitellä. Elän nyt veskariaikaa kolmatta kierrosta. Edellisellä oli kuin häkkiin suljettu lintu, joka halusi vapauteen, mutta silloin tilanne oli toinen. Nyt elän sitä ihanaa vapauden,--ja sananvapauden aikaa, opiksi olen ottanut. Soittajilta kivoja näkemyksiä.
 
ajattelija.
29.6.2020 17:52:52
Heippa Johanna, kyllä pr.kuuta on mielenkiintoista seurata, ja kerrata. Tätä korona aikaa voisi kuvata pr.kala ajaksi, nyt luodaan uusia luonnonläheisiä keinoja toteuttaa itseä, ei ole kiirettä, viihdytään paljon kotona, ja pidetään huolta terveydestä, lepäillään, muusikot tekee uudenlaista musiikkia jne jne, Sitten kun aika on oikea tullaan vahvasti uusin suunnitelmin ja ajatuksin esille, näin olen ajatellut tämän ajan.
 
marke
8.6.2020 10:08:52
Moi moi, Johanna, ja kiitos aamun juonnosta. Puhuit niin selkosuomeksi ja elämänmyönteisesti, oli kiva kuunnella, ja meni perille, vaikka astro ei niin tuttua olisikaan. Energiat vaihtuu,--ensin aloitetaan ja mennään lujaa, sitten on pakko levätä,-- sitten ajatellaan mitä muuta voisi? jne, jne. Nän me käydään merkit läpi, ja opitaan tulemaan toimeen itsemme ja toisten kanssa. Astrologia on ruennut kiinnostamaan monia, ihan tämän ohjelman myötä. ps. nauhoitin lähetyksen ja katson rauhassa uudestaan.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus