MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Johanna Karpov Unientulkinta Asiantuntija Astrologia

Johanna Karpov Alanumero 430

Astrologi, unien tulkitsija. Johanna Karpovilta saat kaunistelemattoman
vastauksen.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 11 vuotta
Kyvyt Unientulkinta
Erikoisala Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Rakkaus/Suhteet
Välineet Astrologia
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Henkisellä tiellä on monia vaiheita. Alussa ihminen tarvitsee ymmärrystä ja huolenpitoa, pidemmälle päästyään hänen on alettava toimia itsenäisesti. Nämä ”vaiheet” vuorottelevat ja lomittuvat toistensa päälle elämässämme riippuen siitä olemmeko uuden opittavan asian alkutaipaleella vai sen loppuvaiheessa.

Jos olet valmis muuttamaan elämääsi ja toimimaan aktiivisesti tullaksesi oman elämäsi subjektiksi, soita minulle. Olen luonteeltani suora ja rehellinen, joten minulta saat kaunistelemattoman vastauksen.

Olen opiskellut astrologiaa jo liki 20 vuoden ajan kokien samalla omassa elämässäni hyvin erilaisia vaiheita, joista ovat jokainen ollut minulle aikanaan ”totta”. Nämä tilanteet olen löytänyt myös omalta astrologiselta kartaltani. Se mikä näkyy astrologisella kartalla manifestoituu tavalla tai toisella myös konkreettisessa elämässämme. Siksi astrologia on oiva työkalu ymmärtää itseä; ymmärrät milloin on aika heitellä kiviä ja milloin aika kerätä ne. Milloin on toiminnan ja uusien aloitus aika tai milloin on parempi pohtia rauhassa seuraavaa siirtoa. Astrologia auttaa meitä kehittymään omassa tahdissamme ja juuri oikeilla elämän osa-alueilla. On hyvä muistaa, että kehittymistahteja ei voi verrata keskenään, ja vaikka joku näyttäisikin etenevän suuren harppauksen, on jokaisella pysähdys jossain vaiheessa pakollinen. Olemme vastuussa vain omasta kehityksestämme!

Unien maailma puolestaan kertoo meille symbolisessa muodossa mitä itse todellisuudessa ajattelemme elämäntilanteestamme, lähellämme olevista ihmisistä tai olivatko valintamme oikeita vai vääriä.

Ymmärtäessäsi sekä alitajuista unien maailmaa että tarkastellessasi tietoisesti astrologisen maailman viestejä, ymmärrät miksi toimit niin kuin toimit, miksi ajattelet niin kuin ajattelet ja miksi tunnet niin kuin tunnet.  

 

Suositukset

5/29  - Kaikki suositukset
 
leena
20.11.2018 22:25:09
Hei Johanna, kivasti yhdistelit homeopatia tietämystäsi astrologiaan, näissä löytyy yhtäläisyyttä, tietämys laajenee. Olit niin innossasi, se näkyi, mielenkiinnolla odotan lisää.
 
leena
5.11.2018 9:37:30
Kiitos Johanna hyvästä ohjelmasta, oli hyvä aihe. Toivottavasti sinä, Laura Roine voitte jatkaa telkkarissa, useamminkin puhumassa astrologiasta, ja karttoja tekemässä siitä kaikki opimme, ja se on tärkeää.
 
Marke
8.10.2018 0:26:41
Hei, katsoin ohjelman loppun, missä asiakkaalla oli URANUS RAVUN merkeissa synt. kart. Se muuttaa kyllä peruskarttaa, jos on esim. aurinko rapu-tai härkä. uranus sähköistää todellakin pistää liikkeelle. Minulla on URANUS RAVUSSA ja vielä 11h, ja muuten olen maa merkki. Minulla ei juuri koskaan ole ollut ongelma, missä merkissä pr.kuu menee,--vaikka syvissä vesissä , kyllä uranus sysää liikkeelle, en jää sängyn pohjalle makamaan ja syömään, jälillä itsekkin ihmettelen, mitä sitä virtaa riittää, ne menot on pakko mennä sitten on kiva kotoilla, ja kun tuntee astrologiaa vähänkään osaa suhtautua tilanteeseen. Kiitos muistutuksesta.....
 
helena moilanen
29.8.2018 23:22:09
Ihana JOHANNA,Olet nero aito,luonteva näitä positiivisia adjektiivejä sinusta riittäisi vaikka kuinka paljon..Imeellinen lahjakkuus olet,jatka samaan malliin ja käytä syntymälahjojasi,kiitos...
 
Marke
19.8.2018 23:40:41
Kiitos Johanna hyvästä ohjelmasta. Puhuit pr.energioista. pr. härän aikaan pitääkin päästää KEHO TÄYSIN VAPAALLE, se on pakko, muuten ei jaksa, Keho ja mieli pysyy tasapainossa, Elämä on rikasta ja vaihtelevaa, ja kaikista energioista opitaan kaikille merkeille. Kiva nähdä teidät molemmat astrologit samana aamuna.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus