MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Johanna Karpov Unientulkinta Asiantuntija Astrologia

Johanna Karpov Alanumero 430

Astrologi, unien tulkitsija. Johanna Karpovilta saat kaunistelemattoman
vastauksen.

Vapaa

Soita nyt!

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 11 vuotta
Kyvyt Unientulkinta
Erikoisala Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Rakkaus/Suhteet
Välineet Astrologia
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Henkisellä tiellä on monia vaiheita. Alussa ihminen tarvitsee ymmärrystä ja huolenpitoa, pidemmälle päästyään hänen on alettava toimia itsenäisesti. Nämä ”vaiheet” vuorottelevat ja lomittuvat toistensa päälle elämässämme riippuen siitä olemmeko uuden opittavan asian alkutaipaleella vai sen loppuvaiheessa.

Jos olet valmis muuttamaan elämääsi ja toimimaan aktiivisesti tullaksesi oman elämäsi subjektiksi, soita minulle. Olen luonteeltani suora ja rehellinen, joten minulta saat kaunistelemattoman vastauksen.

Olen opiskellut astrologiaa jo liki 20 vuoden ajan kokien samalla omassa elämässäni hyvin erilaisia vaiheita, joista ovat jokainen ollut minulle aikanaan ”totta”. Nämä tilanteet olen löytänyt myös omalta astrologiselta kartaltani. Se mikä näkyy astrologisella kartalla manifestoituu tavalla tai toisella myös konkreettisessa elämässämme. Siksi astrologia on oiva työkalu ymmärtää itseä; ymmärrät milloin on aika heitellä kiviä ja milloin aika kerätä ne. Milloin on toiminnan ja uusien aloitus aika tai milloin on parempi pohtia rauhassa seuraavaa siirtoa. Astrologia auttaa meitä kehittymään omassa tahdissamme ja juuri oikeilla elämän osa-alueilla. On hyvä muistaa, että kehittymistahteja ei voi verrata keskenään, ja vaikka joku näyttäisikin etenevän suuren harppauksen, on jokaisella pysähdys jossain vaiheessa pakollinen. Olemme vastuussa vain omasta kehityksestämme!

Unien maailma puolestaan kertoo meille symbolisessa muodossa mitä itse todellisuudessa ajattelemme elämäntilanteestamme, lähellämme olevista ihmisistä tai olivatko valintamme oikeita vai vääriä.

Ymmärtäessäsi sekä alitajuista unien maailmaa että tarkastellessasi tietoisesti astrologisen maailman viestejä, ymmärrät miksi toimit niin kuin toimit, miksi ajattelet niin kuin ajattelet ja miksi tunnet niin kuin tunnet.  

 

Suositukset

5/20  - Kaikki suositukset
 
Siru
7.5.2018 12:49:00
Kiitos Johanna suoruudestasi ja osaamisestasi. Tv-lähetyksistäkin saa joka kerta jotain evästästystä elämään ja vinkkejä "korvan taakse". Mielettömän tarkkanäköinen. Aina tärkeät ja mielenkiintoiset aiheet. Ainutlaatuinen osaaja.
 
Liisa
16.4.2018 11:40:32
Mitäs Johannalle on tapahtunut, on ihan liekeissä tänään. Ei ollenkaan turhia jaarituksia, Jatka samaan malliin! Hyvää kevään jatkoa!
 
Anne
3.4.2018 9:36:03
kiitos järjettömän upeasta ja mieleenpainuvasta astrotulkinnasta ❤️
 
Aira
23.2.2018 17:12:15
Suuni loksahti auki kun kuulin ensimmäiset tulkintasi. Luulin jo että siellä on ihan väärä syntymäaika. Ei sentään. Etsin tietoa lisää niin koin ahaa elämyksen ja seuraavana sunnuntaina kerroit TV:ssä lisää niin ymmärsin asian. Kiitos Johanna.
 
Kristian Westman
8.1.2018 11:35:41
Nappiin meni skorpionin tulkinta 7.1.2018. Kiitos! Kristian
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus