MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Wilma Edit Selvänäköisyys Asiantuntija Chakrat Kortit Kirousten poisto

Wilma Edit Alanumero 433

Näkijä, empaattinen kuuntelija. Wilma Edit kanavoi reikin avulla puhdistavaa ja parantavaa energiaa, jolla hän auttaa kodin energioiden puhdistamisessa tai suhteissa negatiivisen energian poistamisessa sekä auttaa parantavalla energialla surua, kipua, kaipuuta.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 49 vuotta
Kyvyt Energianvälitys, Selvänäköisyys, Kanavointi
Erikoisala Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Chakrat, Kortit, Kirousten poisto
Tyyli Myötätuntoinen
 

Kuvaus

 

Hei, olen Wilma Edit empaattinen näkijä, kuuntelija.

Kanavoin Reikin avulla puhdistavaa ja parantavaa energiaa, jolla voin auttaa kodin energioiden puhdistamisessa tai suhteissa negatiivisen energian poistamisessa sekä mahdollisesti auttaa parantavalla energialla surua, kipua, kaipuuta. Olen saanut Reikihoitaja sekä kaukoReiki parantajan koulutuksen perustuen Mikao Usuin oppeihin, Aila Norlamo oli reikimasterini esikuva.

Käytän näkemisen apuna länsimaisia ja tarotkortteja sekä enkelikortteja. Tulkitsen unia ja kanavoin enkeliterapian avulla enkeleiden parantavaa lohduttavaa energiaa. Näen asioita kuvina, viesteinä, sekä enneunia tulevista ja menneistä.

Olen pitkänlinjan terveydenhuollon ammattilainen. Korteista aloin nähdä asioita jo pikkukoululaisena. Suvussani on monen polven näkijöitä, isotätini avasi minulle korttien salaisuuden ja opin tulkitsemaan näkemiäni asioita ja olemaan avoin kanaville joista sain viestejä ja joilla opin auttamaan läheisiäni.

Joskus jokin asia tai tilanne tarvitsee monelta suunnalta näkemystä selkiyttämään ajatukset tai puhdistamaan negatiivisen energian ympäriltä, että näkee puhtaammin ja selvemmin tilanteen.

Voit saada apuja Reikistä, enteistä, korttien kertomasta tai Enkeleiltä tukea ja suuntaa elämällesi.
Aina kannattaa rohkeasti ottaa yhteyttä, jos intuitiosi niin viestittää. 

Olen täällä juuri sinua varten.


 

Suositukset

4/4
 
Tiinu
19.2.2020 13:46:16
Wilman kyky nähdä asioita hyvin yksityiskohtaisesti on hämmästyttänyt minua. Sanotut asiat ovat toteutuneet. Kiitos Wilma Edit, voin suositella sinua lämpimästi!
 
gunbritt
12.7.2019 12:16:49
mielyttävä
 
Riitta
7.1.2019 17:54:07
Näki erittäin hyvin kiperän tilanteeni.Osasi katkaista tunnelangat häritsevään energiaan ja puhdistaa chakrojen vioittuneet energiat.Sain pyytämäni avun.Tuhannet kiitokset!!!
 
erja
29.1.2018 13:49:17
Osasi katsoa mitä ympärilläni on ja mitä negatiivista on sekä poisti sen.Osasi myös antaa neuvoja hankalan kotini suhteen. Nyt on selvästi parempi hengittää.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus