MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Virpi Jarvi Selvänäköisyys Asiantuntija Kortit Chakrat

Virpi Jarvi Alanumero 414

Näkijä, enkelitulkitsija, elämäntapa-palvelija. Virpi Jarvi osaa voimaannuttaa ihmisen hänen korkeammaksi parhaaksi puhtailla ja rakkaudellisilla energioilla. Hän myös puhdistaa chakroja ja lähettää kaukohoitoa.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 22 vuotta
Kyvyt Selvänäköisyys, Kanavointi, Energianvälitys, Empatia
Erikoisala Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Raha/Talous, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Kortit, Chakrat
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 
Olen elämäntapa - palvelija, Enkelitulkitsija, Henkinen hyvinvointi luennoitsija. Intuitiivinen näkijä, luen energioista, puheesta, energiasta ja syntymäajasta. Osaan voimaannuttaa ihmisen hänen korkeammaksi parhaaksi, puhtailla ja rakkaudellisilla energioilla. Toteutan elämäntehtävääni jota rakastan yli kaiken. Yli neljä vuotta sitten menetin lähes kaiken, aloin siitä tervehdyttämisen ja uuteen nousuun, en vienyt pelkästään itseäni, vaan lähdin auttamaan muitakin pyyteettömästi. Laulan myös parantavasti. Jos olen elämässä saanut yhden ihmisen pelastettua, olen onnistunut. Kun ihminen kommunikoi kanssani, puhdistan samalla chakroja ja lähetän kaukohoitoa. Olen myös kouluttautunut toiselle asteelle reikissä. Olen itsetuhoisesta nuorukaisesta taistellut elämähaluun, imenyt tietoa, luentoja, kirjallisuutta varmaan miljoona :) kirjaa. Olen sinua varten. Olen kouluttanut itseäni intohimoisesti ja intensiivisesti henkisesti yli 20- vuoden ajan. Olen Onnellinen nyt saan toteuttaa  elämäntehtävää, jota rakastan yli kaiken.
 

Suositukset

5/5
 
Kirsi
14.12.2017 15:13:37
Olen edelleen häkeltynyt Virpistä ja hänen taidoista. Arvostan todella. Kiitos ihana Virpi. Siunausta ja kaikkea hyvää.
 
Sanna
9.10.2017 10:24:23
Aivan ihana Vipsukka
 
Sirpa
9.10.2017 10:23:04
Kiitos, ihana Virpi. Sain tietoa siitä mummoni salailemasta asiasta jota olen miettinyt jo, kymmeniä vuosia sekä tiedosta, että edesmennyt äitini käy luonani ja on aina vierelläni. Olet ihana Virpi paljon enkeleitä sinulle tietäsi turvamaan, kiitos, Virpi.
 
Aira
14.3.2017 22:06:38
Kiitos Virpi,olet valon tuoja. Oli ihana keskustella kanssasi ja sain hyvää energiaa ja ohjeita elämääni. Paljon rakkautta ja kaikkea hyvää sinulle!
 
Taika
2.1.2017 21:27:02
Kiitos Virpi, sain valtavasti voimaa ja hyvää energiaa ja viisaita neuvoja!
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus