MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Virpi Jarvi Selvänäköisyys Asiantuntija Kortit Chakrat

Virpi Jarvi Alanumero 414

Näkijä, enkelitulkitsija, elämäntapa-palvelija. Virpi Jarvi osaa voimaannuttaa ihmisen hänen korkeammaksi parhaaksi puhtailla ja rakkaudellisilla energioilla. Hän myös puhdistaa chakroja ja lähettää kaukohoitoa.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 23 vuotta
Kyvyt Selvänäköisyys, Kanavointi, Energianvälitys, Empatia
Erikoisala Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Raha/Talous, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Kortit, Chakrat
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 
Olen elämäntapa - palvelija, Enkelitulkitsija, Henkinen hyvinvointi luennoitsija. Intuitiivinen näkijä, luen energioista, puheesta, energiasta ja syntymäajasta. Osaan voimaannuttaa ihmisen hänen korkeammaksi parhaaksi, puhtailla ja rakkaudellisilla energioilla. Toteutan elämäntehtävääni jota rakastan yli kaiken. Yli neljä vuotta sitten menetin lähes kaiken, aloin siitä tervehdyttämisen ja uuteen nousuun, en vienyt pelkästään itseäni, vaan lähdin auttamaan muitakin pyyteettömästi. Laulan myös parantavasti. Jos olen elämässä saanut yhden ihmisen pelastettua, olen onnistunut. Kun ihminen kommunikoi kanssani, puhdistan samalla chakroja ja lähetän kaukohoitoa. Olen myös kouluttautunut toiselle asteelle reikissä. Olen itsetuhoisesta nuorukaisesta taistellut elämähaluun, imenyt tietoa, luentoja, kirjallisuutta varmaan miljoona :) kirjaa. Olen sinua varten. Olen kouluttanut itseäni intohimoisesti ja intensiivisesti henkisesti yli 20- vuoden ajan. Olen Onnellinen nyt saan toteuttaa  elämäntehtävää, jota rakastan yli kaiken.
 

Suositukset

5/10  - Kaikki suositukset
 
Satu
18.7.2019 22:29:41
Suuret kiitokset Virpi! Olet ihana! Kanssasi oli todella mukava keskustella. Sain sinulta paljon positiivista energiaa ja viisaita neuvoja. Paljon rakkautta ja iso halaus sinulle!
 
Pia
12.7.2019 12:19:20
Kiitokset Virpi selkeästä tulkinnasta ja hyvistä energioista, joita välittyi!
 
kristiina
3.7.2018 0:58:15
hyvä päivän tulkinta. osuinappiin jokasana. katsotaan jatkossa miten käy.
 
TARJA PELKONEN
16.4.2018 11:34:18
Kiitos tämän päivän juttutuokiosta. Olo keveni todella paljon. Jaksoin jopa hakea polkupyöräni varastosta ja käydä lenkillä. Kipukohta rinnasta suli pois.
 
Elina
23.2.2018 17:10:22
Kiitos Virpi keskustelusta. Näit selkeästi asiat ja oli mukava jutella, sain vahvistusta sille, mitä tehdä jatkossa. Keskustelustamme jäi kuitenkin sellainen olo, että suhtauduit hiukan tuomitsevasti/jyrkästi minuun siksi, etten ole luonteeltani samanlainen kuin sinä (?). Enkelithän eivät tuomitse, vaan näkevät asioiden taakse ja niiden syyt. Olen keskustellut samasta aiheesta useamman Astral-TV:n näkijän kanssa, enkä ole kokenut vastaavaa tämän asian tiimoilta.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus