MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Vilma Selvänäköisyys Asiantuntija Astrologia Chakrat Kortit

Vilma Alanumero 426

Selvänäkijä, meedio. Voit pyyttää Vilmalta parantavaa energiaa tai kysyä häneltä
elämääsi liittyvistä asioista, Vilma auttaa sinua intuitiivisesti.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 28 vuotta
Kyvyt Selvänäköisyys, Kanavointi, Meedio
Erikoisala Rakkaus/Suhteet, Perhe/Koti, Henkinen kehitys
Välineet Astrologia, Chakrat, Kortit
Tyyli Inspiroiva
 

Kuvaus

 

Hei,

Astrologisesti sain ilon syntyä toukokuisena härkänä 1968, kiinalaisittain apinana edustan työssäni monenlaisia parantavia voimia, joiden kautta pääsen avaamaan sinulle uudenlaisen näkökulman elämääsi positiivisin keinoin. En auta sinua kaivamaan lisää ongelmia elämääsi, pyrin tuomaan ja avaamaan asiat eri näkökulmassa esille ilon ja positiivisuuden kautta.

Autan sinua selvänäkijänä juuri sinun omaan elämääsi liittyvissä kysymyksissä. Kanavoin sinulle pyynnöstäsi parantavaa energiaa ympärillesi ja toivon, että soitat minulle päihteettömänä, sillä haluan auttaa sinua parhalla mahdollisella tavallani. Vanhat asiakkaani asian tietävätkin, mutta kun luet ensimmäistä kertaa esittelyäni, toivon sinun kunnioittavan työtäni olemalla selvinpäin. Minulla on hyvin paljon asiakkaita ympäri maailmaa, ei pelkästään suomessa.

Koskipa asiasi rakkautta, talon myyntiä, kadonnutta avainnipuasi tai muuta omaan elämääsi liittyvää, voit luottamuksella jutella kanssani. Minulla on hoitajatausta ja sen mukainen vaitiolovelvollisuus keskusteluihimme.

Saan päivittäin mahtavaa palautetta työstäni, olen siitä hyvin kiitollinen.

Työskentelytapani on katsoa intuitiivisesti tilanteesi, en käytä siihen mitään erityisiä välineitä, vaan koen asiat erilaisian tunteina, näen kuvina ja pystyn kanavoimaan sinulle parantavaa energiaa ympärillesi. Lähesty minua rauhallisesti, sillä olen hyvin herkkä aistimaan kaiken ja mieti etukäteen, millaisia kysymyksiä haluat kysyä elämääsi liittyen. Vastaan sinulle nopeasti viivyttämättä. Olen erittäin tarkka näkemään jopa päivämäärät, ihmisten ulkonäön ja tapahtumat yleensä.

Terveyteen liittyvissä asioissa kehoitan sinua kääntymään oman lääkärisi puoleen. 

Minut tavoittaa satunnaisesti linjoilta, joten seuraathan nettisivujamme.

Kun tarvitset inspiroivaa auttajaa elämääsi…426 Vilma

 

Suositukset

5/11  - Kaikki suositukset
 
Reetta Piirainen
13.9.2017 12:55:52
Kiitos ihana Vilma! Aivan uskomatonta, kuinka osasit lukea minua vaikka en kertonut itsestäni mitään. Kuvauksesi osui aivan naulan kantaan, ihan hämmästyttävää.. olet todella positiivinen, ymmärtäväinen ja kanssasi oli ihana jutella. Kiitos todella paljon, sain valtavasti uutta energiaa!
 
Sirpa
29.5.2017 10:02:47
Kiitos Vilma. En osaa sanoin selittää, puhelu kanssasi oli taijanomainen. En ole vastaavaa kokenut ikinä. Tunsit, ,tiesit ja annoit voimaa. Suosittelen lämpimästi kaikille Vilmalle soittamista.
 
Asuntoasiat
7.5.2017 22:22:13
Vilmalta olen saanut opastusta asunnon myyntiin ja ostamiseen liittyvissä asioissa. Hänellä on selvänäkemisen lahja. Vilma auttaa kaikenlaisissa asuntoasioissa.
 
Tuula
5.5.2017 14:38:12
Isosti kiitoksia helpottavista sanoista ja energioista Vilma! Laitoin jo aiemmin tänne viestiä mutta söhläsin tietokoneella jotain eikä se tainnut mennä perille. KIITOS vielä kerran!
 
pirre
2.5.2017 10:08:22
suosittelen.tuli puhtia omaan elämmään.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus