MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Tuula Huhtala Selvänäköisyys Asiantuntija Kortit

Tuula Huhtala Alanumero 422

Tarot Mestari. Tuula työskentelee valon enkeleiden avustuksella.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 31 vuotta
Kyvyt Selvänäköisyys, Meedio, Empatia
Erikoisala Kohtalo/Elämän polku, Perhe/Koti, Raha/Talous
Välineet Kortit
Tyyli Inspiroiva
 

Kuvaus

 

Olen Tuula Huhtala, tarot-tulkitsija ja meditoija. Käytän meditoinnissa apuna tarot-kortteja sekä mindfulness-oppeja.

Meditoinnilla on voimaannuttava vaikutus. Se saa kehon lepoon, jossa ongelmat näyttävät pienemmiltä ja oma mielenmaisema valoisammalta.

Tarot-tulkintaa ei pysty oppimaan kirjoista, vaikka olenkin vuosikymmeniä opiskellut tarotien oppeja. Tarotien tulkitsemisessa tarvitaan myös lahjoja, joita haluan käyttää auttaakseni Sinua löytämään rauhan itsessäsi. Tarotien avulla on mahdollista selvittää arjen murheita.

Tarotkorttien tulkintojen avulla elämäsi suuntaviivat hahmottuvat selkeämmin. Useimmat hakevat tietoa terveydestä, työstä ja tietysti rakkaudesta. On hienoa, kun voin osoittaa, että tunnelin päässä näkyy valoa.

Myös valon enkelit kulkevat rinnallani oppaina, auttajina ja suojelijoina.

Tule kanssani mielenkiintoiselle matkalle avaamaan elämäsi solmukohdat ja näkemään kaikki se hyvä, mitä meidän jokaisen ihmiselämässä on.

 

Suositukset

4/4
 
aila saastamoinen
10.10.2017 14:08:58
Tuula on sympaattinen ja mukaansa tempaava värikäs ihana persoona.
 
Sirpa miettinen
28.9.2017 13:30:21
Hei Tuula olet tosi herttainen lämmin ihminen tarok tulkintasi ovat hyviä. Itselläni on tarot kortit ja niitä katson päivittäin itselle ja miehelleni sekä tutulle joka oli vaikeassa leikkauksessa kortit näytti hyvää hänelle ja kaikki meni hyvin. Kyllä tarokeista saa tietää paljon asioita. Enkelit ovat kanssasi joka hetki. Kaikkea hyvää sinulle, Tuula. T: Sirpa
 
Terttu Maury
30.3.2017 8:40:02
Hei Tuula! Kyllä oli taas mukava kuunnella sinua Astraltv.ssä, tänä aamuna ke 29.3. Nostit/teit Tarot pöydän katsojiille klo.8.00 jälkeen. Se voisi olla suoraan minulle, tulevaisuuden näkymät???!!! Ainakin minä haluan uskoa siihen, koska se voisi olla juuri minun tulevaisuutta, positiivisessä mielessä?! Mahtavaa!!! Kevät- terveisin Terttu
 
mari
28.7.2016 0:59:04
Sinua on ilo kuunnella. Kerroit koettelutuksistasi ja uskon että todellakin on enkelit sinut laittaneet ihmisiä auttamaan. Tarinasi toi uskoa itselle. Toivon sinulle valoa elämääsi. Kiitos hetkistä jonka aikana sinua voi kuulla!
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus