MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Taika Selvänäköisyys Asiantuntija Kortit Kirousten poisto

Taika Alanumero 419

Taika on intuitiivinen Tarot–tulkitsija, selvänäkijä ja kaukoenergiahoitaja. Hän on kansanparantaja sukua neljännessä polvessa. Verenperimä on savolais -karjalainen, ripaus lappalaistakin. Taikan kaukoenergia on hyvin voimakasta joten voit pyytää korjausta sairauksiin ja vaikka työpaikan huonoon ilmapiiriin. Hän voi hoitaa jopa edellisten elämien puolelta tulevia ongelmia ja poistaa kirouksia. Myös eläimet ovat Taikan sydäntä lähellä.

 

Vapaa

Soita nyt!

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 12 vuotta
Kyvyt Energianvälitys, Selvätuntoisuus, Empatia, Selvänäköisyys, Kanavointi
Erikoisala Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Raha/Talous, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Lemmikit/eläimet
Välineet Kortit, Kirousten poisto
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Olen helposti lähestyttävä ja pyrin aina löytämään ratkaisun sinun tämän hetken tilanteeseen, liittyi se sitten esimerkiksi terveyteen, työhön, parisuhteeseen tai elämään yleensäkin. Olen itsekin kulkenut hyvin vaikeiden elämäntilanteiden läpi, joten se auttaa ymmärtämään elämän haasteita. Tulkitsen intuitiolla Tarot-kortteja ja lenormandin mystisiä kortteja. Pääsemme nopeasti alkuun, kun sinulla on valmiina kysymykset asioistasi. Katsomme myös mitä sinulle halutaan sanoa näiden sinun kysymysten lisäksi. Avoin mieli auttaa ja on eduksi asioiden selvittelyssä. Ahdistuksessa ja suuressa hädässä haemme lohdutusta ja aukaisemme solmuja ja lukkoja. Älä arastele soittaa, huomisessa asuu uusi alku ja elämän valo. Autan sinua sydämestäni pääsemään huolistasi ja löytämään uuden suunnan. Soita minulle saman tien niin olen avuksesi.

 

Suositukset

5/10  - Kaikki suositukset
 
Tiina
19.8.2018 23:48:27
Todella positiivinen asiantuntija. Iloinen energisoiva ja sain vastaukset kysymyksiini
 
Kirsi
14.8.2018 11:12:04
Taika on kuin paras ystävä, henkinen tuki ja turva elämän koukeroissa, luotettava ja ihana ihminen. Näkee asiat ja tilanteen hyvin, positiivinen, mutta realistinen näkökulma asioihin. Ehdottomasti soitan hänelle usein jatkossakin.
 
paula
6.8.2018 11:21:45
Sain tänään paljon vahvistusta ja selvennystä omille ajatuksilleni . Sain tietää entisistä elämistäni, mutta tämä nykyinen nousi tärkeämpänä hänelle ja syystä☺ Taika sen tietää❤ enkä itkulta välttynyt , niin ihanasti hän minusta kertoi. Kiitos paljon. Tästä on hyvä jatkaa
 
Tiina
7.7.2018 7:25:34
Olen soittanut Taikalle useasti. Pahan ihottuman hoitoon ja perheelleni. Lomamatkamme Taika pelasti kun poikamme sairastui kovaan kuumeeseen. Kun hoito alkoi, sanoi poikani että tuntuu kuin jokin pistäisi käteen ja sattuu paljon. Kohta helpotti ja poika nukahti. Kuin taikaiskusta kuume oli tiessään ja lomamme pelastui! Hevostani Taika on hoitanut myös ja hevoseni muuttui, kivut lähti ja hätäinen, pelkos hevonen on rohkeampi, tulee höristen luokseni ja turvallaan "hoitaa" minua. Taikasta on tullut minulle kaikkien ongelmien hoitaja, perheeni, eläimeni. Työasiatkin on muuttumassa. Kiitos, kiitos, kiitos <3
 
Eeva
5.7.2018 13:39:55
Taikan hoidot ovat auttaneet minua eteenpäin elämässäni. Hoitojen kautta olen aina saanut apua ja tukea vaikeissa elämäntilanteissa. Taika on sydämellinen ja lämminhenkinen auttaja, selkeä sanainen ja todella empaattinen. Kaunis kiitos, että olet olemassa ihana Taika<3<3<3 Suosittelen lämpimästi.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus