MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Susu Selvänäköisyys Asiantuntija Kristallipallo Kortit Heiluri

Susu Alanumero 427

Tarot-, enkeli- ja oraakkelikorttitulkitsija sekä näkijä. Susu katsoo sinulle korttien avulla, mitä sinun olisi juuri nyt ajankohtaisinta tietää ja käsitellä. Hän tulkitsee erityisesti työ- ja ihmissuhdeasioita, mutta myös muut kysymykset ovat tervetulleita. Apuvälineinä kortit, heiluri ja kristallipallo.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 3 vuotta
Kyvyt Selvänäköisyys
Erikoisala Rakkaus/Suhteet, Raha/Talous, Lemmikit/eläimet
Välineet Kristallipallo, Kortit, Heiluri
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 
Hei, 
 
Olen 30 vuotias intuitiivinen tarot-, enkeli- ja oraakkelikorttitulkitsija sekä näkijä. Käytän mielellään myös heiluria apunani.
Työskentelen paljon enkeleiden kanssa, mutta myös voimaeläimet ja luonnonhenget ovat ystäviäni. Jos sinulla on esimerkiksi eläimiin liittyvä huoli, niin yritän auttaa sinua. Selkeisiin kyllä ja ei kysymyksiin käytän omaa tekemääni kiviheiluria. Lisäksi käytän myös kalevalaista- tarot pakkaa. Käytän kortteja myös käänteisesti, jolloin kortit voivat näyttää myös negatiivisia asioita, kuten
pelkoja ja huonoja luonteenpiirteitä tai ne saattavat varoittaa jostakin tulevasta tapahtumasta.
 
Haluan olla erittäin rehellinen asiakkailleni, kerron siis sen mitä kortit näyttävät, ovat ne sitten hyviä tai huonoja asioita, enkä myöskään anna turhia lupauksia. Jos et ole valmis mahdollisesti tuleviin huonoihin uutisiin, niin halutessasi voin jättää käänteiset tulkinnat pois.
 
Luonteeltani olen empaattinen, optimistinen ja iloinen. Pyrin ohjaamaan sinua aina rakkaudella ja sinun korkeimmaksi parhaaksesi. Olen koonnut korttipakkani osittain itse, joten tulkinta on aina yksilöllinen ja omaperäinen. Intuitiivisena tulkitsijana korteista nousee usein mielikuvia ja toisinaan fyysisiäkin tuntemuksia. Joskus kristallipallo ja muut heijastavat pinnat voivat olla apunani tulkinnassa.
 
Voin katsoa sinulle useammallakin korttipakalla kysymyksestäsi riippuen tai halutessasi annamme henkimaailman vapaasti näyttää mitä sinun olisi juuri nyt ajankohtaisinta tietää ja käsitellä.
Tulkitsen erityisesti työ- ja ihmissuhde asioita, mutta myös muita kysymyksiä voit esittää.
 
Odotan soittoasi!
Rakkaudella Susu <3
 

Suositukset

1/1
 
Timo Ginman
26.6.2019 12:29:44
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus