MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Stella Selvänäköisyys Asiantuntija Kortit

Stella Alanumero 459

Selvänäkijä, korttien tulkitsija ja energianvälittäjä. Stella on empaattinen ja avarakatseinen kuuntelija, joka auttaa ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa. Hän antaa vastauksia menneeseen tai tulevaan ja muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 25 vuotta
Kyvyt Energianvälitys, Selvänäköisyys, Empatia
Erikoisala Rakkaus/Suhteet, Kohtalo/Elämän polku, Henkinen kehitys
Välineet Kortit
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Hei! 

Olen Stella, viittäkymmentä ikävuotta vääjäämättä lähestyvä nainen. Olen ennustamisen lahjaani lukuun ottamatta aivan tavallinen nainen, joka haluaa kuunnella ja auttaa ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa. Minun kanssani on helppo keskustella, sillä olen hyvä kuuntelija ja minä ja kortit osaamme antaa monia vaihtoehtoisia tapoja edetä. 

Haluan jakaa kanssasi ilosi ja surusi, olla auttamassa erilaisissa valintatilanteissa ja avaamassa yhdessä seuraavia edessäsi olevia ovia. Autan sinua niin korteista katsoen, omista kokemuksista vinkkejä hakien kuin herkällä vaistollanikin.

Olen empaattinen, avoin ja avarakatseinen kuuntelija, jolta saat rehellisiä vastauksia ja uudenlaisia vaihtoehtoja mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Omassa ja ystävieni elämässä on ehtinyt tapahtua kaikenlaista, joten osaan katsoa asioita laajasta perspektiivistä.

Kun haluat vastauksia menneeseen tai tulevaan, kysyä ajatuksiani tai mielipidettäni johonkin tiettyyn asiaan, soita ihmeessä minulle! Olen täällä Sinua varten. Uskon, että soitettuasi minulle, sinulla on varmempi, kevyempi ja positiivisempi olo katsoa elämääsi eteenpäin!

Stella

 

Suositukset

2/2
 
Marilyn
20.6.2020 0:20:25
Kiitos osuvista ennustuksista ja hyvästä energiasta. Suositteluni hyvälle ennustajalle! Terveisin Marilyn
 
Natalie
8.6.2020 10:08:58
Hyvä ja aito näkijä ❤️ Kiitos Stella
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus