MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Sirpa Selvänäköisyys Asiantuntija Chakrat Kristallipallo Heiluri Riimut Kortit

Sirpa Alanumero 432

Kokenut selvänäkijä, Tarot- ja enkelikorttien tulkitsija. Sirpa pyrkii auttamaan sinua vankalla kokemuksellaan sekä hänellä on tarvittaessa myös kristallipallo käytössä. Hän toimii sinulle oppaana ja kanssakulkijana.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 31 vuotta
Kyvyt Unientulkinta, Energianvälitys, Noita/Shamaani/Velho, Selvänäköisyys, Kanavointi
Erikoisala Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Raha/Talous, Edesmenneet rakkaat, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Chakrat, Kristallipallo, Heiluri, Riimut, Kortit
Tyyli Inspiroiva
 

Kuvaus

 

Olen saanut syntymälahjaksi näkemisen lahjan. Tiedän ja tunnen intuitiivisesti ja selvätuntoisesti asioita. Olen harjoitellut näitä taitoja myös omalla polullani.

Olen käynyt erilaisia kursseja vahvistamaan taitojani, muun muassa Tarot-kursseja, Reiki masteriksi ja viestien välitystä. Tulkitsen halutessasi myös Tarot- ja enkelikortteja apuna käyttäen. Tarot-kortit välittävät suuntaviivat tulevaisuudelle. Minulla on myös kristallipallo, joka näyttää välähdyksiä tulevasta. Reikillä voi lempeästi tuoda voimaannuttavaa energiaa tilanteeseesi.

Haluan tukea sinua löytämään oman voimasi. Tutkitaan yhdessä, kuinka voimme tuoda elämääsi lisää iloa ja rakkautta. Olen huomannut, että juuri haasteiden kautta löytyy oma voima, tulee uusia oivalluksia ja rohkeutta elää oman näköistä elämää.

Haluan toimia oppaana ja kanssakulkijana matkallasi. Odotan innolla soittoasi ja pyrin auttamaan sinua parhaani mukaan. Palvelen sinua luottamuksella!

 

Suositukset

5/5
 
Anna-Maija
24.8.2020 13:19:56
Uupunut ja pelokas mieleni selveni saman tien lämpimästä keskustelusta. Erittäin ymmärtävä tulkitsija, kiitän! Tiedän taas mihin jatkan ja tunnen suojeluksen matkalla.
 
Nm. Kiitollinen
12.7.2020 0:47:40
Tarkka ja paikkansapitävä tulkinta. Myös tuleva osui. Kiitos
 
Ansku
6.5.2020 23:12:33
Kyllä oli hyvä energia, kun soitin. Tunsin sanasi omakseni, askelmerkit osui niin kohdalleen. Terveyskohdan otin heti omakseni, toivotaan, että reippaus pysyy ja uskonkin niin, sanasi tekivät nimittäin vaikutuksen, vaikket 'pelotellutkaan' ;) Paremmasta tulevaisuudesta kerroit ja sitä sisimmässäni rauhassa odottelen, tehden arkea nyt stressaamatta. Olet lämminhenkinen, tarkka näkijä ja kiitän sinua - näin oli tarkoitettu. <3
 
Raija Rintapää
30.11.2019 0:35:19
Sirpa löytää elämän olennaisia asioita ja käsittelee niitä kauniisti laajemmalla ymmärryksellä. Suosittelen.
 
Onnellinen
27.11.2019 8:01:19
Kiitos! Olet lämmin ja osaava. Tiesit sellaista mitä et olisi millään voinut tietää. Sain sinulta apua asunto asiaan ja se rauhoitti mieltäni. Sinusta tuli hyvä ja rehellinen mielikuva. Kiitos valtavasti!
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus