MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Sini Sieppi Selvänäköisyys Asiantuntija Chakrat Kortit Numerologia

Sini Sieppi Alanumero 453

Intuitiivinen näkijä, energiahoitaja ja henkinen auttaja. Sini Sieppi tekee tarotkorttitulkintoja, enkelikorttitulkintoja ja katsoo myös suorakanavointina. Hän välittää viestejä henkimaailmasta ja enkeleiltä korkeimmaksi parhaaksesi ja kanavoi parantavaa energiaa elämän eri ongelmatilanteissa.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 10 vuotta
Kyvyt Selväkuuloisuus, Energianvälitys, Kanavointi
Erikoisala Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Henkinen kehitys
Välineet Chakrat, Kortit, Numerologia
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 
Olen avautunut henkimaailman palvelukseen koettuani voimakkaan henkisen heräämisen 2011. Olen lapsesta saakka ollut kiinnostunut henkimaailmasta ja mystiikasta ja katsonut tulevaisuutta mm. riimuista, Henkisen herätyksen koettuani minua ohjattiin voimakkaasti kehittämään lahjojani ja antautumaan palvelukseen. Aloin näkemään intensiivisiä enneunia, aistimaan energioita ja saamaan viestejä selväkuuloisesti. 
 
Olen kouluttautunut intuitiiviseksi energiahoitajaksi Valonsisarten kurssilla ja olen myös Rakkaudentähti Ry:n kouluttama näkijä ja parantaja. Kurssien avulla olen oppinut käyttämään lahjaani vastuullisesti. Olen lisäksi opiskellut vuosien aikana astrologiaa ja numerologiaa. Olen oppinut tulkitsemaan tarotkorteista ja enkelikorteista. Minulla on voimakas yhteys enkeleihin ja pystyn myös kanavoimaan enkelien viestejä. 
 
Työssäni käytän apuna kortteja ja heiluria, mutta pystyn katsomaan myös suorakanavointina. Selvänäköiset tulkintani ovat rakkaudellisia ja elämässä eteenpäin ohjaavia. Elämänkokemukseni myötä olen oppinut selviämään kaikenlaisista vaikeuksista ja pystyn tarjoamaan apuani ja neuvojani hyvin monenlaisissa elämän ongelmatilanteissa. Pyydän aina saada välittää viestiä joka on asiakkaan korkeimmaksi parhaaksi. Pystyn myös välittämään parantavaa energiaa, josta voi olla apua hyvin monelaisiin eri vaivoihin.
 
Soita ja kysy neuvoa, autan sinua parhaani mukaan!
 

Suositukset

 
Anna
31.7.2019 8:23:51
Puhelu katkesi, mutta ehdimme käsitellä olennaiset. Sain monta upeaa, käytännönläheistä ohjetta, selkeytystä tilanteeseeni ja ajatuksilleni, myös niihin asioihin joita en haluaisi olevan :) Kiitos, Sini.
 
Leena Lindström
1.5.2019 23:34:29
Sini on tehnyt minulle tulkinnan ja olin tosi tyytyväinen siihen. Hän on rehellinen ja selkeästi tulkitsee asiat. Varmasti tulevaisuudessa pyydän uutta tulkintaa. Leena
 
Minna
3.4.2019 11:53:42
Sini on tehnyt minulle tulkintoja ja ne ovat olleet todella osuvia. Ja hänen äänessä on jotain itseäni resonoivaa ja tunnen kuinka olo rentoutuu ja puhdistuu. Ehdottomasti kannattaa tutustua häneen ja myös katsoa hänen videoitaan niistä saa paljon ❤️ Lisäksi mikä ihaninta hän on oma aito itsensä ja siten varmasti pystyy auttamaan monin eri tavoin. Kiitos Sini
 
Anne
22.10.2018 14:12:31
Hei :) Olen turvautunut Sinin apuun jo useamman kerran ja aina ollut yhtä illinen ja tyytyväinen hänen antamastaan avusta. Suosittelen lämpimästi Siniä kaikille jotka tahtovat totuudellisisa viestejä ja luotettavaa apua erilaisiin elämäntilanteisiin.
 
Tuija
30.9.2018 18:50:30
Kiitos. Jutustelumme selkeytti ajatuksiani, ja vieläkin ihmettelen tuntemuksia joita energiat sai aikaan. <3
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus