MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Sini Sieppi Selvänäköisyys Asiantuntija Chakrat Kortit Numerologia

Sini Sieppi Alanumero 453

Intuitiivinen näkijä, energiahoitaja ja henkinen auttaja. Sini Sieppi tekee tarotkorttitulkintoja, enkelikorttitulkintoja ja katsoo myös suorakanavointina. Hän välittää viestejä henkimaailmasta ja enkeleiltä korkeimmaksi parhaaksesi ja kanavoi parantavaa energiaa elämän eri ongelmatilanteissa.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 8 vuotta
Kyvyt Selväkuuloisuus, Energianvälitys, Kanavointi
Erikoisala Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Henkinen kehitys
Välineet Chakrat, Kortit, Numerologia
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 
Olen avautunut henkimaailman palvelukseen koettuani voimakkaan henkisen heräämisen 2011. Olen lapsesta saakka ollut kiinnostunut henkimaailmasta ja mystiikasta ja katsonut tulevaisuutta mm. riimuista, Henkisen herätyksen koettuani minua ohjattiin voimakkaasti kehittämään lahjojani ja antautumaan palvelukseen. Aloin näkemään intensiivisiä enneunia, aistimaan energioita ja saamaan viestejä selväkuuloisesti. 
 
Olen kouluttautunut intuitiiviseksi energiahoitajaksi Valonsisarten kurssilla ja olen myös Rakkaudentähti Ry:n kouluttama näkijä ja parantaja. Kurssien avulla olen oppinut käyttämään lahjaani vastuullisesti. Olen lisäksi opiskellut vuosien aikana astrologiaa ja numerologiaa. Olen oppinut tulkitsemaan tarotkorteista ja enkelikorteista. Minulla on voimakas yhteys enkeleihin ja pystyn myös kanavoimaan enkelien viestejä. 
 
Työssäni käytän apuna kortteja ja heiluria, mutta pystyn katsomaan myös suorakanavointina. Selvänäköiset tulkintani ovat rakkaudellisia ja elämässä eteenpäin ohjaavia. Elämänkokemukseni myötä olen oppinut selviämään kaikenlaisista vaikeuksista ja pystyn tarjoamaan apuani ja neuvojani hyvin monenlaisissa elämän ongelmatilanteissa. Pyydän aina saada välittää viestiä joka on asiakkaan korkeimmaksi parhaaksi. Pystyn myös välittämään parantavaa energiaa, josta voi olla apua hyvin monelaisiin eri vaivoihin.
 
Soita ja kysy neuvoa, autan sinua parhaani mukaan!
 

Suositukset

5/5
 
Anne
22.10.2018 14:12:31
Hei :) Olen turvautunut Sinin apuun jo useamman kerran ja aina ollut yhtä illinen ja tyytyväinen hänen antamastaan avusta. Suosittelen lämpimästi Siniä kaikille jotka tahtovat totuudellisisa viestejä ja luotettavaa apua erilaisiin elämäntilanteisiin.
 
Tuija
30.9.2018 18:50:30
Kiitos. Jutustelumme selkeytti ajatuksiani, ja vieläkin ihmettelen tuntemuksia joita energiat sai aikaan. <3
 
Lilian Elomaa
30.9.2018 18:50:18
Kiitos Sini! Uskomatonta kaikki meni juuri kuten sanoit. Sain avun mieltäni painaneisiin asioihin ja asuntoasiakin järjestyi.
 
Irma Pajula
6.9.2018 14:21:26
Olen kuunnellut Sinin videoita ja. Olen saanut valtavasti niistä eteenpäin vievää energiaa. Ja tarot kortit ovat osuneet niin kohdalleen. Kiitos Sinulle.
 
Kamala Kuusela
5.4.2018 9:47:20
Kiitos Sini! Kuuntelin aamulla huhtikuun videon ja sain purkaa lapsuusajan patoutumia, joihin en ollut aikaisemmin päässyt käsiksi.Teet arvokasta työtä kuten monet teistä joihin olen saanut ottaa yhteyttä.Parhainta menestystä ja kevään valoa. lämmöllä Kamala
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus