MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Seija Laukkanen Selvänäköisyys Asiantuntija Heiluri Kirousten poisto

Seija Laukkanen Alanumero 411

Selvänäkijä, henkiparantaja, energian välittäjä. Seija Laukkanen tuntee paikkojen, esineiden, ihmisten sekä eläinten energiat käsissään ja koko kehossaan. Hän hallitsee myös kirousten poiston. Soita jos haluat häneltä selkeän tulkinnan asioihisi.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Kyvyt Energianvälitys, Selvänäköisyys, Kanavointi
Erikoisala Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Heiluri, Kirousten poisto
Tyyli Inspiroiva
 

Kuvaus

 
Hei! Olen selvänäkijä. Työskentelen usein ilman mitään välineitä. Heilurin käyttö tarpeen mukaan.
Healing eli henkiparannus, energianvälitys, energioiden puhdistus, kirousten poisto, kummitustyöskentely muun muassa ovat asioita, joita teen. Tunnen paikkojen, esineiden ja ihmisten sekä eläinten energiat käsissäni ja koko kehossani. Kerron sinulle tämän hetken, menneen, tulevan sekä menneet elämät. Aistin koko kehollani asioita; näen, kuulen, haistan, maistan ja tunnen. Soita kun haluat selkeää tulkintaa asioihisi. Soita kun haluat nopeaa vastausta mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Autan sinua näkemään asioiden uusia puolia. Autan sinua tekemään päätöksiä. Soita kun tarvitset tukea elämässäsi. 
 
Rakkaudella Seija
 

Suositukset

5/195  - Kaikki suositukset
 
Irmeli
27.11.2020 7:34:04
Miksi Astral ei yhdistä, vaikka linja suoraan lähetykseen oli vapaa? Sinä Seija olet niin hyvä asiantuntija!! Kiitos.
 
Asta Soidinvuo
1.11.2020 20:25:06
Hei, Seija! Taas pitkästä aikaa tavoitin ja sain sen avun, jonka tiesin voivanne antaa. Olo alkoi helpottaa piankin ja pikkuhiljaa.. TODELLA UPEAA, jotta tavoitin Teidät lopulta. Olette aina pystynyt auttamaan ja siksi luottohenkilöni. Siksihän muutkin juuri Teille soittavat! Se on se dynamiikka.. se joko toimii tai ei. Kyllähän Te sen tiedätte.. Siksikin teitäkin on siellä monta.. SYDÄMELLINEN KIITOS AVUSTANNE JA TUESTANNE! Kuten mainitsitte lähetyksessä, '..kun ei enää tiedä, mitä ajatella..' Kaikkea hyvää syksyynne!
 
Liisa Häkkinen
30.10.2020 11:42:01
Katson AINA juontovuorosi, otan ne netistä muistiin. Ota niitä ns.jalokiviä/korukiviä luonnosta löytyneessä muodossa mukaasi, ei hiottuja. Minkänäköinen on luonnosta löytynyt spektroliitti. Vihreä-,savu-,keltainen-,kirkas ym.väriset kvartsit. Minusta on tullut kivien kerääjä. Minkä näköinen on hiomaton turkoosi? Entäs kuukivi, minkänäköisenä sen voi luonnosta löytää?
 
virva
22.10.2020 10:22:16
Hei Seija,olet niin suosittu,etten ole päässyt kanssasi puhumaan,mutta kuuntelen tarkasti sinun juontovuoroasi.Olet mahtava,lämmihenkinen ja luottamusta herättävä,jotenkin hieman pelottavakin....kerrassaan ihana ihminen!
 
belia
18.10.2020 19:31:54
Seija, oot ihana, super sympaattinen ja paras! Oon katsonut sua Astraltv:ssä alusta asti, joka aamu! Soitin sinulle ekaa kertaa viime to 15.10.20. Kyselin tärkeän puhelun aikataulusta ja wauuuu! HUH! Olen kanssasi ihan täysin samaa mieltä! Et usko miten ihanan vapauttavaa ja iso helpotus oli saada puhelun tulolle tarkka aikataulu! Ja ei tarvitse sammalla sairaalla tavalla enää kytätä puhelinta! Sanoinkuvailemattoman ihanaa! Ja tämä mahtifiilis on vain ja ainoastaan sinun ansiotasi Seija! Kiitos, kiitos! Onneksi ymmärsin heti soittaa että sain tätä loistavaa super tukea, enkä vain jäänyh puhelinta kyttäämään! Luotan tulkintaasi 150%. Puhelu sattuu kaiken lidäksi virlä syntymäpäivieni aikaan, jouluuuun alkuun, uskomatonta! Kiitos tuhannesti rakas Seija, sä rokkaat! Soitan sinulle sitten päivitystä puhelun jälkeen! En hetkeäkään edes harkinnut, että olisin doittanut jollekin muulle tästä asiasta, you are the one and only! <3
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus