MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Seija Laukkanen Selvänäköisyys Asiantuntija Heiluri Kirousten poisto

Seija Laukkanen Alanumero 411

Selvänäkijä, henkiparantaja, energian välittäjä. Seija Laukkanen tuntee paikkojen, esineiden, ihmisten sekä eläinten energiat käsissään ja koko kehossaan. Hän hallitsee myös kirousten poiston. Soita jos haluat häneltä selkeän tulkinnan asioihisi.

VARATTU

Soita myöhemmin!

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Kyvyt Energianvälitys, Selvänäköisyys, Kanavointi
Erikoisala Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Heiluri, Kirousten poisto
Tyyli Inspiroiva
 

Kuvaus

 
Hei! Olen selvänäkijä. Työskentelen usein ilman mitään välineitä. Heilurin käyttö tarpeen mukaan.
Healing eli henkiparannus, energianvälitys, energioiden puhdistus, kirousten poisto, kummitustyöskentely muun muassa ovat asioita, joita teen. Tunnen paikkojen, esineiden ja ihmisten sekä eläinten energiat käsissäni ja koko kehossani. Kerron sinulle tämän hetken, menneen, tulevan sekä menneet elämät. Aistin koko kehollani asioita; näen, kuulen, haistan, maistan ja tunnen. Soita kun haluat selkeää tulkintaa asioihisi. Soita kun haluat nopeaa vastausta mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Autan sinua näkemään asioiden uusia puolia. Autan sinua tekemään päätöksiä. Soita kun tarvitset tukea elämässäsi. 
 
Rakkaudella Seija
 

Suositukset

5/135  - Kaikki suositukset
 
Tuula
26.1.2020 12:14:35
Herkkä hymy Seijalla silmissä. Kiitos tulkinnasta lokakuussa. Asunto on nyt myyty kuten sanoit. Tammikuussa tapahtuu niin sanoit. Tyttö ei vielä ole ottanut yhteyttä mutta odottelen, kaipa se leppyy.
 
Tuire Rannikko
19.1.2020 15:46:02
HieiSeija! Olit taas tänään tostaina aamulla tv olet, niin empaattinen ja ihana ihminen, tulee oikein tunteet pintaan, kun sinua kuuntelee, ihanaa, kun olet olemassa
 
Minna Mattinen
19.1.2020 15:42:38
Olen seurannut Seijan psuutta. Olen doittanutkin asiantuntijoille. Seijaa en vaan saa kiinni. Hän on niin suosittu. Jonoon pääsee, mutta aika loppuu. Seijalle kymmenen tähteä. Minulla on elämäntilanteessa niin paljon korjattavaa ja ohmeteltävää, että olisi ihana, kun saisin rauhan.
 
Mervi
19.1.2020 15:41:40
Kiitos Seijalle tulķinnasta. Olet paras! Sinua on ihana katsella ja kuunnella.
 
Parasta aamuviihdettä
11.1.2020 22:19:15
Seijalla oli taas mahtava osuus tv:ssä 11.1.2020. Ihan uskomaton ja rajaton tietämyksessään. Vastaa käytännönläheisesti. Ihmeellinen keskittymiskyky ja oikeat arviot. Kun hän poistuu paikaltaan, meitä on täällä monta ihastunutta vilkuttajaa. Seija on jo kuin jokaisen oma tuttu.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus