MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Seija Laukkanen Selvänäköisyys Asiantuntija Heiluri Kortit Kirousten poisto

Seija Laukkanen Alanumero 411

Selvänäkijä, henkiparantaja, energian välittäjä. Seija Laukkanen tuntee paikkojen, esineiden, ihmisten sekä eläinten energiat käsissään ja koko kehossaan. Hän hallitsee myös kirousten poiston. Soita jos haluat häneltä selkeän tulkinnan asioihisi.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Kyvyt Energianvälitys, Selvänäköisyys, Kanavointi
Erikoisala Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Heiluri, Kortit, Kirousten poisto
Tyyli Inspiroiva
 

Kuvaus

 
Hei! Olen selvänäkijä. Työskentelen usein ilman mitään välineitä. Heilurin ja tarot-korttien käyttö tarpeen mukaan.
Healing eli henkiparannus, energianvälitys, energioiden puhdistus, kirousten poisto, kummitustyöskentely muun muassa ovat asioita, joita teen. Tunnen paikkojen, esineiden ja ihmisten sekä eläinten energiat käsissäni ja koko kehossani. Kerron sinulle tämän hetken, menneen, tulevan sekä menneet elämät. Aistin koko kehollani asioita; näen, kuulen, haistan, maistan ja tunnen. Soita kun haluat selkeää tulkintaa asioihisi. Soita kun haluat nopeaa vastausta mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Autan sinua näkemään asioiden uusia puolia. Autan sinua tekemään päätöksiä. Soita kun tarvitset tukea elämässäsi. 
 
Rakkaudella Seija
 

Suositukset

5/50  - Kaikki suositukset
 
Raija
4.6.2018 0:36:30
loistava tulkitsija, seuraan tallennuksen kautta nyt vain odotan yöaikoja
 
Sirpa Miettinen
4.6.2018 0:35:49
Seija olet mahtava tiedät hyvin asiat näät niin hyvin kaiken tarpeellisen. Olen seurannut sinua kun olet juontovuorossa. Olen saanut hyviä vinkkejä sinulta kodissa olevista hengistä sekä niiden poistamisesta sekä muuta millä voi, poistaa ne kodista, kiitos, Seija oot mahtava paljon enkeleitä tiellesi olet enkeli Seija.
 
Ingrid Anne Juponaho
4.6.2018 0:35:10
Kiitos Seija! Kotiani puhdistaessasi tunsin lämpimän tuulen. Olin yllättynyt naisesta joka vielä oli talossa koska olin nähnyt vain miehen kulkevan ja tuntenut hänen läsnäolonsa. En ole nähnyt häntä enää muutamaan vuoteen. Kitos, miesystäväni soitti n.10 min puhelumme jälkeen ja oli sellainen kuin parivuotta sitten ja alkoi hoitaa asioita. Ilo ja huumori oli hänen puheessaan. Kiitos energioista joita läitoit, välittömästi alkoivat energiat auttamaan. Välillä olen tuntenut itseni niin avuttomaksi vaikka olen pyytänyt enkeleitä, edesmenneitä ihmisiä auttamaan tilanteissa jotka ovat olleet umpisolmussa. Kiitos kun olet olemassa, elämä sai uutta voimaa, valoa ja iloa.
 
Etelä-Pohjanmaan flikka
4.6.2018 0:34:26
Kiitokset Seija lämminhenkisestä keskustelusta tänään, että sain selvyyttä sukuni asioihini, mitkä ovat pitkään mietityttäneet. Se juurettomuus... Uskon että elämäni tulee näkyvämmäksi. Lämmintä/kaunista kesää sinulle!
 
Jousitar
25.5.2018 13:58:45
Seija on kyllä tietäjä ja osaa asiansa kaikki saavat avun
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus