MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Seija Laukkanen Selvänäköisyys Asiantuntija Heiluri Kortit Kirousten poisto

Seija Laukkanen Alanumero 411

Selvänäkijä, henkiparantaja, energian välittäjä. Seija Laukkanen tuntee paikkojen, esineiden, ihmisten sekä eläinten energiat käsissään ja koko kehossaan. Hän hallitsee myös kirousten poiston. Soita jos haluat häneltä selkeän tulkinnan asioihisi.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Kyvyt Energianvälitys, Selvänäköisyys, Kanavointi
Erikoisala Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Heiluri, Kortit, Kirousten poisto
Tyyli Inspiroiva
 

Kuvaus

 
Hei! Olen selvänäkijä. Työskentelen usein ilman mitään välineitä. Heilurin ja tarot-korttien käyttö tarpeen mukaan.
Healing eli henkiparannus, energianvälitys, energioiden puhdistus, kirousten poisto, kummitustyöskentely muun muassa ovat asioita, joita teen. Tunnen paikkojen, esineiden ja ihmisten sekä eläinten energiat käsissäni ja koko kehossani. Kerron sinulle tämän hetken, menneen, tulevan sekä menneet elämät. Aistin koko kehollani asioita; näen, kuulen, haistan, maistan ja tunnen. Soita kun haluat selkeää tulkintaa asioihisi. Soita kun haluat nopeaa vastausta mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Autan sinua näkemään asioiden uusia puolia. Autan sinua tekemään päätöksiä. Soita kun tarvitset tukea elämässäsi. 
 
Rakkaudella Seija
 

Suositukset

5/39  - Kaikki suositukset
 
Veronica Vanes
16.4.2018 11:38:10
Kiitos Seija,..olet uskomaton näkijä,tiesit kaiken tismalleen,harmi kun aikamme vaan loppui kesken,mutta tulen ehdottomasti olemaan vielä yhteydessä,..ja sain varmuuden omaan intuitiooni ja moneen asiaan selkeyden,...
 
Tarja
16.4.2018 11:34:01
Minulle Seija kertoi että löydän miehen marraskuussa 2017 joka on minusta hyvin kiinnostunut mutta ei vielä ole miestä näkynyt.
 
Kiitollinen
16.4.2018 11:33:16
Kiitos Seija <3 Minulla oli masennusta, väsymystä ja varmasti stressiäkin.. Poistit kirouksen. Noin kuukauden päästä olen saanut energiani takaisin, mielenrauhaa ja valoa. Hiustenlähtö ei ole aivan loppunut, mutta aivan kuin jäljellä olevat olisivat "lihoneet" :D:D Uskon kuitenkin, että jos on henkisesti näin hyvä olo, niin kehokin seuraa perässä ja korjaa siellä olevat viat.
 
Sirpa M.
5.4.2018 9:46:42
Seija Laukkanen teet niin hyvää työtä olet enkeli autat monia myös minua neuvosi esm. Ristin merkit oliiviöljyllä oven pieliin oli hyvä neuvo josta en ollut tiennyt tein ne kotiini se rauhoitti hengien tulon tosi hyvin kiitos, Seija. Paljon enkeleitä tiellesi sinua turvaamaan.
 
Veronica
5.4.2018 9:46:18
Suuret Kiitokset,että näin ihana energia välittyy jo pelkästään kun katson Seijan työskentelyä ja hänen lahjansa ovat lahja meille kaikille katsojille <3 ,..,Olet Seija todella moniosaaja ja kerrot asiat mistä kaikki myös saa arvokasa tietoa asioista,...,itse myös henkisenä ihmisenä ja herkkänä aistijana,..,tulen varmasti myös soittamaan sinulle,..,joskus ihan hämmästyn kun olen saattanut miettiä jotain henkistä asiaa,.ja pyytänyt että saisin vastauksen/varmistuksen,...,niin aamulla avatessani Tv:n,edes tietämättä Seijan olevan juontamassa,...,niin Seija kertookin juuri asiasta tai tulee puheeksi jonkun soittajan kautta,..ja tämä on tapahtunut useita kertoja,...ja varmasti myös monet muut kokevat samoin,....Olet todella ihana ihminen ja teet todella arvokasta työtä,...Enkeleitä ympärillesi....!!!
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus