MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Seija Laukkanen Selvänäköisyys Asiantuntija Heiluri Kirousten poisto

Seija Laukkanen Alanumero 411

Selvänäkijä, henkiparantaja, energian välittäjä. Seija Laukkanen tuntee paikkojen, esineiden, ihmisten sekä eläinten energiat käsissään ja koko kehossaan. Hän hallitsee myös kirousten poiston. Soita jos haluat häneltä selkeän tulkinnan asioihisi.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Kyvyt Energianvälitys, Selvänäköisyys, Kanavointi
Erikoisala Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Heiluri, Kirousten poisto
Tyyli Inspiroiva
 

Kuvaus

 
Hei! Olen selvänäkijä. Työskentelen usein ilman mitään välineitä. Heilurin käyttö tarpeen mukaan.
Healing eli henkiparannus, energianvälitys, energioiden puhdistus, kirousten poisto, kummitustyöskentely muun muassa ovat asioita, joita teen. Tunnen paikkojen, esineiden ja ihmisten sekä eläinten energiat käsissäni ja koko kehossani. Kerron sinulle tämän hetken, menneen, tulevan sekä menneet elämät. Aistin koko kehollani asioita; näen, kuulen, haistan, maistan ja tunnen. Soita kun haluat selkeää tulkintaa asioihisi. Soita kun haluat nopeaa vastausta mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Autan sinua näkemään asioiden uusia puolia. Autan sinua tekemään päätöksiä. Soita kun tarvitset tukea elämässäsi. 
 
Rakkaudella Seija
 

Suositukset

5/128  - Kaikki suositukset
 
ANITA HELENA RÖPPÄNEN
20.10.2019 19:55:26
kesä 18 sanoit et näet piilossa olevan vauvan. nyt elokuun1 minusta tuli isomummo. ja en vielä saanut eläkettäkään no jospa ensi keväänä.
 
Matias Myyrä
16.10.2019 13:38:27
On niin mukavaa kun olet säihkysilmiesi kanssa ruudussa. Kerrot paljon mitä näet. Sinä puhut eri maailmoista niin vaivattomasti. Joku kerta soitan sinulle.
 
Tuleviennäkijä
16.10.2019 10:16:22
Selvisi miksi herään aamuyöllä. Olet sinä kyllä ihmisten auttaja. Toivottavasti tavataan joskus. On paljon kysyttävää.
 
Harri T
16.10.2019 10:16:05
Asiat on tapahtuneet mitä Seija kertoi kesällä. Kesämökin henkienpoisto oli helpottava tapahtuma. Oltiin kärsitty vierailijoista jo vuosia. Nyt syyskuussa joku vielä kävi ovia aukomassa mutta Seijan antamien ohjeiden mukaan kun toimittiin niin sekin harmi on poistunut.
 
Sanna
16.10.2019 10:14:29
Kiitos Seija, hyvin tiesit. Soitin 9.10. tilanteessa, jossa olin tehnyt monien vuosien työn päästäkseni eroon vaikeasta ihmissuhteesta ja omakotitalon olin myynyt ja taakat heittänyt harteiltani. Näit ensimmäisenä puhtaan pöydän ja se kuvasi hyvin tilannettani. Lisäksi näiit, että olin heittänyt avaruuteen vanhojen ihmissuhteideni negatiiviset energiat. Näit että olin tehnyt urotyön. Uudesta kodista olin jo tehnyt kotin itselleni, niinkuin sanoit. Kaikki muukin piti paikkansa. Oli kiva tietää, että kruunuchakrassani näit kukan. ❤ Kaikkea hyvää sinulle ja kaikille muille tulkitsijoille!
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus