MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Seija Laukkanen Selvänäköisyys Asiantuntija Heiluri Kortit Kirousten poisto

Seija Laukkanen Alanumero 411

Selvänäkijä, henkiparantaja, energian välittäjä. Seija Laukkanen tuntee paikkojen, esineiden, ihmisten sekä eläinten energiat käsissään ja koko kehossaan. Hän hallitsee myös kirousten poiston. Soita jos haluat häneltä selkeän tulkinnan asioihisi.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Kyvyt Energianvälitys, Selvänäköisyys, Kanavointi
Erikoisala Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Heiluri, Kortit, Kirousten poisto
Tyyli Inspiroiva
 

Kuvaus

 
Hei! Olen selvänäkijä. Työskentelen usein ilman mitään välineitä. Heilurin ja tarot-korttien käyttö tarpeen mukaan.
Healing eli henkiparannus, energianvälitys, energioiden puhdistus, kirousten poisto, kummitustyöskentely muun muassa ovat asioita, joita teen. Tunnen paikkojen, esineiden ja ihmisten sekä eläinten energiat käsissäni ja koko kehossani. Kerron sinulle tämän hetken, menneen, tulevan sekä menneet elämät. Aistin koko kehollani asioita; näen, kuulen, haistan, maistan ja tunnen. Soita kun haluat selkeää tulkintaa asioihisi. Soita kun haluat nopeaa vastausta mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Autan sinua näkemään asioiden uusia puolia. Autan sinua tekemään päätöksiä. Soita kun tarvitset tukea elämässäsi. 
 
Rakkaudella Seija
 

Suositukset

5/68  - Kaikki suositukset
 
Ahti Nousiainen
7.10.2018 20:15:14
HEI SEIJA.OLET AINOA SELVÄN-NÄKIJÄ JOKA SAA PUHELUITA ENEMMÄN KUIN MUUT.OLET HYVIN SUOSITU TYÖSSÄSI,MINÄKIN MIELELLÄNI KATSON KUINKA TOIMIT.OLET HYVIN VAATIMATON,MUTA TYÖSI HALLITSET+10pistettä.JATKA SAMAAN MALLIIN.
 
Leena
7.10.2018 20:14:20
Soitin sinulle, mutta puhelu katkesi valitettavasti. Kerroit kuitenkin asioita joista halusinkin tietää. Jotain jäi vielä kysymättä mutta soittelen kyllä uudelleen. Näet todella hyvin asioita ja kiitos sinulle näistä avuista ja tiedoista. Todella paras ennustaja ikinä! Kiitos!!! Jaksamista sinulle tässä tärkeässä asiassa!
 
Leena
7.10.2018 20:13:59
Ihana, paras olet Seija! Kiitos ennustuksesta ja puhdistuksista!
 
Sisko
7.10.2018 20:13:37
Seija, viime pyhänä hoidit minua. Pitkästä aikaa nukun paremmin, tykytykset lakkasivat, kodissani on kevyempi energia, lisää selkeyttä ja vahvuutta. Suuremmoinen apu niin monilla tasoilla, iso Kiitos, sinulle, Seija! Iloa syksyysi! SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI.
 
Sirpa
24.9.2018 11:30:24
Hei, Seija olet ihana. Sain tosi hyvän vinkin jalokivi vedestä tein sen laitoin vuorikristallia ynnä muita annoin olla vuodokauden siitä tuli niin hyvä, että en ole parempaa ja energeettisesti parempaa vettä juonut joten kiitos, kiitos, Seija vinkistä olet niin ihana. T: Sirpa
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus