MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Seija Laukkanen Selvänäköisyys Asiantuntija Heiluri Kirousten poisto

Seija Laukkanen Alanumero 411

Selvänäkijä, henkiparantaja, energian välittäjä. Seija Laukkanen tuntee paikkojen, esineiden, ihmisten sekä eläinten energiat käsissään ja koko kehossaan. Hän hallitsee myös kirousten poiston. Soita jos haluat häneltä selkeän tulkinnan asioihisi.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Kyvyt Energianvälitys, Selvänäköisyys, Kanavointi
Erikoisala Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Heiluri, Kirousten poisto
Tyyli Inspiroiva
 

Kuvaus

 
Hei! Olen selvänäkijä. Työskentelen usein ilman mitään välineitä. Heilurin käyttö tarpeen mukaan.
Healing eli henkiparannus, energianvälitys, energioiden puhdistus, kirousten poisto, kummitustyöskentely muun muassa ovat asioita, joita teen. Tunnen paikkojen, esineiden ja ihmisten sekä eläinten energiat käsissäni ja koko kehossani. Kerron sinulle tämän hetken, menneen, tulevan sekä menneet elämät. Aistin koko kehollani asioita; näen, kuulen, haistan, maistan ja tunnen. Soita kun haluat selkeää tulkintaa asioihisi. Soita kun haluat nopeaa vastausta mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Autan sinua näkemään asioiden uusia puolia. Autan sinua tekemään päätöksiä. Soita kun tarvitset tukea elämässäsi. 
 
Rakkaudella Seija
 

Suositukset

164/164
 
Anita Suopajärvi
21.5.2020 21:12:14
Haluaisin soittaa,mutta vielä ei ole ollu rohkeutta Tvstä olen seurannu ja tyäny näkemästäni
 
Anne S.
17.5.2020 19:54:05
Seija on ehdottomasti PARAS. Herään aina (vaikka sitten herätyksellä) katsomaan hänen lähetyksensä, mutta koska hän puhuu niin rauhallisella äänellä niin olen monesti nukahtanut kesken lähetyksen :D. Olen itse soittanut pari kertaa ja ihmettelin sitä, kuinka hienosti hän osasi tulkita minun ja poikaystäväni luonteet kivien avulla. Hän käy heti kiinni itse asiaan ja häneltä olen saanut monta kansanparannuksen vinkkiä. Myös sen, että joka päivä kannattaa ottaa tulikuuma merisuolajalkakylpy, joka saa kehostamme poistumaan kuona-aineita - siispä teen sen päivittäin. Lisää lähetysaikaa Seijalle, pliis <3 Ja lisäksi ihanaa, että hänelle voi kirjoittaa ja pyytää energianvälitystä, minkä aionkin tehä, koska olen todella, todella väsynyt jostain syystä <3
 
Ilkka Mikael
16.5.2020 12:11:33
Selvännäkijä Seija toimii KÄYTÄNTÖ edellä. Ihmiseltä ihmiselle kuin paras kaveri. Kokemus puhuu ja viesti menee perille jokaiselle henkilökohtaisesti. Minimalisti välineitten suhteen, kun on "värkissä varaa". Heiluri ja kivien taikamaailma hallussa. Kivien suhteen jalat maassa, Ukon kivet kunniassa. Ei tarvitse hakea mistään vinkuintiasta kivien eksotiikkaa. Aamun virkku luontoihminen Seija. Olen hyvissä käsissä. Autonkin puhdisti...
 
Asta
12.5.2020 22:50:31
Moni muukin on sitä mieltä näemmä, jotta olette 'tehopakkaus'. Olen aina yhtä ihmeissäni siitä, miten kaltaisenne osaavat tuon kaiken muunkin kuin näkemisen eli energiavälitykset, asioiden ja paikkojen näkemiset jopa ajankohdin. Se tuntuu jo mediomaiselta. Olettekohan? Kiitos kaikista avuis- tanne! Kovin haasteellinen aika niin monelle, kun on kysyntä vilkasta.. Jotkut vain 'kutsuvat' ja toiset jäävät katveeseen kuten tässä elämässäkin. Teidän kanssanne on hyvä jakaa asioita. Hyvää kesää!
 
Riitta Hirvonen
10.5.2020 19:59:48
Sie oot niin ihana ihminen, jos vaan satun heräämään, niin aina kuuntelen sinua. Olet empaattinen ja helposti lähestyttävä. Kun satut aamulla olemaan paikalla, niin kuuntelen aina, yksi juttu on, että kun puhut niin sinun rauhoittava ääni saa miut nukahtamaan ja monta kertaa vastailen unissani ja kyselenkin asioita..Sitten herään omaan ääneeni ja huomaan, ettet olekaan miun kotona kahvittelemassa! Voi kun tulisit tänne Itä-Suomeen taas, olit ollut kerran koko viikonlopun, enkä tiennyt sitä, kun vasta maanantaina ystävältäni. Kylläpäs suretti. Aurinkoa ja siunausta Sinulle, halauksin! <3
 
Leila
10.5.2020 19:59:04
Pyysin apua koviin selkäkipuihin iäkkäälle ystävälleni. Hänellä on ollut kova elämä, toivoin,että hän saisi viettää loppu vuotensa ilman kipuja. Lupasit antaa hänelle hoitoa heti, ja vielä 2 viikkoa eteenpäin. Sydämmellinen kiitokseni Seija, samana päivänä hoitosi tehosi,ja kivut ovat vieläkin pois. Siunausta sinulle !
 
Marika
6.5.2020 23:10:54
Kiitos Seija <3 Nyt minä olen rohkeampi ja lähden ”vankilastani”! -Marika
 
Heikki
4.5.2020 22:28:04
En ole koskaan soittanut tämän ohjelman asiantuntijoille, mutta katson usein tallenteen. Seijan tapa puhua on jotenkin hypnoottinen. En ymmärrä mistä johtuu. Liekö puheessa nuotti tai riittävä monotonisuus että vaikutus syntyy. Minusta se on positiivinen ominaisuus tuossa työssä. Jaksamista!
 
: ) !!!
3.5.2020 8:50:45
Kuuntelen aina mielelläni kun olet juontamassa, samaistun!! Terveisin "Savonrannan tyttö"
 
Terttu
3.5.2020 8:47:44
Kiitos!
 
Asta
30.4.2020 17:21:15
Kiitos kovin avustanne. Olen saanut apua useam- man kerran ja näillä toivon tulevani toimeen edes jonkin matkaa. Ainoa, joka tuntuu tulevan väliin, on aika, jonka koetatte saada riittämään kaikille, mikä on hienoa. Sitten ovat vielä nuo taustalla käy- tävien keskustelujen mahdollisuus. Sekin on hieno mahdollisuus. Toivon, että itsellännekin on hyvä olla kuten teette parhaanne meille muille. Olette lämmin ihminen, jonka kanssa on helppo keskustella. Arvostan Teitä suuresti. Voimia itsellennekin ja kiitos vielä avusta! Hyvää vappua ja kevättä muutenkin.
 
Asta
24.4.2020 15:12:20
Sydämellinen kiitos viimeaikaisista avuistanne ja tuestanne. Olette lämmin ja helposti lähestyttävä ihminen, jonka kanssa on luontevaa jakaa asioita, olivatpa mistä aiheesta hyvänsä. Olette varmasti kaikki lahjakkaita, mutta joidenkin energiat kohtaa- vat tavalla, jonka vuoksi on luontevaa lähestyä. Sydämelistä kevättä Teillekin! P.s. Kalojen päiväho- roskooppi puuttui kokonaan tältä perjantailta.
 
Enni
17.4.2020 17:14:50
Pyysin Seijalta pikaisen arvion päivän energioista. Sain vinkiksi syödä tiettyä ruoka-ainetta, jota olenkin miettinyt jo pitkään että pitää käyttää enemmän sitä ruoanlaitossa. Lisäksi hän löysi kehostani erittäin tarkasti kaksi ongelmallista kohtaa, joissa on ollut kipuja/tuntemuksia, toisessa kohdassa juuri sinä päivänä ja toisessa jo pidemmän aikaa. Lopuksi sain Seijalta hyvää energiaa kahdeksi viikoksi. Tämä kaikki tapahtui noin kolmessa minuutissa, eikä Seija kysellyt minulta taustatietoja esim. noiden kipukohtien sijainnista. Tai edes että onko minulla ollut kipuja. Pyysin yksinkertaisesti vain pikaisen arvion energiastani. Suosittelen siis lämmöllä Seijaa. Lisäksi meitä yhdistää kiinnostus/rakkaus kiviin ja mineraaleihin. Varmasti käytän Seijan palveluita toistekin.
 
Sirkka-Liisa
17.4.2020 17:13:12
Lämmin kiitos 16.04.2020 saamistani tiedoista ja sakrojen puhdistuksesta. Olen seurannut toimintaasi jo jonkin aikaan ja olet tosi osaava sekä empaattinen tietäjä. Ihmistuntemuksesi on suorastaan ilmiömäistä. Nyt odottelen levollisena mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja tiedän, että suuntani on oikea. KIITOS ja valoa, iloa ja pyyteetöntä rakkautta myös sinulle sekä kaikkea hyvää.
 
terttu penttinen
13.4.2020 12:43:33
seuraan mielenkiinnolla aamuja jolloin olet tV;ssä!
 
Asta
7.4.2020 1:09:17
Kiitos sunnuntaiaamun energioistanne! Olette niin lämminhenkinen ja Teistä on ollut apua oikeasti. Teidän puoleenne on ollut helppo kääntyä, kun olette niin helposti lähestyttävä sympaattinen ih- minen sekä vakututtava taidoissanne, Ollut ilo se huomata.
 
Asta
7.4.2020 1:07:07
Kyllä olette asianne osanneet hyvin. Teistä on jää- nyt hyvä maku suuhun joka kerralla muutaman kerran myötä. Olette vakuuttaneet osaamisellanne ja suosittelen muillekin. Olette vahvasti läsnä ja kykenette auttamaan ihmisiä todella. Olette oikeassa paikassa, oikealla asialla. Kiitos omasta puolestani. Kiitos energioistanne ja avustanne tänä keväänä. Toivon parhainta jatkoa itsellennekin.
 
Sisko
14.3.2020 20:40:51
Tehokas Seija!
 
Maarit illikainen
2.3.2020 10:29:41
Olet paras. Kiitos. Kunpa itsekkin joskus rohkenisin soittaa sinulle ja pyytää energiaa ja puhdistusta. Olet auttanut läheistä ihmistä. Kiitos. Kaikkea hyvää elämääsi.♥️ T maarit
 
Paula
2.3.2020 10:29:26
Soitin Seijalle reilu viikko sitten. Hän kysyi, onko minulla jotain vaivaa oikeassa silmässä. En myöntänyt, koska pidin siinä olevaa tuntemusta ikään kuuluvana. Tilasin kuitenkin ajan silmälääkärille. Sain kuulla, että siihen oli kehittynyt jälkikaihia. Kiitos Seija! Olet suosikkijuontajiani.
 
Kristina
29.2.2020 9:57:59
Soitin tänään Seija Laukkaselle toisen kerran. Keskustelu selkeytti ajatuksiani, antoi vahvistusta sille minkä jo tiesin ja kuunneltuani omaa puhettani toi esiin joitakin ajatuslukkitumia joita oli syytä tarkistaa. Kokonaisuudessaan puhelu oli tämän takia oikeasti voimaannuttava ja antoi puhtia jatkaa eteenpäin kohti valittua päämäärää. Pari kirjavinkkiäkin sain, josta ainakin toinen tuntui lupaavalta. Ties vaikka toinenkin olisi sitä. Olen pari kertaa kuunnellut puheitaan astral TV:ssä ja ainakin niinä kertoina on mielestäni puhunut asiaa henkisisitä asioista ja elämästä. Oman kokemukseni pohjalta voin suositella, kunhan muistaa, että puhelu on kallista.
 
Maritta Lukin
23.2.2020 21:30:26
Soitin tänään Seijalle, hän kertoi minulle iloisen uutisen jonka toivon koko sydämestä toteutuvan! Harmi vain, että kerkesin juttelemaan vain 15 min kun operaattori katkaisi tämän puhelun, jouduin jonottamaan reilu 15 min ja 15 min keskustelu, en kerennyt esittää kaikkia asioitani. Toivotaan , että se jonottaminen oli ilmaista niin kuin on sanottu.
 
Kauris
23.2.2020 21:29:58
Kiitos Seija ! Annoit minulle energiaa ja selkeyttä minun ympärillä olevaan lihasjumitukseen. Jo puhelun loputtua tunsin kuinka läpö lähti virtaamaan kehossa . Olin pitkään miettinyt rohkenenko soittaa lähetykseen sinulle ja olin jumittunut kuuntelemaan sinua niinkuin myös meidän kissat. Kiitos myös että annat energiaa miehelleni!
 
Orvokki sirviö
23.2.2020 21:27:32
Olet hyvä.En saanut yhteyttä.
 
Mervi
15.2.2020 18:42:08
Soitin Seijalle syksyllä ja sain neuvoja jotka eivät juuri sillä hetkellä olleet helppo toteuttaa. Sain jostain voimia ja apua niin että asiat meni juuri kuin Seija kertoi. Nyt on paljon parempi olla ja jatkaa elämää. Sitä prinssiä vielä odottelen :)
 
ANITA RÖPPÄNEN
7.2.2020 8:46:10
ĶIITOS TAASEN
 
Terttu
2.2.2020 20:59:25
Olet hyvä ja aina niin ystävällinen. Ihainen Sinua. Soitan myöhemmim kunhan asiat tasoittuu.
 
Aima
28.1.2020 14:03:53
Iso kiitos ja terveiset täältä maaseudulta! Olet ihana ihminen. osaat ottaa jokaisen soittajan oikealla tavalla huomioon. Monen päivän jahkailun jälkeen uskaltauduin soittamaan suoraan lähetykseen. Uskomatonta miten osasit ohjata energiaa huolen kohteelleni vaikka en siitä maininnutkaan. Itsestänikin tuntuu, että olen ollut tänään paljon energisempi kuin muina päivinä ja lupasit lähettää energiaa vielä kahden viikon ajan. Kiitos. Harmi vaan kun olin niin jännittynyt soittaessani, etten enää muista kaikkia ohjeitasi. Onko mahdollista jostain nähdä tv-lähetys jälkikäteen, tai vaikka saada siitä oma osuus sähköpostiin? Kaikkea hyvää Sinulle ja voimia arvokkaassa työssäsi jolla helpotat oloamme.
 
Marjo Laine
28.1.2020 14:00:19
Kiitos tämänpäiväisestä (ma 27.1.) puhelusta klo 12 aikaan. Annoit minulle kaukohoitoa ”superinfarktiini” (marraskuu-2019:jalka-sydän-aivot). Olo tuntui hyvältä, vaikka aikaa oli vain se 3 min. Yritän päästä hoidettavaksesi lähiaikoina pidemmän ajan kanssa, jos vaan sinulta aikaa löytyy. Olemme myös tulossa ystäväni Marketan kanssa 8.2. Minä olen -messuille lähinnä sinua kuuntelemaan. Kiitos vielä kerran ja messuilla nähdään!
 
Tuula
26.1.2020 12:14:35
Herkkä hymy Seijalla silmissä. Kiitos tulkinnasta lokakuussa. Asunto on nyt myyty kuten sanoit. Tammikuussa tapahtuu niin sanoit. Tyttö ei vielä ole ottanut yhteyttä mutta odottelen, kaipa se leppyy.
 
Tuire Rannikko
19.1.2020 15:46:02
HieiSeija! Olit taas tänään tostaina aamulla tv olet, niin empaattinen ja ihana ihminen, tulee oikein tunteet pintaan, kun sinua kuuntelee, ihanaa, kun olet olemassa
 
Minna Mattinen
19.1.2020 15:42:38
Olen seurannut Seijan psuutta. Olen doittanutkin asiantuntijoille. Seijaa en vaan saa kiinni. Hän on niin suosittu. Jonoon pääsee, mutta aika loppuu. Seijalle kymmenen tähteä. Minulla on elämäntilanteessa niin paljon korjattavaa ja ohmeteltävää, että olisi ihana, kun saisin rauhan.
 
Mervi
19.1.2020 15:41:40
Kiitos Seijalle tulķinnasta. Olet paras! Sinua on ihana katsella ja kuunnella.
 
Parasta aamuviihdettä
11.1.2020 22:19:15
Seijalla oli taas mahtava osuus tv:ssä 11.1.2020. Ihan uskomaton ja rajaton tietämyksessään. Vastaa käytännönläheisesti. Ihmeellinen keskittymiskyky ja oikeat arviot. Kun hän poistuu paikaltaan, meitä on täällä monta ihastunutta vilkuttajaa. Seija on jo kuin jokaisen oma tuttu.
 
Päivikki
17.12.2019 16:18:12
Olen koukuttunut tv-ohjelmaan. En ole soittanut koskaan. Seija saa elämän tuntumaan paremmalta jo kun kuuntelen hänen puhettaan. Seija on suosikkitulkitsija, valoihminen...odotan aina innolla että Seija tulee TV:hen.
 
Mervi
17.12.2019 16:17:34
Kiitos Seija tästä sunnuntai avusta ja saat kutsun morsiusneidoksi jos niin on ❤️
 
ANITA HELENA RÖPPÄNEN
20.10.2019 19:55:26
kesä 18 sanoit et näet piilossa olevan vauvan. nyt elokuun1 minusta tuli isomummo. ja en vielä saanut eläkettäkään no jospa ensi keväänä.
 
Matias Myyrä
16.10.2019 13:38:27
On niin mukavaa kun olet säihkysilmiesi kanssa ruudussa. Kerrot paljon mitä näet. Sinä puhut eri maailmoista niin vaivattomasti. Joku kerta soitan sinulle.
 
Tuleviennäkijä
16.10.2019 10:16:22
Selvisi miksi herään aamuyöllä. Olet sinä kyllä ihmisten auttaja. Toivottavasti tavataan joskus. On paljon kysyttävää.
 
Harri T
16.10.2019 10:16:05
Asiat on tapahtuneet mitä Seija kertoi kesällä. Kesämökin henkienpoisto oli helpottava tapahtuma. Oltiin kärsitty vierailijoista jo vuosia. Nyt syyskuussa joku vielä kävi ovia aukomassa mutta Seijan antamien ohjeiden mukaan kun toimittiin niin sekin harmi on poistunut.
 
Sanna
16.10.2019 10:14:29
Kiitos Seija, hyvin tiesit. Soitin 9.10. tilanteessa, jossa olin tehnyt monien vuosien työn päästäkseni eroon vaikeasta ihmissuhteesta ja omakotitalon olin myynyt ja taakat heittänyt harteiltani. Näit ensimmäisenä puhtaan pöydän ja se kuvasi hyvin tilannettani. Lisäksi näiit, että olin heittänyt avaruuteen vanhojen ihmissuhteideni negatiiviset energiat. Näit että olin tehnyt urotyön. Uudesta kodista olin jo tehnyt kotin itselleni, niinkuin sanoit. Kaikki muukin piti paikkansa. Oli kiva tietää, että kruunuchakrassani näit kukan. ❤ Kaikkea hyvää sinulle ja kaikille muille tulkitsijoille!
 
Ilkka Mikael
1.10.2019 10:32:26
Elämän ja elämien läpivalaisija. Herkkä heiluri sivullaan. Näkee kaiken ja kertoo ymmärtäväisesti miksi. Kokemuksen tuoma rajaton auttamisen alue. Yhtä hyvä Ihmisen kuin eläimenkin hoitaja ja auttaja. Kodin ja autonkin (!) puhdistaja. Kannattaa soittaa lähetykseen, koska muuten on aina varattu. Kiitos avusta ja opastuksesta Seija.
 
Sirpa Mononen
1.10.2019 10:29:31
Odotan aamua,että näen sinut,olet kertakaikkisen ihana ihminen ja niin tarkka näkijä,olet niin lempeä ja varma ,voi kun pääsisin linjoille,saisin kysyttyä sinulta asioita,odotan sitä.kiitos,
 
Tartsi S
28.9.2019 20:20:05
Oli mahtavaa herätä ja sinä aloitit ohjelman. Päivä alkoi hienosti ja jatkui myös voimakkaasti sinun lähettämällä voimalla. Liikeneuvottelut onnistuivat extraenergian turvin.
 
Jaana
28.9.2019 20:19:44
Kivut olleet poissa jo kohta kolme viikkoa. Kiitos, kiitos sinulle enkelini.
 
Tintti
19.9.2019 11:09:02
Olet niin herkkä ja samalla vahva. Saat tietosi korkealta tasolta. Katselen sinua aamuisin ja ammennan energiaa.
 
Tarja H
18.9.2019 8:53:46
Kiitos yhteishoidosta, olin saanut mehiläisenpiston ja kutisin kädenselästä kovasti. Tuska väheni paljon kun keskityin energioihisi.
 
Zeke
12.9.2019 22:12:02
Kiitti sinulle. Olet hyvä auttaja. Uudet tuulet puhaltaa vaimon kanssa.
 
Kaarina Mäki
12.9.2019 22:10:55
Soitin kolinoista ja tavaroista jotka tippuivat paikaltaan. Seija poisti tummia haamuja, kummituksia ja suojasi talon ja tontin. Kolinat ovat olleet poissa jonkin aikaa. Toivottavasti eivät enää palaakkaan. Tavaratkin ovat pysyneet paikallaan.
 
Tuula Toivonen
11.9.2019 23:15:07
Seija on aivan ihana näkijä. Ja tarkka kuin ihme. Voi kun lonkka oli heti parempi kun puhuin hänen kanssa muutaman minuutin. Kiitos kiitos kiitos. Seija, älä jätä meitä avuntarvitsijoita.
 
Tarja Salmi
11.9.2019 23:14:49
Olit tänä aamuna ihana kun lähetit yhteistä hoitoa kaikille joilla oli eläinten pistosta johtuva vaiva. Minua pisti ampiainen eilen. Kiitos hoidosta. Odotan aina milloin olet aamussa. Terveisin Fani.
 
Jaana Toivakka
11.9.2019 23:14:30
Piti niin paikkansa kun katsoit kipuja. Ne on vaivannu jo kuukausia käsissä. Ranteet ja olat tuntuivat heti paremmilta. Miestä lupailit lokakuun alkuun, mutta hän saapuikin jo tässä syyskuun alussa. Olet parhain näkijä ruudussa.
 
Keijo
9.9.2019 13:33:19
Voi Seija, Seija. Aamun osiossasi opastit tätiä, jonka mies oli erittäin väsynyt aina aterian jälkeen. Viittaa suuresti aikuisiän diabetekseen ja lääkärissä käynti olisi erittäin aiheellinen. Pyydän, pysyttele opastamaan sakra jutuissa ha energian annoissa. Niissä ei kukaan menetä mitään
 
Tuulia
9.9.2019 13:30:36
Olet tarkka näkijä. Aamu on pelastettu kun olet säteilemässä ruudussa. Sait yhteyden kuolleeseen mieheeni. Olen rauhassa.
 
R
29.8.2019 14:00:23
Ihan uskomatonta miten hyvä mieli tuli kun soitin ja sain apua. Pahan silmän poistaminen huojensi oloani todella paljon, sillä olen aavistanut että minulle on se laitettu. sydämellinen kiitos avustasi.
 
Kati
23.8.2019 14:49:28
Jos joku miettii pitääkö Seijan heilurilla katsomat aikamääreet paikkansa, niin kyllä pitävät! Seija näki minulle treffit erään miehen kanssa kuukausia ennen tuota viikkoa minkä hän minulle katsoi. Mykistävää! Aito näkijä!
 
Hilkka-Liisa
23.8.2019 14:48:34
Olet mahtava parantaja ja näkijä. Puhdistit chakrat ja poistit pahat henget ym. Kiitos ja lämpimiä halauksia Sinulle sekä jaksamista tulevissa haasteissa.
 
Christine Salminen
19.8.2019 10:03:56
Katson aamuisin ohjelmaanne. Aina toivon kuulevani ja näkeväni sinut. Sinä olet aivan ihana ihminen. Minulla on univaikeuksia ja sinun äänesi rauhoittaa. Kiitos
 
kirsti Fröjd
16.8.2019 11:33:29
Kiitos kaikista hoidoista ,olet ihana ihminen.
 
Lahja Korhonen
16.8.2019 11:33:05
Kiitos kiitos Seija! Pankkikortti löytyi ja polvi parani heti puhelun jälkeen. Mummeli vm. -41
 
Karoliina
15.8.2019 0:01:23
Hei! Sinulla oli lähetyksessä shungiittia, mistä sitä saisi ostettua myös itselle?
 
Raili
13.8.2019 10:24:15
Ihana ihminen. Sain paljon selvyyttä ja apua.
 
Marjut
4.8.2019 20:45:00
Lämpöiset kiitokset kaikesta avustasi. Arvostaen Marjut
 
Keijo Kekkeroos
4.8.2019 20:44:32
Hienoa Seija! Olet kerrassaan mahtava tyyppi, luotan täydellisesti Sinuun ja parannusenergioihisi. Minulla oli vaikeita mielenterveysongelmia ja kahden viikon kuluttua parannussessiosta kaikki hävisi! Kiitos siitä Sinulle! Suosittelen ehdottomasti. Halauksia! Keijo
 
Terhi
25.7.2019 23:56:49
Kiitos
 
Tarja Ylipiessa
16.7.2019 11:23:19
Mielenkiintoinen ja sympaattinen selvänäkijä. Päivämäärät eivät minun kohdallani toteutuneet.
 
"Sinisiipi Enkelityttö"
14.7.2019 12:02:57
Kiitos ihanan parantavan energian välityksestä! Ihanaa kesää.
 
Irja
7.7.2019 21:49:13
Kiitän Seijaa chakrojeni puhdistamisesta.Se vaikutti niin voimakkaasti että ihmiset alkoivat tulla lähelleni ja kaikki ovat olleet ystävällisiä ja avomia minua kohtaan,alkoi ikäänkuin uusi valoisampi jakso elämässäni.Luulen että hän avasi sydänchakrani auki,kiitos siitä.Opettelen vielä kolmannen silmän avautumista.Irja
 
Tiina
5.6.2019 22:15:37
Kiitos Seija:) Olet ihana ja miellyttävä ihminen. Hyvää kesän jatkoa Ja vielä kiitos ns valaisevasta juttu tuokiosta!
 
P
2.5.2019 23:23:21
Ihana Seija, Kiitos
 
Se jännittäjä
28.4.2019 21:29:21
Kiitos Seija sinulle, kun katsoit minulle Loppui vaan tuo puheaika puhelimessa. Tärkeimmät asiat minulle saatiin käytyä läpi. Kaikkea hyvää sinulle ja hyvää vappua.
 
Otto Saulio
28.4.2019 21:28:30
Kokonaisvaltainen tulkinta ja helposti lähestyttävä. Ensimmäinen lähetys teki suuren vaikutuksen
 
tiina
20.4.2019 14:14:13
Kiitos sinulle todella paljon!! Auttaa taas jatkamaan eteenpäin. Ihanaa kevättä sinulle ja voimia..
 
Eija H.
13.3.2019 22:41:05
Hei Seija, soitin sinulle viime vuoden lopussa. Puhdistit työpaikkani energioita ja yhtä ongelma työkaveriani. Nyt on tilanne hieman tasoittunut ja helpottunut. Kiitos sinulle!!. Olisin mielelläni sinuun yhteydessä yksityisestikkin mutta olet niin haluttu ja varmasti kiireinen, että sen yrittäminen on jäänyt. Voimia ja rakkautta sinulle , autat monia meitä!! Kiitos!!
 
Sisko
8.3.2019 9:07:43
Olet puhdistanut chakrani, annoit hoitoa polveeni, poistit kirouksen päältäni! Sydämellinen Kiitos sinulle!
 
Birgitta Järvinen
6.3.2019 11:20:45
Seija...olet paras tulkitsija ja näkijä...sille ei vaan voi mitään... olet vaan niin hyvä... sinulle tulee ylivoimaisesti eniten soittoja... on miellyttävää katsella ja kuunnella osaamistasi... minä katson aina ... kun olet ruudussa... jatka vaan arvokasta työtäsi...❤️
 
Riitta Heino
3.3.2019 20:23:33
Ihana ihminen ja todella rentouttavaa kuunnella aamuisin töllöttimestä Seijan ihkuja juttuja. Soittaisin, mutta se pelko, ja hieman ujouskin. Mutta ehkä joskus. Kiitokset Seijalle kivoista aamujutuista.
 
Tarja
27.2.2019 14:29:34
Olet ihana kuunneltava ja rauhaisaa mieltä tuottava. Monasti olen yrittänyt sinua taustalta tavoittaa, mutta ei onnistu, niin ei onnistu. Olisi paljon kysyttävää.
 
Päivi M.H.
18.2.2019 12:31:40
Kiitos mielenkiintoisista aamuista Astraltv:ssä! Avaan TV:n klo 6.00 yleensä vain niinä aamuina, kun tiedän, että sinä olet siellä jakamassa tietouttasi sairauksista, yrteistä, kivi- ja kasvikunnista ym. Olet todella monipuolinen asiantuntija. Kivistä ja kasveista minäkin tiedän jotain, mutta silti yllätät minut harva se kerta. Saan aina uutta tietoa sinulta ja kirjoitan asiat muistiin vastaisen varalle. Olemme jutelleet muutaman kerran puhelimessa ja kerran livenäkin, mutta aina yhteinen aikamme loppuu kesken. En kyllä ihmettele yhtään, että olet niin suosittu ja kiireinen. Toivon sinulle kuitenkin rentouttavia hetkiä, että jaksat jatkaa työtäsi TV:ssä ja sen ulkopuolella jatkossakin. Olet niitä harvoja ihmisiä, joiden ääntä jaksan kuunnella aamutuimaan! Kiitos seuraavistakin lähetyksistä, jossa olet puhumassa ja jakamassa helpotusta ja tietoa meille. Kiitos sinulle, Seija!
 
Kaarina
15.2.2019 9:54:28
Paras näkijä ...katson aina kun olet televisiossa
 
Eira
29.1.2019 22:56:43
Kiitos puhdistuksista. Sain voimia ja elämäniloa kevääseen. Kiitos Seija. Halauksia T.Eira
 
Anne
27.1.2019 19:43:48
Kiitos Seija <3 Helpotit oloani työni suhteen. Tiedät mikä on hullunmyllyä :) On jännittävää nähdä millainen kevät 2019 minulle tulee.
 
Irmeli larronmaa
3.1.2019 11:43:46
Kiitos vastauksista ja sakrojen, kodin puhdistuksesta. Pyydän anteeksi kun valitin odotusajan maksusta olin väärässä. Aamut alkaa rauhaisasti kun nousen kuudelta katsomaan jos sinä olet tulkitsemassa. Kaikkea hyvää sinulle ja jaksamista tärkeässä tehtävässä.
 
Sirpa
2.1.2019 15:24:48
Kiitos Seija vielä täällä sivustolla. Soitin tänään sinulle ja kerroinkin että kaikki on mennyt niin kuten syksyn aikana olet minulle nähnyt. Olen ihmeissäni, vaikka ei pitäisi.. ympärillämme on paljon sellaista mitä emme näe. Soittelen taas ensi vuoden puolella. Hyvää Joulun aikaa Sinulle.
 
Anni
2.1.2019 15:22:00
Seija! Tuu ruutuun!
 
seija koivuniemi
2.1.2019 15:21:49
hei seija kaima toivotan sinulle hyvää joulua ja uutta vuotta .kiitos kuluneesta vuodesta ihania juontoja tv seurannut sinua koko vuoden kiitos niistä ja tulevista
 
Ahti Nousiainen
2.1.2019 15:18:37
HEI SEIJA,SINULLA ON HYVIN PULLAT UUNISSA.KATSELEN MIELELLÄNI KUN OLET TV VUOROSSA,TIEDÄT JA NÄET TOSIAAN PALJON ASIOITA,JATKA SAMAAN MALLIIN.ONNEA,MENYSTYSTÄ JA VAIKUTUS VALTAA VUODELLE 2019.Ter.Ahti.
 
Ahti Nousiainen
2.1.2019 14:48:30
Seija on paras ihmismielen tulkitsija.ter.Ahti.
 
Milla Raaska
2.1.2019 14:34:24
Olen ollut puhelinyhteydessä Sinuun 2 - 3 kertaa kesän aikana. Olin suorastaan järkyttynyt kuinka tiesit kaikkea syntymästäni asti. Puhelut ovat katkenneet kesken, operaattori ohjailee, ja jäi isääni koskeva kysymys kesken ja myös lapseni kohdalla oli kysymyksiä. Onnittelut suuren suosiosi takia, minun ja monen muun on vain niin vaikea saada Sinuun yhteyttä. Mutta parasta kannattaa odottaakin. Enkeleitä matkallesi myös uuteen vuoteen. Kiitos kaikesta jota olen Sinulta saanut !!!!
 
Riikka
10.12.2018 19:29:57
Isot kiitokset taas Seija! Sain eilen aamuisesta puhelusta hyvin paljon apua niin henkisesti kuin fyysisestikin! <3 <3 <3
 
Helena Tervola
9.11.2018 9:03:08
Kiitos Seijalle kotini puhdistamisesta ja energia hoidosta. Olet todella taitava tulkitsija. Kertoisitko vielä joskus sen energia juoman, jota tehtiin kiviä liottamalla.
 
Lissu
7.11.2018 9:35:12
Puhelun jälkeen jäi kyllä hyvä ja helpottunut olo ja mieli. En tämän enempää osaa sanoin kuvailla.Suosittelen muillekin... kiitos seija
 
Annie Kuusela
5.11.2018 9:39:27
Hei Seija ! Olen katsellut aamuisin kun olet ruudussa. Vaiktat ja varmaankin olet hyvin sympaattinen ja lämmin ihminen jolle jopa minäkin rohkenisin soittamaan,ja saattaa olla että joku aamu kun olet taas "telkkari-vuorossa" niin soitan sinulle. Pelkään vaan että näet ikäviä juttuja elämästäni enkä jaksa yhtään enempää "huonoja" uutisia. Toivotan kaikkea hyvää sinulle ja kuullaan,,,<3
 
kristiina
30.10.2018 9:29:47
seija laukkanen. mahtava maanläheinen henkilö. osaa kasvien ja kivien kielen. odotan aina malttamattomasti seijan juttuja. joskus hauskaa viihdettäkin.
 
Anne Vall
30.10.2018 9:28:52
Anne kiitos vinkistä katsoa keltaista väriä .Ja muista neuvoista.Olen oppinut luottamaan enempi siihen mitä näen tai tietoon jonka saan kuunnellessani enerkioita.Olet saanut lahjan jota käytät todella nöyryydellä.Olet iso apu kaikille jotka kuuntelevat sinua.
 
ailawallin-wirtanen
30.10.2018 9:26:29
Olet todella mahtava soitan sinulle toistenkin kiitos avusta ♥
 
Ahti Nousiainen
7.10.2018 20:15:14
HEI SEIJA.OLET AINOA SELVÄN-NÄKIJÄ JOKA SAA PUHELUITA ENEMMÄN KUIN MUUT.OLET HYVIN SUOSITU TYÖSSÄSI,MINÄKIN MIELELLÄNI KATSON KUINKA TOIMIT.OLET HYVIN VAATIMATON,MUTA TYÖSI HALLITSET+10pistettä.JATKA SAMAAN MALLIIN.
 
Leena
7.10.2018 20:14:20
Soitin sinulle, mutta puhelu katkesi valitettavasti. Kerroit kuitenkin asioita joista halusinkin tietää. Jotain jäi vielä kysymättä mutta soittelen kyllä uudelleen. Näet todella hyvin asioita ja kiitos sinulle näistä avuista ja tiedoista. Todella paras ennustaja ikinä! Kiitos!!! Jaksamista sinulle tässä tärkeässä asiassa!
 
Leena
7.10.2018 20:13:59
Ihana, paras olet Seija! Kiitos ennustuksesta ja puhdistuksista!
 
Sisko
7.10.2018 20:13:37
Seija, viime pyhänä hoidit minua. Pitkästä aikaa nukun paremmin, tykytykset lakkasivat, kodissani on kevyempi energia, lisää selkeyttä ja vahvuutta. Suuremmoinen apu niin monilla tasoilla, iso Kiitos, sinulle, Seija! Iloa syksyysi! SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI.
 
Sirpa
24.9.2018 11:30:24
Hei, Seija olet ihana. Sain tosi hyvän vinkin jalokivi vedestä tein sen laitoin vuorikristallia ynnä muita annoin olla vuodokauden siitä tuli niin hyvä, että en ole parempaa ja energeettisesti parempaa vettä juonut joten kiitos, kiitos, Seija vinkistä olet niin ihana. T: Sirpa
 
terttu
13.9.2018 9:05:59
Hei Seija! soitin sinulle ensimmäistä kertaa, sain apua silloiseen kovin särkyiseen tilaani. Nyt on kulunut 4 påivåå soitostani vieläkin tunnen energia virtaavan. kiitos olet kullan arvoinen.
 
Leelia
6.9.2018 14:23:28
Hei Seija, olisi mielenkiintoista nähdä miten sinun heilurisi toimii. Mainosteksti on juuri sen kohdalla, kun käytät sitä. Kertoisitko miten se toimii kun esim. katsot sillä aikaa. ym. myös heilurin suunnat ja "vapinat" kiinnostaa.
 
Ritva
6.9.2018 14:22:42
Voi kun saisin sinuun yhteyttä. Olet mahtava.
 
Raili Oranen
2.9.2018 22:36:53
Hyvin vaikea puhelin yhteyttä sinuun. Terveisin Raili Ja Helmi.
 
Marke
25.8.2018 23:54:36
Kiitos Seija, tiedät hyvin asioista, ja osaat puhua selkeästi ja ymmärrettävästi, jaat myös hyviä vinkkejä. Erityisen mielenkiintoista on, kun puhut KIINALAISESTA hoitomenetelmistä, näytät miten tehdään, ja mihin vaikuttaa. Niitä toivoisin lisää.
 
Riikka
21.8.2018 9:50:01
Kiitos taas Seija! Sain varmasti apua paljon niin kuin viimeksikin vaikka puhelu valitettavasti nyt katkesi. Palaan asiaan. Kiitos sinulle niin paljon <3
 
Ritva
25.7.2018 15:08:06
Seija on todella uskomaton,taitava ja aivan Ihana,empaatinen tulkitsija.Kaunein kiitokseni kaikesta auttamisestasi.Miten onnellinen olenkaan ,et otin Sinuun yhteyttä.Kiitos ja lämmin hali.Suosittelen.
 
Anni
16.7.2018 9:22:49
Hei Seija..eilen soitin itkuisena,, äiti kuoli 3 viikoa sitten juhannusaattona....kiitos lohdutuksesta ja avusta.
 
aki
11.7.2018 8:11:20
kiitos seijalle
 
Lilli
10.7.2018 10:01:44
Haluan saada yhteyden sinuun, olet niin suosittu ja niin hyvä työssäsi että olet usein varattu. Terveys tilanne on nyt hankala. Paha silmä ja kiroukset olisivat myös ne jotka haluaisin katsottavan.
 
Anne Nordlund
10.7.2018 10:01:14
Aivan ihana osaava ihminen.katson kaikki rakennuksella.
 
Eila Huhtanen
3.7.2018 0:57:47
Olen katsellut lähetyksiä astral tv olet kyllä mielestäni hyvä
 
varsinais-suomen rouva
3.7.2018 0:14:14
soitin seijalle kyllä tiesi näemmä tapahtumat että työ huolia ja niitä tuli seuraavana päivänä eikä ole talossakaan henki enää oleskele joten aivan mahtava tietäjä ja sympaattinen ihminen.
 
Raija
4.6.2018 0:36:30
loistava tulkitsija, seuraan tallennuksen kautta nyt vain odotan yöaikoja
 
Sirpa Miettinen
4.6.2018 0:35:49
Seija olet mahtava tiedät hyvin asiat näät niin hyvin kaiken tarpeellisen. Olen seurannut sinua kun olet juontovuorossa. Olen saanut hyviä vinkkejä sinulta kodissa olevista hengistä sekä niiden poistamisesta sekä muuta millä voi, poistaa ne kodista, kiitos, Seija oot mahtava paljon enkeleitä tiellesi olet enkeli Seija.
 
Ingrid Anne Juponaho
4.6.2018 0:35:10
Kiitos Seija! Kotiani puhdistaessasi tunsin lämpimän tuulen. Olin yllättynyt naisesta joka vielä oli talossa koska olin nähnyt vain miehen kulkevan ja tuntenut hänen läsnäolonsa. En ole nähnyt häntä enää muutamaan vuoteen. Kitos, miesystäväni soitti n.10 min puhelumme jälkeen ja oli sellainen kuin parivuotta sitten ja alkoi hoitaa asioita. Ilo ja huumori oli hänen puheessaan. Kiitos energioista joita läitoit, välittömästi alkoivat energiat auttamaan. Välillä olen tuntenut itseni niin avuttomaksi vaikka olen pyytänyt enkeleitä, edesmenneitä ihmisiä auttamaan tilanteissa jotka ovat olleet umpisolmussa. Kiitos kun olet olemassa, elämä sai uutta voimaa, valoa ja iloa.
 
Etelä-Pohjanmaan flikka
4.6.2018 0:34:26
Kiitokset Seija lämminhenkisestä keskustelusta tänään, että sain selvyyttä sukuni asioihini, mitkä ovat pitkään mietityttäneet. Se juurettomuus... Uskon että elämäni tulee näkyvämmäksi. Lämmintä/kaunista kesää sinulle!
 
Jousitar
25.5.2018 13:58:45
Seija on kyllä tietäjä ja osaa asiansa kaikki saavat avun
 
Saila Valle
22.5.2018 6:43:22
Uskomaton ihminen... Oletko tullut tähdistä tänne meitä auttamaan, vaan onko tämä viisautesi jokin lahja täällä, kerro. Soitan Sinulle kun saan rahaa puheaikaan kokoon.
 
Anna-kaisa Alhonen
11.5.2018 15:45:13
Seija on paras, ihana ihminen. Saa paljon puheluita.
 
Anni Oksman
11.5.2018 15:44:30
10.5-18 Kiitos Seija sieltä ne aurinkolaisit kotelossaan löyty..eteisen piirongin päältä...olivat sivuun meneet tavaroiden alle...terv Anni
 
Irmeli
11.5.2018 15:42:57
Kiitos ihana Seija
 
Ritva Rinne
7.5.2018 12:49:28
En ole soittanut, kuunnellut olen.....siitäkin jo apua saanut : ) !!! Iso kiitos että olet olemassa .....Enkelivoimaa sinulle !!
 
seija koivuniemi
30.4.2018 10:38:13
mielenkiintoinen ja katson aina häneen lähetyksensä,paljon olisi kysyttävää häneltä
 
Veronica Vanes
16.4.2018 11:38:10
Kiitos Seija,..olet uskomaton näkijä,tiesit kaiken tismalleen,harmi kun aikamme vaan loppui kesken,mutta tulen ehdottomasti olemaan vielä yhteydessä,..ja sain varmuuden omaan intuitiooni ja moneen asiaan selkeyden,...
 
Tarja
16.4.2018 11:34:01
Minulle Seija kertoi että löydän miehen marraskuussa 2017 joka on minusta hyvin kiinnostunut mutta ei vielä ole miestä näkynyt.
 
Kiitollinen
16.4.2018 11:33:16
Kiitos Seija <3 Minulla oli masennusta, väsymystä ja varmasti stressiäkin.. Poistit kirouksen. Noin kuukauden päästä olen saanut energiani takaisin, mielenrauhaa ja valoa. Hiustenlähtö ei ole aivan loppunut, mutta aivan kuin jäljellä olevat olisivat "lihoneet" :D:D Uskon kuitenkin, että jos on henkisesti näin hyvä olo, niin kehokin seuraa perässä ja korjaa siellä olevat viat.
 
Sirpa M.
5.4.2018 9:46:42
Seija Laukkanen teet niin hyvää työtä olet enkeli autat monia myös minua neuvosi esm. Ristin merkit oliiviöljyllä oven pieliin oli hyvä neuvo josta en ollut tiennyt tein ne kotiini se rauhoitti hengien tulon tosi hyvin kiitos, Seija. Paljon enkeleitä tiellesi sinua turvaamaan.
 
Veronica
5.4.2018 9:46:18
Suuret Kiitokset,että näin ihana energia välittyy jo pelkästään kun katson Seijan työskentelyä ja hänen lahjansa ovat lahja meille kaikille katsojille <3 ,..,Olet Seija todella moniosaaja ja kerrot asiat mistä kaikki myös saa arvokasa tietoa asioista,...,itse myös henkisenä ihmisenä ja herkkänä aistijana,..,tulen varmasti myös soittamaan sinulle,..,joskus ihan hämmästyn kun olen saattanut miettiä jotain henkistä asiaa,.ja pyytänyt että saisin vastauksen/varmistuksen,...,niin aamulla avatessani Tv:n,edes tietämättä Seijan olevan juontamassa,...,niin Seija kertookin juuri asiasta tai tulee puheeksi jonkun soittajan kautta,..ja tämä on tapahtunut useita kertoja,...ja varmasti myös monet muut kokevat samoin,....Olet todella ihana ihminen ja teet todella arvokasta työtä,...Enkeleitä ympärillesi....!!!
 
Sirpa
3.4.2018 9:32:37
Seija tänään sain hyviä vinkkejä henkien pois saamisessa kodissani käy tosi vilske kun nuo välitilassa olevat käyvät kodissani. Olen laittanut heitä valoon ja onnistuin eka kerralla toisen kerran eivät valoon halunneet rupesivat nakuttelemaan niin kovasti, että piti lopettaa koko homma. Kiitos, Seija olet paras.
 
Merja K.
3.4.2018 9:31:39
Kiitos Ihana Seija arvokkaasta auttamistyöstäsi !!! Toivotan paljon, paljon Enkeleitä polullesi. Rakkaus on kaikenkantava voima.
 
Sirpa
3.4.2018 9:31:27
Ihana Seija Laukkanen olet paras.
 
marja
28.3.2018 20:35:38
Seija on lämmin, ymmärtäväinen ja aito ihminen.
 
leenamarja
28.3.2018 20:33:30
Seijalla on sydämmellinen asenne autettavaan. Hän on hyvä kuuntelija ja erittäin pätevä työssään. kiitos seija ja voimia sinulle.
 
Marjo
28.3.2018 20:33:04
Sydämellinen ISO KIITOS
 
Tuula
15.3.2018 15:16:48
Kiitos Seija, tiesit lähes päivälleen milloin löydän rakkauden! Nyt seurustelen ihanan miehen kanssa :)
 
Ivi
8.3.2018 10:17:27
Kiitos Seija avustasi, olet aito ja sydämmellinen.
 
Carola Roos
8.3.2018 10:14:37
KIITOS SEIJA ,SINUA ON ILO KATSELLA ,KIITOLLINEN OLEN.KIITOS
 
Pirri
23.2.2018 17:08:02
Seija on ihan pistämätön. Olen seurannut häntä tv:ssä. Hän on vaan 'liian' suosittu, en saa häntä millään kiinni. Ehkä joskus minuakin onnistaa, kun aika on minulle oikea. Se onkin sitten jännittävä hetki.
 
Anne
23.2.2018 17:03:58
Lämmin miellyttävä ❤️ Sääli että puhelu katkesi
 
Markku Heikkilä
19.2.2018 15:09:01
SEIJA on Paras kaikistsa ennustajista.
 
Leena Kirjalainen
19.2.2018 15:08:40
Suosittelen hänelle soittamista.Sain häneltä vahvistusta asioihini,hyvää oloa itselleni. Antoi ajattelemisen aihetta mieltäni askarruttaviiin asioihin. Kiitos Sinulle,Seija,kun sain jutella kanssasi.
 
Maini Miettinen
7.2.2018 9:20:12
Kiitos tuhannesti suuresta avustasi, kun puhdistit elämääni tunnelissa olon ajaltani ja pahoista silmistä vapautumaan. Katkaisemaan sidoksia negatiiviisiä energioita välittäviin ihmisiin. Sain energiani takaisin, joka oli hiipunut yli vuoden aikana olemattomiin. <3
 
K.L.
7.2.2018 9:19:39
On aina miellyttävä katsoa ja kuunnella Seijan istuntoa. Olisi hieno kuulla hänestä itsestään enemmän... miten hänestä on tullut selvänäkijä/parantaja :)
 
Raija
7.2.2018 9:18:21
Kiitos Seija
 
Mariann
29.1.2018 13:50:05
Kiitos Seija avusta ja hyvästä keskustelusta, vaikka puhelu katkesi. Enkeleitä ja hyvinvointia sinulle. Kiitos
 
M-Kiia
19.1.2018 14:04:48
Olet Seija MAHTAVA! Mutta kuinka pääsisin puhelimitse puheillesi? Koska en halua jakaa asioita julkisesti tv:ssä. Olen päivittäin katsonut Astral TV:n sivuja, mutta et ole paikalla. Tilanteeni on niin monella tavalla ollut solmussa jo vuosia. Niin terveydellisesti, kuin ihmissuhteissanikin. Toivon kovasti, että saisin yhteyden ennen helmikuun alkua.
 
Päivi Koskinen
16.1.2018 13:58:54
Enkeleille kiitos Seijasta
 
Seija Sinikka
10.1.2018 13:19:44
Aivan ihana tykkään kovasti tosi taitava ja saanut apua kaikkeen mitä olen tarvinnut kiitos ihana Kaimani
 
marja
9.1.2018 15:33:34
Hei. Muuten mennyt ennustukset hyvin, mutta yksi asia, se ettei hlö josta kyselin, olekaan ottanut yhteyttä vaikka piti.
 
Marja Raunio
9.1.2018 15:32:54
Katsoin TV puhelin vastailujasi,itse en ole vielä soittanut, olisi kyllä paljon kysyttävää.uskoisin että pystyisit minua neuvomaan,olen niin kovasti onneton kaverini suhteen olen ollut hänen kanssaan 4,5 vuotta eikä tämä etene mihinkään.En enää tiedä pitäisikö ottaa uusi suunta, rakastan häntä hyvin paljon,tai luulen niin.Pelkään että jään yksin jos lopetn suhteen.En käy missään olen vain kotona. olet aivan ihana kun kuuntelen puhettasi. Kiitos.
 
Maija
9.1.2018 15:27:37
Kiitos, olet aito ja sydämmellinen❤️
 
Kikkis
8.1.2018 11:34:59
Olen seurannut häntä TV:ssa ja kerran soittanut hänelle. On myönnettävä, että hän on ihminen paikallaan. Ihana tapa kohdata erilaisia ihmisiä ja heidän ongelmiaan. Suuremoinen huumorintaju. Suuri sydän hänelle ja enkeleitä jaksamiseen.
 
Mäkinen Kaarina
18.12.2017 22:35:51
Olet mielenkiintoinen ja hyvin taitava. Rtv :ssä Paulin pakeilla oli sinusta ohjelma. Olen myös huomioinut, että sinulle soitetaan jatkuvasti, koska sinunlaistasi ei ole toista. Kiitos, kiitos Seija! Lempeästi kohtelet jokaista soittajaa ja tätä lempeyttä tarvitaan tänä päivänä hyvinkin paljon. Et aliarvioi ketään, kitos vielä kerran!
 
Kirsi Saarela
9.12.2017 0:56:13
Seija Omaat mahtavan taidon ja olen kiitollinen sinulle.
 
Kati
21.11.2017 20:43:50
Olen soittanut 3 krt Seijalle. Hän on nähnyt tulevan mieheni ulkonäön tarkasti, päivämäärän koska hänet tapasin, ensitreffien ajankohdan ym. ym. Seija on todella Aito näkijä ketä lämpimästi suosittelen kaikille!! Ps Seija: Toisetkin treffit meni nekin kuin näit! Rakkaus roihuaa!
 
Miisu
13.11.2017 21:40:58
Seijalta sain vastauksen asioihin, mitkä olivat aiheuttaneet minulle epäonnea ja tympeitä seurauksia. Lisäksi hän puhdisti energioita ja laittoi suojauksia. Hän on erittäin taitava näkijä, monipuolinen alansa ammattilainen ja todella mukava ja empaattinen. Kiitos Seijalle, taitosi ja apusi oli ja on todella tärkeää!
 
Anneli
12.11.2017 22:12:46
Seija, olet tosi mielenkiintoinen auttaja, johon kyllä uskon. Soitan kyllä yksityisesti joskus.
 
Liisa
8.11.2017 12:56:30
Lähetyksesi ovat todella mielenkiintoisia ja olen ymmärtänyt, että usea ihminen on saanut apua auttamisstasi. Itsellä ei ole vielä kokemuksia, mutta olisin kiinnostunut kyllä.
 
Irja Karppinen
1.11.2017 12:59:24
Kiitos Seija, taas jotain uutta ja mielenkiintoista!
 
Liisa
1.11.2017 12:58:23
Hei! Olit tänään ekakertaa Astraltvssä. Olipa todella mielenkiintoinen jakso. Toivon, että sinua nähdään jatkossakin. terkuin Liisa
 
Tuulia
26.10.2017 23:59:25
Taitava Seija on ollut suurena tukena haastavassa elämäntilanteessani, johon on nyt ikää kuin kasautunut opeteltavaa monen läheisen elämäntilanteiden vuoksi. Energiakeskusten tasapainotus ja vahvistus sekä energioiden puhdistus auttavat oman tiedostamisen avaamista. Kysehän on myös siitä, mitä itse haluaa tehdä ja siihen tukea saamalla voimaantumisprosessi voi toimia.
 
Paula
28.9.2017 13:26:29
Minulla oli erittäin vaikea tilanne äitini terveydentilassa ja itse olin hyvin voimaton. Annoit minulle energiaa. En ole kymmeneen vuoteen uinut puhelun jälkeen olen käynyt uimassa useamman kerran. Olen saanut hoidettua asioita ja tehtäviä. Masennus on alkanut hävitä . Olet hyvä auttaja!!!
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus