MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Seija Laukkanen Selvänäköisyys Asiantuntija Heiluri Kortit Kirousten poisto

Seija Laukkanen Alanumero 411

Selvänäkijä, henkiparantaja, energian välittäjä. Seija Laukkanen tuntee paikkojen, esineiden, ihmisten sekä eläinten energiat käsissään ja koko kehossaan. Hän hallitsee myös kirousten poiston. Soita jos haluat häneltä selkeän tulkinnan asioihisi.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Kyvyt Energianvälitys, Selvänäköisyys, Kanavointi
Erikoisala Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Heiluri, Kortit, Kirousten poisto
Tyyli Inspiroiva
 

Kuvaus

 
Hei! Olen selvänäkijä. Työskentelen usein ilman mitään välineitä. Heilurin ja tarot-korttien käyttö tarpeen mukaan.
Healing eli henkiparannus, energianvälitys, energioiden puhdistus, kirousten poisto, kummitustyöskentely muun muassa ovat asioita, joita teen. Tunnen paikkojen, esineiden ja ihmisten sekä eläinten energiat käsissäni ja koko kehossani. Kerron sinulle tämän hetken, menneen, tulevan sekä menneet elämät. Aistin koko kehollani asioita; näen, kuulen, haistan, maistan ja tunnen. Soita kun haluat selkeää tulkintaa asioihisi. Soita kun haluat nopeaa vastausta mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Autan sinua näkemään asioiden uusia puolia. Autan sinua tekemään päätöksiä. Soita kun tarvitset tukea elämässäsi. 
 
Rakkaudella Seija
 

Suositukset

 
Kirsi Saarela
9.12.2017 0:56:13
Seija Omaat mahtavan taidon ja olen kiitollinen sinulle.
 
Kati
21.11.2017 20:43:50
Olen soittanut 3 krt Seijalle. Hän on nähnyt tulevan mieheni ulkonäön tarkasti, päivämäärän koska hänet tapasin, ensitreffien ajankohdan ym. ym. Seija on todella Aito näkijä ketä lämpimästi suosittelen kaikille!! Ps Seija: Toisetkin treffit meni nekin kuin näit! Rakkaus roihuaa!
 
Miisu
13.11.2017 21:40:58
Seijalta sain vastauksen asioihin, mitkä olivat aiheuttaneet minulle epäonnea ja tympeitä seurauksia. Lisäksi hän puhdisti energioita ja laittoi suojauksia. Hän on erittäin taitava näkijä, monipuolinen alansa ammattilainen ja todella mukava ja empaattinen. Kiitos Seijalle, taitosi ja apusi oli ja on todella tärkeää!
 
Anneli
12.11.2017 22:12:46
Seija, olet tosi mielenkiintoinen auttaja, johon kyllä uskon. Soitan kyllä yksityisesti joskus.
 
Liisa
8.11.2017 12:56:30
Lähetyksesi ovat todella mielenkiintoisia ja olen ymmärtänyt, että usea ihminen on saanut apua auttamisstasi. Itsellä ei ole vielä kokemuksia, mutta olisin kiinnostunut kyllä.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus