MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Seija Laukkanen Selvänäköisyys Asiantuntija Heiluri Kirousten poisto

Seija Laukkanen Alanumero 411

Selvänäkijä, henkiparantaja, energian välittäjä. Seija Laukkanen tuntee paikkojen, esineiden, ihmisten sekä eläinten energiat käsissään ja koko kehossaan. Hän hallitsee myös kirousten poiston. Soita jos haluat häneltä selkeän tulkinnan asioihisi.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Kyvyt Energianvälitys, Selvänäköisyys, Kanavointi
Erikoisala Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Heiluri, Kirousten poisto
Tyyli Inspiroiva
 

Kuvaus

 
Hei! Olen selvänäkijä. Työskentelen usein ilman mitään välineitä. Heilurin käyttö tarpeen mukaan.
Healing eli henkiparannus, energianvälitys, energioiden puhdistus, kirousten poisto, kummitustyöskentely muun muassa ovat asioita, joita teen. Tunnen paikkojen, esineiden ja ihmisten sekä eläinten energiat käsissäni ja koko kehossani. Kerron sinulle tämän hetken, menneen, tulevan sekä menneet elämät. Aistin koko kehollani asioita; näen, kuulen, haistan, maistan ja tunnen. Soita kun haluat selkeää tulkintaa asioihisi. Soita kun haluat nopeaa vastausta mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Autan sinua näkemään asioiden uusia puolia. Autan sinua tekemään päätöksiä. Soita kun tarvitset tukea elämässäsi. 
 
Rakkaudella Seija
 

Suositukset

5/180  - Kaikki suositukset
 
liisa häkkinen
7.8.2020 9:27:39
Suosittelen sinua kaikille, olet paras, asialline ja rauhallinen. Ohjelmasi rauhoittaa. Tallennan sinun juontovuorosi jos en ole paikalla, äänesikin rauhoittaa ja uskon kykyihisi. Jos en olisi puhelinoperaattorin kanssa sopinut viihdepuheluiden eston, olisin soittanut sinulle aina kun on vaikea elämäntilanne, monesti olen katunut sitä sopimusta. Olet kaikista astralilaisista paras. Voi hyvin t. uskollinen katsojasi.
 
Melita
5.8.2020 17:51:41
Hei Seija, mielenkiinnolla olen seurannut juontojasi jo loppuvuodesta 2018 ja kerran soittanutkin. Minulla oli jo aika iso kivikokoelma jo noin 10 vuotiaana ja isältä sain teininä lahjaksi hiottujen kivien kokoelman jota tallessa. Olisiko mahdollista että vaihtaisit kivien alla olevan liinan..nyt saa vain arvailla mitä kiviä tummalla liinalla on.
 
Aila
4.8.2020 11:49:22
Olet Seija mielestäni huippu näkijä,pyrin aina kun vain mahdollista katsomaan ja kuuntelemaan sinua ja ohjelma tulkintojasi.
 
Heli
4.8.2020 11:49:14
KIITOS SEIJA, kiitos positiivisen energian välittämisestä ja aivan konkreettisista neuvoista. Tosi kiva, kun kerrot nyt esim. ametisti- kivestä! Odotan suurella mielenkiinnolla seuraavaa kertaa.
 
Katja
4.8.2020 11:49:03
Ihmeellinen tietäjä ja taitaja, olen erittäin otettu hänen taidoistaan. Jopa aikataulut pitävät paikkansa. Siunausta työllesi, tarvitsemme kaltaisiasi auttajia.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus