MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Seija Laukkanen Selvänäköisyys Asiantuntija Heiluri Kirousten poisto

Seija Laukkanen Alanumero 411

Selvänäkijä, henkiparantaja, energian välittäjä. Seija Laukkanen tuntee paikkojen, esineiden, ihmisten sekä eläinten energiat käsissään ja koko kehossaan. Hän hallitsee myös kirousten poiston. Soita jos haluat häneltä selkeän tulkinnan asioihisi.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Kyvyt Energianvälitys, Selvänäköisyys, Kanavointi
Erikoisala Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Heiluri, Kirousten poisto
Tyyli Inspiroiva
 

Kuvaus

 
Hei! Olen selvänäkijä. Työskentelen usein ilman mitään välineitä. Heilurin käyttö tarpeen mukaan.
Healing eli henkiparannus, energianvälitys, energioiden puhdistus, kirousten poisto, kummitustyöskentely muun muassa ovat asioita, joita teen. Tunnen paikkojen, esineiden ja ihmisten sekä eläinten energiat käsissäni ja koko kehossani. Kerron sinulle tämän hetken, menneen, tulevan sekä menneet elämät. Aistin koko kehollani asioita; näen, kuulen, haistan, maistan ja tunnen. Soita kun haluat selkeää tulkintaa asioihisi. Soita kun haluat nopeaa vastausta mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Autan sinua näkemään asioiden uusia puolia. Autan sinua tekemään päätöksiä. Soita kun tarvitset tukea elämässäsi. 
 
Rakkaudella Seija
 

Suositukset

5/147  - Kaikki suositukset
 
Sisko
14.3.2020 20:40:51
Tehokas Seija!
 
Maarit illikainen
2.3.2020 10:29:41
Olet paras. Kiitos. Kunpa itsekkin joskus rohkenisin soittaa sinulle ja pyytää energiaa ja puhdistusta. Olet auttanut läheistä ihmistä. Kiitos. Kaikkea hyvää elämääsi.♥️ T maarit
 
Paula
2.3.2020 10:29:26
Soitin Seijalle reilu viikko sitten. Hän kysyi, onko minulla jotain vaivaa oikeassa silmässä. En myöntänyt, koska pidin siinä olevaa tuntemusta ikään kuuluvana. Tilasin kuitenkin ajan silmälääkärille. Sain kuulla, että siihen oli kehittynyt jälkikaihia. Kiitos Seija! Olet suosikkijuontajiani.
 
Kristina
29.2.2020 9:57:59
Soitin tänään Seija Laukkaselle toisen kerran. Keskustelu selkeytti ajatuksiani, antoi vahvistusta sille minkä jo tiesin ja kuunneltuani omaa puhettani toi esiin joitakin ajatuslukkitumia joita oli syytä tarkistaa. Kokonaisuudessaan puhelu oli tämän takia oikeasti voimaannuttava ja antoi puhtia jatkaa eteenpäin kohti valittua päämäärää. Pari kirjavinkkiäkin sain, josta ainakin toinen tuntui lupaavalta. Ties vaikka toinenkin olisi sitä. Olen pari kertaa kuunnellut puheitaan astral TV:ssä ja ainakin niinä kertoina on mielestäni puhunut asiaa henkisisitä asioista ja elämästä. Oman kokemukseni pohjalta voin suositella, kunhan muistaa, että puhelu on kallista.
 
Maritta Lukin
23.2.2020 21:30:26
Soitin tänään Seijalle, hän kertoi minulle iloisen uutisen jonka toivon koko sydämestä toteutuvan! Harmi vain, että kerkesin juttelemaan vain 15 min kun operaattori katkaisi tämän puhelun, jouduin jonottamaan reilu 15 min ja 15 min keskustelu, en kerennyt esittää kaikkia asioitani. Toivotaan , että se jonottaminen oli ilmaista niin kuin on sanottu.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus