MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Riina Alén Selvänäköisyys Asiantuntija Kortit

Riina Alén Alanumero 446

Selvänäkijä, enkelitulkitsija, meedio, kaukoparantaja. Riina Alén tulkitsee elämääsi aidosti rehellisellä otteella ja välittää tietoa Sinulle kohti positiivista, onnellista tulevaisuuttasi.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 5 vuotta
Kyvyt Selväkuuloisuus, Selvänäköisyys, Kaukoparannus
Erikoisala Rakkaus/Suhteet, Kohtalo/Elämän polku, Ura/Työ
Välineet Kortit
Tyyli Myötätuntoinen
 

Kuvaus

 
Hei! 
 
Teen selvänäkijän ja meedion tulkintoja aina niin kauniisti ja rohkaisevasti puhuvien Enkeleiden avustuksella. Teen myös enkelihoitoa esimerkiksi chakroihisi energioidesi kohottamiseksi, kipujen hoitoon tai ahdistavien siteiden katkaisuun Sinulle läheiseen ihmiseen. Saan myös yhteyden edesmenneisiin henkilöihin. Pyydän aina Enkelit mukaan tulkintaan ja hoitoon.

Selvänäkijän lahja on kulkenut suvussani jo yli 100 vuoden ajan. Minulla on selväkuuloisuus ja selvänäköisyys, eli kuulen Sinulle välitettävät viestit ja näen niitä. Lisäksi tunnen niitä tunteita, mitä tulkintaasi liittyy. Sinun kannattaa kirjoittaa muistin tueksi valmiiksi kysymyksiä paperille, jotta saat vastauksen kaikkiin Sinua askarruttaviin asioihin. Nostan tulkinnan aikana halutessasi myös enkelikortteja, joista saat vahvistusta ja ohjausta. Uskon vahvasti vetovoiman lakiin, minkä mukaan vedät puoleesi kanssasi samalla energiataajuudella olevia asioita ja henkilöitä. Kanavoin Sinulle positiivisella ja myötätuntoisella otteella tietä, miten pääset parhaiten kohti rakkaudellista ja onnellista elämää.
 
Readings also in English. 
 
Lämpimin ajatuksin, 
Riina
 

Suositukset

5/32  - Kaikki suositukset
 
Paula Nurmio
28.2.2020 19:15:53
Paula. Kiitos paljon Riina , uskomattoman hieno ,valoisa ihminen. Ahdistus ja pelko hälveni soiton myötä , täsmällisesti nousi kortti, joka sopii energiassani velloviin aiheisiin. Ihan mielettömän korkeata tietoa .Kiitos.
 
Pekka
4.1.2020 22:07:05
Kiittäen tärkeästä työstäsi. Olet niin hyvä?
 
aki
2.11.2019 9:08:52
kiitos riinalle täsmä hoidosta
 
Ilkka Mikael
16.10.2019 10:12:23
Heräsi halu tietää, kuka rinnallani kulkee ja opastaa, ja kuka on se Luojalle vastuullinen henkisotilas, joka iät ja ajat on minua suojellut ja varjellut. Heillä on myös nimet. Nyt sain nekin selville asiantuntevan henkilön avustuksella. Kun siihen yhdessä keskityimme, korttien avulla ne hahmottuivat esiin. Ja sekin tuli selväksi, että "nimi ei aina ole enne". Kiitos Riina.
 
Irja
5.7.2019 1:10:42
Kiitokset neuvosta yläselkääni koskien. Antamasi diagnoosi taisi olla oikea, ainakin vaiva parani antamallasi ohjeella.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus