MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Riina Alén Selvänäköisyys Asiantuntija Kortit

Riina Alén Alanumero 446

Selvänäkijä, enkelitulkitsija, meedio, kaukoparantaja. Riina Alén tulkitsee elämääsi aidosti rehellisellä otteella ja välittää tietoa Sinulle kohti positiivista, onnellista tulevaisuuttasi.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 3 vuotta
Kyvyt Selväkuuloisuus, Selvänäköisyys, Kaukoparannus
Erikoisala Rakkaus/Suhteet, Kohtalo/Elämän polku, Ura/Työ
Välineet Kortit
Tyyli Myötätuntoinen
 

Kuvaus

 
Hei! 
 
Teen selvänäkijän ja meedion tulkintoja aina niin kauniisti ja rohkaisevasti puhuvien Enkeleiden avustuksella. Teen myös enkelihoitoa esimerkiksi chakroihisi energioidesi kohottamiseksi, kipujen hoitoon tai ahdistavien siteiden katkaisuun Sinulle läheiseen ihmiseen. Saan myös yhteyden edesmenneisiin henkilöihin. Pyydän aina Enkelit mukaan tulkintaan ja hoitoon.

Selvänäkijän lahja on kulkenut suvussani jo yli 100 vuoden ajan. Minulla on selväkuuloisuus ja selvänäköisyys, eli kuulen Sinulle välitettävät viestit ja näen niitä. Lisäksi tunnen niitä tunteita, mitä tulkintaasi liittyy. Sinun kannattaa kirjoittaa muistin tueksi valmiiksi kysymyksiä paperille, jotta saat vastauksen kaikkiin Sinua askarruttaviin asioihin. Nostan tulkinnan aikana halutessasi myös enkelikortteja, joista saat vahvistusta ja ohjausta. Uskon vahvasti vetovoiman lakiin, minkä mukaan vedät puoleesi kanssasi samalla energiataajuudella olevia asioita ja henkilöitä. Kanavoin Sinulle positiivisella ja myötätuntoisella otteella tietä, miten pääset parhaiten kohti rakkaudellista ja onnellista elämää.
 
Readings also in English. 
 
Lämpimin ajatuksin, 
Riina
 

Suositukset

5/18  - Kaikki suositukset
 
Marita
27.2.2018 21:29:25
Pyysin Riinalta hoitoa ranteen alueen kipuun. Sitä sain mitä pyysin, vasemmasta ranteesta kipu hävisi. Lisäksi sain muita ohjeita kokonaistilanteeni parantamiseksi ja sitä kautta monta oivallusta. Kiitos Riina.
 
MAIJAK
29.1.2018 13:52:18
Olet ihana Riina sain sinulta parantavaa hoitoa kiitos. Enkeli krtti antoi ihanan asian jota koitan noudattaa , Oli ilo keksustella kanssasi , rakkautta ja iloa työhösi Maija
 
Maija Kokkonen
29.1.2018 13:51:40
Kiitos sain rauhan itselleni ja avun sairauteen .Kiitos enkelikortista joka oli ihan tähän päivään sopiva . maijak
 
Zape
19.1.2018 14:01:29
Moi! Vitsi kun epäilly kaukoparannusta. 100varmaa nyt että toimii;. Oma jalkani parani session aikana ja minuutissa heti kärkeen tuli tunto jalkaan ( tapaturman aiheuttama vaurio ja lääkärit sitä mieltä että " totuttaudu, ei voida auttaa".) Mikäs siinä. Riina paransi kuitenkin ja nyt 2 viikkoo Riiinan parannuksen jälkeen menee 6 kilsaa ilman keppejä aamulenkki. VAU!!! Ihmeiden aika ei ole ohi!!! Kiitos kiitos Riina!
 
Pekka. Heikkilä
15.1.2018 13:14:28
Suurkiitos Riina! Olen saanut ohjeita, parannusta sekä keveyttä olemassaoloon avullasi. Ihan paras!!!
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus