MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Riina Alén Selvänäköisyys Asiantuntija Kortit Chakrat Kirousten poisto

Riina Alén Alanumero 446

Selvänäkijä, enkelitulkitsija, meedio, kaukoparantaja. Riina Alén tulkitsee elämääsi aidosti rehellisellä otteella ja välittää tietoa Sinulle kohti positiivista, onnellista tulevaisuuttasi.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 5 vuotta
Kyvyt Selväkuuloisuus, Selvänäköisyys, Kaukoparannus, Empatia, Energianvälitys, Kanavointi, Selvätuntoisuus, Unientulkinta, Meedio
Erikoisala Rakkaus/Suhteet, Kohtalo/Elämän polku, Ura/Työ, Henkinen kehitys, Lemmikit/eläimet, Perhe/Koti, Raha/Talous, Terveys, Edesmenneet rakkaat
Välineet Kortit, Chakrat, Kirousten poisto
Tyyli Myötätuntoinen
 

Kuvaus

 
Hei! 
 
Teen selvänäkijän ja meedion tulkintoja aina niin kauniisti ja rohkaisevasti puhuvien Enkeleiden avustuksella. Teen myös enkelihoitoa esimerkiksi chakroihisi energioidesi kohottamiseksi, kipujen hoitoon tai ahdistavien siteiden katkaisuun Sinulle läheiseen ihmiseen. Saan myös yhteyden edesmenneisiin henkilöihin. Pyydän aina Enkelit mukaan tulkintaan ja hoitoon.

Selvänäkijän lahja on kulkenut suvussani jo yli 100 vuoden ajan. Minulla on selväkuuloisuus ja selvänäköisyys, eli kuulen Sinulle välitettävät viestit ja näen niitä. Lisäksi tunnen niitä tunteita, mitä tulkintaasi liittyy. Sinun kannattaa kirjoittaa muistin tueksi valmiiksi kysymyksiä paperille, jotta saat vastauksen kaikkiin Sinua askarruttaviin asioihin. Nostan tulkinnan aikana halutessasi myös enkelikortteja, joista saat vahvistusta ja ohjausta. Uskon vahvasti vetovoiman lakiin, minkä mukaan vedät puoleesi kanssasi samalla energiataajuudella olevia asioita ja henkilöitä. Kanavoin Sinulle positiivisella ja myötätuntoisella otteella tietä, miten pääset parhaiten kohti rakkaudellista ja onnellista elämää.
 
Readings also in English. 
 
Lämpimin ajatuksin, 
Riina
 

Suositukset

5/37  - Kaikki suositukset
 
Anne Juponaho
9.11.2020 23:17:43
Hei Riina. Pyysin enkelihoitoa tyttärenpojalle joka ei nuku öitänsä. Siinä kävi niin että minä olen nukkunut kuin tukki mutta tyttärenpoika ei. Pyysin iltaisin pojalle hyviä unia edes viisituntia, taisi unihiekat tulla minulle kun en aamuisin saanut silmiä auki.
 
eija
19.8.2020 17:19:19
kiitos riina kanavoimasta parantavasta enkelienergiasta kipu vatsasta parani.kiitos kiitos kiitos.
 
Pekka
9.6.2020 23:14:59
Suositukseni Riina Alénille.
 
Teuvo Thure
27.4.2020 20:58:17
Riina on Äitä-Amman henkinen tytär : rakkaudellista halausta koko ihminen! Paljon muutakin hän voi antaa - takuuvarmasti jokaiselle ainakin hyvän mielen voimaksi päivään olemuksellaan!
 
Marjut
17.4.2020 17:12:38
Kiitos sydämellisestä avustasi AE Samuelin parantavien energioiden lisäyksellä. Puhelu jäi kesken mutta apu vsrmaan tuli perille asti.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus