MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Pirkko Suomela Selvänäköisyys Asiantuntija

Pirkko Suomela Alanumero 448

Kokenut parantaja, näkijä, meedio ja kanavoija. Pirkko Suomela tulkitsee unia, tekee chakrahoitoja sekä käyttää myös kortteja apuvälineenä. Hän näkee menneisiin elämiin, välittää viestejä henkimaailmaan siirtyneiltä rakkailta ja on sinulle parantavan energian kanava.

VARATTU

Soita myöhemmin!

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 30 vuotta
Kyvyt Selvänäköisyys, Meedio, Kanavointi
Erikoisala Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Henkinen kehitys
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Olen meedio, näkijä, parantaja ja kanavoija. Teen myös chakrahoitoja. Autan mielelläni sinua, kun haluat katsoa tulevaisuuteen ja löytää universumin tarjoamat mahdollisuudet.  Autan sinua löytämään omat voimavarasi ja oman sielun tehtäväsi. Näin pystyt luomaan oman elämäsi hyvän elämäksi. Tulkitsen myös unia. Aloitan tulkinnat käyttämällä kortteja apuvälineinä, kun olen saanut yhteyden asiakkaaseen, siirryn selvänäköisyyteen. Henkimaailman oppaani ovat mukanani aina auttamistyössä. Meedio välittää rakkaudellisia viestejä henkimaailmaan siirtyneiltä rakkailta, piirrän myös henkimaailman tulijoista kuvia. Samalla kun juttelemme, olen parantavan energian kanava. Parantavaa energiaa menee sinne mihin kulloinkin tarvitsee. Näen menneisiin elämiin ja voin katsoa, mitä siellä on opittavaa, että pääset irti haasteellisista toimintamalleista, mitä toistat tässä elämässä. Teen myös 12-chakran puhdistusta, avausta ja tasapainotusta arkkienkeleiden kanavana.

 

Suositukset

5/11  - Kaikki suositukset
 
Eetu
1.7.2020 21:19:31
Ensinnäkin kiitokset moderaattorille että sait viestini luetuksi. Sanoi viestissäni, että unohdit palata siihen aiheeseen, mutta palasit nyt sitten ja kerroit loput. Olet hyvä ja seuraan sinua, vaikka oikeassa alareunassa lukeekin että "tulkinnat tehdään viihde tarkoituksella".
 
Eetu
21.6.2020 20:56:31
Tallennan automaattisesti kaikki Astral-TV lähetykset ja katson muutaman juontajan lähetykset. Sinä Pirkko kuulut heihin. Tänään katsoin livenä sinun juontosi ja oli hyvä, mutta unohdit jatkaa aloitamaasi tarinaa akupunktiokoulun opettajasta joka oli saanut merkin höyhenestä.
 
kari wiik
31.5.2020 20:50:12
Hei olit muutama päivä sitten astraltv:ssä.Sinulla oli mieleeni painuv a yhteys entisiin elämiin. Ne rupes kiehtomaan.Pystytkö ottamaan eläimiin yhteys.Nykyinen lapinkoira turha haukunta pois. Ilmoita niin juttelen pojan kaa jos tämä tepsis.kaikkea on yritetty.niin vieläkin yritetäänHyvää viikonloppua
 
Reikiläinen
28.5.2020 16:26:56
Lämmin kiitos tämän aamun kohtaamisesta. Tuli sellaisia asioita esiin, joita kukaan ei ole aiemmin minulle kertonut.
 
Eila
25.5.2020 12:13:27
Kyllä tuli hyvä mieli Kiitos Pirkko
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus