MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Pirkko Suomela Selvänäköisyys Asiantuntija

Pirkko Suomela Alanumero 448

Kokenut parantaja, näkijä, meedio ja kanavoija. Pirkko Suomela tulkitsee unia, tekee chakrahoitoja sekä käyttää myös kortteja apuvälineenä. Hän näkee menneisiin elämiin, välittää viestejä henkimaailmaan siirtyneiltä rakkailta ja on sinulle parantavan energian kanava.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 30 vuotta
Kyvyt Selvänäköisyys, Meedio, Kanavointi
Erikoisala Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Henkinen kehitys
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Olen meedio, näkijä, parantaja ja kanavoija. Teen myös chakrahoitoja. Autan mielelläni sinua, kun haluat katsoa tulevaisuuteen ja löytää universumin tarjoamat mahdollisuudet.  Autan sinua löytämään omat voimavarasi ja oman sielun tehtäväsi. Näin pystyt luomaan oman elämäsi hyvän elämäksi. Tulkitsen myös unia. Aloitan tulkinnat käyttämällä kortteja apuvälineinä, kun olen saanut yhteyden asiakkaaseen, siirryn selvänäköisyyteen. Henkimaailman oppaani ovat mukanani aina auttamistyössä. Meedio välittää rakkaudellisia viestejä henkimaailmaan siirtyneiltä rakkailta, piirrän myös henkimaailman tulijoista kuvia. Samalla kun juttelemme, olen parantavan energian kanava. Parantavaa energiaa menee sinne mihin kulloinkin tarvitsee. Näen menneisiin elämiin ja voin katsoa, mitä siellä on opittavaa, että pääset irti haasteellisista toimintamalleista, mitä toistat tässä elämässä. Teen myös 12-chakran puhdistusta, avausta ja tasapainotusta arkkienkeleiden kanavana.

 

Suositukset

5/28  - Kaikki suositukset
 
Sisko
25.11.2020 0:26:30
Poistui Pirkon hoidossa muutama viikko sitten tunnelukko joka on syötättänyt makeeta ahmimiseen saakka kerran viikossa yli 60 vuotta...nyt ei syötätä!!!
 
Riittakaisa Salmela
24.11.2020 10:12:41
Kiitos sinulle chakrojen puhdistamisesta. Olet intuitiivinen ja tuot asiat esille selkeästi ja lempeästi. Omaan tilanteeseeni toit lämpöä, selkeyttä ja positiivista potkua päivään.
 
Tarja Ylipiessa
24.11.2020 10:12:28
Kiitos Pirkolle auttamisesta elämän ongelmien ratkaisemiseksi! En muuttanut, ja raha-asia järjestyi kuin ihmeen kautta. Oli varmaan myös enkelit ja henkioppaat asialla! Tosin oma toimeliaisuuteni ja kekseliäisyyteni olivat avainasioita. Ihan kuten Pirkko sanoit, "päätökset jokaisen meistä täytyy tehdä itse". Kiitos joka tapauksessa!
 
Sirpa
16.11.2020 12:11:17
Kertoisitko missä ne 5 cakraa niiden 7 peruscakran lisäksi sijaitsee? Ja niiden nimet ja värit tarkasti? Kerro aukeneeko mihin suuntaan? Kaikki katsojat tykkäisi asiasta, eikä tätä saisi pitää enää pimennossa. Olet paras tähänastisista näkijöitä, kun jaat vielä tietoakin.
 
virva
22.10.2020 10:22:00
Olet niin lämminhenkinen ja kauniisti tuot asiat esiin,vaikka ei olisi aina niin mukavaa kerrottavaakaan.Kiitos Sinulle! Rehellinen ja Rauhoittava.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus