MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Pexi Selvänäköisyys Asiantuntija Kortit Ei työvälineitä

Pexi Alanumero 402

Selvänäkijä. Pexi löytää sinulle oikeanmittaiset askeleet nousta portaita ylöspäin. Hän saattaa tarvittaessa käyttää erityisiä värikortteja aukioleviin kysymyksiin, ja kuten intiaanitietäjätkin, ulkoavaruuden tähtiä ja tähtikuvioita.

VARATTU

Soita myöhemmin!

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 20 vuotta
Kyvyt Selvänäköisyys, Unientulkinta, Empatia
Erikoisala Rakkaus/Suhteet, Perhe/Koti, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Kortit, Ei työvälineitä
Tyyli Inspiroiva
 

Kuvaus

 
Minulta on mahdollisuus saada miehisen selkeitä tulkintoja hyvin perusteltuna ja ehdottoman empaattisesti.
Elämään kuuluneet pitkään paranormaalit kokemukset, tietämys selvänäkijän lahjasta ja kiinnostus oppia yhä lisää. Päädyin vuosikymmeniä sitten opiskelemaan vanhaa intiaanikulttuuria ja eritoten yhteisöjen "poppamies" -taitoja ja -tekniikoita. Perustan siis omaa osaamistani auttamiseen, ymmärtämiseen sekä näkemiini ratkaisumalleihin. Liitän voimakkaasti toimimiseni ja selvänäkijän taitoni periaatteeseen "nähdä hetket kuvina".
 
Löydän soittajalle oikeanmittaiset askeleet nousta portaita ylöspäin. Saatan tarvittaessa käyttää erityisiä värikortteja aukioleviin kysymyksiin, ja kuten intiaanitietäjätkin, ulkoavaruuden tähtiä ja tähtikuvioita.
Tietynlainen kaukaa ulkoa tuleva pyörre viestii minulle käsilläolevaan hetkeen tietoa ja näkymiä kertoakseni sen asiakkaalleni ja hänen parhaakseen.
 

Suositukset

5/5
 
Riina
15.1.2018 13:15:45
Pexi on todella älykäs, syvällinen, lämminhenkinen ja rauhoittava tulkitsija. Hänen miellyttävä äänensä antaa toivoa ja uskoa tulevaan ja hänen hyväntahtoisuutensa paistaa läpi kaikessa. Hänen elämänkokemuksensa kautta saa viisaan miehisen näkökulman kaikkiin elämän osa-alueisiin.
 
Terhi Viola Päivikki Mäki
15.1.2018 13:14:19
Kiitos Pexi! Ehkäpä epävarmuuteni loppuu nyt ja alan uskoa, että suhde, josta keskustelimme, on todellakin se elämäni suuri rakkaussuhde, niin kuin olen ajatellutkin. Syykin epävarmuuteeni selvisi ja annoit hyviä neuvoja, miten selviäisimme eteenpäin.
 
Kuutar
15.1.2018 13:13:24
Oli mielenkiintoinen keskustelu avasit asiaa valoisalla tavalla. Näet ja tunnet asioita rohkaisit ja annoit voimaa. Poistat negatiivisia energioita. Kiitos sinulle.
 
Serena
15.1.2018 13:13:12
Kiitos, olit empaattinen ja ystävällinen, äänesi oli miellyttävä ja näit tilanteeni hyvin.
 
Anja Hyvärinen
9.1.2018 15:25:10
Hei Pexi! Kiitos siitä tulkinnasta minkä teit tänään minulle. Tulkinta oli kaunis, se kantaa koko elämän ajan. Äänesi on tosi voimaannuttava. Suosittelen soittamaan hänelle, et pety. Kiitos, kiitos, kiitos.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus