MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Minea Selvänäköisyys Asiantuntija Ei työvälineitä

Minea Alanumero 410

Selvänäkijä, kaukohoitaja, meedio. Minea auttaa sinua myötätuntoisella tyylillään. Kykyjään hän on saanut synnyinlahjaksi. Minea hoitaa myös eläimiä.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 10 vuotta
Kyvyt Meedio, Selvänäköisyys, Energianvälitys
Erikoisala Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Edesmenneet rakkaat
Välineet Ei työvälineitä
Tyyli Myötätuntoinen
 

Kuvaus

 
Olen selvännäkijä, kaukohoitaja ja meedio. Hoitaja toimin jo toisessa sukupolvessa.
Hoidan myös eläimiä ja heidän tunnetiloja.
Kykyni sain synnyinlahjaksi ja olen myös opiskellut erilaisia energiahoitomuotoja.
Olen kymmenen vuoden ajan harjoittanut taitojani enemmän ja laajentanut osaamistani. Näkijänä olen ollut syntymästäni asti.
 
Olen kuunteleva ja myötäelävä hoitaja. Hoitaessani välitän energiaa intuitiivisella otteella, eri hoitoja apuna käyttäen. Olen rehellinen ja läsnä oleva juuri tässä hetkessä. Tavoitteenani on luoda turvallinen ja lämpöinen kohtaaminen puhelimessa. Keskustellessani kanssani saat olla juuri sellainen kuin olet. En
tuomitse sinua. Minulla on kokemusta/koulutusta lapsista, nuorista, ja vanhuksista. mm. allergiat, muistisairaudet, oppimis-ja keskittymisvaikeudet. Sitä tieto/taitoa käytän apuna myös hoitaessani ja kuunnellessani sinua.
 
Meediona toimiessani näen ja kuulen viestit tuonpuoleisesta. Vuoropuhelun onnistuessa pystyt keskustelemaan lyhyitä aikoja kauttani. Meediona toimiessa toimin sinun pyynnöstäsi mutta edesmenneen ehdoilla ja häntä kunnioittaen. Eläimiä hoitaessa näen heidän tapaturmavammoja ja sairauksia. Kerron myös mitä omistaja voi tehdä eläimensä hyväksi. Näen eläimen luonteita ja pelkoja esim. ravivalmennuksessa. Annan myös pienimuotoisia kotihoito ohjeita mm. kipupisteitten hoitoon.
 
”Carbe diem”
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus