MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Kirsi Laine Selvänäköisyys Asiantuntija Ei työvälineitä

Kirsi Laine Alanumero 429

Synnynnäinen voimallinen parantaja ja kaukoparantaja.
Kirsi Laine näkee asioiden taakse.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 9 vuotta
Kyvyt Energianvälitys, Selvänäköisyys, Selvätuntoisuus
Erikoisala Terveys, Kohtalo/Elämän polku, Perhe/Koti
Välineet Ei työvälineitä
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Olen synnynnäinen voimallinen parantaja ja kaukoparantaja. Koulutukseltani olen homeopaatti, vyöhyketerapeutti ja gradua vaille valmis filosofian maisteri, mutta elämäntyökseni olen valinnut syntymälahjani ja syvimmän kutsumukseni, parantamisen.

Olen erittäin herkkä ja näen tietoisuuden kaikessa: ihmisissä, eläimissä, kasveissa, puissa, kivissä, meressä, tuulessa. Näen kaikessa Korkeimman hengityksen. Näen asioiden taakse, näen äänet ja kuulen värien kauneuden. Näen Sinut Pyhänä olentona ja keskustelen kanssasi vaikeistakin asioista tuomitsematta Sinua.

Olen erittäin selvänäköinen, mutta se lahja liittyy parantamiseen. En siis ole ennustaja enkä kykene näkemään tulevaisuuteesi.

Olen koulutukseltani myös dreamwalker death eli unimatkaaja. Keskustelen kanssasi myös kuolemasta ja kaikesta kuolemaan liittyvästä.

 

Suositukset

5/27  - Kaikki suositukset
 
Lauranna
5.7.2018 13:39:23
Katsoin sinua pelkästään, en soittanut edes vaan kuuntelin ääntäsi. Kummasti aamulla tuli kevyt olo, todella hyvä eikä ahdistuksesta ollut enää tietoakaan. Kiitos sinulle. Olet todella enkeli.
 
Vieno Timonen
3.7.2018 0:58:48
Soitin jokunen aika sitten ja hämmästyin kuinka ihana ihminen olet. Näit todella asioiden taa joita minulle on tapahtunut. Kiitos siitä ja hyvää kesää.
 
Sirpa Miettinen
4.6.2018 0:37:43
Ihana Kirsi Laine katsoin sinua suorassa astraltv lähetyksessä lähetit parantavaa voimaa. Ho, vuosia ollut oikea korvani kuulo palasi nyt kuulen sillä tosi hyvin kiitos sinulle lähettämäsi paranyava voima teki sen terveeksi. Olet ihana sinusta virtaa enkelin voimat olet ihana ja lämmin ihminen kiitos, kiitos, Kirsi teet hyvää työtä kätesi tekevät ihmeitä myös, kiitos enkelini, kiitos!!
 
Nina
4.6.2018 0:33:34
Kiitod Kirsi! Lonkkakipu oli aamulla poissa vaikka illalla oli niin pahuksrn kipeä. Turhautuminen ja suru menneestä suhteesta kyllä vielä vaivaa mutta uskon senkin poidtuvan vähitellen. Kiitos!
 
Marja
22.5.2018 6:41:51
Valo-olento Kirsi! Olet auttanut minua parantavalla tietoisuudella erittäin paljon sekä oman terveyteni tasapainottamisessa että lähiomaisen haastavan elämätilanteen tasapainottamisessa. Hoidoistasi on ollut hyvin suuri apu meille molemmille. Olen aina lähettänyt kiitokset Sinulle avustasi taivaallista puhelinta käyttäen ;) Näen, että teet työtä aidosti sydämellä ja rakkaudella. Jätät oman henkilökohtaisen näkemyksesi/ mielipiteesi asiasta omaan tietoosi. Rakkaus hyväksyy erilaisuuden ja erilaiset valinnat sekä mielipiteet, sillä ne ovat juuri oikeita ko. ihmiselle, vaikka sivullisesta se saattaa näyttää joltain ihan muulta. Muistan Sinua rukouksissa! Kiitos! Kiitos! Kiitos!
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus