MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Kirsi Laine Selvänäköisyys Asiantuntija Ei työvälineitä

Kirsi Laine Alanumero 429

Synnynnäinen voimallinen parantaja ja kaukoparantaja.
Kirsi Laine näkee asioiden taakse.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 11 vuotta
Kyvyt Energianvälitys, Selvänäköisyys, Selvätuntoisuus
Erikoisala Terveys, Kohtalo/Elämän polku, Perhe/Koti
Välineet Ei työvälineitä
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Olen synnynnäinen voimallinen parantaja ja kaukoparantaja. Koulutukseltani olen homeopaatti, vyöhyketerapeutti ja gradua vaille valmis filosofian maisteri, mutta elämäntyökseni olen valinnut syntymälahjani ja syvimmän kutsumukseni, parantamisen.

Olen erittäin herkkä ja näen tietoisuuden kaikessa: ihmisissä, eläimissä, kasveissa, puissa, kivissä, meressä, tuulessa. Näen kaikessa Korkeimman hengityksen. Näen asioiden taakse, näen äänet ja kuulen värien kauneuden. Näen Sinut Pyhänä olentona ja keskustelen kanssasi vaikeistakin asioista tuomitsematta Sinua.

Olen erittäin selvänäköinen, mutta se lahja liittyy parantamiseen. En siis ole ennustaja enkä kykene näkemään tulevaisuuteesi.

Olen koulutukseltani myös dreamwalker death eli unimatkaaja. Keskustelen kanssasi myös kuolemasta ja kaikesta kuolemaan liittyvästä.

 

Suositukset

5/66  - Kaikki suositukset
 
Ulla
1.12.2020 9:45:40
Tule Kirsi, että voisin soittaa..
 
Helinä
30.11.2020 0:47:32
KIITOS Kirsi voimallinen......kuulen rummutuksen jossa on syvä tuttuus...jään odottamaan...
 
Sauli
23.11.2020 13:12:15
Oli miellyttävää ja antoisaa seurata ohjelmaasi. Sainkohan jotain energiaa minäkin omiin ongelmiini, niin vaistosin. Olen ajatellut soittaa juurikin Kirsille, en tiedä miksi juuri hänelle, mutta kuitenkin. Siunausta !
 
Ani
22.11.2020 19:46:51
Hei Kiitos tämänpäiväisestä itsensä rakastamisen ohjeista. Näitä asioita aina välillä miettii ja se että arvostelija hyväksyy itsensä vain tietyin ehdoin oli todella hyvä uusi oivallus. Voisit tästä kyllä kirjoittaa artikkelin , yritin itse kirjoitella ylös, jotta voisi tarpeen tullen palata näihin. Iloa ja valoa tähän aikaan. Olet voimakas parantaja.
 
Sanna
26.10.2020 10:23:31
"Tapasin" Kirsin ensi kerran tämän aamun Astral-TV:ssä. Nyt tuli selkeä tunne siitä, että juuri hänellä on minulle "annettavaa". Ja niinpä rohkeasti soitin suoraan lähetykseen. Se oli upea kokemus, vieläkin voin tuntea ne energiat, mitkä lähtivät avaamaan kehoni lukkoja ja mieleni rauhoittui. Se mikä on tapahtumassa tapahtuu oikein ja ajallaan. Tunnen olevani siunattu... - Kiitos, Kirsi! <3 <3 <3
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus