MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Kirsi Laine Selvänäköisyys Asiantuntija Ei työvälineitä

Kirsi Laine Alanumero 429

Synnynnäinen voimallinen parantaja ja kaukoparantaja.
Kirsi Laine näkee asioiden taakse.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 8 vuotta
Kyvyt Energianvälitys, Selvänäköisyys, Selvätuntoisuus
Erikoisala Terveys, Kohtalo/Elämän polku, Perhe/Koti
Välineet Ei työvälineitä
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Olen synnynnäinen voimallinen parantaja ja kaukoparantaja. Koulutukseltani olen homeopaatti, vyöhyketerapeutti ja gradua vaille valmis filosofian maisteri, mutta elämäntyökseni olen valinnut syntymälahjani ja syvimmän kutsumukseni, parantamisen.

Olen erittäin herkkä ja näen tietoisuuden kaikessa: ihmisissä, eläimissä, kasveissa, puissa, kivissä, meressä, tuulessa. Näen kaikessa Korkeimman hengityksen. Näen asioiden taakse, näen äänet ja kuulen värien kauneuden. Näen Sinut Pyhänä olentona ja keskustelen kanssasi vaikeistakin asioista tuomitsematta Sinua.

Olen erittäin selvänäköinen, mutta se lahja liittyy parantamiseen. En siis ole ennustaja enkä kykene näkemään tulevaisuuteesi.

Olen koulutukseltani myös dreamwalker death eli unimatkaaja. Keskustelen kanssasi myös kuolemasta ja kaikesta kuolemaan liittyvästä.

 

Suositukset

5/13  - Kaikki suositukset
 
Riikka
28.9.2017 13:26:57
En ehtinyt kunnolla kiittää kun puheaika loppui, mutta Kiitos Kirsi avartavasta ja lämpimästä juttutuokiostamme ja hoidosta! <3 Aurinkoista syksyä! =)
 
Sirpa Miettinen
4.9.2017 16:35:18
Hei, Kirsi katsoin eilen sinua kun hoidit ihmisiä. Jotain voimaa tuli sinulta minulle tuli ylhäältä alkaen koko kehooni lämmin ja hyvä olo virtasi minuun se vei kaikki tressin ja huonon olon pois. Olet ihana lämmin persoona kuin enkeli kiitos, sain sinulta parantavaa voimaa. Olet minulle kuin enkeli, kiitos, Kirsi.
 
mummeliini
11.8.2017 14:03:59
Soitin 5.6 ja lupasin ilmoittaa miten kaikki kolme voidaan joille annoit parantavaa voimaasi. Tämä parantava voima meni näille kahdelle muulle jotenkin minun kautta - kerroit näin jutusteltaessamme. Minä tunnen voivani tosi paremmin. En ole tarvinnut särkylääkettä keskustelumme jälkeen. Samoin toiset ovat alkaneet voimaan paremmin. Kiitos paljon Sinulle Kirsi !! Otan tarvittaessa taas yhteyttä.
 
pirkko hämäläinen
19.5.2017 10:16:29
epäilin itseäni ensin mitä osaisin puhua aluksi kirsin kansssa.kaikki kävi kuitenkin aivan helposti aivan itsestään.puhelimen toisessa päässä oli rauhallinen sekä asiansa osaava henkilö joka vei mukaansa.asiat menivät hyvin.tuli levollinen,rauhaisa,lämmin olo.itkukin tuli hiukan pinnalle.kirsille kiitos kaikesta .olet aurinko joka loistaa.
 
Mika
11.4.2017 14:29:01
Olen tuntenut Kirsin lapsuudesta asti. Hän tekee työtään vilpittömästi ja sydämellisesti ja hänellä on parantamisen lahja. Kerran kärsin hyvin voimakkaasta päänsärystä eikä särkylääkettä ollut mukana. Yhtäkkiä tunsin miten kipu alkoi haihtua ja oloni parani. Myöhemmin Kirsi kertoi tehneensä juuri siihen aikaan minulle hoidon. Kiitos Kirsi kaikesta sydämestäni!
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus