MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Kirsi Laine Selvänäköisyys Asiantuntija Ei työvälineitä

Kirsi Laine Alanumero 429

Synnynnäinen voimallinen parantaja ja kaukoparantaja.
Kirsi Laine näkee asioiden taakse.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 11 vuotta
Kyvyt Energianvälitys, Selvänäköisyys, Selvätuntoisuus
Erikoisala Terveys, Kohtalo/Elämän polku, Perhe/Koti
Välineet Ei työvälineitä
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Olen synnynnäinen voimallinen parantaja ja kaukoparantaja. Koulutukseltani olen homeopaatti, vyöhyketerapeutti ja gradua vaille valmis filosofian maisteri, mutta elämäntyökseni olen valinnut syntymälahjani ja syvimmän kutsumukseni, parantamisen.

Olen erittäin herkkä ja näen tietoisuuden kaikessa: ihmisissä, eläimissä, kasveissa, puissa, kivissä, meressä, tuulessa. Näen kaikessa Korkeimman hengityksen. Näen asioiden taakse, näen äänet ja kuulen värien kauneuden. Näen Sinut Pyhänä olentona ja keskustelen kanssasi vaikeistakin asioista tuomitsematta Sinua.

Olen erittäin selvänäköinen, mutta se lahja liittyy parantamiseen. En siis ole ennustaja enkä kykene näkemään tulevaisuuteesi.

Olen koulutukseltani myös dreamwalker death eli unimatkaaja. Keskustelen kanssasi myös kuolemasta ja kaikesta kuolemaan liittyvästä.

 

Suositukset

5/45  - Kaikki suositukset
 
Vieno Laaksonen
27.10.2019 22:02:09
Kiitos Kirsi sinulle! Olet mahtava parantaja. Osaat väännellä käsiäsi juuri oikealla tavalla. Enää ei tarvitse mennä kalliisiin lääkäreihin kun saa avun vaivoihinsa näin puhelimen välityksellä! Harmi vaan kun puheaika on niin lyhyt nykyään, puhuisin mielläni kanssasi tuntitolkulla jos se olisi mahdollista! T: Vieno l.
 
aki
16.10.2019 10:07:12
kiitos kirsi parantavasta voimasta
 
Jaana
20.9.2019 14:20:09
Katselin aamulla sinua,ja nyt kyllä jäi tunne että pitää kyllä soittaa sinulle
 
Ulla
2.9.2019 12:51:20
Soitin sinulle tänään niskakipuiluni vuoksi, niska on hyvä jo illallla, sain sinulta parantavaa energiaa.. tunsin ihanan lämmön hoidon aikana. Tunnen olevani vapautunut raskaista energioista ja ilo ja rauha on kehossani. Tiesit asioitani, joista en kertonut. Kiitos, kiitos kiitos. Enkeli on vierelläni.❤
 
Tuula Kivenkorva
4.8.2019 20:44:52
Soitin sinulle vasemman jalan säryn takia hoidit jalkaani ja hoidon jälkeen olin todella rentoutunut nukuin jopa 5tuntia sen jälkeen en ole kokenut ennen tälläistä sinulle on todella luoja antanut parantavat voimat kiitos oloni on kaikin puolin hyvä Jumalan siunausta sinulle
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus