MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Katariina Selvänäköisyys Asiantuntija Kortit

Katariina Alanumero 452

Selvänäkijä, sydämellinen, empaattinen ennustaja. Katariina antaa sinulle voimaannuttavaa energiaa ja rohkeutta tehdä niin pienempiä kuin suurimpia päätöksiä, joilla voit avata uusia ovia elämässäsi.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 19 vuotta
Kyvyt Selvänäköisyys, Ennustaja
Erikoisala Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Kortit
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Hei, Olen Katariina 

41- vuotias ennustaja/selvänäkijä. Minulla on työkokemusta 19 vuotta ennustamisesta ja selvänäköisyydestä. Lapsena olen nähnyt enneunia. Olen empaattinen, sydämellinen kuuntelija. Työskentelen rakkaudella ja lempeydellä. En voi tehdä valintoja puolestasi, mutta voin avata näkemyksiä.
Pystyn myös lähettää sinulle vahvistavaa energiaa mikä antaa rohkeutta tehdä pienempiä ja suurempia päätöksiä asioihin. Voit avata uusia ovia elämässä ja edetä elämässä. Kanssani voit jutella sydäntä painavista asioista ja murheista luottamuksella kuuntelen sinua ja autan sinua parhaan kykyni mukaan.
Olen myös koulutettu hyvinvointivalmentaja: voin kertomuksen perusteellasi antaa myös hyvinvointiin vinkkejä liikunta ja ravinto.
Minulla on käytössä Tarot-kortit joista tulkitsen tulevaa sinulle ja myös vaihtoehtoja. Koulutus, työ, rakkaus, terveys ja talousasiat tai elämää kostettavat asiat mitkä aiheuttaa solmuja, muutkin elämää koskettavat asiat voin tulkita sinulle. Tarot -tulkinnoissa on valoa, uskoa, rakkautta ja toivoa sekä myös rohkaiseva vaikutus. Lisäksi löytyy myös Valonenkelikortit, joissa on voimalauseita ja elämänohjeita valintoihin. Enkeliviestit sekä maailmankaikkeudenenkelit luovat intuitiollisen tarinan sinulle rakkaudellisesti ja lempeästi.
Uutena juttuna on tullut rakastavat, lempeät lohikäärmekortit: Lohikäärmeet pitävät huolta sinusta ne voivat olla ystäviä ja auttaa sinua monin eritavoin ja toimivat oppaina elämänpolulla. Lohikäärmeet ovat vettä, tulta, ilmaa tai mikä tahansa yhdistelmä. Minulta löytyy myös heiluri, jolta voi kysyä asioita. Voin katsoa onko kirouksia tai pahaa silmää. Niitä voidaan poistaa sinulta.
Mieli ja fyysinen olo voimistuu sekä keskustelun jälkeen sinulle tulee rauhallinen ja turvallinen olo. Aina on toivoa ja mahdollisuuksia. Soita minulle rakkaudella

Katariina

 

Suositukset

5/15  - Kaikki suositukset
 
Sara
5.8.2020 17:50:06
Katariinalta olen saanut aina selkeän, naulankantaan osuvan tulkinnan mieltä vaivaaviin asioihin. Suurkiitos Katariinalle avusta!
 
Marke
31.5.2020 16:43:43
Kiitos <3
 
Johanna
10.1.2020 8:36:38
Elämäni ensimmäinen kerta, kun olin ennustajaan yhteyksissä. Ja kylläpä osuit naulankantaan. Uskomatonta. Kiitos.
 
Tarja Pihlakari
16.10.2019 10:13:00
Aivan ihana ja sympaattinen ihminen.Tästä jäi päivääni hyvän olon tunne ja mieli hyvä.
 
Ritva-Liisa Virtanen
17.9.2019 0:04:50
Todella ystävällinen. Antoi minulle vastaukset kysymyksiini selkeästi. Voin suositella vilpittömästi. Haluan pitää yhteyttä jatkossakin.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus