MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Katariina Selvänäköisyys Asiantuntija Kortit

Katariina Alanumero 452

Selvänäkijä, sydämellinen, empaattinen ennustaja. Katariina antaa sinulle voimaannuttavaa energiaa ja rohkeutta tehdä niin pienempiä kuin suurimpia päätöksiä, joilla voit avata uusia ovia elämässäsi.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 19 vuotta
Kyvyt Selvänäköisyys, Ennustaja
Erikoisala Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Kortit
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Olen Katariina, 39-vuotias selvänäkijä, ennustaja sekä koulutettu henkilökohtainen hyvinvoinnin valmentaja. Olen lämminhenkinen, empaattinen, enkeliviestien, korttien ja tarot-korttien tulkitsija. Olen työskennellyt enkeliviestien ja tarot-korttien parissa 17 vuotta. Hyvinvoinnista käyn kanssasi keskustelua siitä mitä minulle kerrot ja pystyn antamaan vinkkejä miten voit parantaa omaa hyvinvointiasi. Näen ja aistin asioita tulkinnan aikana. Välitän sinulle samalla voimaannuttavaa sekä elvyttävää energiaa ja etsin ratkaisuja elämäntilanteisiin, joissa kaipaat uutta suuntaa. Käytän tulkinnoissani tarot-kortteja sekä enkeliviestikortteja. Maailmankaikkeuden enkelit luovat intuitiollisesti tarinan kortteihin. Kortit antavat vastauksen kysymyksiin esimerkiksi menneestä - tulevasta, ihmissuhteista, rakkaudesta, urasta, raha-asioista sekä voivat avata elämän solmuja. Tarot-korttien avulla kuvailen tilannettasi ja annan neuvoa sekä eri vaihtoehtoja, joilla voit päästä toteuttamaan itsesi. Maailmankaikkeuden enkelit tuovat vastauksen sinulle mikä on juuri tämän hetkisessä elämäntilanteessasi oleellisinta ja viestivät sinulle tulevaisuutta. 

Uutena juttuna elämääni tuli myös mahtavat lohikäärmekortit. Ne kuvaavat rakkauden, hyvyyden olentoja ja tuovat elämän kauneuden esille. Lohikäärmeet ovat kauniita ja viisaita, avosydämisiä eteerisiä olentoja enkelimaailmasta. Lohikäärmeet ovat ilmaa, tulta, vettä tai mikä tahansa yhdistelmä näistä. Lohikäärmeetkin voivat olla avuksesi: ne pitävät sinusta huolta, voivat olla ystäviäsi, matkatovereinasi ja auttaa sinua monin eri tavoin.

Yhdessä käydyt keskustelut voimaannuttavat sinua, avaavat uusia näkökulmia ja antavat rohkeutta päätöksiin. Näiden kautta sinulle avautuu uusia ovia elämässäsi. 

Soita rohkeasti niin jutellaan sinulle tärkeistä asioista!

 

Suositukset

5/13  - Kaikki suositukset
 
Johanna
10.1.2020 8:36:38
Elämäni ensimmäinen kerta, kun olin ennustajaan yhteyksissä. Ja kylläpä osuit naulankantaan. Uskomatonta. Kiitos.
 
Tarja Pihlakari
16.10.2019 10:13:00
Aivan ihana ja sympaattinen ihminen.Tästä jäi päivääni hyvän olon tunne ja mieli hyvä.
 
Ritva-Liisa Virtanen
17.9.2019 0:04:50
Todella ystävällinen. Antoi minulle vastaukset kysymyksiini selkeästi. Voin suositella vilpittömästi. Haluan pitää yhteyttä jatkossakin.
 
Muuttotyttö
19.8.2019 10:02:25
Kiitos illan piristyksestä ja mukavasta juttutuokiosta :) rauhoitti kovasti ja sitä juuri tarvitsinkin. Ihana olet!
 
Hentta
1.4.2019 10:25:05
Katariina.. luotto katsojani
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus