MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Kale Selvänäköisyys Asiantuntija Chakrat Numerologia

Kale Alanumero 409

Selvänäkijä, numerologi, unien tulkitsija, energian välittäjä,
kosminen kontaktihenkilö.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 32 vuotta
Kyvyt Selvänäköisyys, Unientulkinta, Energianvälitys
Erikoisala Ura/Työ, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Chakrat, Numerologia
Tyyli Inspiroiva
 

Kuvaus

 
Mielenkiinnon ja oman osaamisen ja vahvuuden alueista ovat ufokosmiset kontaktit / kosminen alkuperä! Ufokosmisilla kontakteilla tarkoitetaan fyysistä ja ylifyysisyyden omaavien Maa-planeetan ulkopuolisten erilaisten kontaktien kokemista! Kohtaamiset voivat olla millä tietoisuuden ulottuvuudella tahansa. Esim. unenomaisissa muuntuneissa tietoisuuden tiloissa, tai jopa fyysisenä kohtaamisena tähtialusten ja erilaisten olentojen kanssa! Näistä tapaamisista on saattanut jäädä jopa erilaisia merkkejä tai jälkiä kehoon ja ympäristöönkin! Myös muistista pois pyyhityt kontaktit voivat olla omaa kokemustasi, vaikka tietoinen mielesi ei niitä nyt tavoittaisikaan! 
Kosmisella alkuperällä tarkoitetaan sielullista yksilöitymisen paikkaa. Onko yksilö kehittynyt Maan sielukierrossa vai onko yksilöityminen tapahtunut jossakin muualla, kuten toisella planeetalla. Sisäinen hakuisuus ja tietoisen muistikuvat tuovat tähteläis-, deeva- ja enkelisieluille ajatuksiin näkymiä aivan erilaisista ympäristöistä ja näöltämme poikkeavista ihmistä muistuttavista olennoista! Nämä muistikuvat koetaan ajoittain oikeammaksi kuin tämä nykyinen fyysinen maailmamme! Tämän tiedon oikeanlainen ymmärtäminen ja arkielämään käytäntöön soveltaminen auttaa yksilöä jaksamaan eteenpäin elämässään.
Toinen osaamisen erityisalue on edellisten kehollistumien muistojen oikeanlainen ymmärtäminen nykyisyyteen vahvuuksina ja haasteina! Mitä mahdollisia käyttämättömiä sielullisia ominaisuuksia, tietotaitoja ja läheisiin liittyviä sidoksia, voit käyttää oikealla tavalla hyödyksesi elämäsi eri tilanteissa. Miksi jokin tietty henkilö tuntuu tavattoman tutulta, vaikka aivan varmasti olet vasta nyt tavannut hänet ensimmäisen kerran? Tai, miksi jossakin toisessa erilaisessa elämän tilanteessa jokin tietty ihminen tai häneen liittyvä ilmapiiri on mielestäsi kaikkea muuta kuin innostava! Mitä mahdollisia karmaattisia sidoksia Sinulla ja kumppanillasi on aikaisimmasta kehollistumisista? Myös karmaattiset sidokset lapsiisi, työkavereihisi ja ystäviisi voivat selkeyttää ymmärrystäsi suhtautua neutraalilla tavalla, yllättävissäkin tilanteissa kohtaamissasi asiayhteyksissä!
Oman piilotajuntamme viestit, unet ovat myös suuri mahdollisuus kartoittaa elämää yleensä! Osa unien viesteistä on erilaisia koosteita monista käsittelemättömistä päivän tapahtumista sekavina päiväjäänteinä. Mitä todellisia varoituksia, korjauksia tai elämän suunnan muutoksia voit tehdä, jos ymmärrät unien kätketyt viestit oikein? Minkälainen yleistunnelma unessasi oli ahdistava, ilmoinen, neutraali? Mitä eri tilanteissa tapahtui ja oliko paikalla tuttuja, vai tuntemattomia ihmisiä? Minkälaisia rakennuksia ja ympäristöä unisessasi oli? Oliko mukana outoja eläimiä, tuttua tai erikoista kasvillisuutta?
Ehkä tahdot tarkemmin tietää sielusi polun numerologisesti tulkittuna? Ainut muuttumaton asia yksilön elämässä on syntymäaikaamme ankkuroitunut elämän suunta ja energinen luonne! Voit itse helpottaa tai vaikeuttaa arkeasi toimiessasi sielusuunnitelman mukaisesti tai sitä vastaan. Numerot ilmaisevat erehtymättömän tarkasti päälinjat nykyiselle elämällesi vahvuuksissa ja haasteissa! Ehkä saatat tarvita täsmätulkintaa henkisellä selvänäöllä katsottuna tai Saga-kortit viestittävät täsmennyksiä elämäsi tilanteisiin. Tai, saatat tarvita parantavaa energiaa korjaamaan ohentuneen elämänenergioitesi tilannetta eetterisfyysisessä kehostorakenteissasi?
 

Suositukset

5/23  - Kaikki suositukset
 
Janne
16.7.2019 22:27:55
Kale on parantanut sieluni. Tunnen energiakenttäni voimistuneen. Suosittelen varauksetta kaikille.
 
Jaana Jokinen
30.9.2018 18:49:04
Erittäin hyvä ja luotettava ennustaja
 
Elvi Leino
19.2.2018 15:12:56
Kalelle on annettu todella suuri lahja, toivoisin vaan tv:hen häntä esiintymään..On ollut tv-ohjelmasta jo kauan pois. Katson joka aamu astraltv:tä kun ei ole minnekään muualle menoa..Kyllä sieltä tulee monenmoista viisautta, olen muovautunut paljon paremmaksi ihmiseksi..Mutta kun vielä Kalekin tulis ohjelmaan antamaan niitä hyviä neuvoja. Kiitos!
 
Jimppa
7.2.2018 9:31:56
Hieno miäs
 
Julia
19.1.2018 14:00:35
Kalella on herkkä ja tunnolinen luonne. Hän osaa piristää päivääni SYNKINPINÄKIN päivinä tuoden auringon energiaa minulle.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus