MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Jaana Hotakainen Selvänäköisyys Asiantuntija Kortit Heiluri

Jaana Hotakainen Alanumero 457

Kokenut näkijä, jolla myös hyvä kuuntelijan ja keskustelijan taidot. Jaana Hotakainen auttaa ja opastaa sinua löytämään vastauksia niin rakkaus- ja ihmissuhdeasioissa kuin työhön ja uraan liittyvissä asioissa. Hän aistii ihmisten tunnetiloja, ilmapiirejä ja energioita. Jaana Hotakaiselle välittyvät viestit ajatuksina, sanoina ja kuvina, mutta jos tarpeen hän voi käyttää kortteja sekä heiluria apunaan.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 16 vuotta
Kyvyt Empatia, Selväkuuloisuus, Selvänäköisyys
Erikoisala Rakkaus/Suhteet, Kohtalo/Elämän polku, Ura/Työ
Välineet Kortit, Heiluri
Tyyli Myötätuntoinen
 

Kuvaus

 

Hei!

Olen empaattinen ja kokenut näkijä, jolla on hyvät kuuntelijan ja keskustelijan taidot. Olen itsekin kokenut elämäni varrella monenlaisia haasteita ja uskon, että se auttaa minua olemaan myötätuntoinen rinnallakulkija, auttaja ja opastaja.

 

Uskon siihen, että jokaisella meillä on vastaukset sisimmässämme. Joskus on vain niin vaikea uskoa ja luottaa omaan intuitioon ja sydämen ääneen. Tehtävänäni on auttaa sinua löytämään vastauksia ja suuntia niin rakkaus- ja ihmissuhdeasioissa kuin työhön ja uraan liittyvissä asioissa. Autan sinua mielelläni kaikissa arjen pienimmissäkin ongelmissa, mutta myös suuremmissa ja laajemmissa asioissa kuten oman henkisen elämänpolkusi etsinnässä.

 

Olen lapsesta asti ollut selvätunteinen ja aistin edelleenkin hyvin herkästi ihmisten tunnetiloja, ilmapiirejä ja energioita. Olen myös selväkuuloinen ja selvänäköinen. Viestit välittyvät minulle ajatuksina, sanoina ja kuvina.  Käytän työskennellessäni apuna tarot- ja enkelikortteja ja heiluria. En ratkaise asioita kenenkään puolesta, koska jokainen on vastuussa omista päätöksistään ja valinnoistaan. Rohkaisen sinua kuuntelemaan sydämesi ääntä ja pyrin viestien välittäjänä tuomaan sinulle valoa, iloa ja uskoa elämään. 

Rakkaudella ja suurella sydämellä soittoasi odotellen,

 

Jaana Hotakainen

 

Suositukset

2/2
 
Leena
22.5.2019 0:47:43
Kiitos Jaana hyvästä aamusta, puhuit niin ihmisläheisesti ja aidosti itsestäsi, ja yleisesti, se tekee vaikutuksen. Tervetuloa telkkariin.
 
Titta Friman
20.3.2019 10:29:39
Jaana aivan ihana kuuntelija, neuvoja ja ymmärtäjä. Tunnen Jaanan jo pidemmältä ajalta ja olen usein soittanut hänelle. Voin suositella Jaanaa todella lämpimästi !
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus