MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Ishtar-Maria Selvänäköisyys Asiantuntija Kortit Chakrat Heiluri

Ishtar-Maria Alanumero 401

Selvänäkijä, parantaja, energian välittäjä, kanavoija. Ishtar­-Maria on vanhaa shamaani sukua. Hän auttaa sinua voimakkaan näkemislahjan ja erikoistekniikkojen avulla elämän eri osa-alueilla. Luonnollisen parantamisen menetelmää käyttäen hän välittää myös voimaavaa energiaa.

Vapaa

Soita nyt!

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 12 vuotta
Kyvyt Kanavointi, Energianvälitys, Empatia, Noita/Shamaani/Velho
Erikoisala Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet
Välineet Kortit, Chakrat, Heiluri
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Olen erikoistekniikat hallitseva kaukoreikihoitaja. Sain syntyessä näkemisenlahjan ja erittäin voimakkaan intuition sekä kanavoin hyvää energiaa. Keskittymisessä saatan käyttää apunani kristallia tai heiluria, halutessasi kultaisia tarot kortteja tai perinteisin kortein mustalais­- eli romaanityyliin.

Voimaan asioita tapahtuvaksi. Esim. asunnon myyntiin, avioelämään, kipeään selkään, kadotetun kumppanin yhteyteen, raha-asioiden järjestymiseen, eläinten hoitoon ym. Välitän kaikkeuden voimaa ja energiaa asiaan ja joku henkimaailmasta lähtee sitten tekemään töitä asian eteen. Olen nähnyt läpi elämäni asioita ja tulevaisuuteen sekä näillä auttanut ihmisiä. Viime vuosina olen saanut käyttää luonnollisen parantamisen menetelmää välittäen voimaavaa energiaa. Teen parannussessioita. 

Olen saanut kiitosta tästä toiminnasta: Velka-asia on järjestynyt juuri viime tipassa. Eikä mikään pikkusumma. Elämää järjestetty uusiksi. Ansaitseekin saada apua jotenkin. Kaivattu kumppani on tullut siihen just kun puhelu loppui. Vuoden hiljaa ollut ja poissa näköpiiristä ollut kaivattu rakkaus ottaa yhteyden ja saavat kuitenkin kommunikoida. Keskusteluyhteyttä jne.. Asuinympärilstö rauhoittunut ym.

Parantamisella voi auttaa jopa ylimääräisten henkien poistumiseen kotoa ja jättämään asiakkaan rauhaan. Ihan kuin riivattuna ollut nainen. Häntä ei enää nakeltu ja hän sai rauhan. Kipu helpottuu. Kodinkin voi puhdistaa. Mielen hoito, impotenssi ym.

Parannushetkien jälkeen joilleki riittää hetki ja saavat avun. Jotkin krooniset vaikeudet vaativat useamman kerran. Näkökin on parantunut diapeetikolla , sydän helpottanut , vaikea sporiasis lähtenyt. Huuleen saatu kirurgian toimenpiteen jälkeen tunto, 4 v. leikkauksesta ja tunto ei enää pitänyt palata.

Soita jos olet elämänpolullasi avun tarpeessa!
 

Suositukset

5/5
 
nina
28.8.2017 0:13:32
Iso kiitos. En kertonut itsestäni yhtään mitään silti kaikki osuivat just eikä melkein. Tästä on hyvä jatkaa...
 
Helena
2.5.2017 10:12:14
Rellinen...pitää paikkansa, hyvin aistiva...tietäjä toden todella
 
Helena
2.5.2017 10:09:33
Heti puheluni alussa tiesin saavani välitettyä energiaani sinulle ja kysymykseeni asuntokaupoista vastasit selvästi ja kaikki mitä kerroit yksityiskohtaisesti kävi niin. Olen vaikuttunut sinun taidoistasi. Haluaisinkin tavata sinut pohjoisessa, kun käyn siellä.
 
Helena
2.5.2017 10:09:07
Jokin vaistoissani sanoi ja kertoi aitouden sinusta. Lyhyt juttutuokiomme viikko sitten asunnon myynnistämme ja sinun varma kertomus siitä miten kaikki menee, sai minut silloin jo uskomaan sinun energiatuntemuksiisi. Se varmistui, kun kaikki kävi niinkuin kerrot. Olen varmasti vielä sinuun yhteydessä käydessäni lapissa, jonka lumoissa olen
 
Marko
14.9.2016 0:31:05
Viehättävä kokenut shamaani, auttoi minua puhumaan ihastukseni kanssa kanavoimalla minuun hyvää Chakraa keskustelumme aikana. Suosittelen ehdottomasti!
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus