MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Eva Maria Selvänäköisyys Asiantuntija Chakrat Kortit Heiluri

Eva Maria Alanumero 436

Näkijä-parantaja, kanavoija, energian välittäjä. Eva Maria antaa sinulle voimaannuttavaa energiaa ja saa sisäisen voimasi aktivoitua.

Vapaa

Soita nyt!

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 23 vuotta
Kyvyt Selvänäköisyys, Kanavointi, Energianvälitys, Eläinkommunikoija, Kaukoparannus
Erikoisala Ura/Työ, Rakkaus/Suhteet, Raha/Talous
Välineet Chakrat, Kortit, Heiluri
Tyyli Myötätuntoinen
 

Kuvaus

 
Hei kaikki
 
Olen Eva Maria selvänäkijä, näkijän kyvyn olen saanut synnyinlahjana. Pitkän työkokemuksen omaava positiivinen henkinen auttaja. Olipa sinulla millainen käännekohta elämässäsi tahansa, annan voimaannuttavaa energiaa ja saan sisäisen voimasi aktivoitua. Autan rakkaus, terveys, työ, talous tai missä tahansa asiassa mikä askarruttaa mieltäsi.

Näen aurasi ja voin tulkita sen sinulle. Voin poistaa aurastasi varjot ja tehdä sisäisen henkisen ohjauksen sekä aktivoinnin.
Hoidan myös lemmikkejä ja eläimiä healing ja voimaannuttavalla energia hoidolla.

Ota rohkeasti minuun yhteyttä, niin saat samalla voimaannuttavaa energiaa.
Olen täällä sinua varten.
 
Rakkaudella Eva Maria.
 

Suositukset

5/158  - Kaikki suositukset
 
Minna
18.9.2020 9:12:26
Eva Maria on ihana ja positiivinen auttaja. Olen saanut häneltä avun joka kerta, kun olen soittanut. Iloa valoa ja rakkautta elämääsi Eva Maria ❤️
 
Loviisa
12.9.2020 23:04:57
Paljon kiitoksia❤️
 
Kaisa
12.9.2020 23:04:50
Hei Eva Maria, soitin sinulle torstai-iltana ja tänään oli se lasten tapaaminen. Kaikki meni paremmin kuin hyvin. Tuhannet kiitokset avustasi ja kaukoparannuksesta. Suosittelen kaikille, ihana ihminen ja Näkijä isolla N-kirjaimella! Ja todella suuren suuri kiitos Eva Maria *sydän*
 
Valoaura
6.9.2020 20:10:41
Suuret kiitokset puheluista Eva-Marialle, joka tiesi heti asioita, näki ne juuri sellaisena kuin ne on, antoi toivoa tulevasta, sain tärkeitä ohjeita ja myös parantavaa hoitoa. Erittäin lahjakas, lämminsydäminen ja rehellinen. Suosittelen!!
 
Kaarina
3.9.2020 11:42:26
Ihana Eva Maria! Miten ihana olo tulee aina jo pelkästään kun juttelee Eva Marian kanssa ,empaattinen hyvää energiaa tulee kokoajan. Eva Maria vastaa laaja-alaisesti kysymyksiini ja ohjeen on pitkälle kantavia, maallisissa myös taloudellisissa asioissa saa oikeaa parasta ohjetta joisa olen kiitollinen ja ne on auttanut rakaisuissa. Keskustelu on vapauttavaa soitan hänelle , voin suositella Eva Mariaa.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus