MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Ansa Selvänäköisyys Asiantuntija Kristallipallo

Ansa Alanumero 415

Selvätuntija. Ansa tulkitsee sen hetkisen tilanteen, josta on hyvä lähteä liikkeelle
perusturvan luomiseen.

Vapaa

Soita nyt!

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 12 vuotta
Kyvyt Selvänäköisyys
Erikoisala Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Ura/Työ
Välineet Kristallipallo
Tyyli Inspiroiva
 

Kuvaus

 

Ansan kanssa lähdetään hakemaan uusien näkökulmien kautta ratkaisuja mielessäsi pyöriviin ongelmiin ja katsomaan mitä voisit tehdä toisin, jotta pääsisit eteenpäin elämässäsi. Ansalla on myös vahva kehotietoisuuden ymmärrys, joten intuitiivinen kehontulkinta ja uusien näkökulmien avautuminen myös kehon ongelmakohtiin ovat hänen vahvuuksiaan. Koulutettuna hierojana ja lymfahierojana hän on tottunut käsittelemään kehoja ja intuitiivisesti tulkitsemaan kehon viestejä. Kosketuksen kautta hän on itsekin löytänyt yhteyden ja luottamuksen omaan intuitiivisuuteensa.  Soittaessasi voit ottaa minkä tahansa mieltäsi painavan asian käsittelyyn. Ei ole oikeaa, eikä väärää, vaan erilaisia tapoja ajatella, puhua, toimia.

Kun soitat Ansalle, hän piirtää, kirjoittaa, lukee intuitiivisesti energiakenttääsi, nostaa kortteja, kuuntelee kehon tuntemuksia, löytääkseen tilan yhteistyölle kanssasi, jossa ongelmaasi päästään käsittelemään. Intuitiivinen lähestyminen kaikkeen vastaantulevaan on Ansalle luontaista, häneltä saat myös vahvistusta omaan intuitiivisuuteen luottamiseen ja sitä kautta voimaantumisen tunteen vahvistumiseen.

Ennen soittoasi voisit kirjoittaa halutessasi ongelmiasi paperille, jolloin olet jo ottanut ensimmäisen pienen askeleen niiden ratkaisuun. Kirjoittamalla saat ne jäsenneltyä pois mielestäsi ja se auttaa sitoutumaan kohtaamaan ongelmasi. Ansa auttaa Sinua pienin askelin eteenpäin ja muista, että Sinä ansaitset parhaan mahdollisen elämän itsellesi, jossa voit käyttää taitojasi ja lahjojasi itsesi ja muiden hyväksi!

I do readings also in english!

 


 

 

Suositukset

 
Ritva
27.4.2018 10:54:33
Ansa
 
Kevät
16.4.2018 11:36:23
Hei , kiitos Ansa kun kuuntelit ja annoit vahvistukseen asioihiin. Puhelu nyt katkesi yllättäen . Autoit minua!
 
Kaitsu
5.4.2018 9:47:49
Lyhyt ja ytimekäs vastaus kipeään tilanteeseen, auttoi aivan valtavasti.
 
Syystuulahdus
19.2.2018 15:15:30
Olin pitkään harkinnut soittaa Ansalle,mutta aina emmin,kunnes lopulta tartuin kännykkään ja pirautin hänelle. Ja se todellakin kannatti,sillä Ansa mykisti minut näkemisellään. Kuulosti ajoittain,kuin olisi paperista lukenut minun elämääni,osui niin kohdilleen,että ihan häkellyin. Muuta en voinut kuin myöntää,että juu,juurikin näin ja tosiaankin,olen juuri tuollainen. Huh,miten ilmiömäistä tulkintaa. Lämmin kiitos sekä antoisaa ja aurinkoista kevättä toivottelen sinulle,ihanainen Ansa!!! Saatatpa saada minulta uudenkin soiton.
 
Helena
14.12.2017 15:25:22
Ihana kuuntelija.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus