MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Ansa Selvänäköisyys Asiantuntija Kristallipallo

Ansa Alanumero 415

Selvätuntija. Ansa tulkitsee sen hetkisen tilanteen, josta on hyvä lähteä liikkeelle
perusturvan luomiseen.

Vapaa

Soita nyt!

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 14 vuotta
Kyvyt Selvänäköisyys
Erikoisala Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Ura/Työ
Välineet Kristallipallo
Tyyli Inspiroiva
 

Kuvaus

 

Ansan kanssa lähdetään hakemaan uusien näkökulmien kautta ratkaisuja mielessäsi pyöriviin ongelmiin ja katsomaan mitä voisit tehdä toisin, jotta pääsisit eteenpäin elämässäsi. Ansalla on myös vahva kehotietoisuuden ymmärrys, joten intuitiivinen kehontulkinta ja uusien näkökulmien avautuminen myös kehon ongelmakohtiin ovat hänen vahvuuksiaan. Koulutettuna hierojana ja lymfahierojana hän on tottunut käsittelemään kehoja ja intuitiivisesti tulkitsemaan kehon viestejä. Kosketuksen kautta hän on itsekin löytänyt yhteyden ja luottamuksen omaan intuitiivisuuteensa.  Soittaessasi voit ottaa minkä tahansa mieltäsi painavan asian käsittelyyn. Ei ole oikeaa, eikä väärää, vaan erilaisia tapoja ajatella, puhua, toimia.

Kun soitat Ansalle, hän piirtää, kirjoittaa, lukee intuitiivisesti energiakenttääsi, nostaa kortteja, kuuntelee kehon tuntemuksia, löytääkseen tilan yhteistyölle kanssasi, jossa ongelmaasi päästään käsittelemään. Intuitiivinen lähestyminen kaikkeen vastaantulevaan on Ansalle luontaista, häneltä saat myös vahvistusta omaan intuitiivisuuteen luottamiseen ja sitä kautta voimaantumisen tunteen vahvistumiseen.

Ennen soittoasi voisit kirjoittaa halutessasi ongelmiasi paperille, jolloin olet jo ottanut ensimmäisen pienen askeleen niiden ratkaisuun. Kirjoittamalla saat ne jäsenneltyä pois mielestäsi ja se auttaa sitoutumaan kohtaamaan ongelmasi. Ansa auttaa Sinua pienin askelin eteenpäin ja muista, että Sinä ansaitset parhaan mahdollisen elämän itsellesi, jossa voit käyttää taitojasi ja lahjojasi itsesi ja muiden hyväksi!

I do readings also in english!

 


 

 

Suositukset

11/11
 
keith makela
21.7.2019 0:17:25
mahtava puhelu! osui täysin elämääni ja tuleva.
 
Tuuli
13.2.2019 10:16:12
Ihanan helpottunut olo tuli kun uskalsin soittaa. Asiat selkeni hyvin.KIITOS ANSA❤
 
Tinde
6.2.2019 8:24:17
Kiitos. Kiitos. Kiitos. Tarvitsin Ansan sanat. Sain toisenlaisen näkökannan ongelmaan. Herkkyyteni on sekä rasite että vahvuus.
 
Ritva
27.4.2018 10:54:33
Ansa
 
Kevät
16.4.2018 11:36:23
Hei , kiitos Ansa kun kuuntelit ja annoit vahvistukseen asioihiin. Puhelu nyt katkesi yllättäen . Autoit minua!
 
Kaitsu
5.4.2018 9:47:49
Lyhyt ja ytimekäs vastaus kipeään tilanteeseen, auttoi aivan valtavasti.
 
Syystuulahdus
19.2.2018 15:15:30
Olin pitkään harkinnut soittaa Ansalle,mutta aina emmin,kunnes lopulta tartuin kännykkään ja pirautin hänelle. Ja se todellakin kannatti,sillä Ansa mykisti minut näkemisellään. Kuulosti ajoittain,kuin olisi paperista lukenut minun elämääni,osui niin kohdilleen,että ihan häkellyin. Muuta en voinut kuin myöntää,että juu,juurikin näin ja tosiaankin,olen juuri tuollainen. Huh,miten ilmiömäistä tulkintaa. Lämmin kiitos sekä antoisaa ja aurinkoista kevättä toivottelen sinulle,ihanainen Ansa!!! Saatatpa saada minulta uudenkin soiton.
 
Helena
14.12.2017 15:25:22
Ihana kuuntelija.
 
Selina
8.8.2017 22:12:22
Herätessäni aamulla sain ensimäisenä ajatuksen puhelinsoitosta Ansalle, ensin emmin puhelua, rohkaistumisen jälkeen soitin ja onneksi soitin, koko se epävarmuus joka pyöri mieltäni painava asian ympärillä, katosi. Sain siihen vastauksen suoraan ja kannustavasti, vastaus tuli universumilta kun sitä pyysin. Ensimäinen soittoni, muttei varmasti viimeinen, kiitos paljon!
 
Gunvor Bäcklund
5.10.2016 21:45:20
Hyvin kirjoitukset piti paikkaansa! Vahinko vaan minun puhelin ei soi siellä! Olisin kyllä utelias tietämään enemmän!
 
cch
12.11.2015 8:48:17
..oli hassu juttu, ihan kuin olisi tarkoitettu minut ohjattiin soittamaan Ansalle. yritin soittaa ensin Tarja saharille niistä vaihtoehdoista jotka olivat avoinna sillä hetkellä, ja valitsin tarjan , kun painelin hänen alanumeronsa, niin olinkin vahingossa painellut väärin yhden numeron ja kuinkas "sattuikaan" pääsin Ansalle, muta puhelimessani ei ollutsaldoakuin noin 5min. mutta mietittyäni sitä mitä neuvoja häneltä sain ja mitä kerkesimme keskustella , niin luettuani hänen kuvauksensa tästä asiantuntijoiden esittelystä jälkeenpäin, niin huomasin hämmästyksekseni että hän olikin juuri se oikea auttaja sillä hetkellä elämässäni minulle! Maailmankaikkeus jaksaa näköjään aina yllättää:).kiitos <3 Ansa, olet pätevä ja oikealla alalla:)
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus