MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Angelica Aalto Selvänäköisyys Asiantuntija Kortit Heiluri Numerologia

Angelica Aalto Alanumero 438

Selvänäkijä, kanavoija sekä energianvälittäjä. Angelica Aalto on empaattinen Tarot-kortti tulkitsija, jolla on myös enkelikortit sekä heiluri käytössä. Häneltä saat parantavaa reikienergiaa sekä voimaannuttavia enkelienergiahoitoja. Angelica Aalto on perehtynyt myös numerologiaan.

Vapaa

Soita nyt!

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 6 vuotta
Kyvyt Energianvälitys, Kanavointi, Selvänäköisyys
Erikoisala Rakkaus/Suhteet, Kohtalo/Elämän polku, Ura/Työ
Välineet Kortit, Heiluri, Numerologia
Tyyli Myötätuntoinen
 

Kuvaus

 

Olen intuitiivinen Tarot-tulkitsija, jolla on myös useita erilaisia enkelikortteja käytössä, sekä minulla on muun muassa enkelitulkitsijan koulutus. Välitän mielelläni rakkaudellisia enkeliviestejä, jotka lisäävät luottamusta tulevaisuuteesi. Lisäksi olen reikimaster, voin lähettää parantavaa reikienergiaa sekä tehdä voimaannuttavia enkelienergiahoitoja. Olen tottunut työskentelemään ihmisten parissa erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä. Minun on kerrottu olevan voimaannuttava, rauhallinen ja luotettava tulkitsija. Osaan olla empaattinen ja eläytyä ihmisten ongelmiin.

Soita minulle luottamuksella, autan sinua parhaani mukaan!

Rakkaudella: Angelica Aalto

 

Suositukset

5/11  - Kaikki suositukset
 
Anneli
24.9.2020 21:57:43
Kiitos, sait ilon minulle takaisin. Näit myös sellaista mitä olin ajatellut. Teit ihanan enkelihoidon joka auttoi.
 
Aapo
19.8.2020 17:18:37
Kiitos kun poistit minulta pahan silmän ja kiroukset. Kerroit myös demonien olevan erittäin harvinaisia, mikä toi minulle suuren helpotuksen. Hoitosi jälkeen oloni tuntuu helpottuneelta ja virkistyneeltä. Positiivisuuden kautta, Aapo
 
Nelli
13.8.2020 13:46:12
Kiitos loistavasta tulkinnasta, asia meni ihan kuten kerroit. Myös hoitosi todella tuntui hyvältä ja kipu jalassani lakkasi täysin. Puhdistit kotini huonoista energioista ja tekemäsi chakrahoidon jälkeen oloni parani välittömästi. Sinulla on todella ihanat energiat. Kerroit myös elämässäni vaikuttavista henkisistä laista, jolloin moni asia aukeni minulle.
 
Seija
13.6.2020 17:08:20
Kiitos lähettämästäsi energiasta. Tunsin oloni rauhalliseksi puhelumme jälkeen. Tulkintasi antoi uskoa ja valoa tulevaisuuteen.
 
Ursula
6.5.2020 23:11:11
Paljon kiitoksia hyvästä hoidostasi ja ymmärryksestäsi kun elämäni oli kuilun partaalla. Voin suositella lämpimästi, meidän keskellä on Enkeleitä !
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus