MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Mikael Myötätuntoinen Asiantuntija Kristallipallo

Mikael Alanumero 439

Positiivisuuteen ja elämänmyönteisyyteen tukeutuva näkijä, kanavoija ja energian välittäjä. Mikael löytää intuitiolla piilossa olevat voimavarasi ja osoittaa sinulle uutta suuntaa. Hän käyttää tulkinnoissaan tarot-kortteja sekä voimakristalleja ja on turvana sekä tukena sinulle haastavissa elämäntilanteissa.

Vapaa

Soita nyt!

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 7 vuotta
Kyvyt Kanavointi, Empatia, Energianvälitys
Erikoisala Kohtalo/Elämän polku, Henkinen kehitys, Ura/Työ
Välineet Kristallipallo
Tyyli Myötätuntoinen
 

Kuvaus

 

Luonteeltani olen positiivisuuteen ja elämänmyönteisyyteen tukeutuva ihminen. Tuen yksityisessä elämässäni lukuisia minulle läheisiä ystäviäni. Olen monelle ollutkin tuki ja turva elämänmuutosten kynnyksillä. 

Työssäni näkijänä kanavoin tätä samaa energiaa juuri Sinulle. Haluan löytää Sinulle sen oikean energian ja reitin elämänmuutoksen ylitse. Positiivinen energiani voi auttaa monella eri elämän osa-alueella. Tähän käytämme yhdessä kanssasi intuition keinoja. Intuitiolla löydämme sisäiset ehkä piilossa olevat voimavarasi, joilla elämän polulla kulkemiseen löytyy iloa ja intohimoakin. 

Intuition lisäksi käytän Tarot-kortteja sekä arkkienkeli Mikaelin erikoiskortteja. Voimakas ametisti ja äänimalja ovat myös käytössäni energian välittämiseen. Empaattinen luonteeni on aina läsnä, kun sinun energiallesi etsitään uutta suuntaa. Elämän viivan tulkitseminen on myös tärkeää. Siinä kartoitamme yhdessä, miten tähän hetkeen on tultu, mitä tässä on läsnä ja mihin elämä seuraavaksi voi johtaa.

Tulkitsen myös perinteisen opin mukaisesti unia ja niiden vaikutuksia elämääsi.

Olen hyvin eläinrakas ja otan mielelläni yhteyttä lemmikkiesi energioihin olivatpa he sitten täällä kanssamme tai jo täältä matkalla seuraavaan elämään. 

Soita ja autan sinua ilolla!

 

Suositukset

5/5
 
Jenni Båsk
24.3.2020 19:33:37
Kiitos lyhyestä hetkestä puhelussa. Palkon tietoa hetkessä ja voimavarat nousivat. Suuri kiitos. Nainen82
 
Sirkka
14.3.2020 20:40:28
Mikael oli taitava käyttämään kristallipalloa. Sain paljon, energiaa puhuessani hänelle ja henkistä voimaa. Kiitos Mikael.
 
Oskari Sikiö
10.1.2020 8:35:55
Kiitos Mikael! T. Oskari Sikiö
 
riitta hirvonen
9.9.2019 13:30:24
Kiitos, olisin halunnut pidempäänkin olla tässä energiaistunnossa. kun keskustelu päättyi, niin olin pettynyt, koska se ihana tunne ei ollut enää sormissa, käsissä. mutta mieliala jäi levolliseksi ja onnelliseksi. kiitos.
 
Jarmo
29.8.2018 23:23:45
Soitin Mikaelille kysyäkseni työhön ja muuhun elämääni liittyvistä haasteista ja vastoinkäymisistä, joita minulla todellakin on riittänyt. Asiat eivät oikein sujuneet kotona eikä töissä. Sain rohkaisua tehdä valintoja ja jo ihan viikossa huomasin, että asiat alkoivat luistaa aivan uudella tavalla, ihan niin kuin hän näkikin kristallista. Samalla huomasin, että parisuhteeseeni tuli uutta virtaa ja oloni oli muutenkin kohentunut. Uskon että Mikaelin kanavoima energia auttoi minua eteenpäin! Soitan taas uudestaan mikäli ongelmia tulee
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus