MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Saija Ranttila Meedio Asiantuntija Kortit

Saija Ranttila Alanumero 400

Rakkausvalmentaja, meedio, selvänäkijä, valmentava Tarot-tulkitsija, energiahoitaja, LCF Life Coach (elämäntaidon valmentaja). Saija on lämminhenkinen kanssakulkija, joka tukee ja kannustaa sinua elämänpolullasi.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 22 vuotta
Kyvyt Meedio, Selvänäköisyys, Selväkuuloisuus
Erikoisala Edesmenneet rakkaat, Rakkaus/Suhteet, Henkinen kehitys, Perhe/Koti, Ura/Työ
Välineet Kortit
Tyyli Myötätuntoinen
 

Kuvaus

 

MEEDIONA haluan auttaa sinua ja luoda yhteyden sinun edesmenneisiin rakkaimpiin. Viestit henkimaailmasta antavat lohtua, kannustusta ja iloa. Meediona käytän selvänäköä ja selväkuuloa. Oppini meediotyöskentelyyn olen saanut Suomen Spiritualistisessa Seurassa.

VALMENTAVA TAROT-TULKINTA

Tulkitsen Tarot-kortteja intuitiivisesti vuorovaikutteisella tavalla. Autan sinua tiedostamaan itsessäsi olevat voimavarat, joiden avulla voit löytää ratkaisuja elämäsi selkeyttämiseksi.

RAKKAUSVALMENNUS  tähtää onnellisen ja kestävän parisuhteen rakentamiseen. Rakkaus on matka omaan itseen ja sitä kautta voit löytää yhteyden toiseen ihmiseen. Kun tunnet itsesi, niin tiedät kuka sinulle sopii. Jos sinua mietityttää oma rakkauselämäsi ja kaipaat tukea, ota yhteyttä.

LCF LIFE COACH (ELÄMÄNTAIDON VALMENTAJA). Valmennuksessa autan sinua löytämään omat vahvuudet ja kulkemaan omia unelmia ja tavoitteita kohti. Valmennuksen aiheina voi olla esim. kokonaisvaltainen hyvinvointi, ajanhallinta, uravalmennus, talous ja vauraus, hyvä minä, ihmissuhteet, uskomukset, tunteet jne. Sinä itse päätät mihin kaipaat valmennusta. Valmentajana en neuvo vaan erilaisten tehtävien ja kysymysten kautta, teet oivalluksia omasta itsestäsi ja elämästäsi. Valmennus sopii myös erilaisiin yhteisöihin ja yrityksiin. LCF Life Coach-valmennus perustuu kognitiiviseen käyttäytymistieteeseen, positiiviseen psykologiaan ja ratkaisukeskeisyyteen.

Uskon, että sieluntasolla meille kaikille on annettu tietyt suuntaviivat elämässä, mutta sinä itse voit luoda elämäsi omilla valinnoillasi.

Elämän käännekohdissa toimin auttajana sinulle, jotta voit saavuttaa tasapainon elämääsi.

Odotan sinun soittoasi!

Lämpimin terveisin   Saija

 

 

Suositukset

 
Sari
26.8.2020 23:03:11
Kiitos Saijalle konkreettisista, korkeavärähteisistä ja rohkaisevista neuvoista rakkauselämän saralla!
 
Outi Alanen
26.1.2020 12:13:59
Saija on aina tiennyt paljon. Valitettavasti ei minulla ole aina ollut voimia antaa palautetta muista asiantuntijoista.
 
Päivi Pellonpää
9.11.2018 9:03:54
Soitin kesäkuussa kun lapsenlapsemme kissalemmikki livahti omille teilleen.Huoli ja hätä oli raskasta. Soitin ja olit paikalla silloin. Kerroit näkeväsi että ohikulkijat silittelevät kissaa ja näet sen istumassa keinutuolissa jonkun sylissä. Pidin uskoa yllä että se vielä palaa ja sanoit että katsot varvulla,, mikä näyttää sen palaavan. Pyhäinpäivänä kissa palasi kotiin ja puskee omistajaansa.Sen veli ja uusi pikkusisko saivat tuhlaajapojan takaisin. KIItos avusta ja voimasta mitä annatte elämän käännekohdissa, jollainen minulla on nytkin meneillään Terveisin Päivi 11/2018
 
Hannele
19.1.2018 14:05:16
Kykeni heti antamaan osuvat tiedot ja sen myötä kannustavaa tietoa kohti tulevaa, hyvä
 
Eksynyt
9.12.2017 0:54:39
Kauhean reipas ja kannustava. Konkreettinen valmentaja.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus