MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Pia Grönroos Meedio Asiantuntija Kortit

Pia Grönroos Alanumero 445

Selvänäkijä, meedio ja energian välittäjä. Pia kartoittaa sinulle mennyttä ja tulevaa, nykyhetkeä ja siihen vaikuttavia seikkoja. Toiveesi mukaan hän katsoo ihmissuhteita, terveydentiloja sekä työ/tehtäväkenttää.  

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 11 vuotta
Kyvyt Meedio, Energianvälitys, Selvänäköisyys
Erikoisala Rakkaus/Suhteet, Edesmenneet rakkaat, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Kortit
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Olen tarot tulkitsija ja meedio. Teen tarot tulkintoja Crowleyn ja Riderin korteilla. Laajoja tulkintoja nykyhetkestä, menneestä ja tulevasta. Tai katson yksityiskohtaisempia vastauksia kysymyksiisi lyhyesti toiveesi mukaan. Voin katsoa välillisesti myös toisen henkilön energioita ja kauttasi tehdä hänestä korttipöytäyksen. Jos tämä palvelee parastanne. Meediona otan kanssasi yhteyttä henkimaailmaan ja välitän sieltä viestejä. Tueksesi ja lohdutukseksi. Lähestymistapani on realistinen ja ymmärrät itsellesi tarpeelliset syy- ja seuraussuhteet sekä yhteydet jo puhelun aikana tai myöhemmin. Olen psykiatrinen sairaanhoitaja, lisäksi kasvatustieteen ja hoitotieteen opintoja. Olen opiskellut ja työskennellyt myös Lontoossa. Yleisimpiä keskustelunaiheita ovat olleet rakkaus, ihmissuhteet, työ ja terveys. Välitän hoitavaa energiaa, psyykkistä ja fyysistä tuskaa ja kipua lievittävää energiaa. Tavoitteena on asiakkaalle uuden näkökulman avaaminen ja tarvittavan idean löytäminen. Olen vaitiolovelvollinen ja kaikki puhelut ovat täysin luottamuksellisia. Soita niin autan sinua!

 

Suositukset

5/14  - Kaikki suositukset
 
Marja Huovinen
16.7.2019 11:23:59
Ihana lämminhenkinen tulkinta. Vahvisti omia ajatuksia. Kiitos Pia! <3
 
Kaija
15.7.2019 8:33:59
Kiitän Piaa hyvästä tulkinnasta tai hyvistä. Olen kysynyt häneltä muutamaan asiaan tulkintaan ja hän on todella hyvin tulkinnut nämä. Ihana ihminen. Soitan hänelle vielä tulevaisuudessakin. Kiitos Pia.
 
Fiona
18.5.2019 21:15:25
Kiitos reikihoidosta. Rauhoitti.
 
aila
14.4.2019 23:23:02
ihana ihminen ja hyvä tietäjä,tuli rauhallinen olo puhelun jälkeen!kiitos
 
-67
1.4.2019 10:17:28
Kiitos Pia <3 Tulkitsit soittojen välillä energioita ja tänään tuli kyllä suoraan minulle. Poikkeuksellisesti, vaan en ehkä sattumalta, olin jo aikaisin lähetyksen ääressä. Sanasta sanaan kuvailit tilannettani, johon liittyi monta eri elämänaluetta ja sitten mainitsit vielä, että kyseessä on -67 syntynyt. Käytän paljon tuota -67 vuosilukua käyttäjätunnuksissa, sähkäreissä yms. Mahtava näkijä olet <3
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus