MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Pia Grönroos Meedio Asiantuntija Kortit

Pia Grönroos Alanumero 445

Selvänäkijä, meedio ja energian välittäjä. Pia kartoittaa sinulle mennyttä ja tulevaa, nykyhetkeä ja siihen vaikuttavia seikkoja. Toiveesi mukaan hän katsoo ihmissuhteita, terveydentiloja sekä työ/tehtäväkenttää.  

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 12 vuotta
Kyvyt Meedio, Energianvälitys, Selvänäköisyys
Erikoisala Rakkaus/Suhteet, Edesmenneet rakkaat, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Kortit
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Olen tarot tulkitsija ja meedio. Teen tarot tulkintoja Crowleyn ja Riderin korteilla. Laajoja tulkintoja nykyhetkestä, menneestä ja tulevasta. Tai katson yksityiskohtaisempia vastauksia kysymyksiisi lyhyesti toiveesi mukaan. Voin katsoa välillisesti myös toisen henkilön energioita ja kauttasi tehdä hänestä korttipöytäyksen. Jos tämä palvelee parastanne. Meediona otan kanssasi yhteyttä henkimaailmaan ja välitän sieltä viestejä. Tueksesi ja lohdutukseksi. Lähestymistapani on realistinen ja ymmärrät itsellesi tarpeelliset syy- ja seuraussuhteet sekä yhteydet jo puhelun aikana tai myöhemmin. Olen psykiatrinen sairaanhoitaja, lisäksi kasvatustieteen ja hoitotieteen opintoja. Olen opiskellut ja työskennellyt myös Lontoossa. Yleisimpiä keskustelunaiheita ovat olleet rakkaus, ihmissuhteet, työ ja terveys. Välitän hoitavaa energiaa, psyykkistä ja fyysistä tuskaa ja kipua lievittävää energiaa. Tavoitteena on asiakkaalle uuden näkökulman avaaminen ja tarvittavan idean löytäminen. Olen vaitiolovelvollinen ja kaikki puhelut ovat täysin luottamuksellisia. Soita niin autan sinua!

 

Suositukset

5/19  - Kaikki suositukset
 
Marja-Liisa Pesonen
12.3.2020 21:00:52
Kiitos Pia ❤️ soitin ekaa kertaa, uskalsin. Nyt ymmärrän elämääni. Jos sinua/ teitä ei olisi, elämä olisi vielä huonommin. Soitan taas uudestaan, sulattelen nyt kaikkea. En pysty sanoin kiittämään tarpeeksi, mutta sinä tiedät, että olen aidosti kiitollinen❤️
 
Taina
2.3.2020 10:34:10
Hei Pia! Voisitko tarotkorttipöydässä laittaa kortit oikein päin, sillä tv:n katsojan mua häiritsee kun osa korteista on ylösalaisin kun kerrot tulkintaa ! KIITOS
 
Ilkka Mikael
25.11.2019 12:20:54
Kiitos tulkinnastasi Pia, sekä minun että läheisteni tilanteille. Asioista joihin tulee kiinnittää huomiota. Tilanteesta vuoden ajalle. Erään aiemman tulkinnan täsmentämisestä. Tervehdyksestä rajan takaa.
 
Katja Kaija
2.10.2019 9:57:49
oikein hyvä tuokia ja sain kuulla edesmenneen isänikin olevan vaikeissa tilanteissa läsnä mikä helpottavaa kuulla etten ole ihan höperö. Uskon näihin asioihin. Kiitos!
 
Marika
26.9.2019 23:31:56
Toisen ihmisen aiheuttama ahdistus iski. Sain nopeasti yhteyden Piaan. Hän näki paljon ja sain ns. hätäapua nopeasti häneltä. Kiitos.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus