MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Pia Gallagher Meedio Asiantuntija Kortit

Pia Gallagher Alanumero 445

Selvänäkijä, meedio ja energian välittäjä. Pia kartoittaa sinulle mennyttä ja tulevaa, nykyhetkeä ja siihen vaikuttavia seikkoja. Toiveesi mukaan hän katsoo ihmissuhteita, terveydentiloja sekä työ/tehtäväkenttää.  

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 12 vuotta
Kyvyt Meedio, Energianvälitys, Selvänäköisyys
Erikoisala Rakkaus/Suhteet, Edesmenneet rakkaat, Kohtalo/Elämän polku
Välineet Kortit
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 
​Olen intuitiivinen Tarot tulkitsija, meedio ja energianvälittäjä. Teen Tarot tulkintoja pääasiassa Crowleyn korteilla, myös muita kortteja käytössä. Teen laajoja tulkintoja elämästäsi, menneestä, nykyhetkestä ja tulevasta. Tai voin pikaisesti katsoa yksityiskohtaisempia vastauksia kysymyksiisi. Voimme katsoa myös toisen henkilön asioihin, jos tämä on tarkoitettu parhaaksenne.
Rakkaus, ihmissuhteet, työ, opiskelu, talous ja terveys ovat olleet yleisimpiä aiheita. Entiset elämät näkyvät myös toisinaan selkeästi. Meediona saan yhteyden henkimaailmaan. Välitän sieltä viestejä, läheisiltäsi ja henkioppailta. Tueksi ja lohduksi. Tietoja välittyy Tarot korttien kautta. Otan vastaan kolme ensimmäistä kerrallaan. Lähestymistapani on realistinen ja ymmärrät itsellesi tarpeelliset syy-ja seuraussuhteet puhelun aikana tai pian sen jälkeen. Henkimaailmayhteys tiivistyy silloin. Reiki Masterina välitän hoitavaa energiaa lievittämään ja poistamaan fyysistä ja psyykkistä tuskaa ja kipua. Tavoitteena yhteydessä on asiakkaalle uuden näkökulman ja tai tarvittavan idean löytäminen.
Olen psykiatrinen sairaanhoitaja ja muita opintoja mm; kasvatustieteet, kuvataiteet, kieliopinnot, hoitotiede. Olen opiskellut ja työskennellyt myös Lontoossa. Olen vaitiolovelvollinen, kaikki puhelut ovat täysin luottamuksellisia. Soita, jos koet että voit saada kauttani hyötyä ja apua itsellesi tai läheisellesi. Rakk.Terv. Pia
 

Suositukset

5/26  - Kaikki suositukset
 
Anne Juponaho
9.11.2020 22:31:39
Hei Pia. Kysyin viestistä ja yllätyin kun se oli rakkaani isältä kiitos ja että hän on oppaani. Olen puhunut hänelle ja pyytänyt oikeita sanoja. Kiitos. Sinusta on alkanut hehkua rakkaus, niin kaunista.
 
Heli
4.9.2020 22:06:55
Tuntui hyvältä, kun neuvoit, että poissiirtyvän täytyy saada rauhassa siirtyä, Neuvosi oli hieno ja lohduttava. Tulee aina hyvä olo, kun saa kuunnella Sinua KIITOS Pia!
 
Heli
4.8.2020 11:48:51
Kiitos Pia, Sinussa on jotain rauhoittavaa ja lohduttavaa. Tapasi puhua tuo surussa lohdutusta. Oli myös kiva, kun luit Meedio-kirjaa ja katsot korteista myös katselijoille.
 
Eila Huhtanen
16.6.2020 23:33:27
Kiitos ❤ oli kiva katsella
 
KaijaA
16.6.2020 23:32:35
Olen todella onnellinen Pialta saadusta tulkinnasta. Hän tiesi kahden viikon tarkkuudella miten minun myynti asiani meni. Sain ison helpotuksen. Nyt odotan jatkoa. Kiitos ihana Pia<3.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus