MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Anita De Coteau Meedio Asiantuntija Kortit

Anita De Coteau Alanumero 418

Selvänäkijä, parantaja, meedio ja energian välittäjä. Anita selvittää sinulle mysteerit, karmalliset asiat ja henkisen tiesi. Hän voi käyttää myös kortteja apunaan. Anita on perehtynyt myös yliluonnollisiin ilmiöihin.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 20 vuotta
Kyvyt Energianvälitys, Meedio, Selvänäköisyys
Erikoisala Kohtalo/Elämän polku, Henkinen kehitys, Perhe/Koti
Välineet Kortit
Tyyli Myötätuntoinen
 

Kuvaus

 

Olen ollut selvänäköinen lapsesta asti. Minulle henkimaailman kanssa jutteleminen on luonnollista. Suvussani on kansanparantajia ja kun olin 10 vuotias, ukkini kertoi, että tulisin jatkamaan parantajana, seitsemäntenä parantajana suvussamme. Olen työskennellyt Suomen lisäksi Amerikassa, Englannissa ja Espanjassa. Suurimmat lahjani liittyvät yliluonnollisiin ilmiöihin.

Minulla on kokemusta avaruudellisistakin asioista. Pystyn tekemään harvinaisia avaruushoitoja, joilla poistan avaruusolioita kehon sisältä, sekä selitän selittämättömät avaruudelliset kokemukset asiakkaalle. Osaan nähdä kehon sisälle, sairauksien syyt ja alut. Henkinen tiesi, karmalliset asiat ja mysteerit ja niiden selvitykset ovat myös erityisalaani. Minulla on myös kortit käytössä ja pystyn välittämään parantavaa energiaa.
Tykkään työstäni yli kaiken, haluan auttaa kaikenlaisia ihmisiä. Palvelen sinua nöyryydellä ja suurella sydämellä.

Tartu puhelimeen ja ole minuun yhteydessä niin keskustellaan!

 

Suositukset

5/30  - Kaikki suositukset
 
margi.a
1.10.2019 10:34:21
HEI, ANITA, koska sinut näkee juontamassa? Toivottavasti pian. VOISKO TUOTANTO LAITTAA JUONTOVUOROT ESILLE AIKAISEMMIN, Osais varautua. SE OLISI HARRAS PYYNTÖ???
 
Koska helpottaa...
26.9.2019 23:40:12
Kiitos! Joskus ei tarvitse muuta kuin pari minuuttia ja se antaa taas voimia jatkaa. Itku pääsi. Kiitos koko sydämestäni!
 
nina
26.9.2019 23:34:04
Hei Anita, koska ulet telkkariin?? SINUA ODOTELLAAN. Olet saanut niin paljon katsojia lisää, ja sinusta puhutaan niin lämpimään sävyyn "turuilla ja toreilla".
 
Elena
26.9.2019 23:31:12
Soitin Anitalle ja kerroin kahdesta yliluonnollisesta oliosta jotka pääsivät joskus vartaloon niskan kautta. Anita auttoi pääsemään eroon tästä parista. Nyt alaselkäni on kevyt ja iloinen. Kiitos Anitalle ! Onnea elämään!
 
Marikki
17.9.2019 0:03:53
Oisitpa joskus linjoilla...
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus