MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Anita De Coteau Meedio Asiantuntija Kortit

Anita De Coteau Alanumero 418

Selvänäkijä, parantaja, meedio ja energian välittäjä. Anita selvittää sinulle mysteerit, karmalliset asiat ja henkisen tiesi. Hän voi käyttää myös kortteja apunaan. Anita on perehtynyt myös yliluonnollisiin ilmiöihin.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 21 vuotta
Kyvyt Energianvälitys, Meedio, Selvänäköisyys
Erikoisala Kohtalo/Elämän polku, Henkinen kehitys, Perhe/Koti
Välineet Kortit
Tyyli Myötätuntoinen
 

Kuvaus

 

Olen ollut selvänäköinen lapsesta asti. Minulle henkimaailman kanssa jutteleminen on luonnollista. Suvussani on kansanparantajia ja kun olin 10 vuotias, ukkini kertoi, että tulisin jatkamaan parantajana, seitsemäntenä parantajana suvussamme. Olen työskennellyt Suomen lisäksi Amerikassa, Englannissa ja Espanjassa. Suurimmat lahjani liittyvät yliluonnollisiin ilmiöihin.

Minulla on kokemusta avaruudellisistakin asioista. Pystyn tekemään harvinaisia avaruushoitoja, joilla poistan avaruusolioita kehon sisältä, sekä selitän selittämättömät avaruudelliset kokemukset asiakkaalle. Osaan nähdä kehon sisälle, sairauksien syyt ja alut. Henkinen tiesi, karmalliset asiat ja mysteerit ja niiden selvitykset ovat myös erityisalaani. Minulla on myös kortit käytössä ja pystyn välittämään parantavaa energiaa.
Tykkään työstäni yli kaiken, haluan auttaa kaikenlaisia ihmisiä. Palvelen sinua nöyryydellä ja suurella sydämellä.

Tartu puhelimeen ja ole minuun yhteydessä niin keskustellaan!

 

Suositukset

5/49  - Kaikki suositukset
 
Irmeli larronmaa
28.3.2020 21:21:37
Autoit pääsemään eroon avaruuden oliosta olen todella kiitollinen, voin taas elää. Irmeli savosta
 
ulla mononen
19.3.2020 11:57:48
Olet ainoa valontuoja tähän aikaan, annat energiaa valovoimallasi, iloisuudellasi, sinua kuunnellessa huolet häviää ja elämä tuntuu auringoisemmalta. Ole usein tv:ssä, odotan innolla milloin näen sinut ensi kerran.Olisitko ystävällinen ja pitäisit linjasi auki missä oletkin.haluamme soittaa taustajoukkoihin juuri sinulle. sinä ihana enkelimme.Rakastamme sinua.
 
Aima
16.3.2020 12:18:17
Hei Anita! Kiitän sinua lämpimästi välittämistäsi viesteistä ja opastuksestasi, olet niin empaattinen ja aito. Soittoni jälkeen ymmärrän paremmin kehoni tuottamia aistimuksia ja vaivoja joihin lääketiede ei välttämättä ole löytänyt syitä. Jos mahdollista lähettäisitkö vielä minulle voimauttavaa energiaa ja ymmärrystä tähän kaikkeen. Kunpa minäkin tulisin herkemmäksi ja aidommaksi itsekseni ja osaisin tulkita ylhäältä tulevia viestejä. Tulen varmaan soittamaan sinulle toisenkin kerran kun näen taas kuvasi tv-lähetyksissä. Kaikkea hyvää Sinulle!
 
Eija
14.3.2020 20:41:49
Hei Anita, Sinä olet todella hyvä ja vakuuttava. Aito ja herkkä tulkitsija. Millon sinä palaat taas Suomeen? Ja me saamme sinun tulkintoja. Minä olen saanut valtavasti henkisiä voimia ja opastusta sekä syvyyttä elämää juuri sinun ohjelmasta. Sinä omaat todella vahvat energiat ja taidon siirtää energian katselijalle. Pyydä sinulta että lähetät minulle voimallista parannusta ja energia. Tule pian Suomeen ja Astral TV.n ohjelmaan? Terveisin. Eija
 
Sisko
14.3.2020 20:40:36
Paljon sulta saanut oon!
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus