MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Anita De Coteau Meedio Asiantuntija Kortit

Anita De Coteau Alanumero 418

Selvänäkijä, parantaja, meedio ja energian välittäjä. Anita selvittää sinulle mysteerit, karmalliset asiat ja henkisen tiesi. Hän voi käyttää myös kortteja apunaan. Anita on perehtynyt myös yliluonnollisiin ilmiöihin.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 20 vuotta
Kyvyt Energianvälitys, Meedio, Selvänäköisyys
Erikoisala Kohtalo/Elämän polku, Henkinen kehitys, Perhe/Koti
Välineet Kortit
Tyyli Myötätuntoinen
 

Kuvaus

 

Olen ollut selvänäköinen lapsesta asti. Minulle henkimaailman kanssa jutteleminen on luonnollista. Suvussani on kansanparantajia ja kun olin 10 vuotias, ukkini kertoi, että tulisin jatkamaan parantajana, seitsemäntenä parantajana suvussamme. Olen työskennellyt Suomen lisäksi Amerikassa, Englannissa ja Espanjassa. Suurimmat lahjani liittyvät yliluonnollisiin ilmiöihin.

Minulla on kokemusta avaruudellisistakin asioista. Pystyn tekemään harvinaisia avaruushoitoja, joilla poistan avaruusolioita kehon sisältä, sekä selitän selittämättömät avaruudelliset kokemukset asiakkaalle. Osaan nähdä kehon sisälle, sairauksien syyt ja alut. Henkinen tiesi, karmalliset asiat ja mysteerit ja niiden selvitykset ovat myös erityisalaani. Minulla on myös kortit käytössä ja pystyn välittämään parantavaa energiaa.
Tykkään työstäni yli kaiken, haluan auttaa kaikenlaisia ihmisiä. Palvelen sinua nöyryydellä ja suurella sydämellä.

Tartu puhelimeen ja ole minuun yhteydessä niin keskustellaan!

 

Suositukset

5/26  - Kaikki suositukset
 
Marikki
17.9.2019 0:03:53
Oisitpa joskus linjoilla...
 
Arja
6.9.2019 17:09:37
Tervehdys Anita! Kiitos asioista, jotka kerroit minulle. Jaksan taas jatkaa polkuani. Odotan innolla, että tulet aamu- lähetyksiin. Me jurot suomalaiset tarvitsemme valoisaa olemustasi ja voimaantumista. Kaikkea hyvää Sinulle ja perheellesi.
 
Leena a.
5.9.2019 10:45:08
Kiitos Anita, olet niin lämminhenkinen herkkä ja aito tulkitsija, toivottavasti jatkat lähetyksiä telkkarissa, vaikka puhuitkin tauosta, jaulkomaille menosta? Olet saanut paljon katselijoita, ja soittajia myös.
 
Seija
3.9.2019 22:26:20
Täysin samaa mieltä edellisten ihmisten kanssa. Tänään soitin Sinulle TV- läh jälkeen. Kiitos Sinulle Teki mieli sanoa vielä "Sinulle voimia" Aistin, kuinka olet erityinen ja monet haluaisivat Sinun tulkintaa. Olen kiitollinen, kuvasit pari ominaisuutta, jotka varmasti pitävät paikkansa. Kiitos, kiitos, kiitos ja voimiia Sinulle
 
Raija
3.9.2019 22:25:59
Kiitos Anita. Olet lahja meille kaikille. Nyt kun lähdet ulkomaille, niin pyydän, tule pian takaisin. Mekin tarvitsemme sinua. Sinun kaltaistasi auttajaa ei ole vielä nähty TV:ssa (eikä taustassa). Olet tullut korkeammalta tasolta välittämään apua ja se on upeaa. Kaikkea hyvää ja voimia sinulle jatkoon.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus