MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Laura Villanen Kortit Asiantuntija Kortit Heiluri

Laura Villanen Alanumero 445

Tarot-tulkitsija, energian välittäjä, selvänäkijä. Laura Villanen käyttää intuitiota, selvätietoisuutta ja selvänäköisyyttä ja saa tietoa myös enkeleiltä ja henkisiltä oppailta. Hän auttaa sinua saamaan selkeyttä elämääsi ja etsimään ratkaisuja elämän haasteisiin.

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 10 vuotta
Kyvyt Energianvälitys, Selvätuntoisuus, Selvänäköisyys, Kanavointi
Erikoisala Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Lemmikit/eläimet
Välineet Kortit, Heiluri
Tyyli Inspiroiva
 

Kuvaus

 

Olen Laura Villanen, ennen kaikkea ihmisen henkisen kasvun tukija. Olen tarot-tulkitsija ja energiahoitaja-mestari. Autan sinua saamaan selkeyttä elämääsi ja etsimään ratkaisuja elämän haasteisiin.

Käytän intuitiotani, selvätietoisuuttani ja selvänäköisyyttäni ja saan tietoa myös enkeleiltä ja henkisiltä oppailta. Tulkitsen myös sinusta välittyvää energiaa.  Näen asiat kuvina, tapahtumina tai ne välittyvät minulle tietona ja selvinä ajatuksina tai lauseina. Työvälineitäni ovat tarot-kortit ja enkelikortit, jotka tuovat lisätietoa. Joskus käytän myös heiluria. Oma tietämykseni ihmiselämästä ja kokemukseni henkisyydestä ovat tukenani ja antavat tulkintaani syvyyttä.

Olen Cammalot®Seichem energiahoitaja-mestari. Kanavoin erilaatuisia voimakkaita energioita ja käytän apunani monenlaisia tekniikoita, sekä pyhiä energisoivia symboleita. Teen myös kaukohoitoja. Hoitava energia tulee mukaan myös tulkinnoissani ja jopa puheessani.

Lisäksi olen suorittanut lähihoitajatutkinnon, erikoistunut mielenterveys-, kriisi- ja päihdetyöhön.

Kaiken tämän avulla kartoitan sinun elämäntilanteesi ja autan sinua löytämään tien onnellisuutta kohti.

Intohimoni on tukea ihmisiä onnellisuuden löytämiseen ja unelmien todeksi tekemiseen. Tulkintani tulevat aina oman maailmankatsomukseni lävitse. Näen, että henkiset lait ovat yhteydessä kaikkeen, mitä meille tulee eteen jokapäiväisessä elämässä. Näen myös sen, että suurimmat haasteet, sekä myös mahdollisuudet, meillä on suuremmissa kuvioissa, meidän henkisessä kasvussamme. Olen sitä mieltä, että kaikilla meillä on yhtä lailla oikeus, kuin myös velvollisuus, pyrkiä onnelliseen elämään ja kasvaa parhaaksi mahdolliseksi versioksi omasta itsestämme.

Kysy minulta täsmällisiä kysymyksiä, niin saat tarkkoja vastauksia. 

 

I do also readings in english.

Tambien hago las consultas en español.

 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus