MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Taika Kaukoparannus Asiantuntija Kortit Kirousten poisto Heiluri

Taika Alanumero 419

Taika on intuitiivinen Tarot–tulkitsija, selvänäkijä ja kaukoenergiahoitaja. Hän on kansanparantaja sukua neljännessä polvessa. Verenperimä on savolais -karjalainen, ripaus lappalaistakin. Taikan kaukoenergia on hyvin voimakasta joten voit pyytää korjausta sairauksiin ja vaikka työpaikan huonoon ilmapiiriin. Hän voi hoitaa jopa edellisten elämien puolelta tulevia ongelmia ja poistaa kirouksia. Myös eläimet ovat Taikan sydäntä lähellä.

 

Ei paikalla

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 13 vuotta
Kyvyt Energianvälitys, Selvätuntoisuus, Empatia, Selvänäköisyys, Kanavointi, Kaukoparannus
Erikoisala Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Raha/Talous, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Lemmikit/eläimet
Välineet Kortit, Kirousten poisto, Heiluri
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Olen helposti lähestyttävä ja pyrin aina löytämään ratkaisun sinun tämän hetken tilanteeseen, liittyi se sitten esimerkiksi terveyteen, työhön, parisuhteeseen tai elämään yleensäkin. Olen itsekin kulkenut hyvin vaikeiden elämäntilanteiden läpi, joten se auttaa ymmärtämään elämän haasteita. Lisävoimaa on haettu voimapaikoilta, Brasilia 3 kertaa, Santoriini , Suomen lapista ja Usa/Santa Rosa . Kaukoparannus on minulle sydämen asia! Olen saanut hyvää palautetta, hoidoistani.

Tulkitsen intuitiolla Tarot-kortteja ja lenormandin mystisiä kortteja. Pääsemme nopeasti alkuun, kun sinulla on valmiina kysymykset asioistasi. Katsomme myös mitä sinulle halutaan sanoa näiden sinun kysymysten lisäksi. Avoin mieli auttaa ja on eduksi asioiden selvittelyssä. Ahdistuksessa ja suuressa hädässä haemme lohdutusta ja aukaisemme solmuja ja lukkoja.

Olen myös opiskellut lisäravinteista ja neuvon myös ylipainoon liittyvissä asioissa. Olemme saaneet hyviä tuloksia, esim. kilpirauhasen vajaatoimintaan liittyvissä asioissa, nk esim. ylipaino

Älä arastele soittaa, huomisessa asuu uusi alku ja elämän valo. Autan sinua sydämestäni pääsemään huolistasi ja löytämään uuden suunnan.

Soita minulle saman tien, niin olen avuksesi.

 

Suositukset

5/40  - Kaikki suositukset
 
Tuulia
13.8.2019 10:22:09
Upea selvännäkijä, huomasi asian todella nopeasti ja kykeni vähillä tiedoilla selvittämään mitä on tapahtunut. Lahja.
 
MP
12.7.2019 12:17:15
Kiitos hoidoista! Poistettiin paha silmä ja kirous. Nopeasti sain normaalin elämän takaisin. Voimakasta energiahoitoa. Jatketaan vielä sarjahoitona, koska kirous oli kestossaan 7 vuotta ja tuli erittäin kalliiksi ja tarvitaan vielä tukea. Suosittelen!
 
Nina
26.6.2019 12:31:19
Olen Taikalle soittanut jo useamman kerran elämäni eri teemojen osalta, ja aina saanut todellista apua asioihin, joiden syntyä en itse ole pystynyt näkemään. Sen seurauksena asiat ovat ohjautuneet uusille raiteille, ja elämä huomattavasti helpottunut. Taikalla on käytössään ja työssään apuna poikkeuksellisen suuria voimia.
 
Seija
5.6.2019 22:16:26
Kiitos Taika arvokkaista neuvoista! Monta asiaa elämässäni on järjestynyt parhain päin kun olen sinulta apua saanut.Suosittelen lämpimästi!
 
Hilkka
24.5.2019 9:39:12
Aivan ihania asioita tapahtunut, kaukohoijen jälkeen ❤️❤️❤️ Kiitos Taika❤️❤️❤️
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus