MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Taika Kaukoparannus Asiantuntija Kortit Kirousten poisto Heiluri

Taika Alanumero 419

Tarot- tulkitsija, kaukoenergiahoitaja ja selvänäkijä, pystyy katsomaan tätä hetkeä, mennyttä ja tulevaa.  Taika on  kansanparantaja  neljännessä polvessa. Verenperintö on savolais-karjalainen, ripaus lappalaistakin löytyy. Maalaistalon tytölle, eläimet ovat myös sydämen asia.

Vapaa

Soita nyt!

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 14 vuotta
Kyvyt Energianvälitys, Selvätuntoisuus, Empatia, Selvänäköisyys, Kanavointi, Kaukoparannus
Erikoisala Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Raha/Talous, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Lemmikit/eläimet
Välineet Kortit, Kirousten poisto, Heiluri
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Olen helposti lähestyttävä ja pyrin aina löytämään ratkaisun sinun tämän hetken tilanteeseen, liittyi se sitten esimerkiksi terveyteen, työhön, parisuhteeseen tai elämään yleensäkin. Olen itsekin kulkenut hyvin vaikeiden elämäntilanteiden läpi, joten se auttaa ymmärtämään elämän haasteita. Lisävoimaa on haettu voimapaikoilta, Brasilia 3 kertaa, Santoriini, Suomen lapista ja Usa/Santa Rosa . Kaukoparannus on minulle sydämen asia! Olen saanut hyvää palautetta, hoidoistani.

Tulkitsen intuitiolla Tarot-kortteja ja lenormandin mystisiä kortteja. Pääsemme nopeasti alkuun, kun sinulla on valmiina kysymykset asioistasi. Katsomme myös mitä sinulle halutaan sanoa näiden sinun kysymysten lisäksi. Avoin mieli auttaa ja on eduksi asioiden selvittelyssä. Ahdistuksessa ja suuressa hädässä haemme lohdutusta ja aukaisemme solmuja ja lukkoja. Pystyn poistamaan myös kirouksia.

Olen myös opiskellut lisäravinteista ja neuvon myös ylipainoon liittyvissä asioissa. Olemme saaneet hyviä tuloksia, esim. kilpirauhasen vajaatoimintaan liittyvissä asioissa, nk esim. ylipaino

Älä arastele soittaa, huomisessa asuu uusi alku ja elämän valo. Autan sinua sydämestäni pääsemään huolistasi ja löytämään uuden suunnan.

Soita minulle saman tien, niin olen avuksesi.

 

Suositukset

5/79  - Kaikki suositukset
 
Anneli
20.11.2020 9:47:16
Misu ja emäntä kiittävät. Kissan nivelkivut vähenivät antamasi hoidon myötä ja kävely muuttui helpommaksi. Ihanaa,kun joku osaa auttaa pieniä lemmikkiystäviämme.
 
eila
14.11.2020 20:37:07
kiitos hoidosta ja neuvoista soittelen sinulle uudelleen olet hyvä kuuntelia hoitaja. kiitos, tv .eila
 
Monica
29.10.2020 0:06:20
Kiitos tuhannesti Taika! Lähdin puhelumme jälkeen etsimään kadonnutta kissaamme. Löysin! Ja lähempää kuin olisin ikänä osannut ajatellakkaan. Oli loukkaantunut niin kuin sanoitkin. Vammat onneksi hoidettavissa. Valtava huoli kääntyi suureksi iloksi ja onneksi.
 
Loviisa
29.10.2020 0:04:40
Kiitos kaukoparannuksesta❤️ Olo keveni kummasti ja elämän virtaus parani sekä hymy palasi❤️
 
Virpi
12.10.2020 17:47:16
Lämmin kiitos Taikalle! Olen saanut perheelleni apua ja ohjausta sekä siskojeni sairauksiin parannusta. Suosittelen lämpimästi Taikaa. On rauhallinen, kuunteleva parantaja! Hyvää syksyä sinulle!
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus