MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Taika Kaukoparannus Asiantuntija Kortit Kirousten poisto

Taika Alanumero 419

Taika on intuitiivinen Tarot–tulkitsija, selvänäkijä ja kaukoenergiahoitaja. Hän on kansanparantaja sukua neljännessä polvessa. Verenperimä on savolais -karjalainen, ripaus lappalaistakin. Taikan kaukoenergia on hyvin voimakasta joten voit pyytää korjausta sairauksiin ja vaikka työpaikan huonoon ilmapiiriin. Hän voi hoitaa jopa edellisten elämien puolelta tulevia ongelmia ja poistaa kirouksia. Myös eläimet ovat Taikan sydäntä lähellä.

 

Vapaa

Soita nyt!

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 13 vuotta
Kyvyt Energianvälitys, Selvätuntoisuus, Empatia, Selvänäköisyys, Kanavointi
Erikoisala Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Raha/Talous, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Lemmikit/eläimet
Välineet Kortit, Kirousten poisto
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Olen helposti lähestyttävä ja pyrin aina löytämään ratkaisun sinun tämän hetken tilanteeseen, liittyi se sitten esimerkiksi terveyteen, työhön, parisuhteeseen tai elämään yleensäkin. Olen itsekin kulkenut hyvin vaikeiden elämäntilanteiden läpi, joten se auttaa ymmärtämään elämän haasteita. Tulkitsen intuitiolla Tarot-kortteja ja lenormandin mystisiä kortteja. Pääsemme nopeasti alkuun, kun sinulla on valmiina kysymykset asioistasi. Katsomme myös mitä sinulle halutaan sanoa näiden sinun kysymysten lisäksi. Avoin mieli auttaa ja on eduksi asioiden selvittelyssä. Ahdistuksessa ja suuressa hädässä haemme lohdutusta ja aukaisemme solmuja ja lukkoja. Älä arastele soittaa, huomisessa asuu uusi alku ja elämän valo. Autan sinua sydämestäni pääsemään huolistasi ja löytämään uuden suunnan. Soita minulle saman tien niin olen avuksesi.

 

Suositukset

5/22  - Kaikki suositukset
 
Savo-Karjalainen
13.1.2019 18:42:55
Taika auttoi minua jalkavaivassani . Jalkaterä oli turvoksissa ja ihan jäykkä nilkasta . Jo ensimmäisen puhelun aikana alkoi tapahtua paranemista ja turvotus laskea. Nyt kolmen hoitokerran jälkeen, nilkka ja jalkaterä näyttää ja tuntuu normaalilta . Olen myös nukkunut tosi hyvin, Kyllä suosittelen ottamaan yhteyttä Taikaan jos sinulla on kipuja ym.muuta vaivaa. Kiitos Taika !
 
Marika
10.1.2019 14:55:57
Kiitos Taika parantavasta energiasta. Kuume ja flunssa häipyi saman tien ja toisella kertaa paha vatsakipu helpotti. Sinulla on todella vahva parantamisen taito. Lämmin kiitos ja suositus.
 
Tea
14.12.2018 23:26:34
Kaunis, ihana Taika tuntee ja näkee todella hyvin elämääsi niinkuin hän teki minunkin kohdalla. Kun hän kertoo edellisestä elämästäsi, niin pystyt paremmin ymmärtämään miksi sinusta tuntuu siltä kun sinusta tuntuu elämässäsi ja miten edellinen elämä vaikuttaa nykyiseen elämääsi. Hän välittää myös aivan ihanaa parantavaa energiaa! Kiitos rakas Taika! Suosittelen häntä ehdottomasti!
 
Pekka Heikkilä
10.12.2018 19:29:00
Olen elämässäni pariin otteeseen saanut kokea voimia, jotka korjaavat hauraan ihmisen takaisin eläviin kuuluvaksi. Vakavassa tilanteessa kauempana oleva voima, myyttiset tiedot / taidot parantaja Taikan kautta muutaman vuorokauden kuluessa teki kohdallani mahdolliseksi Onnen ja terveyden huikeat tuntemukset; tämä nyt ihan näiltä päiviltä. Kiitos Taika!
 
Marita
2.12.2018 21:52:56
Taika, olipa ihana herätä aamulla ilman pahoinvointia ja vatsakipua. Keskustelimme pääsääntöisesti muista asioista, mutta näköjään kylkiäisenä tuli parantavaa energiaa myöskin mainitsemiini vaivoihin, joten erittäin suuri kiitos sinulle siitä mitä teit. Näet asiat tarkasti ja olet erittäin hyvä työssäsi. Kiitos ja ihanaa joulun odotusta sinulle.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus