MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Taika Kaukoparannus Asiantuntija Kortit Kirousten poisto Heiluri

Taika Alanumero 419

Tarot- tulkitsija, kaukoenergiahoitaja ja selvänäkijä, pystyy katsomaan tätä hetkeä, mennyttä ja tulevaa.  Taika on  kansanparantaja  neljännessä polvessa. Verenperintö on savolais-karjalainen, ripaus lappalaistakin löytyy. Maalaistalon tytölle, eläimet ovat myös sydämen asia.

Vapaa

Soita nyt!

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 14 vuotta
Kyvyt Energianvälitys, Selvätuntoisuus, Empatia, Selvänäköisyys, Kanavointi, Kaukoparannus
Erikoisala Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Raha/Talous, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Lemmikit/eläimet
Välineet Kortit, Kirousten poisto, Heiluri
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Olen helposti lähestyttävä ja pyrin aina löytämään ratkaisun sinun tämän hetken tilanteeseen, liittyi se sitten esimerkiksi terveyteen, työhön, parisuhteeseen tai elämään yleensäkin. Olen itsekin kulkenut hyvin vaikeiden elämäntilanteiden läpi, joten se auttaa ymmärtämään elämän haasteita. Lisävoimaa on haettu voimapaikoilta, Brasilia 3 kertaa, Santoriini, Suomen lapista ja Usa/Santa Rosa . Kaukoparannus on minulle sydämen asia! Olen saanut hyvää palautetta, hoidoistani.

Tulkitsen intuitiolla Tarot-kortteja ja lenormandin mystisiä kortteja. Pääsemme nopeasti alkuun, kun sinulla on valmiina kysymykset asioistasi. Katsomme myös mitä sinulle halutaan sanoa näiden sinun kysymysten lisäksi. Avoin mieli auttaa ja on eduksi asioiden selvittelyssä. Ahdistuksessa ja suuressa hädässä haemme lohdutusta ja aukaisemme solmuja ja lukkoja. Pystyn poistamaan myös kirouksia.

Olen myös opiskellut lisäravinteista ja neuvon myös ylipainoon liittyvissä asioissa. Olemme saaneet hyviä tuloksia, esim. kilpirauhasen vajaatoimintaan liittyvissä asioissa, nk esim. ylipaino

Älä arastele soittaa, huomisessa asuu uusi alku ja elämän valo. Autan sinua sydämestäni pääsemään huolistasi ja löytämään uuden suunnan.

Soita minulle saman tien, niin olen avuksesi.

 

Suositukset

5/54  - Kaikki suositukset
 
Hilkka
3.3.2020 13:24:40
Niin empaattinen ja energiaa
 
Pirkko
19.2.2020 13:46:03
Kiitos Ihana Taika puhdistavista ja parantavista hoidoistasi ja lääkekeitoksen reseptistä. Keitos toimi täydellisesti kuin myös hoitosi. Eilen soitin sinulle kun hengitykseni oli ihan jumissa viikkokausia vaivanneet flunssan takia. Yöllä alkoi jumittunut lima irtoamaan ja tänään hengitys kulkee jo ihan normaalisti! Olen äärettömän kiitollinen sinulle ja sinusta,olet ihan huippuparantaja!
 
Päivi
17.2.2020 11:38:35
Kiitos Taika energian välittämisestä. Soitin 31.12-19 ja tunnistit heti väsymykseni äänestäni. Nyt lähes kaksi kuukautta myöhemmin olen kuin eri ihminen. Sain "virtaa" hoitaa terveysasioitani kuntoon. En osaa selittää itselleni mitä soiton jälkeen minussa tapahtui, mutta tuntemukset olivat ihan kehollisiakin (sydämentykytystä, hikoilua jne). Olen aloittanut ruokavalion ja 5 kiloa on lähtenyt painoa. Nämä muutokset ovat tulleet ihan "sivutuotteena". Entisen elämän tulkinta meni ihan kohdalleen. Taikaa suosittelen lämpimästi.
 
Iiris, 55
9.2.2020 19:32:59
Suosittelen Taikan energiahoitoa, olen saanut apua monenlaisiin vaivoihin ja myös sellaisiin mihin en ole osannut pyytää. Hoidon aikana tulee levollinen olo ja sen jälkeen on energiaa vaikka mihin. Auttaa mm. työ- ja raha-asioihin sekä ihmissuhteisiin. Myös vaihdevuosivaivat ja seksuaalinen haluttomuus ovat helpottaneet. Olen soittanut hänelle tänne monta kertaa ja tiedän siksi vaikutuksen.
 
T.äiti
7.2.2020 8:47:07
Haluan Kiitollisena ❤️kerto, kuinka olen saanut noin vuosi tutustuaTaikaan ❤️ja hänen hoitoihin ja useaan kertaan osallistunut ❤️❤️❤️ Hoidot ovat tuntuneet aina mahtavinta.❤️❤️❤️ Keväällä pyysin pojalle apua kesätöiden järjestymissä kun mitään ei ollut näkyvissä, ihmeen kaupalla paikka löytyi ihan kesän kynnyksellä seuraavalla viikolla
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus