MENU  

RAKKAUS, RAHA, TYÖ, TERVEYS?
Neuvoja parhailta asiantuntijoilta!

Ensimmäiset 3 minuuttia maksutta*

Soita nyt 0700 0 36 19

*uusille asiakkaille, minkä jälkeen puhelun hinta 3,56 € / min + pvm
Taika Kaukoparannus Asiantuntija Kortit Kirousten poisto

Taika Alanumero 419

Taika on intuitiivinen Tarot–tulkitsija, selvänäkijä ja kaukoenergiahoitaja. Hän on kansanparantaja sukua neljännessä polvessa. Verenperimä on savolais -karjalainen, ripaus lappalaistakin. Taikan kaukoenergia on hyvin voimakasta joten voit pyytää korjausta sairauksiin ja vaikka työpaikan huonoon ilmapiiriin. Hän voi hoitaa jopa edellisten elämien puolelta tulevia ongelmia ja poistaa kirouksia. Myös eläimet ovat Taikan sydäntä lähellä.

 

Vapaa

Soita nyt!

0700 0 36 19

Puhelun hinta:3,56 € / min + pvm

Luokitus 1 2 3 4 5
Työkokemus 12 vuotta
Kyvyt Energianvälitys, Selvätuntoisuus, Empatia, Selvänäköisyys, Kanavointi
Erikoisala Ura/Työ, Perhe/Koti, Rakkaus/Suhteet, Raha/Talous, Henkinen kehitys, Kohtalo/Elämän polku, Lemmikit/eläimet
Välineet Kortit, Kirousten poisto
Tyyli Rehellinen
 

Kuvaus

 

Olen helposti lähestyttävä ja pyrin aina löytämään ratkaisun sinun tämän hetken tilanteeseen, liittyi se sitten esimerkiksi terveyteen, työhön, parisuhteeseen tai elämään yleensäkin. Olen itsekin kulkenut hyvin vaikeiden elämäntilanteiden läpi, joten se auttaa ymmärtämään elämän haasteita. Tulkitsen intuitiolla Tarot-kortteja ja lenormandin mystisiä kortteja. Pääsemme nopeasti alkuun, kun sinulla on valmiina kysymykset asioistasi. Katsomme myös mitä sinulle halutaan sanoa näiden sinun kysymysten lisäksi. Avoin mieli auttaa ja on eduksi asioiden selvittelyssä. Ahdistuksessa ja suuressa hädässä haemme lohdutusta ja aukaisemme solmuja ja lukkoja. Älä arastele soittaa, huomisessa asuu uusi alku ja elämän valo. Autan sinua sydämestäni pääsemään huolistasi ja löytämään uuden suunnan. Soita minulle saman tien niin olen avuksesi.

 

Suositukset

5/16  - Kaikki suositukset
 
Nina
5.11.2018 9:36:15
Ihanainen Taika! Kiitos avusta ja tulkinnasta
 
Anne
30.10.2018 9:24:53
Kiitos Taika autoit minua,selvensi ja avarsi asioita.sain apua jatkaa ja katson eteenpäin valoisammin.soitan uudelleenkin.
 
Helena
11.10.2018 22:42:14
Kiitos Taika parantavasta energiasta, jota annoit minulle. Kivut pysyivät pois muutaman päivän mutta palasivat taas. Oli kuitenkin helpottavaa tuntea miltä tuntuu kivuton olo. Suosittelen lämpimästi Taikan hoitoja ja keskusteluja kaikille. Hän on positiivinen, ystävällinen ja auttavainen ihminen. Kiitos Taika.
 
Nina
24.9.2018 11:29:33
Taikalla on valtavat taidot ja voimat käytössään – niistä tulin tietoiseksi vasta, kun jokin aika sitten pyysin häneltä apua vuosien varrella asteittain hankaloituneeseen elämäntilanteeseeni. Tallaisen syvällisen ja perusteellisen korjauksen aikaansaaminen vaati mielestäni kunnollista investointia uuteen tulevaisuuteen, joten kyllä ehdottomasti kannatti kuvata tilannetta Taikalle minuutteja laskematta, sillä tulokset ovat olleet todella merkittäviä. Vilpittömästi suosittelen Taikaa ja kiitän häntä tässä vielä kerran itseni ja koko perheeni puolesta, sillä nyt lähestymässä oleva talvikin on jo täynnä valoa.
 
Kuutar
19.9.2018 9:44:56
Halusin kiittää sinua Taika avustasi, kun avasit minulle vaikeaa ja monitahoista asiaa. Tilanne oli jatkunut pitkään vaikeana, asia ei oikein miltään puolelta katsottuna näyttänyt ratkeavan hyvin. Kumminkin siihen tuli yllätävä positiivinen muutos. Sellainen muutos jonka järki selitti, mutta sydän ei. Tämä suuri kysymys siis vaivasi, mitä oli tapahtunut ja miksi näin nyt on. Keskustelin asiasta Taikan kanssa ja kyllä löysin ja sain vastauksen häneltä juuri sen mitä tavallaan pelkäsin, mutta kuultuani sen myös häneltä helpotuin valtavasti. Asioita joita ei voi noin vain ulkopuolinen henkilö tietää Taika on mielestäni kyllä vahva näkijä. Minulle oli tärkeää löytää asiaan sydämen balanssi juuri siksi että pystyn käsittelemään asiaa oikein jatkossa, niin että järki ja sydän kulkee samaan suuntaan. Olen soittanut Taikalle aiemminkin, voin sanoa että hän pystyy auttamaan, kultaisella sydämellä. Suoraan ja rehellisesti. Ja tiedän että hän pystyy auttamaan ehkä enemmänkin mitä odotammekaan.
 
 

Kirjoita suosittelu

 
Luokitus